Tom Hammond, de jonge dirigent van het St Albans Symphony Orchestra, is op 27 december “plotseling” overleden, slechts een week nadat hij tweette over het krijgen van de COVID-boosterprik.

Hammond, die deze komende zaterdag zou optreden tijdens het concert in de New Year’s Cathedral, richtte in 2016 het Hertfordshire Festival of Music op en werd beschreven als een dynamische, bekroonde dirigent die bekend staat om zijn dynamische en doordachte programmering en brede repertoire, bericht Thecovidworld.com.

Collega-muzikant Poppy Beddou, die COVID-prikken toedient in een klantencentrum in Brixton, tweette op 19 december:

“Als je een booster van meeee wilt, kom dan vandaag naar Lambeth Civic Centre – vaxing hier tot 7 uur. Walkins welkom xoxoxo
#booster #letsgetvaxed #GetVaccinatedNow #boosterforchristmas #earlychristmaspresent

Hammond reageerde een uur later op de tweet en zei:

“Beste prikker in Zuid-Londen – mis deze kans niet!
#booster”

Zijn dood werd donderdag bekendgemaakt door het Hertfordshire Festival of Music, hoewel zijn doodsoorzaak niet is vrijgegeven:

Hammond was een fervent voorstander van Palestijnse zaken en dirigent van het Palestine Youth Orchestra, dat na de bekendmaking van zijn dood een verklaring uitbracht waarin het zei:

“Wij zijn geschokt en bedroefd te vernemen dat een groot vriend en familielid van het Palestijns Jeugd Orkest, Tom Hammond, is overleden. Wij betuigen onze innige deelneming aan zijn familie.

De wereld heeft een geweldig mens verloren. Tom, bedankt voor alles, we zullen je missen.

Moge hij in vrede rusten.”

Lid van PYO, Mohamed Najem, voegde daaraan toe:

“Alle Palestijnse muzikanten rouwen vandaag.”

Hammond had een enorme impact gemaakt op de levens om hem heen en hij zal enorm gemist worden door zijn familie en vrienden.

  De ECHTE agressors die de mensheid aanvallen zijn de vaccinpushers, de covidpropagandisten en de regeringen die hun eigen burgers terroriseren

Hij laat zijn vrouw en kinderen achter.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vanaf de leeftijd van 13! Lange lijst van “plotseling” overleden of ernstig zieke sportersVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelLaat u niet misleiden door de valse normaliteit om u heen – dit is oorlog
Volgend artikelIsraël met gentherapie “vaccins” weer terug bij af – Rapport: “Binnen een maand of twee zou de bescherming in Israël bijna terug kunnen zijn op het niveau van vóór de vaccins”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Pas als er veel meer onverklaarbare doden vallen gaan de ogenschellen wel open. Jammer dat de meeste 3 prikken of meer nodig hebben om te beseffen dat ze russische roulette spelen met hun leven.

  2. Vroeger was er Nancy Reagan’s “Just Say No” campagne tegen drugs, gericht op het voorkomen van experimenteren met drugs door kinderen. The slogan is nog steeds raak, maar nu voor de gifspuit. En vooral voor kinderen… Hou dit stevig in gedachten: Just Say NO.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in