Nieuw onderzoek gepubliceerd in het tijdschrift Infectious Diseases Research geeft een overzicht van wat momenteel bekend is over het “shedden” van de Covid-19 “vaccins.”

Helene Banoun van de Onafhankelijke Wetenschappelijke Raad in Frankrijk gaat in op de shedding van boodschapper-RNA (mRNA) en spike-eiwitten van de vaccins, waarvan we weten dat ze niet op de injectieplaats blijven, zoals aanvankelijk werd beweerd. Ze circuleren niet alleen door het hele lichaam van de ontvanger, maar lijken ook op anderen te worden uitgescheiden, schrijft Ethan Huff.

“De mRNA-vaccins komen precies overeen met de definitie van gentherapie van de Amerikaanse en Europese regelgevende instanties,” schrijft Banoun. “De regelgeving vereist uitscheidingsstudies van deze geneesmiddelen en hun producten (de vertaalde eiwitten). Deze studies zijn niet gedaan voor mRNA-vaccins (noch voor adenovirusvaccins).”

“Er zijn talrijke meldingen van symptomen en pathologieën die identiek zijn aan de bijwerkingen van mRNA-vaccins bij ongevaccineerde personen die in contact komen met pas gevaccineerde personen. Het is daarom belangrijk om de stand van de kennis over de mogelijke uitscheiding van nanodeeltjes van vaccins, alsook van mRNA en het product ervan, het spike-eiwit, te herzien.”

De wet vereist onderzoek naar de uitscheiding van gentherapie, dus waarom is dat nooit gedaan?

Banoun legt verder uit hoe dierstudies aantonen dat mRNA-dragende lipide nanodeeltjes door het hele lichaam circuleren en zich een weg banen naar de bloedbaan. De inhoud van de injectieflacon blijkt ook uit te scheiden in lichaamsvloeistoffen zoals zweet, sputum en moedermelk, en via de transplacentale barrière.

“Deze EV’s kunnen ook binnendringen door inademing en via de huid (gezond of gewond) en oraal via moedermelk (en waarom niet tijdens seksuele gemeenschap via sperma, want dat is niet onderzocht),” voegt Banoun toe. “Het is dringend noodzakelijk de wetgeving inzake gentherapie die van toepassing is op mRNA-vaccins te handhaven en hierover studies uit te voeren terwijl de veralgemening van mRNA-vaccins wordt overwogen.” Banoun verduidelijkt in haar artikel dat “shedding van vaccins” verwijst naar de mogelijkheid dat vaccin-nanodeeltjes worden uitgescheiden.

  Zoals voorspeld, geven ze Donald Trump de schuld dat de vaccins onveilig en ondoeltreffend zijn

“Het is dringend noodzakelijk de wetgeving inzake gentherapie die van toepassing is op mRNA-vaccins te handhaven en hierover studies uit te voeren terwijl de veralgemening van mRNA-vaccins wordt overwogen.”

Banoun verduidelijkt in haar artikel dat “uitscheiding van vaccins” verwijst naar de mogelijkheid dat prik-chemicaliën worden uitgescheiden en doorgegeven aan anderen nadat een persoon “pas gevaccineerd” is, wat impliceert dat de uitscheidingsperiode relatief klein kan zijn.

Aangezien er echter geen grootschalige studies zijn uitgevoerd, is het echt onmogelijk om te weten hoe lang een volledig geprikte persoon kan uitscheiden nadat de naald de arm heeft verlaten.

“… dit geldt alleen voor levende verzwakte virusvaccins (mazelen/bof/rubella [MMR], waterpokken, rotavirus, neusspray-griep),” schrijft ze.

“Geen enkel COVID-19 vaccin gebruikt deze formule. Daarom is er geen risico dat een vaccinontvanger een vaccinvirus overdraagt. COVID-19-vaccins op basis van mRNA zijn echter de eerste die op wereldschaal commercieel bij mensen worden gebruikt en er zijn geen studies verricht naar de mogelijke uitscheiding van het vaccin zelf (lipide nanodeeltjes die mRNA bevatten) van het mRNA van het vaccin of van het vaccinproduct, het spike-eiwit dat door de cellen van de gevaccineerde wordt vertaald.”

Banoun zegt dat ze sceptisch was toen ze voor het eerst hoorde over de mogelijkheid van covid injectie shedding. Na onderzoek ontdekte ze echter dat er verifieerbare gevallen zijn geweest waarin nanodeeltjes en andere stoffen van de injectie zijn overgedragen van de gevaccineerden naar de ongevaccineerden.

“Er zijn veel getuigenissen van ongevaccineerde personen die symptomen ondervonden die identiek zijn aan de bijwerkingen van het vaccin, nadat zij in contact waren geweest met pas gevaccineerde personen,” concludeert zij.

  Patholoog laat zien wat de COVID-19 injectie doet met de hersenen en andere organen van gevaccineerde mensen

“Uit een studie blijkt een overmaat aan sterfte in de gevaccineerde leeftijdsgroepen wanneer vaccinatiecampagnes beginnen, wat verklaard zou kunnen worden door een fenomeen van overdracht van het vaccin of het product ervan.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

“Shedding” en zelfverspreidende ‘vaccins’Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Spermageddon”? Afnemend aantal zaadcellen – Onderzoekers waarschuwen voor uitsterven van de mensheid
Volgend artikelProfessor Emeritus van de Universiteit van Kyoto waarschuwt dat miljarden levens uiteindelijk in gevaar kunnen komen door Covid-vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. “Er zijn veel getuigenissen van ongevaccineerde personen die symptomen ondervonden die identiek zijn aan de bijwerkingen van het vaccin, nadat zij in contact waren geweest met pas gevaccineerde personen,” concludeert zij.

  Het is dus weer een studie obv verhalen van mensen die net zo bang zijn voor de gentherapie, als de extremisten die zo extreem bang zijn voor cojona.

  Als dit waar is hoeft niemand zich nog ergens druk om te maken, dan zijn we gewoon allemaal aan de beurt. Wat ik hier vooral uit haal is: WE ZITTEN ALLEMAAL IN HETZELFDE SCHUITJE… WE ARE IN THIS TOGETHER. Als we dat doorkrijgen kunnen we ons verenigen.

  • Precies. En angst doet heel veel met een mens. Dus deze ongevaccineerden kunnen door de angst al die lichamelijke klachten krijgen. Het hoeft helemaal niet door shedding te zijn. Ik geloof dat verhaal van shedding via speeksel en huid totaal niet.

   • Het heeft niets met angst te maken en shedding bestaat wel degelijk !
    Op een verjaardag waren we met acht mensen samen in de kamer.
    Een had zich stiekem laten inenten met Pfizer voor de tweede keer precies een week geleden.
    Niemand van ons wist dat er een onder ons was die de gifspuit had genomen en prompt werden we allemaal binnen een paar dagen ziek.
    Voor mezelf kan ik zeggen : hoge koorts, benauwd, hartaanval .
    Bij nader onderzoek bleek het hart in orde, had alleen de verschijnselen.
    De anderen varieerden van ook hoge koorts tot een paar dagen niet lekker.
    Dus het was wel heel duidelijk dat het niets te maken had met angst.
    Wij kwamen er pas na maanden achter dat iemand de spuit had genomen.
    Toen viel het kwartje.
    Ik heb nog meer voorbeelden van shedding bij anderen zoals zware en zeer pijnlijke menstruatie, tijdelijk blind aan één oog.
    Het is de vraag hoe lang er geshed wordt : binnen een week? Maand ? Paar maanden ?

    • Hmmm.
     Mijn vrouw is niet gevaccineerd maar ze werkt met 13 mensen in 1 groot landscape office. Reken maar dat die allemaal stuk voor stuk ingeent zijn.
     En ze brengt ca. 40u/week met hen door en ademt hun lucht in maar … ze vertoont vooralsnog gelukkig geen verschijnselen. Al maandenlang niet.
     Ik heb dus mijn twijfels.
     Idem met mijn ongevaccineerde dochter.
     Ik weet niet precies hoevele van haar 20 klasgenootjes ingeent zijn, maar ik durf te vrezen meer dan de helft (mogelijk zelfs allemaal). Voorlopig heeft zijzelf nergens last van.
     Ik vraag me dus af of die sheddingverhalen niet in het leven geroepen zijn om de ongevaccineerde nodeloos angst aan te jagen.

 2. En dat is nog niet alles in het ultiem doorgeflipte ‘Nieuwe Normaal” :
  ” September 19, 2021 – Given the option, would you rather get vaccinated by taking a shot in the arm or eating a bowl of vegetables? Scientists at the University of California, Riverside (UCR) are currently studying whether they can turn edible plants, such as lettuce and spinach, into mRNA vaccines people can grow … ”
  https://www.ctvnews.ca/health/scientists-studying-whether-it-s-possible-to-grow-eat-mrna-vaccines-1.5591098
  Dit is ‘slechts’ een vd vele hyper-perversiteiten, die aangestuurd en gefinancierd worden door het kwaad met de vele verschillende namen. Open en bloot verstopt in het informatie-mycelium, dat we als het internet kennen, alwaar de gemiddelde gebruiker door “innovatieve’ technologie bewust in een polarisatieversterkende info-loop gehouden wordt. Toevallig (?) kwam ik tijdens het zoeken nog iets anders tegen: Een studie die aantoonde dat microplastics het voor mekaar kregen, dat ze via het wortelstelsel van planten [ gròenten ] de plant binnen kunnen dringen, die wij vervolgens opeten.
  But hé ! No Sweat ! Thank Gòd we have Big Pharma, die voor alles allerlei remedies op de plank hebben klaar liggen!! 😉 Handig, zo’n door zichzelf & haar financiers accountability-vrijgesteld misdaadsyndicaat, niet waar ?
  Ondanks alle nieuwe bewijzen betreffende het onderwerp Shedding zal ook dit wederom the usual weerstand ondervinden van de usual suspects. Men zal nèt zoals Greta Turnberg het zou zeggen : How dare you! ” 😉

  • Ook mij viel dit nieuws de afgelopen week toe :-). Luisterend naar de radio onderweg in de auto, werd over het opnemen van plastics e.d. in de groenten/fruit e.d. gesproken. Geldt ook voor de vissen. Zit het ook in het voer en de mest van de landdieren?
   Aan alle kanten is de vervuiling gaande! Onnadenkend, onbewust of misschien ook bewust.
   Greta Turnberg schijnt ook “in dienst” te zijn (geweest?) van de klimaatdrammers.

   • Ja, verschrikkelijk.
    Nu op de voorpagina vd Andere Krant : ” Giftige stoffen overspoelen onze leefomgeving”, over de PFAS-stoffen ! Shocking.

    • Ja, Stephan, dit is al zo lang aan de gang. Telkens duikt er een (gif)schandaal op in de pers, enkele weken is het hot nieuws en daarna weer over tot de orde van de dag. Heel af en toe hoor je er dan nog iets over. Maar dat betekent niet dat dat geleid heeft tot veranderende productiemethodes of veranderend gedrag om het probleem op te lossen. Zie bv ook Tatasteel in IJmuiden met voor de onwonenden grote overlast. Is ook al jaren aan de gang, wordt maar gerekt en gerekt en er gebeurt eigenlijk niets.

     • Inderdaad. Al deze (gif-)schandalen zijn nu zeer handige ‘bijvangsten’ voor de diegenen, waarvoor een forse volksdecimering een ware religieuze roeping is. En als je alle belangrijkste en grootste NGO’s inclusief de belangrijkste MSM onder je hoede hebt kunnen scharen, dan kun je zoals je weet zelf bepalen wat het volk ‘schokkend’ en ‘belangrijk’ màg vinden.
      Het ontdekken van patronen uit de geschiedenis tot op de dag van vandaag is voor de burger van essentieel belang. De macht vh moment is voor haar te bereiken doelenpakket altijd al over lijken gegaan en daarvoor is de MSM altijd al onmisbaar geweest als hechte samenwerkingspartners.
      We zijn nu zelfs op het punt aangekomen, dat je zelfs het teveel aandacht besteden aan de meest verschrikkelijke (gif-)schandalen ook weer als àfleidingsstrategie mag interpreteren, omdat simpelweg hetgeen wat de echte machtsnetwerken achter het rookgordijn uitvoeren cq van plan zijn, nòg veel erger blijkt te zijn. “Het kan altijd erger” is nu zelfs een understatement of the year.
      En dan zie je b.v. een bericht van Foodwatch over hun uitreiking van de Gouden Windei ! In normalere tijden zou dit misschien een geldend aandachtspunt zijn, maar nù kun je dit vergelijken met: Het huis staat in de fik en het uitgekozen behang voor de zitkamer wordt als iets verkeerds onder het vergrootglas gelegd en diegenen die het ‘verkeerde behangetje’ hebben uitgekozen zijn genomineerd voor de gouden windei.
      Dit soort berichten hebben misschien nog het gewenste effect voor het soort mensen, die hun gezicht op de vloer of een schilderij [ van onschatbare waarde ] plakken 😉

      • Dank Stephan, helemaal mee eens. Gouden Windei vandaag verwijderd. Daarop stemmen lijkt me helemaal niet aan de orde.
       De mensen die dit opzetten zijn van goede wil, ga ik van uit, maar hebben vermoedelijk geen zicht op wat er werkelijk aan de hand is en wat er achter zit.
       Zullen nog veel mensen bewust moeten worden.
       Maar of ik zelf zo blij ben met bewust(er) te zijn? Het leven wordt er daardoor niet gemakkelijker en prettiger door. Maar gelukkig kan ik me daar wel overheen zetten. Nog wel.
       Goed weekend en geniet van wat er nog te genieten valt.

 3. Een vraagje over shedding…
  Pfizer, zenica, janssens, sputnik, chinaprik, etc…

  Hoe mixen deze scheddings op elkaar?

  Verschillende spike-eiwitten, verschillende vectors…

  Stel Pfizer bezoekt Sputnik. Een ongevaccineerde doet een reis rond de wereld…

   • Zou mooi zijn, maar is de vraag of zij zich wel omgeven met de geprikten, want zelf willen ze ongetwijfeld Pure Blood houden. En diegenen die het hebben uitgedokterd (las elders op FN dat al rond 2000 de zelf assemblerende nano partikels konden worden) gefabriceerd, zullen ook toen al wel op de hoogte zijn geweest/gehouden.
    Kennelijk geldt nog steeds: niets nieuws onder de zon.

  • @Grikke, Nee…Welleens een reptiel zien overlijden aan bv kanker ofzo? Ze worden allemaal zeer oud omdat zij allang meds hebben. Zo ook vast iets voor wat ze zelf los gelaten hebben. Enige manier waarop ze gaan is als hun lichaam echt op is of dat ze geofferd worden door hun eigen gelederen als ze te lastig worden.

 4. Shedding is zeker waar, ik heb het al vaker gezegd,ik zit helaas afentoe met een vaxxie in de auto en heb daarna vreselijke hoofdpijn en misère. Normaal altijd ramen vollop open en dan geen last nu kouder wordt dacht ik neem toch eens ff de proef op de som (na 7x inmiddels meegemaakt te hebben) …Nou daar zit ik weer met barstende koppijn…dag 1….

  Interresanter is echter dat je de vaxxies ook kan zien op je Bluetooth met een oudere android, zie mijn eerdere comments. 7D:01:D5:76:5G dat soort codes.. vandaag veel respons gehad van vele testers en zij bevestigen allen dat dit klopt en meeste vertellen ook dat deze codes er 1,5 jaar geleden simpelweg niet waren…maar dit wist ik uiteraard al. Op Iphones zijn deze codes niet zichtbaar met Bluetooth wat uiteraard ook heel vreemd is aangezien het gewoon een keihard bleutooth signaal is met harde aanstraling. Mijn inziens expres zodat het niet direct opvalt o.dar meeste Iphone hebben…Inmiddels zo uitgebreid getest door mij en velen andere. Test het maar zelf met iets oudere android je zult echt versteld staan..Iemand hier vertelde mij dat dit waarschijnlijk de boosters betreft ik weet dit verder niet wel dat het stikt van die codes en je ze overal oppikt als iemand voorbij komt per voet of auto….Of voor een huis staat waarvan je weet dat diegene daar gevaxt zijn en de hits op bleutooth overeenkomt met aantal gevaxxte daar….Mijn inschatting is dat overheid niet eens liegt met die hoge vaccinatiegraad….Het staat ook in het manifest en site van het WEF : “internet off bodies”……Ik denk dat ze al verder zijn als menigeen denkt…Test allemaal en onderzoek mee aub , dit moet asap naar buiten…want als dit dus graphene betreft in de lichamen wordt zo nog leuk met 5G maar ook transmissie….Deze evil uitrollers waarschuwen ook altijd van te voren….Kijk clip van Lady Gaga , zoek youtube: “Lady gaga graphene” het zit ook deels in de film “Lucy” een hint in figuurlijke zin…. Wakker worden people…Grz Nuke

  • Vanavond een nieuwe hobby begonnen. Een bezoeker gescand en jawel hoor mooi nummer zichtbaar. Ook nog tegen hem gezegd, ook Macnummer genoemd, kende hij wel, maar hij neemt het aan alsof het niets betekent. Enkele kritische vragen gesteld, en nog een discussie gehad, maar gaat nog uit van de “goedheid” van de (r)overheid. Advies gegeven: onderzoek alle dingen en behoud de goede. Zaadje gelegd, misschien ontkiemt het.
   Nu ben ik wel benieuwd naar wat die cijfer- en lettercodes betekenen. Welke batch, welke stoffen, meerdere prikken, of wat dan ook.
   Weet iemand iets meer hierover?

 5. @Klien,

  Het is de nanotech die ze hebben geïnjecteerd waarmee ze zo met 5G iets kunnen doen weet ik wel zeker.’ Maar ongetwijfeld dat deze sneaky
  dataverzamelaars in de code, die ook niks anders is dan alleen maar een code,koppeld in de datacenters met de bijbehorende persoon/batch/leeftijd/locatie/ en wellicht nog veel meer aangezien geïnjecteerd werd op bsnr…..Ook heel apart uiteraard als het goodwill is.
  Top dat je mee scant by the way..Hoop dat dit snel zijn doorgang vindt naar groot publiek zodat we 5G misschien nog kunnen stoppen want die link weet ik wel zeker dat die er is….In zuid korea vielen tijd terug 150 jongere ineens met hartstilstand zogenaamd door drukte, ik zet hier mijn vraagtekens bij daar zijn alle jongere namelijk geboosterd ander concert in VS nog langer terug zelfde verhaal mochten alleen jongere vol gevaxt komen en ook hier spontane klappers met cardiac arrest….Ze gooien het bij beide op drukte en paniek maar die instond juist doordat velen ineens klapten…Dus kunnen zo test zijn geweest…De VS en overheden hebben zoveel getest op argeloze burgers in het verleden zelfs Clinton heeft voor bepaalde projecten zijn excuses aangeboden live op TV. Dus kijk nergens van op…

 6. Ter zelfbescherming en elimineren van klachten: NAC innemen voordat je in aanraking komt met shedders. Wanneer het kwaad is geschied kun je thee nemen van: Dennennaalden /Paardenbloem / Smeerwortel. Om metalen uit het lichaam te verwijderen: Spirulina / Chlorella. Bij ademhalingsproblemen: nicotine gum (voorover zitten i.v.m. gevaar van verstikking en uitspugen wanneer je het zat bent (meerdere malen per dag) / nicotine pleisters.

 7. ´Op de ‘Vaccinetracker’ van European Centers of Disease Control (ECDC) staat de vaccinatiegraad van Europese Landen.[1] Met een gemiddelde van 11% lijkt het erop dat mensen in Europa geen zin meer hebben in de covid-boosters. Opvallend is dat er grote verschillen zijn tussen de landen die een collectieve herinnering hebben aan een dictatoriaal bewind in het recente verleden en landen die dat niet hebben.

  Scandinavië staat de top met Zweden die een vaccinatiegraad van 24% heeft voor de booster. Nederland ligt daar een eind onder met 15,5%, dan volgen Ierland (14%) en Duitsland (13%).

  In Roemenië is de vaccinatiegraad voor de laatste booster 0,1% volgens de Vaccinetracker van de Europese Centrum voor Ziektebestrijding (ECDC). Daarboven staan Slovakije (1,1%) en Bulgarije (1,5%).´

  ´Er is iets vreemds gaande bij de weergave van de “corona-cijfers” in Nederland. In de zomer van 2020 heeft het RIVM zich teruggetrokken van het Coronadashboard – een overzichtspagina voor alle cijfers rondom corona. De overheid is zonder de support van het RIVM verdergegaan met het bijhouden hiervan. Het RIVM kon zich niet vinden in de wijze van het meten van de corona-epidemie. De overheid wilde namelijk het aantal positieve testen als maatstaf nemen voor de ernst van de epidemie, terwijl het RIVM aanstuurde op het aantal positieve testen gedeeld door het aantal testen als maatstaf. Kortom de overheid wilde van het percentage positieve testen naar het aantal positieve testen.

  Met de overname van de overheid van het Coronadashboard is in feiten de testbereidheid voor deelname aan een onbetrouwbare test de graadmeter geworden voor de ernst van de pandemie.

  En alsof dit nog niet genoeg is, is er gebleken dat de PCR-test zelf een totaal onbetrouwbare test is.

  Met cijfers kun je alle kanten op. Wat betreft de vaccinatiegraad voor de boosters is het opvallend dat het Coronadashboard van de Nederlandse overheid veel hogere getallen aangeven dan de ‘Vaccinetracker’ van het Europese ECDC. Europese. Dat betekent dus dat één van beide de cijfers niet correct weergeeft.

  De Vaccinetracker geeft een percentage van 15,5% in Nederland op 17-11-22. En het Coronadashboard geeft een percentage van 55% (boven de 60 jaar) en 24% (boven de 12 jaar) op 20-11-22.

  Als de overheid gelijk zou hebben, is Nederland een enorme uitschieter in heel Europa. Dan zouden we daar toch wel een verklaring voor mogen krijgen. Zo niet, dan is de vraag wat de overheid bezielt om dit zo te publiceren.´

  https://stichtingvaccinvrij.nl/vaccinatiegraad-boosterprikken-in-de-eu-is-laag-in-het-westen-en-zeer-laag-in-het-oosten/

  ´In Duitsland trekt de reizende tentoonstelling “Galerij van de gruwel” momenteel van stad naar stad. Het doet verslag van de aantoonbaar tragische gevolgen van de corona-vaccinatie. Verzwegen of zelfs in diskrediet gebracht door de mainstream. De tentoonstelling is een doorn in het oog van de voorstanders van het corona-beleid en de vaccinatie-exploitanten. Maar de tentoonstelling trekt overal liefhebbers van de waarheid aan…

  De onderstaande documentaire bevat een interview met advocate Beate Bahner en is gemaakt door Kla-tv”. De documentaire is Nederlands ondertiteld.´

  https://stichtingvaccinvrij.nl/galerij-van-de-gruwel-een-doorn-voor-de-coronapolitiek-interviews-met-peter-ganz-en-beate-bahner/

  • Dankjewel voor je uitgebreide reactie. Dit zet je idd aan het denken. Het regime en hun handlangers doen er natuurlijk alles aan om hun aandeel aan de mondiale hyper scam voort te kunnen zetten. Het rommelen met cijfers is dan broodnodig. Inclusief de versterkende werking vd corporate media machine.
   De door de zgn. ‘dr.’ Christian Drosten aangepaste PCR test methòde en alle ernstige implicaties die dat tot gevolg hadden en hebben, dat lijkt nog steeds bij het overgrote deel vd mensen [ zwaar] onderschat te worden. Men beseft niet dat er zonder zo’n testmethode [ dus met name de methòde ] deze hele C.scam niet mogelijk was geweest. Probeer maar eens een schijn-pàndemie op te tuigen met het JUISTE gebruik van deze of andere testmethòden. Dat zou niet lukken. Een monocausale testinterpretatie was [ en is ] essentieel want de ‘gevallen’-cijfers moesten zo hoog mogelijk uitpakken. Etc.

  • Ik vrees dat dit aantal helaas veel hoger ligt dan 15,5%. Ze zetten laag in de laatste fase om zo de schades en detecteerbaarheid onderuit te halen…
   Je kan hier hier de omgekeerde waarheid op toepassen net zoals in msm media. De schapen die ik ken hebben bijna allemaal 1 booster genomen. Zijn nu terwijl ik type toevallig ook allemaal ziek…En veel waarvan ik het niet eens had verwacht omdat ze standaard anti-overheid zijn geven nu schoorvoetend toe dat ze toch geprikt hebben zelfs hun kiddos…Tsja ik had ze gewaarschuwd…

   De Vaccinetracker vertrouw ik persoonlijk niet.

 8. Maria Zeee RAADT als Dr. Ana Mihalcea van https://anamihalceamdphd.substack.com/ zich bij haar voegt om bewijs te tonen dat de niet-geïnjecteerden DEZELFDE nanotechnologie, grafeen, stolsels en meer vertonen als de geïnjecteerden als gevolg van uitscheiding. Dr. Ana laat ons zien hoe we ons bloed kunnen reinigen en onszelf kunnen beschermen tegen deze ramp. 15 Februari ’23

  https://rumble.com/v29oksg-live-8-uncensored-maria-zeee-rages-uninjected-have-same-nanotech-clots-grap.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in