© National Cancer Institute op Unsplash

Neem het niet van mij aan, ik mag niet eens meer twitteren. Neem het aan van een kleine plaats die ik de Britse regering noem. Die vandaag toegeeft, in haar nieuwste vaccinatie rapport, dat:

“… recente waarnemingen van het UK Health Security Agency (UKHSA) [tonen aan] dat de N-antilichaamspiegels lager lijken te zijn bij personen die infectie oplopen na 2 doses vaccinatie.” (Blz. 23)

Bron: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf

Wat betekent dit? Verschillende dingen, allemaal slecht. We weten dat de vaccins de infectie of de overdracht van het virus niet stoppen (elders in het rapport wordt zelfs aangetoond dat gevaccineerde volwassenen nu in veel hogere mate worden geïnfecteerd dan ongevaccineerden), schrijft Alexberenson.

Wat de Britten zeggen is dat ze nu hebben ontdekt dat het vaccin het aangeboren vermogen van je lichaam om na infectie antilichamen te produceren tegen niet alleen het spike-eiwit, maar ook tegen andere delen van het virus, verstoort. Gevaccineerde mensen lijken met name geen antilichamen te produceren tegen het nucleocapsideproteïne, het omhulsel van het virus, dat een cruciaal onderdeel vormt van de reactie bij ongevaccineerde mensen.

Dit betekent dat gevaccineerde mensen veel kwetsbaarder zullen zijn voor mutaties in het spike-eiwit, zelfs nadat zij eenmaal (of waarschijnlijk meer dan eenmaal) zijn geïnfecteerd en hersteld.

Het betekent ook dat het virus waarschijnlijk zal selecteren op mutaties die precies in die richting gaan, omdat die het in wezen een enorm kwetsbare populatie zullen geven om te infecteren. En het is waarschijnlijk nog meer bewijs dat de vaccins interfereren met de ontwikkeling van robuuste immuniteit op lange termijn na infectie.

  Pro-vaccin Italië verandert van toon en legt enorme schade van vaccins bloot

Afgezien daarvan, is alles in orde.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Studie: Pfizer COVID-19 vaccin vernietigt T-cellen, verzwakt het immuunsysteem


Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHoud voet bij stuk – Niet toegeven!
Volgend artikelNieuwste Brits gezondheidsautoriteit rapport: 82% van de Covid-19 sterfgevallen en 65% van de ziekenhuisopnames in Engeland in de afgelopen 4 weken kwamen voor rekening van de gevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Wat dit artikel niet verteld en wat u wel in het dossier van de britse gezondheidsdiensten kan zien is dat niet gevaccineerden een vele hover sterte en hospitalisatie percentage hebben. Zelf ben ik niet ingespoten, maar halve waarheden is waar de msm ook sterk in zijn. Spijtig dit ook hier vast te stellen.

  • Zoals ik in mijn initiële reaktie schreef, het document dat gelinkt wordt in het artikel toont in tabel3 heel duidelijk aan dat niet geprikten zich veel vaker bij de ic aanbieden
   en tabel 4 toont heel duidelijk aan dat niet geprikten een veel hoger sterftepercentage hebben.

   • Dat komt omdat iedereen die binnen 2 weken na hun 2e vaccin die ernstige bijwerkingen ervan krijgen, worden geregistreerd als ongevaccineerde. Zodat het net lijkt alsof ongevaccineerde vaker op de IC belanden. In de werkelijkheid mijden de ongevaccineerde juist zoveel mogelijk de ziekenhuizen en huisartsen, die nu letterlijk vermoordhuizen zijn.

 2. Dit rapport bevestigd mijn vermoeden dat de vaccins over het algemeen de p(l)andemie in stand houden. En dat de staat Israel zo langzamerhand zijn eigen holocaust aan het schrijven is.

 3. Langzaam aan komen de “ echte feiten “ op tafel.
  Dit is wat Prof Capel in zijn gesensureerde lezingen op you tube al maanden verteld.
  De Spike eiwitten, het vaccin : tast ons normale , gewone aangeboren immuunsysteem zodanig aan dat het niet meer instaat is om ziekte kiemen onschadelijk te maken.
  In feite zijn de gevaccineerde mensen,levenslang, zeer vatbaar geworden voor ALLE ziektekiemen, omdat het lichaam zelf, ze niet meer onschadelijk kan maken.
  Dus booster vaccins hebben geen zin omdat er zeer veel soorten ziekte kiemen zijn.

  Zo blijkt maar weer eens met een onvoldoende getest EXPIRIMENT kan het ook FOUT aflopen.
  Wie is aansprakelijk voor dit “ foutje “ in en met de vaccins???
  “ Onze Supervaccin promoter” ❓
  De farmaceuten wijzen alle claims af, slim van die lui, maar moet je jezelf als minister dan niet tien keer achter de oren krabben voordat je z’ on expirimenteel middel bij de bevolking laat inspuiten.

  Dit gaat veel problemen geven.
  Mensen hebben geen weerstand meer.
  Zonder natuurlijk immuniteit kun je overlijden aan iedere huis tuin en keuken bacterie.
  Plus alle andere complicatie die door deze gen therapie zich nu al openbaren.
  Er heerst momenteel een “ vreemd soort Kanker” het lichaam vertoond “ metastasen “ zonder primair gezwel. Zijn dit de Spike eiwitten in de organen??? Mensen zijn zeer kort ziek en overlijden. !
  En alle wel als bijwerking erkende, hartproblemen……
  Let eens op de “ oversterfte” gepubliceerd door het CBS. !
  Het meeste bij ouderen, maar het volgt wel het tijdstip van vaccinatie…..
  Oversterfte In alle leeftijdscategorieën !!!
  Artsen noemen het oversterfte ten gevolge van uitgestelde behandelingen. ? ❓
  Dan is de “uitgestelde” behandeling wel erg slordig en ondoelmatig met zoveel overlijdens. !
  Ons staan zeer moeilijke tijden te wachten. Met een “ gevaarlijke winter” vol ziektekiemen.

 4. Langzaam aan komen de “ echte feiten “ op tafel.
  Dit is wat Prof Capel in zijn gecensureerde lezingen op YouTube al maanden verteld.
  De Spike eiwitten , het vaccin: tast ons normale , gewone aangeboren immuunsysteem zodanig aan dat het niet meer in staat is om ziekte kiemen onschadelijk te maken.
  In feite zijn de gevaccineerde mensen levenslang zeer vatbaar geworden voor ALLE ziektekiemen, omdat het lichaam zelf ze niet meer onschadelijk kan maken.
  Dus ook booster s hebben geen zin omdat er in onze natuurlijke omgeving zeer veel soorten ziektekiemen aanwezig zijn.

  Zo blijkt maar weer eens , met een onvoldoende getest EXPIRIMENT kan het ook FOUT aflopen.
  Wie is aansprakelijk voor dit “ foutje “ in en met de vaccins???
  Wie geeft nu de farmaceuten toestemming om een experiment uit te voeren op mensen en dan ook nog mensen hierover NIET ( over risico’s en mogelijke bijwerkingen ) INFORMEREN EN OM TOESTEMMING VRAGEN. Want deze vaccins zijn nog slechts voorlopig goed gekeurd en voor Noodgevallen bestemd ( en dat zouden immers de ouderen zijn….) de vaccins bevinden zich nog steeds in fase drie van het onderzoek. ( de dierproeven op mensen oneerbiedig gezegd)
  Wie geeft hiervoor toestemming????
  “ Onze supervaccin promoter”?..
  De farmaceuten wijzen alle claims af, slim van die lieden, maar moet je jezelf als minister dan niet tien keer achter de oren krabben voordat je z’ on expirimenteel middel bij de bevolking laat inspuiten.
  Terwijl er goed werkende medicijnen voor COVID-19 zijn. Maar dat deze medicijnen verboden worden door deze zelfde minister. Wat is hier toch aan de hand????

  Dit gaat nog veel problemen geven.
  Juridisch klopt het ook niet.
  Dit is een grove schending van de code van Neurenberg.
  Aanklachten hierover lopen al bij de EU!

  Mensen ZIEK MAKEN want ze hebben nu na het vaccin geen natuurlijke weerstand meer.
  Zonder immuniteit kun je overlijden aan iedere huis tuin en keuken bacterie.
  Plus alle andere complicaties die door deze gen therapie zich nu beginnen te openbaren.

  Er heerst momenteel een “ vreemd soort kanker “ het lichaam vertoond “ metastasen “ zonder primair gezwel. Mensen zijn zeer kort ziek en overlijden.
  Zij dit de Spike eiwitten in de organen die daar hun verwoestende werk doen ????
  En alle andere “ wel erkende “ bijwerkingen, als hartproblemen.

  Let eens op de huidige “ oversterfte” gepubliceerd door het CBS!
  Het meeste bij ouderen maar het volgt het tijdstip van vaccinatie, oversterfte komt momenteel voor in ALLE leeftijdscategorieën.
  Artsen noemen het oversterfte ten gevolge van “uitgestelde” behandeling.
  Dan is deze behandeling die is uitgesteld wel erg slordig en ondoelmatig met zoveel overlijdens als gevolg.
  Ons staan moeilijke tijden te wachten.
  Met een “gevaarlijke winter” vol ziektekiemen.
  Pas goed op jezelf.!

 5. Hoe erg is het momenteel in NL? Ik lees nog steeds relatief weinig over de gevolgen van de fukzinazi-plandemie in NL, in vergelijking met andere naties. Wel veel “onverwachte overlijdens” berichten, wat ik hier af en toe lees. En dan de effecten van dit zgn “shedding” – in hoeverre heeft dat vat op het lichaam van een ander plus de gevolgen die het daar wreekt, zoals de vreemde kanker die Anna hierboven beschrijft. Apart ook, daar in Israel, wie zou dat verwacht hebben. Het is niet meer bij te houden, hè, de waanzin. En het davert maar door… nu al twee jaar. Wat gaan we deze winter te zien krijgen? En wanneer houdt het eens op? De enorme hoop feiten die constant verzameld zijn liegen er niet om. Heeft iemand enig idee wanneer het eens zal ophouden…? Zijn er uitspraken bekend van deze of gene beroemde wetenschapper, BN’r, beroemde politicus, beroemde expert, etc die informatie heeft over wanneer het eens ophoudt? In mijn eigen glazen bol staat dat elke nieuwgeborene (als die nog komen) ook nog standaard ingespoten moet worden, en dan nog niet.

 6. Genezen van HPV met behulp van Photodynamics! Gardasil Mercks-vaccin nu verouderd.
  Vaccins die infecties veroorzaken in de VS 2019
  Flumist-vaccin niet getest op carcinogene of mutagene respons
  Alzheimer-vaccin klaar voor menselijke proeven
  Varkensgelitine gebruikt in meerdere vaccins
  WalVax-2 China’s geaborteerde foetale celvaccinatiemedia
  Nieuwe studie toont tientallen vaccins besmet met zware metalen
  Autismeverhoging 300% voor pasgeborenen die de Hep B-vaccinatie krijgen
  DTaP-vaccin besmet met het kankerverwekkende formaldehyde
  CDC geeft toe dat DTaP-vaccin ziekte verspreidt
  18 Vaccinoctrooien eigendom van de CDC
  Squaleen MF59 in Griepprik Fluad
  Wordt voedsel besmet om vaccinaties te promoten?
  Chemtrail Vaccinaties de besmetting door inademing?
  Zika-virus miljarden aan financiering: al bang?
  22.000 verpleegsters weigeren griepprik mogelijk beëindigd!
  Fecale transplantaties: kak eten om gezond te blijven? Links naar ASS & GGO’s!
  EV Podcast #4 Het nieuwe jaar 2016: doelen, ideeën en overleven!
  EV PODCAST #3: Kapitalistische schaarste, abiotische olie en vaccingeheimen
  Drive-Thru Vaccinaties: de griepprik Blitzkrieg of Check Point Hygiene?
  EV Podcast #2 Vaccingevaren met speciale gast Tiffany M.
  BARDA: Autoriteit voor genoomhygiëne of vaccinatiepolitie?
  EV Podcast #1 Social Engineering & Eugenetica!
  China vermoordt baby’s om nieuwe vaccins te maken WALVAX
  Het menselijke cannabinoïdesysteem vecht tegen biowapens zoals hiv
  De 21st Century Cures Act: eugenetica bewapenen!
  Vaccin-geïnfundeerde voedingsmiddelen Eetbare vaccins: wat zit er in je banaan?
  Verplichte vaccins voor volwassenen komen naar Californië of GA NAAR DE GEVANGENIS! SB792
  Vaccingeassocieerde narcolepsie die de hersenen genetisch voor altijd verandert!
  Californische wet gaat over om kinderen in biowapens te veranderen
  300 nieuwe genetisch gemodificeerde vaccins tegen 2023: ExperimentalVaccines Interview op RealityBitesRadio
  Californië verplicht het vergiftigen van kinderen SB277 Vaccine Bill passeert
  Senator Richard Pan betrapt op liegen over geaborteerde foetale cellen in vaccins!
  De schapen hebben een herder nodig!
  Virale vaccins Hoe ze ziekten verspreiden Interview van 2 uur
  Experimentele vaccins Live aflevering #1 Daklozen in Californië
  Vaccins die multiple sclerose veroorzaken, klaagt aan wegens H1N1-injectie
  Mexico schort vaccins op 2 dode tientallen in het ziekenhuis opgenomen
  Rechtbank kent 63 miljoen toe aan slachtoffers met hersenbeschadiging
  Laat je vaccineren of verlies je Medicaid-verpleegster vervolgt College voor leugens
  Moeder krijgt polio van haar gevaccineerde baby
  Mainstream nieuws bekent dat vaccins mensen besmettelijk maken
  TEXAS 20 Vaccinrekeningen die toestemming intrekken en de geïnfecteerden opsluiten
  North Carolina SB346 mandateert poliovaccin, verwijdert religieuze vrijstelling
  Californische SB277 elimineert vrijstellingen van vaccins en vernietigt persoonlijke overtuigingen
  New Jersey verplicht vaccins en religieuze vervolging S1147
  Griepprik 82% INEFFECTIEF!
  Het uitschakelen van de geest van de Amerikaanse jeugd die profiteert?
  Nazi Chemtrails vs NASA Contrails Geo-engineering Genocide
  98% gevaccineerd betrokken bij kinkhoestuitbraak
  CDC wil volwassenen met mazelen infecteren
  BMR-vaccin kan kanker veroorzaken en DNA muteren
  Vaccinbijsluiters zeggen dat ontvangers 28 dagen besmettelijk zijn
  Gevaccineerden zijn geïnfecteerde dragers
  Het brein van Skynet Neuromorphic Computing
  NHL Bof-uitbraakvaccin geïnduceerd?
  87% gevaccineerd betrokken bij kinkhoestuitbraak
  Micro-microdrones van insecten die worden gebruikt om ziekten te verspreiden?
  Roest besmette vaccins Wereldwijd terugroepen
  Vaccin-ingrediënten en fabrikanten van biowapens
  Italië verbiedt griepprik 9 doden
  Vaccins verrijkt met sterilisatiehormoon HCG
  De nieuwe griepprik is gemaakt met hondencellen
  99% gevaccineerd betrokken bij uitbraak van marinegriep
  45 liter levend poliovirus gedumpt in rivier door GSK
  25 vaccins die kankerverwekkende stoffen bevatten
  Ebola maakt ziekte winstgevend
  CDC-fraude leidt tot toename van autisme
  Kinderartsen raden aan om pasgeborenen in de baarmoeder te vergiftigen
  Griepprik tweemaal zo dodelijk voor senioren
  Merck’s Gardasil-vaccinatie doodt pre-tieners?
  De griepprik: jachtseizoen voor eugenetici?
  Slachtoffer van verlamde griepprik krijgt $ 11 miljoen aan schadevergoeding
  Griepprik veroorzaakt hersenschade Rechtbank kent miljoenen toe
  CIA-vaccins: spionage- of sterilisatieprogramma?
  Verplichte poliovaccinatie vereist voor internationale reizigers
  Alicia Silverstone-vaccins en dioxines Een waarschuwing voor moeders
  Nieuwe pinguïnvogelgriep ontdekt op Antarctica
  Meningitis doodt student: kudde-immuniteit?
  MERS-virus treft VS 30% sterftecijfer
  EPA keurt Agent Orange goed voor GGO-gewassen
  CDC geeft toe dat vaccins kankerverwekkend zijn
  Nieuwe griepprik bevat insecten-DNA
  DNA-bewerking: ziekte genezen of veroorzaken?
  Wetgevers willen epidemieën verplicht stellen!
  Geaborteerde foetale cellen gebruikt in vaccins?
  Bijvoegsel HPV-vaccin vermeldt overlijden als bijwerking
  Griepprik doodt gezonde tiener
  Uitbraak van mazelen Patiënt nul volledig gevaccineerd
  Federale rechtbank vindt dat vaccin dodelijke lupus heeft veroorzaakt
  Rabiësvaccin met miljoenen uit vliegtuigen gedropt
  FDA-vaccininvoegsel vermeldt autisme als bijwerking
  Bofuitbraak Ohio 97% gevaccineerd
  Ziekenhuis dreigt beslag te leggen op niet-gevaccineerde pasgeborene
  Uitbraak van mazelen in New York 90% gevaccineerd
  CDC meldt dat autisme toeneemt tot 1 op 68 kinderen
  EPA geeft toe dat je neurotoxines eet
  Bof-uitbraak omvat sterk gevaccineerde studenten
  Wie censureert het internet?
  Door vaccin geïnduceerde narcolepsie rechtbank kent miljoenen toe
  De mug bewapenen Bill Gates en de nazi’s
  CFR Council on Fake Realities Vaccin veroorzaakte uitbraken? KAART
  Overheid geeft toe dat miltvuurvaccin vergif is
  Vaccin drone slaat toe?
  743.000 Gardasil-opnamen teruggeroepen: besmet met glasdeeltjes
  Princeton University-experimenten op 5.000 studenten
  Medisch mandaat New York: vergiftig de kinderen!
  ZE komen voor jou!
  FDA goedgekeurde epidemie?
  DARPA hackt mensen het 47e chromosoom
  Smaakversterker MSG toegevoegd aan griepprik
  Amerika daklozen met geweld steriliseren?
  Gardasil-vaccin dat ovariumfalen veroorzaakt
  Het is misschien niet de griep!
  Kauwgom gevuld met uitwerpselen van bacteriën
  91% volledig gevaccineerd betrokken bij kinkhoest-uitbraak
  Dieet Soda verandert in Formaldehyde?
  CVS-griepprik doodt 23 senioren
  Flessenwater bevat neurotoxines
  Houdt uw smartphone u in de gaten?
  Geheime genetische experimenten Mens-dier hybriden
  Wordt het internet gewist?
  Poliovaccin besmet met Monkey Cancer Virus
  Vaccinatievrijstellingsformulieren krijgen
  Vaccin doodt 9 kinderen: Quinvaxem
  5-jarig meisje krijgt gordelroos na vaccinatie tegen waterpokken
  1.700 kinderen bedreigd met schorsing: laat je vaccineren of ga weg!
  Psychiatrische medicijnen: pillen die tot pistolen leiden
  HIV-vaccin besmet 41 vrijwilligers
  Vaccin tegen autisme?
  Aluminium in vaccins gekoppeld aan de ziekte van Alzheimer
  5 manieren om je IQ te verlagen
  Maakt je tandpasta je dom?
  Vaccins gekoppeld aan kinderkanker
  Autismecijfers 1 op 50 Kinderen zijn vaccins verantwoordelijk?
  Griepprik die foetale sterfgevallen veroorzaakt
  Hepatitis B-vaccinatie die leverschade veroorzaakt
  Griepprik die hersenaandoeningen en verlamming veroorzaakt
  Eugenics nieuw wapen: FluBlok-vaccin op basis van insecten
  Meningitisvaccin veroorzaakt epileptische aanvallen en verlamt 40 kinderen
  Uitbraak van kinkhoest omvatte 90% gevaccineerde kinderen
  Politie neemt pasgeboren baby mee nadat moeder Hep B-vaccinatie weigert
  160.000 griepprikken teruggeroepen: deeltjes die in injectieflacons drijven
  Gratis griepprikken voor uw wapens: Amerika ontwapenen en uitschakelen
  Bof-uitbraak waarbij 97% gevaccineerde kinderen betrokken waren
  2012 griepvaccins bevatten nog steeds kwik
  GSK-bacteriën besmette vaccins gegeven aan baby’s
  Robotic Police Force: DARPA’s Drones
  Waarom regeringen vaccinaties verplicht stellen
  Counter Terrorism 2012 National Summit: Zombie Apocalypse?

  http://experimentalvaccines.org/vaccine-awareness/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in