P-700 Granit / SS-N-19

De opzettelijke dubbelzinnigheid (om een eufemisme te gebruiken) van verklaringen van topambtenaren van westerse landen over hun proxyoorlog tegen Rusland zorgt ervoor dat de meeste mensen in verwarring raken over wat hun leiders precies denken over deze kwestie. Terwijl de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken zegt dat de neonazistische junta een “sterke en goed verlichte brug naar het NAVO-lidmaatschap” heeft, beweert president Joe Biden daar anders over te denken. En toch is dit niet waar de eerder genoemde dubbelzinnigheid ophoudt, aangezien EU/NAVO-lidstaten vergelijkbare beweringen hebben over het gebruik van hun langeafstandswapens tegen doelen in Rusland. Terwijl de ene ambtenaar zegt dat ze het steunen, zegt de andere dat dit niet het geval is, wat verder bijdraagt aan de algemene verwarring en onzekerheid, schrijft Drago Bosnic.

In werkelijkheid vinden dergelijke aanvallen echter al plaats en zelfs de vlaggenschepen van de mainstream propagandamachine doen niet langer de moeite om dit te verbergen. Volgens de New York Times gebruikt het regime in Kiev namelijk al langeafstandsraketten van Amerikaanse makelij voor dit doel. NYT’s verslag van 4 juni geeft toe dat dit komt “slechts enkele dagen nadat de regering Biden toestemming gaf aan Oekraïne om Amerikaanse wapens op Rusland af te vuren.” De auteurs citeren een lid van de Rada (het parlement) Yehor Chernev, vice-voorzitter van de Commissie voor Nationale Veiligheid, Defensie en Inlichtingen, die zei dat de neonazistische junta strijdkrachten naar verluidt “Russische raketlanceerinrichtingen hebben vernietigd met een aanval in de Belgorod oblast [regio], ongeveer 20 mijl Rusland in”.

Zoals verwacht, beweert Chernev dat de aanval werd uitgevoerd door de extreem overhypte Amerikaanse HIMARS (High Mobility Artillery Rocket System) MLRS. Hoewel het zeker niet onmogelijk is, is er een hardnekkige trend om alle aanvallen op Russische posities toe te schrijven aan NAVO-wapens, vooral wanneer de troepen van het Kievse regime hun enorme verliezen op het slagveld willen verbergen. Verschillende bronnen beweren dat de Russische raketlanceerders die bij deze aanval vernietigd zouden zijn, S-300 of zelfs S-400 zijn, beide SAM-systemen (grond-luchtraketten). Op niet-geverifieerde beelden die op verschillende social media zijn geplaatst, is te zien wat een vernietigde 5P85T2 TEL (transporter, erector, launcher) lijkt te zijn van de S-300PMU2 of misschien de S-400 luchtverdedigingssystemen voor de lange afstand.

  Rusland's militaire prestaties komen niet overeen met de Westerse propaganda

De vice-premier van de neonazistische junta, Iryna Vereshchuk, beweerde ook dat er HIMARS was gebruikt bij de aanval. Ze postte foto’s van wat ze zei dat “een Russische S-300, goed brandend” was en schepte op over de resultaten van “de eerste dagen na toestemming om westerse wapens te gebruiken op het grondgebied van de vijand.” Interessant genoeg verwijderde ze haar bericht kort daarna. Dit suggereert dat ze ofwel besefte dat de beelden vals waren of misschien werd verteld om ze te verwijderen omdat de marionettenmeesters van het Kiev-regime in het politieke Westen niet willen dat Moskou meer bewijs heeft dat ze aanvallen op Rusland ondersteunen. Hoe dan ook, het is belangrijk op te merken dat, zelfs als de beweringen waar zijn, de vernietiging van TEL’s of andere onderdelen van een SAM-batterij niet gelijk staat aan de vernietiging van het hele systeem.

Een bataljon (of divisie in de Russische militaire nomenclatuur) bestaat namelijk uit veel meer dan alleen lanceervoertuigen. Je zou zelfs kunnen zeggen dat radars en commandoposten veel belangrijker zijn, omdat zij doelgegevens leveren en alle andere elementen van het systeem coördineren. En hoewel het verlies van TEL-voertuigen zeker een tegenslag is, is het niet precies het einde van de wereld voor het Russische leger, dat de aanschaf van geavanceerde SAM-systemen drastisch heeft uitgebreid. Daarnaast schaft het Kremlin meer S-300V4 eenheden aan die vrijwel overal in het veld kunnen worden ingezet en bescherming bieden aan frontlinietroepen. Het toenemende bewijs dat langeafstandswapens van NAVO-oorsprong doelen in Rusland treffen, is echter zeker een zeer zorgwekkende ontwikkeling.

  De persconferentie van Zelensky: "Is hij onder invloed van drugs?"

Eind vorige week deelde oorlogscorrespondent Evgeny Poddubny beelden van fragmenten van Amerikaanse precisiegeleide munitie (PGM’s) gevonden in onbetwist gebied van Rusland. Zoals ik al vaker heb betoogd, kan Moskou alleen maar concluderen dat Washington DC en Brussel doelgegevens en begeleiding leveren aan de eenheden van de neonazistische junta die deze langeafstandswapens afvuren. Erger nog, zelfs militaire topfunctionarissen van de NAVO scheppen op over het plannen en uitvoeren van operaties tegen het Russische leger, met name de zeestrijdkrachten. Het gevaarlijke vooruitzicht van een oncontroleerbare escalatie als gevolg van dergelijke acties kan niet genoeg worden benadrukt, en dat is waar president Vladimir Poetin en andere hooggeplaatste Russische functionarissen ook regelmatig voor waarschuwen.

“Ik wil Amerikaanse functionarissen waarschuwen voor misrekeningen die fatale gevolgen kunnen hebben. Om de een of andere onbekende reden onderschatten ze de ernst van de reprimande die ze kunnen krijgen,” waarschuwde de Russische onderminister van Buitenlandse Zaken Sergej Ryabkov onlangs.

Poetin herhaalde dit op het St. Petersburg International Economic Forum (SPIEF) en verklaarde dat Rusland de optie overweegt om zijn eigen langeafstandswapens te leveren aan tal van landen over de hele wereld die geconfronteerd worden met agressie van de VS/NAVO. Daarnaast zei de Russische president ook dat dit “directe [Westerse] betrokkenheid markeert in de oorlog tegen de Russische Federatie en we behouden ons het recht voor om op dezelfde manier te handelen,” wat suggereert dat deze voortdurende vijandschap een directe reactie kan krijgen. Poetin benadrukte ook dat het gebruik van langeafstandswapens van de NAVO inhoudt dat militair personeel van de oorlogvoerende alliantie de raketten controleert en doelen selecteert, wat Rusland kan aanzetten tot “asymmetrische stappen elders in de wereld.”

  Zwakke propagandapraatjes

“Als zij het mogelijk achten om dergelijke wapens aan de gevechtszone te leveren om aanvallen op ons grondgebied te lanceren en problemen voor ons te creëren, waarom hebben wij dan niet het recht om wapens van hetzelfde type te leveren aan sommige regio’s in de wereld waar ze kunnen worden gebruikt om aanvallen te lanceren op gevoelige faciliteiten van de landen die het tegen Rusland doen?” zei Poetin, eraan toevoegend: “We zullen erover nadenken.”

De Russische president is uiterst voorzichtig met zijn woorden, wat betekent dat dergelijke aankondigingen zeer serieus moeten worden genomen. Toch laat dit ook zien dat Poetin bereid is om het door de NAVO georkestreerde Oekraïense conflict nog steeds niet te laten escaleren tot een directe confrontatie met het politieke Westen. Bovendien kan het leveren van langeafstandswapens, met name Moskous antischipraketten van wereldklasse, aan landen die het doelwit zijn van de VS/NAVO desastreuze gevolgen hebben voor hun machtsprojectie. Zelfs oudere raketten uit het Sovjettijdperk, zoals de enorme P-700 “Granit”, zouden de westerse zeedominantie in elke regio van de wereld effectief teniet kunnen doen. De explosieve granaatkop van 750 kg kan met gemak vrijwel elk kapitaal schip vernietigen, inclusief vliegdekschepen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VS vliegdekschepen zijn sitting ducks voor Russische supersonische antischipkruisraketten … en nu ook die van ChinaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Westen is al in oorlog met Rusland, maar zijn leiders kunnen niet wakker worden uit een droom
Volgend artikelEU-VERKIEZINGEN: Rechts Nederland kop aan kop met centrum-links in exit polls – Deense premier aangevallen tijdens campagne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Mischien ideetje voor ukraine; Inzet van goeie ouwe trabbis
  Die zijn van trabbiplastic en dat zie je niet op de radar

  toch ?

  Beter laat dan nooit

  PS: Alle reaguursels van joris 3 zijn enkel en alleen bedoeld “Ter leringe ende vermaak”
  Voorzover er sprake is van een mening, opinie of opinie-delict , dan dient dit opgemerkt te worden als zijnde:
  1 – een moment opname (te begrijpen als: “losse vlodder”) die,
  2 – soms wel en soms ook geheel niet werd geinspireerd door de reaguursels van andere reaguurders, en
  3 – tot stand gekomen is na de consumptie van een arbitraire en totaal niet consistente hoeveelheid massa media, veelal toegespeeld vanuit mijn google bubble.
  4 – deze ten alllen tijde weer herroepen kan worden.

 2. Gewoon doen , dat vernietigen van de gehele Westerse NAVO-vloot.
  Een hoop raketten op hetzelfde moment afschieten. Ik zie de verschrikte kopjes van de nieuwslezertjes al.
  Maar is Ruslands eigen raketschild goed genoeg ?
  Het zou kunnen dat deze vraagstelling het antwoord reeds bloot legt, want anders had Rusland het al gedaan.
  Het zal niet gebeuren !
  Het plan blijft onveranderd: ECONOMISCHE ZELFMOORD van het gehele WESTEN is immers genoeg.

 3. Healing for a new world in peace.
  New Earth Rising and how to break free from the programs of 3D fear based illusion that control our collective consciousness as we rise to the 5D/6D and open up to blocked emotions as we speak the truth from our heart the real I’am in intuitive being living in the flow.

  As we enter the Tunnel of Transformation in 2024.

  There is power in courage, unity, sharing and caring. While growth can sometimes be challenging, it is essential for a fulfilling life journey by answering those questions, then you’ll have a much better idea of what to do to reunite heart, body, and soul as the frequenties on earth rising.

  You Are Transitioning into a Crystalline-Based Body.

  The transition into a crystalline-based body, unlocking the secrets of higher vibrational frequencies and enhanced spiritual abilities.
  https://youtu.be/UZVcTaUoyCc?si=kpvP0HY7_jP80WaC

  Tapping into the Fifth Dimension, for Awakening to the Infinite Potential of the Eternal Now! You are always existing in the eternal now. The now is the only moment in time that exists. It is the gateway to eternity, the dimension of the timelessness which contains all time.

  The eternal now is the bridge between heaven and earth. It is the doorway to the fifth dimension. https://youtu.be/zumERVQ-6lk?si=PpMslZV0lgjbkoo1

 4. Maar het gaat hier om: Wij zijn niet uw kinderen.

  Wij zijn de zonen en de dochters van het verlangen van het leven naar zichzelf.
  Ze komen niet van u, maar ze zijn ook niet van u. En al zijn ze bij u, toch behoren ze u niet toe.
  U mag ze uw liefde geven, maar niet uw gedachten.
  Want ze hebben hun eigen gedachten.
  U mag hun lichaam onderdak bieden, maar niet hun ziel.

  Want hun ziel verblijft in het huis van morgen, dat u niet kunt bezoeken; zelfs niet in uw dromen.
  U mag er naar strèven aan hen gelijk te worden, maar niet proberen om hen aan u gelijk te maken.

  Want het leven stroomt altijd voorwaarts, en blijft niet talmen bij gisteren. 

  Kortom. We zijn namelijk niet alleen de persoonlijke mens, maar in essentie veel meer.

  Wanneer we het innerlijke advies van ons Hoger Zelf niet volgen, maar vanuit onze instincten blijven reageren, dan zal de cyclische wet van wederbelichaming en karma ons steeds weer in conflict- situaties brengen. Dat gaat door totdat we er bovenuit groeien. Met de wetenschap dat alles in potentie in ons zit kunnen we kiezen om zaken op een meer edele wijze aan te pakken door onder meer gebruik te maken van onze verbeeldingskracht. We kunnen ideaalbeelden opbouwen en die proberen te realiseren.

  Door te leven vanuit je geweten en vertrouwen te ontwikkelen in je Hoger Zelf start je feitelijk twee belangrijke dingen. Ten eerste leer je je lagere, instinctieve zijde steeds beter beheersen en word je er niet langer door verontrust.

  Is zorgen dat je van de eerste 2 chakra’s lust en chaos je supreme self bereikt.

  Ten tweede ga je tegelijkertijd in een proces van verinnerlijking in jezelf op zoek naar duurzame oplossingen. Ons geweten is de schakel met ons Hoger Zelf en naarmate we meer leren hierin bewust te leven, openen we de weg naar harmonie.

  Gebrek aan bewustzijn.
  Het ontstaan van zelfdestructieve overtuigingen.
  https://nieuwetijds.com/hoe-je-breekt-met-zelfdestructieve-overtuigingen/

  De nadelen van het leven volgens ego-regels
  egoOns ego maakt ons in het slechtste geval slaaf van de erkenning van anderen.
  We verliezen ons in het steeds maar bezig zijn met beloning.
  We piekeren over afwijzingen, met als doel die in het vervolg te vermijden.
  We leven niet naar onze hartenwens, maar naar opgelegde regels.
  We spenderen tijd in het beschermen en verdedigen van ons ego.
  We worden geleid door afgunst, angst en wedijver.
  We verliezen energie in het najagen van materiële zaken, in het onderhouden van uiterlijkheden en eventuele relaties die ons geen goed doen. Waarom? Omdat we in alles en in ieders ogen moeten bewijzen dat we ‘goed’ zijn.
  https://www.psychologiepraktijknicolehonneff.nl/psychologie/je-bent-je-ego-niet/?cn-reloaded=1

 5. Can you hurt a narcissist’s ego?
  You will hurt their ego by just breathing.

  Seriously, anything you do will hurt them somehow.

  Calling them out on something they did.
  Not responding to a text fast enough.
  Not giving them sexual gratification per their requirement.
  Boundaries of any kind.
  Attention given to others.
  Any silent treatment from you.
  Being happy without them.
  Being independent.
  LEAVING for good.
  You’ll live your life walking on eggshells around them.
  They’ll make your life hell just by existing as a normal human being.

  Save yourself. Everything will be blamed on you. And they’ll make you pay.
  For the weather, for Co2, for parking on the streets, for blocking the sun with chemtrails,
  for stikstof, for water, for electricity and everything that is only in their own benefits.
  Agenda2030 is You Wil Own Nothing.

  Is there a reason? No, they think they have the right to control everything is as your ego becomes to great.
  You lose yourself in external thing that isn’t your and blaming on others.

  Maar hij begint al hier als je in de eerste 7 jaar van je leven niet gecorrigeerd wordt.

  Het ontstaan van zelfdestructieve overtuigingen

  Je krijgt al heel vroeg in je leven te maken met situaties waarin jouw behoeften niet meteen vervuld worden. Als baby huil je als je honger hebt of vastgehouden wilt worden, maar helaas kunnen je ouders jouw behoeften niet altijd onmiddellijk vervullen. Zo doe jij eerste gemiservaringen op. Dat zijn pijnlijke en angstige situaties. Stel dat niemand je komt voeden of geruststellen? Dan ervaar je als klein kindje pure paniek.

  Op een gegeven moment ga je als kind op zoek naar verklaringen voor die gemiservaringen. Ook al heb je dat bewust niet door, die zoektocht heeft verstrekkende gevolgen. Diep van binnenuit ontstaan overtuigingen als: ‘Ik ben niet de moeite waard om van te houden.’ ‘Ik ben niet goed genoeg.’ ‘Ik moet beter mijn best doen, anders verdien ik geen liefdevolle aandacht.’ Je betrekt het gedrag van je ouders op jezelf waarbij je uitgaat van eigen tekortkomingen.

  Zo ontstaan zelfdestructieve overtuigingen. Je gelooft dat er iets mis is met je. Waarom zou je anders geconfronteerd worden met onbegrip of afwijzing? Dat er mogelijk ook een andere oorzaak is voor het gedrag van je ouders komt niet bij je op. Het vertrouwen in hen is rotsvast en als klein kind ben je nog niet in staat om hun tekortkomingen te doorzien.
  https://nieuwetijds.com/hoe-je-breekt-met-zelfdestructieve-overtuigingen/

  Maarten Oversier
  Alle menselijke trauma’s terug te voeren zijn naar dezelfde drie bronnen: oorlogen, de kerk en de onverwerkte ervaringen van onze voorouders.
  https://youtu.be/AsWoJ135FuM?si=LXnyHDIfdvu8eYxT

 6. Het is hoog tijd, dat de politiek gaat beseffen dat zij er behoren te zijn voor de burger en niet andersom.

  Dit zal echter niet gebeuren, omdat het niet om de belangen van de burger gaat, maar om de privébelangen van een handjevol individuen, en wel de eigenaren van het systeem. Brussel zit vol met ongekozen poppetjes, die het doel nastreven om soevereine Europese landen van hun soevereiniteit te beroven en belastingslaven te maken van de goedgelovige burgers.

  De Tekentafel. Ad Broere – Een menswaardige samenleving.
  Ending the Global Casino, Geld komt uit het Niets. Ad pleit al jaren voor een menswaardigere samenleving waarin waardecreatie voorop staat. In deze podcast legt hij uit waarom we af moeten van een wereld die gebaseerd is op geld en geregeerd wordt door hebzucht.

  Het wordt tijd dat wij gaan bouwen aan een samenleving met als fundament eenheid, vrijheid en liefde. https://youtu.be/g81pYzqMX8I?si=ov8SRhwcYRrl_n2Z

  Over vrije ruilhandel en het oude geld-denken.
  https://youtu.be/LFALivGEpVQ?si=ecOmSGccKnZcUHIH

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in