© Freepik

Uit de laatste cijfers van het nieuwe ‘Covid-19 Vaccine Surveillance Report – Week 42’ over Covid-19 ziekenhuisopnames en sterfgevallen blijkt dat de Covid-19 injecties nog steeds niet lijken te werken, schrijft Theexpose.uk.

Het ‘Covid-19 Vaccine Surveillance Report – Week 42‘ is op donderdag 21 oktober 2021 door het UK Health Security Agency (voorheen Public Health England) gepubliceerd en daaruit blijkt dat de overgrote meerderheid van de Covid-19 ziekenhuisopnames tussen 20 september en 17 oktober plaatsvond onder de volledig gevaccineerde bevolking.

Uit tabel 3 van het verslag blijkt dat het aantal ongevaccineerden dat zich met Covid-19 op de spoedeisende hulp meldde en een overnachting in het ziekenhuis tot gevolg had, 2.534 bedroeg, terwijl 305 anderen gedeeltelijk waren gevaccineerd en 4.486 volledig waren gevaccineerd.

Dit betekent dat tussen 20 september en 17 oktober 65% van degenen die met Covid-19 in het ziekenhuis werden opgenomen, gevaccineerd waren, terwijl 35% niet gevaccineerd was.

Bovenstaande cijfers worden echter helaas niet weerspiegeld in het aantal Covid-19 sterfgevallen, want hoewel het merendeel opnieuw tot de volledig gevaccineerden behoorde, was het verschil tussen de gevaccineerden en de ongevaccineerden veel groter.

Uit tabel 4 van het verslag blijkt dat binnen 28 dagen na een positieve testuitslag voor Covid-19 slechts 502 mensen zijn overleden die niet waren gevaccineerd, terwijl 88 anderen gedeeltelijk waren gevaccineerd en 2.136 volledig waren gevaccineerd.

Dit betekent dat tussen 20 september en 17 oktober 82% van degenen die met Covid-19 zijn gestorven, waren gevaccineerd, terwijl slechts 18% niet was gevaccineerd.

Velen zullen aanvoeren dat dit komt doordat de meerderheid van de volwassen bevolking nu volledig is gevaccineerd, maar diezelfde mensen zijn vergeten dat de Covid-19 injecties verondersteld worden het risico van ziekenhuisopname en overlijden te verminderen.

Zelfverspreidende vaccins zijn in ontwikkeling

Daarom is het zo verontrustend om te zien dat het aantal Covid-19-doden tussen 20 september en 17 oktober 2021 ongeveer 11 keer zo hoog was als in dezelfde periode in 2020, toen er nog geen vaccins waren waarvan werd beweerd dat ze voor 95% effectief waren.

Als dit de cijfers zijn die we zien nu we de herfst ingaan, dan lijkt het erop dat de gevaccineerden een zeer donkere winter te wachten staat.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een catastrofe openbaart zichVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDringend: Covidvaccins zorgen ervoor dat u geen volledige immuniteit krijgt, zelfs als u geïnfecteerd bent en herstelt
Volgend artikelBewijs toont duidelijk aan dat sterfgevallen wereldwijd toenemen na COVID-19 injecties – Er dreigen grote arbeidstekorten
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

  1. Verrassend, toch ! Of toch niet. De lijst bijwerkingen en sterfgevallen groeit dagelijks. En de overheden blijven de vaccinatie duwen. Mag je dit nu scharen onder genocide ?

    Op geen enkele andere website mag je deze vraag stellen !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in