Tweede Kamer der Staten-Generaal / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0)

De Europese verkiezingen zijn begonnen: kiezers van over het hele continent zullen hun Europarlementariërs kiezen om hen te vertegenwoordigen in het wetgevende orgaan van de EU in Straatsburg en Brussel.

De Nederlandse kiezers gaven het startschot voor vier dagen stemmen in de hele Unie, bericht Paul Serran .

Exit polls in Nederland suggereren een krappe race tussen een links-groene alliantie en de conservatieve partij van populist Geert Wilders.

BBC bericht:

“Er wordt algemeen verwacht dat rechtse en extreem-rechtse partijen grote winsten zullen boeken in veel van de 27 lidstaten van de EU, en dat lijkt tot op zekere hoogte te zijn uitgekomen in Nederland.

Hoewel de GL-PvdA alliantie volgens de exit poll meer zetels in het Europees Parlement gaat halen, ligt de PVV van de heer Wilders op koers voor grote winst. Maar hij heeft niet de overweldigende overwinning van de algemene verkiezingen van afgelopen november herhaald.”

De resultaten worden pas bekendgemaakt als elk land klaar is met stemmen op zondagavond.

“Het volgende Europees Parlement zal 720 zetels hebben, waarbij elk land zetels krijgt in verhouding tot hun bevolking. Duitsland krijgt er 96, Frankrijk 81 en Italië 76, terwijl Nederland er 31 krijgt.”

Ierland en Tsjechië stemden gisteren (7) en de rest van de EU stemt in het weekend.

  Weerzinwekkend: Pedofiele kannibalenfoto's tentoongesteld in EU-parlement

“Een verschuiving naar rechts werd algemeen verwacht in deze verkiezingen, met extreem-rechtse partijen die een overwinning in Frankrijk, België, Oostenrijk en Italië ambiëren.

Hun tegenstanders zullen waarschijnlijk enige voldoening halen uit de exit poll van donderdagavond, vanwege de prestaties van de GL-PvdA alliantie. De partij van Geert Wilders werd eerste bij de Nederlandse nationale verkiezingen afgelopen november en heeft een kabinetsakkoord gesloten met drie andere partijen, ook al wordt hij geen premier.”

Een verschuiving naar rechts in het Europees Parlement zou de kar van het globalistische beleid van groene paniek, verlammende regulering in de landbouw, ongecontroleerde massale migratie en de aanzet tot oorlog tegen Rusland op zijn kop zetten.

Ondertussen gaat de campagne in Denemarken niet zo goed. Premier Mette Frederiksen werd gisteren (7) aangevallen door een man in het centrum van Kopenhagen.

Reuters bericht:

“Premier Mette Frederiksen werd vrijdagavond op het Kultorvet [plein] in Kopenhagen geslagen door een man die vervolgens werd gearresteerd. De premier is geschokt door het incident,” zei haar kantoor in een verklaring zonder verdere details te geven.

De politie zei op social media platform X dat ze een man hadden gearresteerd en het incident onderzochten, maar weigerde verdere details te geven.

‘Ze leek een beetje gestrest’, vertelde Soren Kjergaard, die als barista op het plein werkt, aan Reuters nadat hij had gezien hoe de premier door de beveiliging werd weggeleid na de aanval.”

Deze aanval komt een dag voordat de Denen naar de stembus gaan. Nog maar drie weken geleden werd de Slowaakse premier Robert Fico ernstig verwond door een schutter bij een moordaanslag.

  Undercover bij de GGD | "Blijf van onze kinderen af"

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Een pyrrusoverwinning voor Geert WildersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNYT geeft toe dat VS langeafstandswapens Rusland al aanvallen, Poetin zweert reactie
Volgend artikelTijd om de seniel te lozen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

  • Door niet te stemmen speel je de elites en huidige machthebbers juist in de kaart want zij hebben niets liever dat jij en je clubgenoten thuis blijven zodat ze minder tegenstand ondervinden en hun agenda verder kunnen uitrollen.
   Ik verdenk de smerige “linkse extremisten” er van dat ze overal op sociale media en alternatieve blogs hun trollen massaal inzetten om mensen te overtuigen om vooral thuis te blijven, wetende dat hun aanhang wel gaat stremmen (vaak mede gefinancierd door clubjes als die van Soros) en ze zo hun macht kunnen behouden.
   De lage opkomst in Nederland is het bewijs. Men zegt in het algemeen; ‘het heeft troch geen zin’.
   en zo blijft alles bij het oude en kunnen de mensen op hun gemak verder gaan met klagen, gelukkig zijn en straks geen nagel meer hebben om hun kont te krabben.
   DANK U

   • @Matt De globalisten zijn al tientallen (misschien wel honderden) jaren bezig met hun agenda uitrollen, welke verkiezing heeft ze ooit tegengehouden? Is nooit gebeurd en gaat niet gebeuren, verkiezingen zijn fake en de uitslagen ook. Als je dat na al die jaren nog niet ziet dan weet ik het ook niet meer. Stemmen is instemmen. Je geeft je stem aan criminele massamoordenaars, no way dat ik daar ooit m’n stem aan ga geven.

   • Als je door een systeem helemaal de moeder belast word, en alles gedag kan zeggen waar je voor gewerkt hebt, is het vooral belangrijk om je vast te houden aan het zelfde systeem, dus wie is hier nou een trol ?
    Het “systeem” gaat toch wel door, en wat u zegt is onzin.
    U komt ook gewoon aan de beurt, of u wil graag deugen tot in de eeuwigheid, dat laat ik verder aan u over.., zulke mensen worden nog even met rust gelaten omdat die het narratief na papagaaien, ook uw tijd komt.
    Stemmen of niet stemmen, het is al langer duidelijk dat de ratten gewoon doorgaan, Niemand is hier veilig voor.

    Want ook MET stemmen, betalen de nederlanders meer dan 80% van hun verdiende geld aan belasting, en volgens mij is dit na 2020 nog wel wat meer geworden.

    Het heeft dus geen zin om uw stem te laten horen aan de mensen die zich er toch niets van aantrekken, mede zeggeschap in ook maar iets hebben hier in korea aan de noordzee is nooit geweest, dus waar haalt u deze illusie vandaan ?

    Dit in stand houden is juist dood verkeerd, maar dat wisten de betreffenden ook al, het is o.a. een doel om zoveel mensen te laten ‘overlijden” voordat die hun pensioen halen.
    Op het criminele af, en dat praat u goed ?

    En dom volk ga ik helaas niet bedanken, sorry..
    Ga ergens ander deugen.

    • @Matt…

     Je zegt letterlijk
     ‘want zij hebben niets liever dat jij en je clubgenoten thuis blijven zodat ze minder tegenstand ondervinden en hun agenda verder kunnen uitrollen.’

     Zie je het dan niet Matt, je zegt zelf clubgenoten. Ze hebben ons in clubjes gestopt die ze eindeloos met elkaar laten discussiëren en ruziën… en terwijl wij bezig zijn met ‘onze’ clubjes (lees HUN clubjes) voeren ze alles uit wat dr elites willen, want wij zijn heel druk met ‘clubjes’ ipv eenheid maken en eenheid houden.

     Politiek = LEFT Twix RIGHT Twix.

     Het is een geregisseerde theatervoorstelling en bij de verkiezingen ga jij psychologisch en spiritueel een contract met dat systeem aan waardoor je jezelf verbindt aan het systeem, waardoor je dat systeem met hand en tand gaat verdedigen zoals je dat nu doet.

     Het is allemaal FAKE Matt… we komen allleen uit dit gestoorde systeem door het hele systeem de rug toe te keren en opnieuw te beginnen. Alles is verrot… DOOR de politiek. Alles gaat kapot DOOR de politiek. Alles is bedrog en propaganda, DOOR de politiek. De politiek is het hele probleem, daar kan gewoon geen oplossing uit komen omdat het ontworpen is om problemen te maken ipv problemen op te lossen.

   • @Matt…

    ‘Door niet te stemmen speel je de elites en huidige machthebbers juist in de kaart want zij hebben niets liever dat jij en je clubgenoten thuis blijven zodat ze minder tegenstand ondervinden en hun agenda verder kunnen uitrollen.’

    Politiek = kanker. Noem mij één groot ding dat de politiek VOOR ons doet, dan kan ik je zeggen dat voor alles wat ze VOOR ons doen, doen ze 100 dingen TEGEN ons.

    De politiek is DE reden dat we op sterven na dood zijn. De politiek is ontworpen voor hoe de politiek werk. Politiek is een middel om ons machteloos te houden door problemen tegen ons te gebruiken terwijl ze doen alsof ze ons helpen. Wake Up Matt… het systeem is niet beschadigd en repareerbaar, het is ontworpen om ons machteloos te maken.

    Over 6mnden snap je denk ik wel hoe het zit.

     • @Frans H…

      Over 6mnd beseft Matt dat verkiezingen FAKE zijn omdat hij gaat inzien dat ze één club zijn die ons machteloos houdt. Als stemmen nut had, hadden ze het al verboden, net als het referendum. De elites weten dat wij hun spel doorkrijgen en dus halen ze ‘de politiek’ weg en installeren ze een NWO. We moeten allemaal gaan luisteren naar een onbereikbare NWO die ons alles oplegt en geen enkele verantwoordelijkheid aflegt. Het is gewoon de matrix 2.0 en Matt gaat dat, samen met al het andere stemvee, in het komende half jaar ook ontdekken.

    • Aan alle reageerders hierboven:
     Door massaal op Wilders te stemmen is het politieke landschap in Nederland wel veranderd. Dat hij later tijdens de formatie door een wefhond verraden is dat is een andere zaak, hij had gewoon eerste minister moeten worden.
     In België, waar ik morgen (ik heb helemaal geen probleem met de verplichting want het is een verworven recht) , op Vlaams Belang ga stemmen is er hopelijk, en de tekens zijn gunstig, ook een ander politiek landschap. MITS er voldoende mensen op de juiste partij gaan stemmen!
     En dan nog wat, De huidige machthebbers kunnen aan de macht blijven omdat JULLIE dat toelaten dus kom achteraf niet zeuren dat de elites alles gedaan krijgen op onze , ja, ook de mijne, kap omdat zwijgen is toestemmen want dat is hun boodschap en kunnen ze hun gang blijven gaan.
     Het politieke landschap kan alleen veranderen VAN BINNEN UIT en niet door nutteloze zwijgers die aan de kant staan en niks bereiken.
     Dank zij die zwijgers, die achteraf wel het hardste klagen, kunnen zij hun plannetjes op hun gemak blijven uitvoeren.
     Ik heb hier al vaker opgeroepen om te proberen één front te vormen en zelfs daar wordt ik genegeerd, dus beste heren, ik blijf het herhalen, dank zij jullie lafheid ga ik er ook aan onderdoor straks.
     Ik dacht op dit blog medestanders te vinden maar ik heb me schromelijk vergist.
     Jullie heulen gewoon mee met het kartel want zwijgen is toestemmen en als het er echt op aan komt ZWIJGEN JULLIE!!!
     Zij, die linkse oorlogshitsers lachen zich een deuk om jullie domheid want zij winnen omdat hun achterban WEL gaat stemmen.
     Bedankt! (niet dus)

     • @Matt…

      Als je in een relatie zit en je partner bedriegt je, bedreigt je, vergiftigd je, mishandeld je en wil je vermoorden… ga je dan in therapie om de relatie te redden en dan verkiezingen houden over de verhoudingen in die relatie???

      Komop man…wakey wakey… de satanische sekte die je verdedigt, moet worden vernietigd. Je hebt Stockholmsyndroom Matt, je weigert onder ogen te komen dat de hele politiek ons dit heeft aangedaan. Die zogenaamde oppositie heeft NIKS bereikt, tenzij WIJ nu besluiten dat we de politiek al hun macht ontnemen.

      Verkiezingen werken pas weer als alles op de handrem wordt gezet om de 98% corruptie te zuiveren. Verkiezingen zijn FAKE Matt… FAKE fake FAKE… op een dag ga jij dat ook zien. Tot die tijd verdedig je het systeem dat ons probeert te vermoorden. Hoe langer jij stemt, hoe langer ze kunnen doorgaan met het uitvoeren van de agenda’s. Het stopt pas als WIJ stoppen om hen macht te geven!!!

      Een gestoorde en levensgevaarlijke, toxische relatie, moet je zsm beëindigen ipv proberen alles te lijmen en te plakken met verkiezingen. Weg ermee!!! ZE hebben met zn allen geprobeerd om ons te vermoorden. Laten we dat eerst maar eens bij de kop pakken ipv verkiezingen te houden en stemmen op de duivels die ons de oorlog hebben verklaard!

      • @Theme 100% mee eens. Ik begin onderhand net zo boos op het stemvee te worden als op de globalisten zelf. Hoe haal je het in je kop om in te stemmen (dat is wat stemmen is) met massa moordenaars en oorlogshitsers die in een enquête de sneuvelbereidheid van onze kinderen aan het testen zijn (zie onze kranten van deze week)

       • En wat doen jullie dan om die ellende te stoppen?
        Hier mooie stukjes schrijven ? Is dat de oplossing?
        Met ‘mooie’ praatjes verkopen los je niks op.
        Ik weet ook wel dat de nodige veranderingen niet ineens zullen komen en dat de tegenstand enorm is.
        De parlementen zitten er wel omdat ze door het volk verkozen zijn, de EU commissie niet maar ook daar gaat verandering in komen als de zogenaamde extreem rechtse partijen straks de dienst gaan uitmaken en hoe komen die aan de macht? Door erop te stemmen.
        We zitten nu eenmaal vast in het huidige politieke systeem en het ergste is dat zij de regels en wetten maken en of je het nu leuk vind of niet, ze eisen zware boetes bij niet naleven om de simpele reden dat ze dat kunnen. Wegstemmen is de enige oplossing om er vanaf te raken.
        Tijdens de corona hoax heb ik middels mijn cartoons en boekje toch wel enkele mensen aan het nadenken kunnen zetten en die nemen de volgende spuit absoluut niet. Het zijn er niet veel maar die enkelen zijn wel wakker geworden (niet ‘woke’ maar echt wakker.
        Niks doen lost ook niks op.
        Kom eens met goede alternatieven om uit deze impasse te komen en je hebt aan mij een medestander.
        Een mobiel heb ik niet dus dus daar hoef je niet mee aan te komen en ik haal zoveel mogelijk cash van de bank dus ik doe al wat ik kan, maar ik kan niet zien of dat helpt.
        Jullie doen je zo slim voor maar kom eens met oplossingen die wel werken!

        • @Matt Ten eerste geen oplossing van anderen verwachten en ten twee weigeren. Alles weigeren wat ons tot slaven kan maken. Vaccinaties, 15 minuten steden, digitale ID en CBDC. Dat is waar ze naar toe willen: ons opsluiten in een 15 minuten stad met digitaal geld zodat we niets kunnen doen zonder gecontroleerd te worden. Dus niet in een stad wonen, digitale ID en CBDC ten alle tijde weigeren (betaal contant) Ook als dat betekent dat je geen geld “cadeau” krijgt of je niet op vakantie kunt. Ga op het platteland wonen, (beste misschien naar een Brics land) en zorg voor een voorraad eten en contant geld. Maar het ALLER belangrijkst help jezelf en wacht niet op hulp uit Den Haag. Onafhankelijkheid is nu belangrijker dan ooit. Er is genoeg online te vinden hoe je jezelf het beste kunt redden.

        • En laat je niet teveel afleiden door politiek en paniek verhalen. Veel verhalen zorgen alleen maar voor angst. Ze willen je bang en dus gehoorzaam hebben. Dus doe wat je moet doen voor jezelf en je geliefden en laat de rest zoveel mogelijk aan je voorbij gaan.

   • Kan best zijn, maar ik geef mijn stem niet meer weg. Punt. Die wordt toch gejat, zoals er met de laatste verkiezingen is gebeurd.
    Stemmen is toestemming geven.

    Forget it!
    Niets meer van mijn kant.

  • Wel we gaan dus stemmen en we hopen op het beste. Maar wat is het beste? Neem bvb België dat in 1990 een staatsschuld van 137 miljard had, in 2008 een verdubbeling van die staatsschuld naar 300 miljard € en nu 15 jaar later bedraagt deze staatsschuld 600 miljard € en binnen 15 jaar zullen we dus met 1,2 triljard staatsschuld zitten!, een verdubbeling elke 15 jaar dus. Al wat de politiek elke keer bewijst is haar totale onbekwaamheid en toch blijven mensen geloven dat ‘het’ deze keer anders zal zijn! Wanneer gaat de ‘frank’ van de mensen eindelijk vallen!

 1. Het ziet er naar uit dat 97% van de zetels in Nederland naar de globalisten gaat; de enige partij met één of meer zetels waarvan ik denk dat het geen globalisten zijn is de SGP. Jammer dat Ralph van FvD geen kans meer krijgt om de waarheid te spreken voor een lege zaal.

  • Hahaha, dat zeg je goed. Voor een lege zaal. Maar luister nou eens lieve mensen. Als je gaat stemmen en je moet 4 dagen op de uitslag wachten, waar ben je dan mee bezig? Laat ze oprotten met hun hele ballentent.

   • Uiteraard frauderen dat het een lieve lust is. Eerst zoveel stakingen,boeren enz en dan gaan die opeens op de partijen stemmen die de oorzaak zijn. Laat me niet lachen.

 2. En zal die dader in Denemarken straks ook van de rechter te horen krijgen: “foei, niet meer doen hoor, voor straf 2 weken de speelplaats vegen op de kleuterschool. (tenminste als bekend wordt dat het een “woke” activist is)

  • Mette F. (de deense Rutte) staat op het punt van politiek verval.
   Die zgn. aanval moet zieltjes winnen.
   Ze heeft al vaker dingen in scene gezet.
   Slaapt u verder rustig door.

   • mee eens zieltjes winnen door
    de slachtoffer rol spelen. ,

    Kan zomaar, zoals zoveel mi gebeurd Een toneelstukje zijn geweest
    Zie de “ buitenlanders “ die zoooo agressief zijn
    Met name uit Afghanistan, Syrië en andere landen waar WEF moeilijk binnen komt.

    Trutjes , over het paard gehesen debielen (zit mn in de familie) die het doen voor een zak geld en veren in hun reet.

 3. Wilders zowel als het FvD zijn voorstander van Jeruzalem als Joodse hoofdstad en dat land met een Nederlandse ambassade te plannen, net als Trump dus, deze jongen stemde niemand, maar dit geschreven feit is voor mij wel zeer veelzeggend, de genocidevrienden zeg maar, mag ik effe een teiltje!

  • Er is meer op de aarde dan Jeruzalem. Je zult altijd water bij de wijn moeten doen en zeker in de politiek. Er is een Turks spreekwoord, zeg heer tegen de beer totdat je het bos uit bent.

   • @Barry…

    🎯🎯🎯

    Mensen denken te weten hoe het allemaal zit, maar WIJ (ik ook) zitten een film te kijken en we weten het allemaal niet zeker, we gissen en speculeren, maar we weten niks zeker… behalve dat er 98% pure corruptie is in de top van alles om ons heen. Alle directies binnen, politiek, ONDERwijs, media, justitie, ‘wetenschap’, zorg, etc etc etc zijn corrupt en gebruiken hun macht in dienst van het WEF/VN/EU/USA

 4. Rechts of extreem rechts of links het zijn slechts strikjes met een misleidend kleurtje dat de inhoud van het pakje verbergt. De inhoud is echter steeds hetzelfde. Geen woord over de misdadige en verminkende plandemic met hoofdverdachte Hugo de Jonge. Meer geld voor Zelensky en co. Onvoorwaardelijke steun voor de genocide van Israhell in Gaza. De lijst is eindeloos en het sprookje herhaald zich. Slaap zacht.

 5. Betalen deze parasiten in de EU die toch voor de lobylisten werken en worden beinvloed met cadeau’s. Weg van de EU.

 6. De foto boven dit artikel is trouwens goed gekozen! Je ziet letterlijk hoe ze het volk uitlachen, het volk dat nog steeds netjes gaat stemmen terwijl ze daar nooit iets mee bereikt hebben.

 7. Spijt? Had een stem gegeven aan Pepijn FvD. Helaas. Dit was hier de laatste deelname aan welke verkiezing dan ook. Het maskerade vals lachende smoelwerk van Geert, Frans, Mark, Dick, Hugo en consorten is niet aan te zien zonder onpasselijk te worden. Ze kunnen allemaal de tyfus en de vinkentering (vogelgriep) krijgen.

 8. “Niet de mensen die stemmen bepalen een verkiezing. Maar de mensen die de stemmen tellen.”

  – Joseph Stalin

  Verschillende reguurders hebben het nog steeds niet door, verdorie Frontnieuws is geen Facebook of X, maar het begint er jammer genoeg wel op te lijken.

  • Nee joh, dit is geen X of facebook. Het is het virtuele bruin cafe Front Nieuws. Achter de tap staat Rommel. Hij tapt de pinten. We zitten gewoon wat te ouwehoeren en soms is er iemand die werkelijk iets bijdraagt. Verder alles is het vooral je hart luchten. Proost 🍻

 9. Ik bezie de site en bezoek deze site en de wereld nu een tijdje, ik verdeel de wereld al heel lang niet meer in links of rechts of progressief of conservatief, ik beoordeel het in termen van reactionair en multipolair, het Westen staat voor mij als Westerling al heel lang voor het reactionaire, daar staat nu een nieuwe alliantie tegenover die is de multipolaire, ieder volk,land die kiest wat zij wensen, daarna kun je met elkaar over van alles samenwerken in wederzijds respect, de Amerikanen en de Westerlingen dachten en denken alleen maar in het oude denken, het koloniseren van de gehele planeet, de overgrote meerderheid van de planeet heeft zo genoeg van dat Westerse denken, die verdeelde nieuwe alliantie is zich steeds beter aan het ontwikkelen, door de oorlogen tegen Rusland en de genocide tegen de Palestijnen is zo duidelijk te zien wie waar voor staat, ik zet mijn geld op de bevrijdingen van grote delen van onze aardkloot door die nieuwe alliantie en tegen dat oude reactionaire denken, je kunt lang dingen tegenhouden maar dat gaat niet lukken, hopende dat die reactionairen onze planeet niet opblazen want zij zijn in doodsstrijd want hun macht is aan het eindigen, dit is voor mij hoe ik het zie, hallelujah,amen, ik hoop het, zoals Thomas Gould in het Ierse parlement pas geleden schreeuwde toen het over de Palestijnen ging, may Bibi and his government burn in hell, ja zoveel boosheid voel ik ook, de dood of de gladiolen, net als in de 2e wereldoorlog is ook nu Rusland de leidende in het verzet voor vrijheid, ik heb gesproken, mooier kan ik het niet maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in