Het Witte Huis houdt de huidige ronde van gevechten in Oekraïne angstvallig in de gaten, zo vertelden Amerikaanse functionarissen aan Politico.

De toekomstige militaire steun van Washington aan Oekraïne en de reputatie van president Joe Biden hangen grotendeels af van de uitkomst van het tegenoffensief van Kiev tegen de Russische troepen, zo hebben hoge Amerikaanse functionarissen aan Politico verteld, bericht RT.

Het Witte Huis kijkt “angstvallig toe” bij de pogingen van Kiev om gebieden terug te veroveren die het aan Rusland is kwijtgeraakt, meldde de Amerikaanse krant op donderdag.

Als het tegenoffensief slaagt, zou Oekraïne kunnen rekenen op extra militaire en economische hulp van de VS en haar bondgenoten, maar als het mislukt, kan de Westerse steun opdrogen, waarbij Kiev wordt opgeroepen om een snelle diplomatieke oplossing voor het conflict te vinden, aldus het rapport.

Vijf Amerikaanse functionarissen, die op voorwaarde van anonimiteit met Politico spraken, gaven toe dat ze niet zeker wisten of wetgevers voor meer hulp aan de regering van president Vladimir Zelensky zouden stemmen wanneer de vorig jaar goedgekeurde fondsen op zijn. De Republikeinen in het Huis zouden eventuele tegenslagen van de Strijdkrachten van Oekraïne (AFU) kunnen gebruiken om de inspanningen van de Democraten om de militaire hulp op te voeren, te doen ontsporen, wezen ze erop.

Volgens de krant is Washington steeds ongelukkiger geworden over Oekraïense aanvallen binnen Rusland, zoals een poging tot droneaanval op het Kremlin begin mei en de moorden op de militaire blogger Vladlen Tatarsky en journaliste Darya Dugina. Deze acties van Kiev hebben geleid tot “verschillende privé, strenge vermaningen in diplomatieke achterkamertjes,” voegde het eraan toe.

  Evgeny Prigozhin - Waarheidsverteller, gek of Maskirovka?

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïense gekken rijden gewoon met Leopard Tanks en ander zwaar materieel in de linie om opgeblazen te wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïense gekken rijden gewoon met Leopard Tanks en ander zwaar materieel in de linie om opgeblazen te worden
Volgend artikelDuitse Leopard-2A4’s branden en smelten “als kaarsen” in Zaporizhzhya – Drie vernietigd in de eerste aanvalsgolf
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Hangt af van het uitgangspunt van deze oorlog:
  Satanisten: willen bvk al het land, grondstoffen voor weinig en veel slachtoffers.

  Dit wordt geregeld door de belasting betaler,
  Dan wil men geld voor opbouw (reeds hun) land.
  Wordt ook geregeld door de belasting betaler.

  Exploiteren land , veel opbrengst voor weinig (men houdt belasting geld over)
  Insekten farms, genetisch gemanipuleerd voedsel voor bevolkingen.

  Het houdt elkaar de hand boven het hoofd.

 2. Minister van Defensie van Oekraïne Reznikov: onderhandelingen met de Russische Federatie zijn mogelijk als Moskou de doelstellingen van de NWO wijzigt
  De Oekraïense minister van Defensie, Oleksiy Reznikov, zei tijdens de dialoog over het herstel van Oekraïne dat onderhandelingen tussen Kiev en Moskou mogelijk zijn als laatstgenoemde de doelen van de speciale operatie verandert.

  Lenta.ru

 3. Biden’s reputatie ?! LOL ! De reputatie van n dementerende stelt niks voor ! Nee nee , het is de reputatie van CIA, NATO, FBI en andere Deep State, tot op het been verrotte, kriminele organisaties die op het spel staat in Ukraine !!

 4. “de reputatie van president Joe Biden hangen grotendeels af van de uitkomst van het tegenoffensief van Kiev tegen de Russische troepen,”

  Biden heeft geen reputatie meer. Het gaat om de reputatie van de mensen die aan de touwtjes trekken.
  Het besef van Biden is steeds verder weg, hij weet niet eens welk merk Pamper hij draagt.
  Biden verteld, en ondertekend alles wat men hem influistert en voor de ogen schuift.

  Het zijn de figuren achter de schermen die het gevaarlijkste zijn.

 5. Bidens reputatie hangt wel van meer dingen af.
  De onmetelijke corruptie van zijn zoon Hunter, die voor de familie GELD UIT UKRAINE HEEFT BINNEN GESLUIST, NAAR DE REKENING VAN DE FAMILIE.
  EN VAN DE SEX SCHANDALEN VAN ZIJN ZOON. Voor iedereen verboden maar voor Hunter kennelijk niet.
  EN VAN HET VERBERGEN VAN GEVOELIGE VERTROUWELIJKE INFORMATIE IN ZIJN CORVETTE IN DE GARAGE.
  EN VAN ZIJN MISDRAGINGEN MET VROUWEN DIE OP INTERNET TE VINDEN ZIJN. ( in de nek zoenen op een podium ) enz enz
  EN VAN de verkieizings FRAUDE WAARDOOR HIJ AAN HET BEWIND IS GEKOMEN…..

  EN VAN…. EN VAN……
  GA nog MAAR EEN POOSJE DOOR IK BEN WOEDEND OP DEZE MAN…..
  Dat hij nog één dag langer president kan zijn is verwonderlijk.
  Het blijkt maar weer eens te meer de wereld is volkomen ROT‼️

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in