Drie ‘jongeren’ in de beruchte radicale moslimbroeinest-gemeente Molenbeek in Brussel werden gearresteerd nadat ze op de handgrepen van de politie-autoportieren hadden gespuugd in een poging om het Coronavirus te verspreiden.

Foto: Belgische politieagenten © Andrey Zhukov / Flickr (CC BY-NC 2.0)

De drie gearresteerde personen waren lid van de zogenaamde “Witte hesjes”. De groep draagt witte hesjes terwijl ze zogenaamd proberen de jongeren van Molenbeek “te sensibiliseren tegen corona”, waarbij ze mensen aanraden zich te houden aan sociale afstandsregels, hun handen te wassen en andere zinvolle acties te ondernemen.

Een politiebron heeft de Belgische krant Het Nieuwsblad woensdag verteld dat de drie gearresteerde Witte hesjes op de politievoertuigen spuugden in de hoop “dat ze zelf besmet waren met Corona en dat ze op hun beurt politieagenten ziek konden maken”.

Het incident is niet de eerste dat het werk van de Witte hesjes-groep in opspraak komt, aangezien ze ook worden onderzocht voor “een feestje” dat werd gegeven voor diezelfde Witte hesjes dat in strijd was met de Belgische lockdown-maatregelen.

Sinds het begin van de uitbraak van het Coronavirus in Europa zijn er in meerdere landen spuugaanvallen geweest, die in sommige gevallen tot arrestaties en gevangenisstraffen hebben geleid.

Tommy Robinson confronteert tuig dat op oude mensen hoest en spuugt tijdens de Covid-19 uitbraak

 

  Schokkend lek: Canada bouwt overal interneringskampen - Wat is er aan de hand?
Vorig artikelOnthuld: Zo geestesziek is de klimaatgoeroe Greta Thunberg
Volgend artikelOpnieuw een Turkse minister die dreigt Griekenland te overspoelen met migranten na de pandemie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in