© Metropolitan Transportation Authority of the State of New York / Flickr (CC BY 2.0)

Een ziekenhuis in Texas, VS, wordt aangeklaagd door een groep van meer dan 100 medische werknemers die beweren dat een vereiste om COVID-19 vaccins te ontvangen hen dwingt “menselijke proefkonijnen te zijn”, bericht newsweek.com.

De overgrote meerderheid van de werknemers van Houston Methodist is al ingeënt tegen het virus, terwijl het ziekenhuis een deadline van 7 juni heeft gesteld voor achterblijvers om zich in te laten enten of het risico te lopen hun baan te verliezen.

Advocaat Jared Woodfill zegt dat hij een groep van 117 werknemers vertegenwoordigt die het ziekenhuis aanklagen voor “het illegaal verplichten van haar werknemers om zich te laten injecteren met een experimenteel vaccin als een voorwaarde voor het dienstverband”, volgens een verslag van vrijdag van de lokale ABC-zender KTRK.

Voor de eerste keer in de geschiedenis van de Verenigde Staten, dwingt een werkgever een werknemer om deel te nemen aan een experimenteel vaccin als voorwaarde voor het voortzetten van het dienstverband, aldus de aanklacht.

In de aanklacht wordt beweerd dat het ziekenhuis de Code van Neurenberg schendt met het vaccinmandaat, waarbij medisch personeel dat verplicht wordt om op grote schaal gebruikte vaccins te nemen die door de Food and Drug Administration zijn goedgekeurd voor gebruik in noodsituaties, wordt vergeleken met Joden en anderen die leden als slachtoffers van barbaarse medische experimenten in Nazi-Duitsland.

Sinds 2009 eist Houston Methodist van zijn werknemers dat ze kiezen tussen zich laten vaccineren tegen de griep of elders werk zoeken. Verpleegster Jennifer Bridges, die al meer dan zes jaar voor het ziekenhuis werkt, verklaarde vorige maand een rechtszaak aan te spannen over het COVID-19-mandaat.

Het is niet normaal dat we gedwongen worden om iets in te spuiten waar we ons niet prettig bij voelen. Ik denk dat onze rechten als mens belangrijker zijn dan het behouden van die baan. Als ik dan op de zwarte lijst word gezet, is dat ervoor nodig. Ik ga op zoek naar een andere vorm van werk, vertelde Bridges in april aan CBS.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bizar fenomeen: Ongevaccineerden worden Ziek als ze in de buurt zijn van de COVID GevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

  Gebruikten verzorgingstehuizen krachtige kalmerende middelen om Covid sterfgevallen te versnellen?
Vorig artikelNieuwe studie: COVID-19 infectie geeft levenslange immuniteit
Volgend artikelClown World verleidt sukkels om geprikt te worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Ik hoop echt dat ze dit winnen en dat er een rechter is die ze volledig gelijk gaat geven.
  Want al dit soort achterlijke eisen van werkgevers gaat anders knap vervelend worden.
  Het is natuurlijk van de gekke dat werkgevers zich hiermee bemoeien en wel even zullen bepalen dat je eerst met gif behandeld moet zijn om je baan te behouden.
  Hier in Nederland schijnen ze ook al net zo vervelend te worden.
  Er waren hier al een aantal reageerders die hier al mee maken gekregen hebben dat ze eerdags geen andere keus hebben.

 2. Waarom zou ik willen werken bij een werkgever die mij dwingt om een toxische spuit te nemen. Het wordt tijd dat Europeanen wat meer opkomen voor hun rechten en niet zo slaafs het staatsregime volgen. Je hebt altijd zelf een keuze. En als je door deze maatregelen werkloos wordt, dan zal je gezondheid tenminste geen ernstige schade ondervinden.

 3. Nieuwe kwaliteitscontroleonderzoeken naar vaccins: micro- en nanobesmetting (2016-2017)
  Vaccins worden onderzocht op de mogelijke bijwerkingen die ze kunnen veroorzaken. Om nieuwe informatie te verschaffen werd bij de studie van vaccins een onderzoeksmethode met elektronenmicroscopie toegepast, gericht op het verifiëren van de aanwezigheid van vaste verontreinigingen door middel van een omgevingsscanning elektronenmicroscoop uitgerust met een röntgenmicrofoonsonde. De resultaten van dit nieuwe onderzoek tonen de aanwezigheid aan van micro- en nanodeeltjes bestaande uit anorganische elementen in vaccinmonsters, die niet bij de componenten wordt vermeld en waarvan de overmatige aanwezigheid voorlopig onverklaarbaar is. Een aanzienlijk deel van die deeltjesvormige verontreinigingen is al geverifieerd in andere matrices en in de literatuur gerapporteerd als niet biologisch afbreekbaar en niet biocompatibel. Het verzamelde bewijs suggereert een aantal hypothesen die verband houden met ziekten die worden genoemd en kort worden besproken.
  Resultaten
  De onderzoeken hebben de fysisch-chemische samenstelling van de beschouwde vaccins geverifieerd volgens de anorganische component zoals aangegeven door de producent. In detail hebben we de aanwezigheid van zout- en aluminiumzouten geverifieerd, maar in alle gevallen werd verdere aanwezigheid van micro-, submicro- en nanogrootte, anorganische, vreemde lichamen (variërend van 100 nm tot ongeveer tien micron) vastgesteld, waarvan de aanwezigheid niet werd vastgesteld, niet vermeld in de folders geleverd in de verpakking van het product.
  https://medcraveonline.com/IJVV/IJVV-04-00072.php

 4. Ik zou zeggen aan die 117 werknemers reken niet op ons corrupte rechters het beste is om recht in eigen handen te nemen want zij bijten zich onder mekaar.

 5. BELGIË, idem maar vooralsnog zonder veel resultaat het personeel loopt wel weg, doet totaal iets anders..verpleegkunde is toch al lang een rotte appel…de ziekenuizen moeten bedden afbouwen, ..gangen sluiten…wegens..geen personeel…dit na tientale jaren aan besparingen en onderwaardering vh verpleegkundig beroep…het is om te bleiten…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in