Leopard kaput

Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Nog een Wunderwaffe bijt in het stof: Kievs Leopards falen in Zaporozhye

Op 8 juni heeft het Russische leger opnieuw een groot grondoffensief van Kievse troepen in de regio Zaporozhye afgeslagen.

Het mislukte offensief, dat plaatsvond in de buurt van het dorp Orekhov, werd geleid door Leopard 2A4 main battle tanks van Duitse makelij. Foto’s die online verschenen na het offensief geven aan dat verschillende Leopards vernietigd of beschadigd waren aan de frontlinie, samen met een aantal Amerikaanse M113 gepantserde personeelsvoertuigen.

Anti-tank landmijnen en anti-tank obstakels met drakentanden vertraagden de eerste aanval van de Kievse troepen. De aanvallers werden later aangevallen door direct vuur van infanterie, pantsers en helikopters en indirect vuur van artillerie, wat resulteerde in de zware verliezen.

Beelden van de nederlaag van Duitse tanks Leopard 2A4 en andere gepantserde voertuigen van de Strijdkrachten van Oekraïne in de richting Orekhov

Oekraïense menselijke golf wordt vernietigd door Russisch AGS-vuur

De aanval (https://t.me/DKulko/334) van de Strijdkrachten van Oekraïne bij Belogorovka werd afgeslagen – de vijandelijke infanterie werd neergemaaid uit de AGS.

Kiev begeleidt de hoofdaanvallen op Zaporozjye met tactische demonstratieve aanvallen op verschillende punten van de LBS, in een poging druk uit te oefenen. Sommige lijken op een daad van massale zelfmoord.
Bij Belogorovka gooide de vijand ondoordacht drie detachementen met een totale sterkte van 50 man in het kale veld. Ze kwamen niet eens in het midden.

De beweging van de vijand werd opgemerkt en de strijders van de Luhansk 123 brigade werkten nauwkeurig.

Triest: Oekraïense soldaat probeert zich onder deken te verstoppen voor Russische drone in Marinka – wordt toch gebombardeerd

Shoigu geeft update over grootschalig Oekraïens offensief

Verklaring van de Russische minister van Defensie, generaal van het leger Sergei Shoigu:

“Vandaag, om 1.30 uur, probeerde de vijand door onze verdediging heen te breken met de troepen van de 47e gemechaniseerde brigade, die tot 1.500 mensen en 150 gepantserde voertuigen telde, in de richting van Zaporozhye. De vijand werd tijdig ontdekt door inlichtingendiensten en er werd een preventieve aanval uitgevoerd met artillerie-, lucht- en antitankmiddelen. In alle vier richtingen werd de vijand tegengehouden en trok zich met zware verliezen terug. Als gevolg van de twee uur durende strijd verloor de vijand 30 tanks, 11 infanteriegevechtsvoertuigen en 350 manschappen. De speciaal voor deze doorbraak voorbereide reservetroepen van de vijand hebben hun taak dus niet vervuld. Tijdens de gevechtsdag van gisteren, op 7 juni, verloor de vijand 945 man personeel, 33 tanks, 28 infanteriegevechtsvoertuigen, 38 gepantserde gevechtsvoertuigen, 3 Krab zelfrijdende artillerie-installaties en andere wapens.”

Duitslands meest geavanceerde luchtverdediging IRIS-T gevonden en gesneuveld door Lancet

Bevestiging van de vernietiging van (https://t.me/DDGeopolitics/67728) een deel van de IRIS-T batterij door een Russische “Lancet” drone.

Aankomst van de “Lancet” in de locator van de multifunctionele Duitse radar Hensoldt TRML-4D van de IRIS-T SLM SAM.

De radar is duidelijk uitgeschakeld, uit het spel en zal het Oekraïense Rijk niet meer dienen…

Radar is de belangrijkste component van het systeem, SAM-systeem is letterlijk blind zonder hen, dus dit was een uitstekende beslissing en een uitstekende treffer…

Achtergelaten BMP-2’s en andere bepantsering van AFU vernietigd tijdens mislukt offensief

Beelden van de aanval van Oekraïense HIMARS op de Kachovka-dam in augustus 2022

Kijk naar deze video (https://t.me/RSaponkov/5278). Het is 24 augustus 2022. De Strijdkrachten van Oekraïne vuren “Himars” raketten af op de Kakhovskaya HPP. Op dat moment zitten enkele jonge (aan de stem te oordelen) mensen op de linkeroever van de Dnjepr te juichen. Ze worden er oprecht emotioneel van.

De Strijdkrachten van Oekraïne vernietigen de dam, mensen zitten op de oevers van de Dnjepr en juichen. Wat? U zit zelf aan de oevers van de Dnjepr, u woont waarschijnlijk in de buurt, New Kakhovka of aangrenzende dorpen.

Nogmaals – de AFU is de dam aan het afbreken, methodisch, systematisch. Degenen die in het overstromingsgebied wonen verheugen zich hierover. Wat is dit? Domheid? Gebrek aan logische verbanden? Gebrek aan zelfbehoud?

Nou, zij verheugden zich. De dam was gesloopt. Ongetwijfeld zaten diezelfde jongeren onlangs op de daken van hun overstroomde huizen en smeekten het Russische Ministerie van Noodsituaties om hen te redden. Interessant, herinnerden ze zich de Strijdkrachten van Oekraïne met hun Himars met een vriendelijk woord? Maar afgelopen zomer was wel leuk.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – De honden worden gered in de regio Kherson & 22-jarige Oekraïense man trouwt met 79-jarige overgroottante om vrijgesteld te worden van kannonvoerdienst


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe grootste oorlogsslag op Europese bodem sinds WO2 vindt op dit moment plaats – bijna geen kik van de mainstream media!
Volgend artikelTop 5 compleet absurde leugens over Rusland sinds SMO begon
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

 1. Soldaten, tanks, voertuigen allemaal tot schroot herleid.. tjonge welk Westers leiderschap is daar mee bezig…en welk soort bevolking accepteert dat…men zegt.. het volk krijgt de leiders die het verdient..

 2. Zolang Rusland het luchtruim overheerst is het aan de Oekraïense zijde zelfmoord en een vernietiging van het grondgebied. Je eigen leger en de NAVO legers en materieel opofferen, voor wat? Wat is het ultieme doel hiervan? De EU met al haar inwoners bankroet te maken, die zich dan ook niet meer militair kunnen verdedigen mocht er een derde partij in de strijd komen. Of is dit enkel een afleiding voor wat de WHO/WEF/EU hebben bedacht om iedereen onder de totale controle te plaatsen.

  • het is niet ondenkbaar dat de nato-oefening van komende week in europa met 250 vliegtuigen en alles wat daar bij hoort inene wereldnieuws wordt boven oekraïne.
   ik hoop het niet maar we zullen zien.

 3. Corona ; het veld was vergelijkbaar met een burgeroorlog.
  Aanjagers: sociale druk opvoeren dmv ‘ verdekte bedreiging; c verhalen, sociaal gewenst gedrag.
  groot goed georganiseerd (uitgez.paar bange mensen)

  Oekraïne: lijkt systeem burgeroorlog.
  * 50 mensen een open veld ‘injagen’ laatst een commandant neergeschoten vanwege onacceptabel beleid, soldaat die werd geëxecuteerd door ‘collega’s’ in bossen, mensen oppakken voor deelname aan deze oorlog, geweren soldaten die het vaak niet deden.
  * lijkt, dat er nog wat weg moet voor de klapper aanvangt.

  Oekraïne is één van de SMERIGSTE oorlogen door volksverraad. Daarbij door leveringen (verarmd uranium) materiaal.
  Wat mogelijk nl/EU inwoners ook te wachten staat, vanuit Corona perspectief.

  Mi blijkt uit alle informatie

  • Volksverraad
   samenhangend woord voor ;

   hoogmoed, (narcisme)
   hebzucht,
   nijd afgunst
   onmatigheid
   gemakzucht
   overspel/ wellust = verraad
   ongehoorzaamheid naar (oer-ouders
   Dood, afwezig van rechtvaardigheid
   Afgoden vereren- lijkt van toepassing

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in