COVID heeft ons leven en ons geloof in heel veel dingen kapot gemaakt. Sociaal psycholoog Roy Baumeister waarschuwt in  Evil: Inside Human Violence and Cruelty dat “het kwaad meestal ongemerkt de wereld binnenkomt bij de mensen die de deur openzetten en het binnenlaten”, schrijft Kate Dunlop.

Ongeacht hun oorspronkelijke motieven, moet het voor onze leiders nu toch wel duidelijk zijn dat hun daden een kwaadaardige uitwerking hebben. Regeringen over de hele wereld hebben getracht de onafhankelijkheid en de kracht van individuele geesten te verzwakken door mensen te dwingen in een voortdurende staat van door propaganda veroorzaakte angst te leven door het opleggen van onvrije en grillige regels.

Laat u niet misleiden door de valse normaliteit om u heen – dit is oorlog. Een putsch zo schandalig, zo dubbelhartig en van zo’n schaal dat hij alles overtreft wat ooit eerder is geprobeerd. Er is geen leugen te klein, en geen verraad te groot, dat niet is gebruikt om de visie van de elite op het ‘Nieuwe Normaal’ te bevorderen.

Laten we eens terugdenken aan de tijd vóór Covid, toen de Britten werden gewaarschuwd voor de catastrofale gevaren van een vertrek uit de EU en de media Brexit karakteriseerden als een collectieve zelfmoordactie van xenofobe proleten die te veel vrijheid kregen, teruggrijpend naar een verloren tijdperk van het imperium.

Elites waren zwaar geschokt, en de Britten naïef om te geloven dat hun democratische beslissing ongestraft zou blijven. Ze hadden blijk gegeven van verkeerd denken, economisch analfabetisme en, wat nog belangrijker was, een gevaarlijk precedent geschapen. De Britse toekomst, als soevereine natie, werd daardoor verpletterd, en ze zijn nu in de greep van de globalistische machten.

Voordat de geschiedenis wordt uitgewist, moeten we een aantal waarheden vastleggen. Op maandag 9 maart 2020 meldde de Wereldgezondheidsorganisatie dat het aantal gevallen van een “nieuw” virus [het jaar daarvoor patenten aangevraagd] wereldwijd de honderdduizend had overschreden. De herkomst van het virus was onduidelijk, hoogstwaarschijnlijk gefabriceerd, een biowapen, maar zeker niet Wuhan te noemen, want dat zou racistisch zijn.

  Mainstream media publiceert video: Gevaccineerde verpleegster Tiffany Dover zou nog leven!

Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, de directeur-generaal van de WHO, was terughoudend om de uitbraak als een wereldwijde pandemie te classificeren, en zei: “Dit is een ziekteverwekker van de luchtwegen die door de gemeenschap kan worden overgedragen, maar die met de juiste maatregelen onder controle kan worden gehouden.”

De “juiste maatregelen” die bijna universeel werden genomen, zijn de onderdrukking en opsluiting waar de communistische regering van China zo van houdt. De scheiding van mensen in volgzamen en niet volgzamen – de ‘goede collectivist’ van de slechte. De globalistische elite zag een pandemie als hun kans voor de Great Reset.

SARS-CoV-2 is het virus dat Covid-19 veroorzaakt. Vorig jaar schatten de Amerikaanse Centers for Disease Control het sterftecijfer op 0,25 tot 3 procent van degenen die er ziek van werden. Het werkelijke sterftecijfer van Covid wordt betwist, hetgeen in niet geringe mate te wijten is aan het alomtegenwoordige gebruik van “wetenschappelijk betekenisloze” PCR-tests, een ongekende verwarring van het aantal “gevallen” met het werkelijke aantal ziektegevallen, en veranderingen in de wijze waarop doodsoorzaken worden toegeschreven.

Postmortale onderzoeken werden beperkt en de meeste sterfgevallen werden gecertificeerd als Covid – zelfs als, zoals in verzorgingstehuizen, er geen onderzoek of formele diagnose door een arts was geweest en de bewoners meerdere co-morbiditeiten hadden.

Matt Hancock schoof de in het Verenigd Koninkrijk goed opgestelde pandemieplannen terzijde om de kwetsbaren te beschermen en de gezonden in staat te stellen hun leven voort te zetten. De regering gaf vervolgens de beslissingen over de volksgezondheid in handen van een groep niet-gekozen “deskundigen” met de verkeerde naam Sage; de meerderheid van de leden heeft banden met Big Pharma.

  "Gerecycleerd rioolwater drinken is de toekomst, wees niet kieskeurig" zegt WEF-verbonden deskundige

Sage hield toezicht op een campagne van psychologische terreur, gebruikmakend van misleidende statistieken en propaganda, voorbereid door gedragspsychologen, hoogdravend op het grootste sociaal psychologische experiment in de geschiedenis en berichtgeving die vrolijk werd verspreid door MSM marionetten, in de zak van megalomanen zoals Bill Gates.

Het collectieve brein dat Sage is, promootte slechts één oplossing: vaccins. Snel geschikt gemaakt met geld van de belastingbetaler, toestemming gegeven voor noodgevallen en vrijwaring van aansprakelijkheid voor schade; de gentherapieën werden overal aan sukkels aan de man gebracht. Artsen die alternatieven voorstelden werden gehekeld en vervolgens monddood gemaakt, en het gebruik van goedkope, bewezen interventies zoals ivermectine en hydroxychloroquine werd geblokkeerd: het gevolg, duizenden vermijdbare sterfgevallen.

Sage is een tiran: onfeilbaar, net als Anthony Fauci. Beiden hebben de hoogmoed om te verklaren dat zij ‘de wetenschap’ zijn. Met strakke hand en zonder tegenspraak zoekt het, zoals Max Aitken, later Lord Beaverbrook, macht over de massa’s, om ‘ze de ene dag te kussen en de volgende dag te schoppen’. Maar, zoals Kipling zei, ‘Macht zonder verantwoordelijkheid is door de eeuwen heen het voorrecht van de hoer’.

De Britse Nationale Gezondheidsdienst was een vroeg slachtoffer – omgevormd tot een machine die op niets anders reageerde dan Covid en de massale distributie van gentherapieën als vaccins. Deze, met name de mRNA-formules, voldoen aan geen enkele eerdere definitie van een vaccin, en bieden weinig bescherming of immuniteit tegen het virus. Zij lijken steeds meer op “uitvoerig gemanipuleerde toxines”.

De hieruit voortvloeiende schade is wijdverbreid en wordt, zoals bekend, onvoldoende gerapporteerd. Degenen die uit angst of een vals gevoel van gemeenschapszin hebben toegegeven, zijn nu officieel ongevaccineerd en “komen in aanmerking” voor nieuwe regelmatige boosters: tot in het oneindige verraden uit winstbejag.

  De gegevens liegen niet: mRNA-vaccins en correlatie met het sterftecijfer door alle oorzaken (Video Nederlands transcript)

Wees niet bang, zeggen onze meesters ons, dit is geen dwang, maar wie niet gehoorzaamt zal worden afgezonderd en zijn vrijheid ontzegd. “Democratische” staten stigmatiseren gezonde mensen als onrein en slecht, gevaarlijk voor de veiligheid van ons allen; detentiekampen zijn al gebouwd.

De acties van de wereldleiders gaan “niet over het inperken van de rechten van mensen”; er is geen sprake van een aanslag op de vrijheid, maar alleen van noodzakelijke actie “voor het algemeen welzijn” – het collectieve voordeel – het visitekaartje van totalitaire heerschappij.

We zijn een kleine natie geworden, angstig en bang, gebiologeerd door Newspeak en tevreden te geloven dat de regering zich om ons welzijn bekommert. Dat doet zij niet, evenmin als Big Pharma, de ‘bewakers’ van het World Economic Forum, of miljardairs die in privéjets rondvliegen en waarschuwen dat we ons allemaal moeten voorbereiden op de volgende wereldwijde noodsituatie.

Heropgevoed, begrijpen we nu dat vrijheid is wat de Covidocratie zegt dat het is. Democratie is een goede zaak, mits je op de juiste mensen stemt. Gezondheid is wat een PCR-test aantoont, experimentele gentherapieën zijn vaccins; vaccins voorkomen niet dat je een ziekte krijgt of doorgeeft; toestemming is doen wat je gezegd wordt; lichamelijke integriteit is alleen van toepassing op abortus; alle griep is Covid, maar niet alle Covid is griep; en de gezondheidsdiensten zijn niets van dat alles.

Wetenschap is datgene waarin Gates en Schwab investeren (hint – verkoudheids- en pokkenvaccins, synthetisch ‘vlees’ en biometrische nanochips). Een man is een vrouw als hij dat zegt, en 2+2 is inderdaad 5.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Blijf kalm: Het eindspel is begonnenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe val van de mainstream media en de grootste leugens die ze in 2021 vertelden 
Volgend artikelNogmaals een “plotseling en onverwacht”: Britse jonge dirigent sterft 1 week na zijn propaganda-tweet over COVID boosterprik
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Certificate Of VaccinationID

  Covid-19 is geen ziekte.
  Het is een project gestart in 2015 en staat voor Certificate Of Vaccination ID.
  Dit project is gekoppeld aan een project van Bill Gates genaamd ID 2020.
  Het houdt in dat je lichaam je paspoort wordt.
  That is the plan.

  In de eerste plaats zijn virussen geen levende organismen of levende microben zoals bacterieen. Ze hebben geen ademhalingssysteem en ook geen kern of voedselverterend systeem. Virussen zijn niet levend en daarom ook niet besmettelijk.

  https://www.niburu.co/lezersbrieven/15326-waarom-het-coronavirus-niet-besmettelijk-is

 2. terwijl hier word gepraat over niks en minder dan dat is in duitsland gisteren door een militiar een verklating afgegeven, dat vandaag om 16.00 alle cojona maatregelen moeten worden opgeheven, anders….

  …misschien handig eens nieuw nieuws te gaan zoeken want er is wel degelijk overal verzet dat verder gaat dan met een omhangbord lopen….

  Kriegsfertig zijn is denk ik een wijze actie aankomend jaar.

  Nog nieuws over Defend Holland of wat dan ook, 12 december 2021 werd een vat bier beloofd maar het was een emmer lauwe pis. Nou ja emmeer, theekopje.
  En weer die hooivork teug in de schuur moeten zetten, en het touw terug in de slaapkamer speeldoos…

 3. Het volk verdiend niet beter onze regering bestaat uit misdadigers en het groot kapitaal leeft er op los maar ondertussen zit het angstig volk opgesloten in hun huis die is echt om krankzinnig van te worden, wat moet er nog gaan gebeuren alvorens de volken over de hele wereld wakker gaat schrikken er word genocide gepleegd en een ieder sluit zijn ogen en ik als ongevaccineerde wordt de schuld in de schoenen geschoven of ik 8 miljard mensen kan ziek maken welke idioot geloof die onzin nog zou je zeggen in het jaar 2022 dat zijn er helaas heel veel en welke leggen juist het loodje de gevaccineerde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in