De Oostenrijkse regering staat toe dat kinderen tegen COVID-19 worden ingeënt, ondanks de afradende aanbeveling van de Wereldgezondheidsorganisatie. Nu hebben meerdere kinderen in Neder-Oostenrijk zulke ernstige bijwerkingen van de vaccinatie ondervonden dat zij in het ziekenhuis moesten worden opgenomen. In één geval is een hartspierontsteking al bevestigd, bericht exxpress.at.

Ondanks de afradende aanbeveling van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) worden ook kinderen en adolescenten in Oostenrijk tegen COVID-19 gevaccineerd.

Een arts uit Neder-Oostenrijk die anoniem wenst te blijven, heeft nu melding gemaakt van gevallen van ernstige bijwerkingen na de vaccinatie op donderdag. In een gesprek met het dagblad Exxpress, zegt ze:

“Er hebben nog nooit zoveel schoolkinderen voor mijn deur gestaan als vandaag”.

Zij noemt een 15-jarig schoolmeisje dat “druk in haar borststreek” voelde als het meest recente geval. Ze werd een paar dagen na haar vaccinatie naar een ziekenhuis gebracht voor observatie.

Zoals de arts verder bezorgd bericht, had het meisje haar toevertrouwd dat het gesprek bij de inenting van de vorige zondag zeer oppervlakkig was geweest en slechts kort had geduurd. Zij was niet ingelicht over mogelijke bijwerkingen of expliciet over hartspierontsteking.

Bijzonder zorgwekkend is echter het geval van een 13-jarige schooljongen die, samen met zijn oudere zus, ernstige bijwerking hadden gekregen. Na de vaccinatie werd de jongen in het ziekenhuis opgenomen met acute ademhalingsmoeilijkheden en malaise. Intussen is hij ontslagen met de diagnose “scoliose” (zijdelingse verkromming van de wervelkolom, red.). Op de vraag van de moeder naar het verband met de COVID-19 vaccinatie kreeg de moeder volgens haar verklaring van de behandelend arts het bondige antwoord:

Voor de ervaren schoolarts, die nu eXXpress te woord wilde staan, is dit nu juist het punt. Naar haar oordeel kan niemand voorspellen hoe het immuunsysteem van kinderen op deze specifieke vaccinatie zal reageren. “We zien nu al bijwerkingen, maar wat we nog helemaal niet kunnen inschatten zijn mogelijke gevolgen op lange termijn”, meldt zij.

De ervaren schoolarts is niet de enige die hier de crux van de hele inentingscampagne inziet. Volgens haar kan nog niemand weten hoe het immuunsysteem van kinderen zal reageren op dit nieuwe type vaccinatie. Afgezien van de huidige bijwerkingen, kunnen de gevolgen op lange termijn absoluut niet worden ingeschat.

Ook in Oostenrijk wordt vaccinatie gegeven met een (spoed)goedkeuring voor speciale individuele gevallen, d.w.z. eerder zieke kinderen, “hetgeen niet op grote schaal kan worden aanbevolen ten koste van het mogelijk schaden van gezonde kinderen, aangezien kinderen toch al een minimaal risico hebben om de ziekte op te lopen en ook nauwelijks bijdragen aan de infectie-incidentie”, vat de arts bezorgd samen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Steeds meer berichten van ernstige bijwerkingen en sterfgevallen bij kinderen na COVID-19 vaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNieuw dieptepunt voor de mensheid – Make-a-Wish Foundation: wij helpen alleen kinderen waarvan het hele gezin gevaccineerd is
Volgend artikelDe proefdieren voor de ‘elite’ meesters en de politieke klasse: baby’s en kinderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. Ik dacht dat het WHO het inenten heeft goedgekeurd, één dag na het niet-goedkeuren zijn ze van gedacht veranderd. De mensen mekkeren toch niet dus…waarom niet he Tedroske!

  2. Je kan altijd even wat research doen… via gogoduck of Google.. of bekijk de berichten op Twitter zijn die de ouder hebben geplaatst over de bijwerkingen of sterfgevallen.
    Vaak klopt het wel.

  3. En toch blijven ze maar op aandringen om alle kinderen met gif in te spuiten.
    Alleen jammer dat vrij veel kinderen ouders hebben die te stom zijn om uit hun ogen te kijken.
    Ouders die zelf allerlei hersensbeschadigingen hebben opgelopen van al die XTC en andere chemische troep die ze in hun eigen jeugd ingeslikt hebben om er maar vooral bij te horen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in