Noren lopen een groter risico te sterven door inenting met het vaccin van AstraZeneca dan door COVID-19, zo concludeerde het Nationaal Instituut voor Volksgezondheid (FHI) in zijn analyse van het vaccin, dat reeds eerder in verband werd gebracht met ernstige complicaties in de vorm van zeldzame bloedstolsels en bloedingen te midden van een laag aantal bloedplaatjes, bericht greatgameindia.com.

Door af te zien van het vaccin kunnen mogelijk sterfgevallen in verband met bijwerkingen worden voorkomen, aldus het FHI, schrijft de krant Verdens Gang.

Tot nu toe zijn in Noorwegen vijf gevallen van zeer ernstige bijwerkingen kort na de vaccinatie gemeld, met drie dodelijke slachtoffers. Het FHI heeft het sterftecijfer als gevolg van het AstraZeneca-vaccin berekend op 2,3 personen per 100.000 gevaccineerden.

Het FHI benadrukte dat voortzetting van de inenting daarentegen jongere vrouwen zal blootstellen aan een “onredelijk hoog risico”, gezien de huidige relatief hoge infectieniveaus in Noorwegen.

Bovendien is het instituut tegen het aanbieden van het vaccin op vrijwillige basis, wat zowel in Noorwegen als in andere Scandinavische landen is voorgesteld.

“Wij zijn van mening dat een dergelijk alternatief onethisch kan overkomen en een groot risico inhoudt dat degenen die een dergelijke keuze maken het risico waaraan zij worden blootgesteld niet volledig hebben begrepen”, aldus het instituut.

Het FHI stelde ook dat het aanbevelen van het AstraZeneca-vaccin voor verder gebruik zou kunnen leiden tot minder vertrouwen onder de bevolking in vaccinatieprogramma’s in het algemeen.

Uit een recent onderzoek van het FHI in samenwerking met Mindshare en Norstat bleek dat 76 procent van de respondenten sceptisch stond tegenover ten minste één van de vaccins, ook al stond 82 procent aanvankelijk positief tegenover het zich laten vaccineren. Van de vaccins kreeg AstraZeneca met 99 procent de meeste scepsis, vergeleken met Moderna (9 procent) en Pfizer (8 procent).

In afwachting van een definitief besluit heeft Noorwegen echter besloten zijn voorraad van AstraZeneca te verdelen onder de Scandinavische landen die ze daadwerkelijk willen gebruiken.

Intussen zijn ook de VS van plan om 60 miljoen doses van de AstraZeneca-vaccins in India te dumpen om te helpen COVID-19 te bestrijden. Deze AstraZeneca-vaccins zijn echter niet goedgekeurd voor gebruik in de VS en daarom wordt de ongewenste voorraad aan India verkocht.

Bovendien komt dit op een ogenblik dat talrijke Europese landen het gebruik van het vaccin van AstraZeneca hebben stopgezet of opgeschort omdat het bloedstolsels zou hebben veroorzaakt en rechtszaken tegen het bedrijf hebben aangespannen.

Duitse wetenschappers hebben ontdekt hoe afgebroken deeltjes van het COVID-19 vaccin van Johnson & Johnson en AstraZeneca muteren en bloedstolsels veroorzaken bij de ontvangers.

De wetenschappers zeggen dat het vaccin in de celkern terechtkomt in plaats van in de omringende cel-vloeistof, waar delen ervan afbreken en gemuteerde versies van zichzelf creëren. De gemuteerde versies komen dan het lichaam binnen en veroorzaken de bloedstolsels.

Eerder vonden Duitse wetenschappers het exacte 2-stappenproces hoe het COVID-19 vaccin bloedstolsels veroorzaakt bij ontvangers. Zij beschrijven een reeks gebeurtenissen die in het lichaam moeten plaatsvinden voordat de vaccins deze grote stolsels veroorzaken.

  "Plotselinge en onverwachte" dood van "gevaccineerde" dierentuindieren

Inmiddels heeft het veiligheidscomité van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) een andere bloedziekte toegevoegd aan de mogelijke bijwerkingen van het AstraZeneca-vaccin – het Capillair leak syndroom.

Capillair leak syndrome bloedziekte – Een andere bijwerking van AstraZeneca’s COVID-19 vaccin

Capillair leksyndroom is een aandoening waarbij vocht uit bloedvaten lekt en kan leiden tot een zeer lage bloeddruk, wat kan leiden tot pijn, misselijkheid en vermoeidheid of, in het ergste geval, nierfalen en beroertes.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Studie toont een overwicht aan van potentieel infectiebevorderende antilichamen (ADE) door mRNA-vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDuizenden vluchten geannuleerd omdat gevaccineerde piloten ziek worden of sterven
Volgend artikelAmazon tv-serie draait om complot met een neppandemie en wereldwijd vaccinprogramma om de wereldbevolking te steriliseren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. En toch staan mensen rijen dik te wachten tot die genocidespuit in hun arm gejast wordt. Ik heb het al opgegeven, ze kijken allemaal maar. RIP schapenvolk.

 2. Alles wat er gebeurt is bedoeld om God te vergeten, alles.
  Het lukt hen, tot hier toe goed, maar ze zullen niet slagen.

  Kali-yuga in progress.

 3. Laten we hopen dat de meesten wakker worden, huisartsen durven er gewoon niet over te praten bang dat ze hun vak niet meer kunne en mogen uitoefenen,zij kunnen direct dan ook de gevolgen, die niet te overzien zijn ,tegemoet treden.
  Daarom de Who moet alle rechten en autoriteit op gezondheidszorg ontnomen wordend,want ze komen met zo verschillende visies, dat ze direct nog als eerste op neurenbergtribunaal uitgenodigd worden!

 4. De domme fout van het ongeduld wordt hier pijnlijk zichtbaar. Het doel dat de elite wil bereiken is een kleinere wereld bevolking. Het is dan heel dom om middelen te gebruiken waarvan steeds duidelijker wordt dat ze gevaar opleveren en waar steeds meer mensen vroegtijdig door sterven of invalide door worden. Als men het echt slim en vooral geduldig had willen doen dan hadden de zogenaamde vaccins alleen maar de vruchtbaarheid moeten minimaliseren, zodat in een periode van bijvoorbeeld drie generaties, vijfenzeventig jaar de wereld bevolking gehalveerd is en dan een poos stabiel blijft om vervolgens te dalen naar bijvoorbeeld anderhalf of twee miljard. Verbeterde voedseltechnologie bij veel minder mensen zal verder ingrijpen onnodig maken. Het klimaat verhaal, de tweede lockdown bron is fake. het klimaat op aarde heeft sinds het ontstaan vele gezichten gekend en dat zal altijd zo blijven. Na elke warme periode komt altijd weer een kortere of langere ijstijd. Wij moeten ons niet met onzin bezig houden en de mensen wijsmaken dat ze om het klimaat te redden flink in de buidel moeten tasten, want dan weten we wel weer waarom het gaat: verdienmodel en niets anders.

 5. Ik had al ergens gelezen dat ze hele partij aan het dumpen waren..
  Hier in Nederland staan ze voor elk merk wel in de rij.
  Zolang ze maar op vakantie kunnen is alles goed wat je hier inspuit aan gif.
  Dus die partij kunnen ze zo kwijt aan de Jonge.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in