Het Oekraïense lente-tegenoffensief is blijkbaar begonnen, en heeft tot nu toe bestaan uit “verkennende” aanvallen met veel NAVO-materieel.

Deze verkenningsaanvallen zijn enigszins standaard voor Slavische oorlogvoering, maar het is ongelooflijk dat ze hun nieuwe NAVO-materieel, waaronder de veelgeprezen Duitse Leopard-tanks, sturen om gewoon opgeblazen te worden, zonder dat daar een reden voor lijkt te zijn, schrijft Andrew Anglin.

Frontnieuws heeft bijgevoegd ter identificatie:

Klik voor groot

Eerlijk gezegd ben ik gewoon in de war.

Dit ziet er verschrikkelijk uit.

Deze mensen zeuren al maanden om deze Leopard tanks, en als ze ze dan krijgen sturen ze er meteen hele linies op af om gewoon opgeblazen te worden?

Ze zullen wel wat gebied winnen, zou ik denken, alleen al door de enorme hoeveelheid uitrusting en lichamen die ze naar de linie sturen, maar wat is het nut van het winnen van niet-strategisch gebied ten koste van al je uitrusting en hoeveel van je soldaten dan ook?

Er wordt verondersteld dat ze ook een grote aanval plannen op Belgorod, dat vooroorlogs Rusland is. Ik neem aan dat dit voor het psychologische effect is? Ze gaan geen grondgebied binnen Rusland innemen. Dat wordt gewoon niet toegestaan.

De Leopards waren de prijs van de hohols. Als u kijkt naar de hardcore ukie oorlog-supporters accounts, hebben ze allemaal de luipaard en kattenpoot emoji’s overal.

  Het gruwelijke eindspel in Oekraïne

De psyche van deze mensen moet helemaal instorten als ze zien hoe Rusland deze tanks wegknalt alsof het niets is.

Wat is het psychologische effect voor de Duitsers die colonnes van hun tanks – voorzien van het IJzeren Kruis – opgeblazen zien worden door de Russen? Ik moet aannemen dat daar zeer gecompliceerde emoties bij komen kijken.

Deze beschamende vertoning van de holels zal waarschijnlijk een grote druk op Duitsland uitoefenen om geen dodelijk materieel meer te sturen, maar alleen nog niet-dodelijk materiaal.

Nogmaals, we mogen niet vergeten dat dit “tegenoffensief” een publiciteitsstunt is, geënsceneerd voor politieke doeleinden. Het Westen eist dat de Oekraïners iets doen met al die wapens die ze gestuurd hebben. Dus kondigden ze het maanden van tevoren aan, voor de media redenen, en gaven ze de Russen zodoende veel tijd om hun strategie en het antwoord daarop te bedenken.

De Russen zeggen dat er 200 zware voertuigen, waaronder hoeveel dan ook Leopards, vernietigd zijn. Loekasjenko zegt dat ze de dam hebben opgeblazen als afleiding, zodat de mensen niet zouden opletten als ze hun maagdelijke NAVO-zooi in een ontploffingsgebied zouden rammen.

Ik hou echt niet van deze anale freaks – de Joodse neonazi’s – van Oekraïne, en toch voel ik me persoonlijk in verlegenheid gebracht voor hen als ik dit zie.

Je beste uitrusting rechtstreeks naar de vijandelijke linie sturen – door een open veld – zonder enige luchtverdediging is gewoon het gekste wat ik ooit heb gezien.

De Oekraïners verliezen al sinds het begin van dit conflict. Ze hebben nul noemenswaardige overwinningen geboekt. De helft van de bevolking is gevlucht of gestorven. Ze hebben veel succes gehad met het pushen van een media narratief dat ze bezig zijn aan een jarenlange mars naar de overwinning, maar dat zal zeker beginnen te kraken.

  Europese leiders blijven voorrang geven aan de belangen van de VS boven het welzijn van de burgers

U hoort meer praten over een deal. Natuurlijk hoort u minder van de Russen, die nu zeggen dat ze het regime in Kiev volledig gaan vernietigen.

Maar wat u ook hoort, is dat het tijd is voor de NAVO om zich te engageren.

Zie: Voormalig NAVO-leider zegt dat de NAVO troepen naar Oekraïne moet sturen!

Dat betekent in feite een wereldoorlog.

Ons wordt verteld dat dit gaat over het dwingen van de mensen van de Donbass om onder een regering in Kiev te leven die ze niet willen, want dat is de betekenis van democratie – mensen dwingen om dingen tegen hun wil te doen. En dat wordt ondersteund door al deze homopropaganda.

Zijn mensen echt voorbereid op een wereldoorlog om deze redenen?

Ik denk de meeste Fatmericans wel. Deze mensen zijn dikke imbecielen die geen idee hebben wat er aan de hand is. Ze kunnen oorzaak en gevolg niet begrijpen, of het basisconcept dat acties gevolgen hebben.

Maar hoe zit het met de Europeanen?

Hoe zit het met de Duitsers?

Zijn zij klaar om dit spel te spelen?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Kievs Leopards falen in Zaporozhye & Oekraïense menselijke golf wordt neergemaaidVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWEF bant natuurlijke conceptie: Tegen 2030 moeten baby’s in een laboratorium gekweekt zijn
Volgend artikelBiden’s reputatie hangt af van Kievs tegenoffensief – Politico
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Dure Luipaard tanks rijden in doodsmars. (Zelensky de strateeg.)
  Blackrock wrijft in zijn handjes. De oorlog industrie loopt gesmeerd. (NAVO, miljarden.)
  EU wordt langzaam leeggezogen (vd Leyen, miljarden).
  In 2030 worden er baby’s gekweekt in petri schaaltjes (FN bericht).
  Gates gaat door met de geoengineering (de beroemde ‘chemtrails’).
  De WHO is bezig plandemieën te verzinnen. (volksvermaak en gemak voor de kudde).
  Gestoorde medemensen krijgen eindelijk alle aandacht die ze verdienen. (openbare perversies en kindermishandeling.)
  En de Oekries en hun fanclub tonen zich tot nog toe de meest gelukkige aardbewoners. (ze blijven doen wat ze zijn begonnen – is dat niet de definitie van gekte: denken dat er een andere uitkomst zal zijn als je keer op keer hetzelfde doet?)

  “Eerlijk gezegd ben ik gewoon in de war.” Ik ook.

  • Zoals ik niet aflatend de hele rotzooi een hoerenkast heb genoemd, zo ligt de bevestiging daarvan in dit plaatje.
   Thnx. Dit is precies waar het over gaat.

 2. de televaag noemt het offensief “speldenprikjes” om de russen in het ongewisse te laten waar de hoofdmacht toe zal slaan.
  als die hoofdmacht bestaat zou zouden de russen net zo goed in het ongewisse zijn waar die toe zou slaan als de nazi’s nu niet lukraak mensen en materiaal een zekere vernietiging in zouden sturen. afleiding van een hoofd aanval doe je door bommen te gooien, niet mensen. zie d-day, daar werden als afleiding vliegtuigen naar calais gestuurd, geen volle landingsvaartuigen.
  het lijkt mij eerder dat oekraïne niet meer heeft dan wat we nu zien, al kan ik het natuurlijk fout hebben en mij verbaasd niets meer.

 3. Hoorde dik een jaar geleden al hoe “collegas” over de Russen dachten, meeste ook gevaccineerd, vonden Poetin een Nazi en Europa moest Rusland nuken. Toen een zware discussie gehad dat het Europa niet om Oekraïne gaat maar dat het om macht en geld gaat en dat de overheid geen ene bal om jullie leven geeft. Toen iets afgezwakt en zei ja gaat oom om geld en macht maar Poetin in een Nazi. Doodeng hoe deze mensen gebrainwashed zijn. Lezen ook elke dag de ex “Nazi” krant en de msm op hun smartphone. Zeer beknopt.

  • Ik heb het ook zo vaak meegemaakt, ook met die gifspuit. Ik erger me dood, maar ik ga er niet op in. En dat is het bedrijfsleven in NL. En dat is het gros van de Nederlanders. Goyim. En het is dat goyim waar die parasieten zo op kotsen en zo misbruiken voor hun kwaadaardige doeleinden. Je kan het ze niet eens kwalijk nemen, ook al is het moreel hartstikke fout. Val dood, goyim, voor je eindeloze stupiditeit.

  • er is inderdaad een correlatie tussen gevaxxineerden en Russofobie, nl uitermate domme mensen die waarde hechten aan msm propaganda

 4. Lijkt op:
  De Burgeroorlog uitspelen in het veld.
  Tot de laatste Oekraïners.
  (vreemd , tanks zijn daar wel gekomen of zijn ze op doorreis)
  Iemand geeft dit bevel.

  In positief geval,
  Men gaat er vandoor naar huis met een tank.
  Mooi Vervoer middel in de bush.

 5. Ehrlich gesagt freut es mich als Deutsche diebisch, dass diese Panzer von den Russen verschrottet werden. Es gab mal einen Spruch hier in Deutschland, dass “Nie wieder deutsche Panzer russischen Boden fahren/betreten dürfen”. Dies war ein großes Tabu. Nun hat sich ausgerechnet die pädophile Klimahysterische Partei (die noch im Wahlkampf 2021 gegen Waffenlieferungen in Kriegsgebiete war) in eine blut- und Kriegssüchtige Partei gewandelt. Wenn man bedenkt, dass der Gesamt IQ aller Parteimitglieder auf gleicher Höhe liegt wie der IQ einer Gewürzgurke, wundert es einem natürlich nicht. Jedenfalls hoffe ich, dass die Russen wirklich alle Panzer die sich noch auf den Boden der neuen – sich Russlang angeschlossener – Volksrepubliken befinden, jagen und verschrotten.

  • “Nun hat sich ausgerechnet die pädophile Klimahysterische Partei (die noch im Wahlkampf 2021 gegen Waffenlieferungen in Kriegsgebiete war) in eine blut- und Kriegssüchtige Partei gewandelt

   Genau wie in die Niederlanden mit Groenlinks.

   Hypocrieten oder controlierte opposition.

 6. Lekker hoor, ruimt wel op zo. Scheelt vele duizenden psychopaten in de wereld. Vrijwillig in zo’n blikken ding gaan zitten en je op laten blazen. Hoe gestoord kun je zijn. Gevaarlijke gekken. Tijd voor markje om eens een wapen op te pakken of met zo’n tank het veld in te gaan. Het is immers zijn oorlog, gestoorde debiel.

  • Vrijwillig? Verplicht vrijwillig lijkt mij. De VS en EU stuurt aan, Zelensky gehoorzaamt en de mannen zijn schietschijf.
   Wat markje betreft heb je volledig gelijk.

 7. Uit dit artikel blijkt de volledige MINACHTING VAN UKRAINE NAAR HET WESTEN DIE HEN DIT DUURSTE EN BESTE OORLOGSTUIG GEEFT.
  Er wordt roekeloos omgesprongen met materiaal en levens, het lijkt wel kamikaze.
  Als Zelensky een vent was geweest had hij tegen zijn broodheren in Amerika gezegd dat hij geen offensief kon beginnen, maar nee hij jaagt al zijn militairen de dood in……
  Dit geeft aan met welke mensen ( barbaren) je daar te maken hebt.
  Voor ons in het westen totaal vreemd……
  Dit laat ook zien dat bevolkingen NIET MENGBAAR ZIJN.

  En dan te bedenken dat de Ukrainse “ maffia “( heb je de auto’s gezien waarmee ze kwamen?) al in het begin van de oorlog naar west Europa is gekomen.❗️❗️Hoe denken deze mensen❓Hoever reikt de arm van Zelensky ❓
  Als straks dit “ conflict” het STADIUM VAN GUERILLA BERIJKT, dan zitten we er hier in west Europa “ warmpjes “ bij……..❗️
  Het volgende conflict kun je op je klompen zien aankomen……… EUROPA ONDER VUUR VANWEGE DE GASTVRIJHEID❓❓❓

  Het zegt ook iets over ons, in het “ zogenaamde” vrije westen. wij krijgen deze informatie alleen via alternatieve bronnen, dit zegt iets over de vooringenomenheid van onze westerse pers.
  We mogen NIET MEER ZELF DENKEN.
  Dit was al met covid zo en wordt steeds gekker.
  Ik moet zeggen door de moderne media komt er wel heel veel op ons af, maar hoor en wederhoor moet zeker door journalisten uit te filteren zijn en dit gebeurt niet.
  Frontnieuws blijf a.u.b. Doorgaan en dank voor alle informatie jullie voorzien in ONTBREKEND NIEUWS.
  ZODAT WIJ. EEN BREDERE OPINI KUNNEN VORMEN.

 8. In het artikel staat: ‘Wat is het psychologische effect voor de Duitsers die colonnes van hun tanks – voorzien van het IJzeren Kruis – opgeblazen zien worden door de Russen?’.
  NATUURLIJK voeren ze het IJzeren Kruis NIET!!! Anders zou dit inhouden dat het Duitse leger tegen de Russen vecht. Niet zo slim om dit erbij te vermelden, want dat komt de geloofwaardigheid van het artikel niet ten goede.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in