Amazon tv-serie draait om complot met een neppandemie en wereldwijd vaccinprogramma om de wereldbevolking te steriliseren

7

Een Amazon tv-serie die op het hoogtepunt van de COVID-pandemie werd uitgebracht, draait om een complot waarin opzettelijk een virus wordt vrijgelaten en vervolgens aan een doodsbang publiek een vaccin wordt aangeboden als een middel van bevolkingsbeperking, bericht summit.news.

Utopia is een remake van de Britse Channel 4-serie die oorspronkelijk in 2013 werd uitgebracht en Jessica Rothe, Rainn Wilson en John Cusack in de hoofdrollen heeft.

Alex Jones ontleedt de betekenis van de 2020 Amazon-serie ‘Utiopia’. De serie, waarvan de filmopnames lang voor de Covid-19 hysterie werden beëindigd, gaat over een waanzinnige wetenschapper die een neppandemie creëert, en dan een vaccin dat eigenlijk een steriliserend biowapen is als “remedie” aanbiedt. Dit is real-time voorspellend programmeren!

De plot draait om een groep stripfans die een ongepubliceerd manuscript voor een stripboek ontdekken dat een levensecht complot blijkt te zijn om een globale neppandemie in scène te zetten en zo de wereldbevolking uit te dunnen.

Mensen worden vermoord of vergiftigd om hen ervan te overtuigen dat het virus echt is, voordat een getraumatiseerde bevolking ervan wordt overtuigd een vaccin te nemen dat de overgrote meerderheid van hen steriliseert, waardoor de totale bevolking van de planeet in één enkele generatie tot slechts 500 miljoen mensen wordt teruggebracht.

De stripfans worden opgejaagd door een schimmige organisatie van de deep state nadat ze hebben geprobeerd de samenzwering bloot te leggen.

De montage van Utopia was in april 2020 op het hoogtepunt van de eerste golf van de pandemie klaar en werd vervolgens in september 2020 uitgebracht.

  Zal Israël zijn mislukte Covid-beleid laten varen?

De plot van de serie ligt zo dicht bij wat sommige “samenzweringstheoretici” beweren dat de echte agenda achter de COVID-19 pandemie is, dat outlets zoals Slate zeiden dat het nooit had mogen worden uitgebracht.

“Het is onmogelijk om te genieten van een verhaal waarin de helden zichzelf ervan overtuigen dat schimmige krachten een valse pandemie hebben gefabriceerd om mensen ertoe te verleiden een gevaarlijk vaccin te nemen, wanneer diezelfde overtuigingen helpen om honderdduizenden Amerikanen te doden”, schreef Matthew Dessem.

De New York Times meldde ook dat schrijfster en programmamaakster Gillian Flynn wist dat Utopia “verontrustende COVID-parallellen” vertoonde, maar dat ze de serie schreef voordat ze iets wist over QAnon.

Het volstaat te zeggen dat de show in november 2020 werd geannuleerd nadat Amazon ervoor had gekozen geen opdracht voor een tweede seizoen te geven.

Misschien was het gewoon te dicht bij de waarheid.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Terugblik: toen de EU een onderzoek instelde naar de WHO omdat zij een neppandemie had uitgevonden om totaal overbodige vaccins te promotenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNoorwegen zegt dat risico om te sterven aan AstraZeneca-vaccin groter is dan aan COVID-19
Volgend artikelUitvinder mRNA-vaccin, Dr. Robert Malone, ontmantelt plotseling het officiële discours: “Mensen onder de 18 mogen niet worden gevaccineerd”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Dit is de uitgelezen manier om de hele wereld te laten denken dat het theater is. Het is een film en een film is natuurlijk nooit echt, want een film kennen we eigenlijk alleen als verzonnen werkelijkheid die voorbij is als de film voorbij is. Als het niet zo ongelooflijk doortrapt was zou ik het slim noemen, maar dat is een woord met een hier ongepaste positieve connotatie.

  • de serie over THE LIVING DEATH is ook een realiteit aant worden. Die gevaccineerden gaan ook als zombies rondlopen eens dat spike-eiwit de hersenen begint aan te tasten en het immuunsysteem aant kapot maken is.

 2. Was al benieuwd op welke tv zender dit werd uitgezonden.
  Amazon tv ben ik nog op geen enkele lijst tegen gekomen uit Nederland.
  Dus daar hoef ik niet naar te zoeken.

 3. Interessant in deze is ook de recente Netflix-serie Sweettooth.

  De sickness = Covid19
  Hybrids (heroes) = GMO-kinderen
  The last men (villians) = conservatieve ongevaccineerden

  Ergens in aflevering 4 wordt verteld hoe slecht en vervuild de wereld er aan toe was. Maar toen kwam de sickness en kwamen ook de (lab-gekweekte) hybrid-kinderen.

  Het is filmtechnisch geen onaardige serie, maar pure propaganda zoals we van Netflix gewend zijn.

 4. Dit is ook zo een serie over virussen. The last man on earth , die plotseling stopte begin 2019 .
  THE LAST MAN ON EARTH wordt geproduceerd door 20th Century Fox Television. De serie is gemaakt en geschreven door Will Forte. De pilot wordt geregisseerd door Phil Lord en Chris Miller. De serie wordt geproduceerd door Forte, Lord, Miller en Seth Cohen.
  Deze episode gaat over de laatste president in de US. Voorbode ?
  https://www.youtube.com/watch?v=VIcYotjSgpY&fbclid=IwAR05p7JIILNAJQOx0QtRt05CUQVcghgr_ul4883PnAhnZ_cp0DduLNJ-XCI

  • Heb ik een tijdje naar gekeken.
   Maar er kwamen steeds meer als LAST MAN’S tevoorschijn.
   In communies leefden ze met een heleboel andere die allemaal de laatste waren.
   Met een heleboel andere laatste vrouwen Toen ben ik er maar mee opgehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in