Drie ‘jongeren’ in de beruchte radicale moslimbroeinest-gemeente Molenbeek in Brussel werden gearresteerd nadat ze op de handgrepen van de politie-autoportieren hadden gespuugd in een poging om het Coronavirus te verspreiden.

Foto: Belgische politieagenten © Andrey Zhukov / Flickr (CC BY-NC 2.0)

De drie gearresteerde personen waren lid van de zogenaamde “Witte hesjes”. De groep draagt witte hesjes terwijl ze zogenaamd proberen de jongeren van Molenbeek “te sensibiliseren tegen corona”, waarbij ze mensen aanraden zich te houden aan sociale afstandsregels, hun handen te wassen en andere zinvolle acties te ondernemen.

Een politiebron heeft de Belgische krant Het Nieuwsblad woensdag verteld dat de drie gearresteerde Witte hesjes op de politievoertuigen spuugden in de hoop “dat ze zelf besmet waren met Corona en dat ze op hun beurt politieagenten ziek konden maken”.

Het incident is niet de eerste dat het werk van de Witte hesjes-groep in opspraak komt, aangezien ze ook worden onderzocht voor “een feestje” dat werd gegeven voor diezelfde Witte hesjes dat in strijd was met de Belgische lockdown-maatregelen.

Sinds het begin van de uitbraak van het Coronavirus in Europa zijn er in meerdere landen spuugaanvallen geweest, die in sommige gevallen tot arrestaties en gevangenisstraffen hebben geleid.

Tommy Robinson confronteert tuig dat op oude mensen hoest en spuugt tijdens de Covid-19 uitbraak

 

De komende genocide van schadelijke Covid-vaccinaties en wiens schuld het is

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here