Een conflict tussen de LEGA-burgemeester van Ferrara, Alan Fabbri, en Luca Rizzo Nervo, afgevaardigde van de Democratische Partij. Het betwiste oordeel van de burgemeester na de verkrachting van een zestienjarig meisje door een Nigeriaanse drugsdealer: “Illegalen zijn een tumor die moet worden uitgeroeid”.

Met deze woorden becommentarieerde de LEGA-burgemeester van Ferrara, Alan Fabbri, het nieuws van de verkrachting van een zestienjarig meisje door een Nigeriaanse asielzoeker en drugsdealer:

Alan Fabbri

Gluiperds, geweldplegers en drugsdealers, die niets anders doen dan onze stad onveilig te maken, ze kunnen geen rechten opeisen, ze moeten gewoon terug naar waar ze vandaan komen, voor ons zijn ze noch resources noch mensen die op onze kosten geïntegreerd moeten worden, ze zijn een tumor die uitgeroeid moet worden.

De feiten voeren terug tot juli jongstleden. Het was niet de eerste keer dat het meisje naar de Via del Lavoro liep om cocaïne te kopen van Bobby, met de naam Elvis Omonghomion, een 25-jarige Nigeriaan. Maar op deze dag, 29 juli, ging er iets verkeerd. Hij wil geen geld. Hij wil haar. En hij neemt haar. Eerst bedreigt hij haar met een mes, stelt haar buiten gevecht, pakt haar mobiele telefoon af zodat ze geen hulp kan oproepen, en trekt haar de struiken in waar hij haar verkracht. Ze werd om 23.00 uur door de carabinieri uit Ferrara in tranen en in shock langs de kant van de weg gevonden, meldt Politikstube.

Het seksuele geweld werd in de gynaecologische afdeling van de Arcispedale Sant’Anna in Ferrara bevestigd. Omonghomion, die een jaar geleden al was gearresteerd voor drugshandel, werd dankzij een DNA-test veroordeeld. In de stad Este zijn het echter, afgezien van het nieuws van de gewelddaad, de woorden van de van de LEGA-burgemeester die voor controverse zorgen:

  Asielzoekers kregen uitzettingsbevel: ontvoerde een Zweedse blondine om haar de hele nacht als seksslavin te misbruiken

“In Italië wordt de internationale bescherming gewaarborgd door artikel 10, lid 3 van de grondwet, waarin staat dat de buitenlander die in zijn land de democratische vrijheden wordt ontzegd, die op de vlucht is voor de oorlog en die in gevaar is omdat hij om politieke, religieuze, raciale of sociale redenen wordt vervolgd, het recht heeft om te worden toegelaten, dit is een vluchteling: de burgemeester van Ferrara noemt ze liever geen mensen maar tumoren die moeten worden uitgeroeid.

Ik weet niet of dit op u hetzelfde effect heeft, maar die uitdrukking deed me huiveren, – maar elke oplichter heeft een troef in zijn mouw, de burgemeester van Ferrara speelt het sociale gevaar uit van degenen wier verblijfsvergunning voor dit doel is geweigerd of ingetrokken. Het is net als populisme, haat, maar hoe onverslaanbaar het vandaag ook lijkt, zelfs haat breekt af in het aangezicht van de waarheid, de kennis, de democratie”, viel het Bolognese parlementslid Luca Rizzo Nervo op Facebook aan.

Het antwoord van Alan Fabbri werd ook aan de sociale media toevertrouwd: “Een ondraaglijk geweld in onze stad door een Nigeriaanse asielzoeker en de Democratische Partij verdedigt deze mensen en beschouwt mijn oordeel als shock?”

De mensen van Ferrara weten heel goed wat ik bedoel als ik het over kanker heb: gewelddadige illegalen en criminelen zijn een kankergezwel voor onze wijken en voor onze stad, aldus Fabri.

En hij laat zich uit over de lokale Democratische politici:

Ze waren niet verontwaardigd toen de inwoners van Ferrara hun huis 70% van zijn waarde zagen verliezen, of toen ze bang waren om ’s avonds naar huis terug te keren vanwege de vele gevechten met machetes. De burgers van Ferrara hebben ook daarom op mij gestemd, zegt Fabri.

Italiaanse meisjes als lokvogels voor illegale immigranten: “Ze wachten op je…”

Vorig artikelHet is tijd voor de deugmensen om de handen uit de mouwen steken, hun huizen te openen en uit eigen zak te betalen
Volgend artikelSalvini weigerde migrantenboot te laten aanmeren – riskeert gevangenisstraf en politieke carrière
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in