Twee zwarte tieners neergeschoten door Antifa – waren zogenaamd fascisten

2

Twee zwarte tieners werden eerder deze week neergeschoten door gewapende anarchisten in het autonome district ‘Chop” in Seattle. Aanvankelijk brachten zogenaamde antifascisten hulde aan de schietpartij en beweerden ten onrechte dat de schutters fascistische aanvallers waren.

Het was in de nacht van maandag toen de wijk ‘Chop’ in Seattle, Washington, VS, een wijk overgenomen door linkse extremisten en vrij van politie verklaard, weer werd opgeschrikt door geweervuur. Een zelfbenoemde bewakingsmacht in het autonome stadsdeel opende het vuur op een witte auto die naar verluidt in een van de barricades rond de wijk was ingereden.

Kort na de schietpartij verspreidden de Chopmarxisten beweringen in de sociale media dat in de witte auto “fascisten” of “nazi-terroristen” zaten die het Antifaland aanvielen.

“Fuck ja! Daarom hebben we een GEWAPENDE revolutie nodig. Twee nazi’s zijn onschadelijk gemaakt”, tweette een Antifascist.

“In het eerste gewapende conflict tussen de fascisten en het volk, heeft het volk gewonnen”, tweette een ander, zeggende: “Lokale communisten organiseerden zelfverdediging en elimineerde beidden”.

Zwarte tieners

Maar de vreugde was van korte duur. Twee zwarte jongens, 14 en 16 jaar oud, reden in de witte auto. Nadat ze waren neergeschoten, werden ze door mensen uit het autonome district naar ziekenhuizen gebracht. De 16-jarige werd bij aankomst in het ziekenhuis doodverklaard en de 14-jarige wordt voor levensbedreigende verwondingen verzorgd.

We hebben weer een andere moord in dit gebied genaamd ‘Chop’. Twee Afro-Amerikaanse mannen zijn dood op een plaats waar ze beweren te werken voor ‘Black Lives Matter’, constateert Seattle politiechef Carmen Best op een persconferentie na de schietpartij.

En we hebben veel andere incidenten gehad. Mishandeling, verkrachting, overval en schietpartijen. Dit is iets dat veranderd moet worden. We dringen er bij de mensen op aan om dit gebied te verlaten om de veiligheid van de mensen te garanderen.

De schietpartij van maandag is de tweede in ‘Chop’ sinds de oprichting. Het is onduidelijk wie er geschoten heeft en wat de schietpartij heeft veroorzaakt.

  Antifa verschuilt zich lafjes achter politiebescherming bij MAGA-mars

De politietechnici hadden het moeilijk om technisch bewijsmateriaal te beveiligen, aangezien een aantal mensen zich na het incident naar de plaats delict hadden begeven. Bovendien willen de anarchisten die in Chop wonen, die ofwel getuige waren van het incident ofwel er iets van weten, niet met de politie praten.

Klik plaatje voor video.

BLM relschopper steekt zichzelf in brand terwijl hij probeert historisch gebouw in vuur en vlam te zetten

Vorig artikelTerrorismeverslag bevestigt: Islamisten en linkse extremisten zijn het grootste gevaar
Volgend artikelNieuw Chinavirus kan tot een pandemie leiden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Als ik ‘t nog goed begrijp gaan fascisten en racisten elkaar nu neerschieten ? Als dát klopt is ‘t een prima ontwikkeling.

  2. Allemaal lesstof voor wanneer de tijd rijp is in ons eigen Neanderthalerland.
    ‘We dringen er bij de mensen op aan om dit gebied te verlaten om de veiligheid van de mensen te garanderen.’ Wat een achterlijke zinsconstructie: ‘de mensen’, welke mensen? x2
    En verder een leuk advies, maar hoe dan? Het gebied is bezet; je kunt er niet in en niet uit. Beetje zoals destijds in Syrië.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in