© Jordan Henderson Original Paintings – Fine Art Prints.

Er zijn mensen op deze planeet die er plezier in scheppen om andere mensen pijn te doen. Dan zijn er mensen die zo geestelijk geprogrammeerd zijn, zo ongevoelig dat ze niet weten wat ze doen, die de woorden van Christus aan het kruis weerspiegelen: “Vader vergeef hen, want zij weten niet wat zij doen,” schrijft Dr. Mark Sircus.

Maar dat betekent niet dat we week in het hoofd moeten worden en een vrijbrief (amnestie) moeten geven aan al diegenen die geld hebben verdiend, macht hebben verworven, valse en misleidende propaganda hebben verspreid en misbruik hebben gemaakt van het blinde vertrouwen dat de meeste mensen nog steeds naïef aan de mainstream narratieven geven.

Niemand die betrokken is bij de verspreiding van een vaccin dat honderd procent van de geïnjecteerden schaadt, kan worden vergeven. Ze zijn veel te ver gegaan, er is geen weg terug. De geschiedenis zelf kan niet verder gaan totdat een ongelooflijke fout is rechtgezet.

Deze afbeelding hierboven gaat over klinische Myocarditis. Als we echter kijken naar subklinische myocarditis, lijkt het erop dat de schade veroorzaakt door genetische COVID-injecties (niet echt correct om ze vaccins te noemen) enorm was, hoger dan iemand zich kon voorstellen, wat betekent dat het bij IEDEREEN wat hartschade heeft veroorzaakt. Subklinische myocarditis betekent verhoogde hartenzymen en mogelijk problemen op het EKG, maar die voldoen niet aan de drempel voor klassieke diagnostische myocarditis.

Er wordt beweerd dat er een veel beperktere beschadiging van de hartcellen optreedt die niet het niveau van myopericarditis bereikt, maar toch boven de achtergrond ligt. Het is belangrijk te begrijpen dat überhaupt elke hartschade, zelfs maar een paar cellen, een bedreiging vormt voor de levensvatbaarheid van het hart op lange termijn. De CEO van Pfizer lacht op weg naar de bank omdat zijn bedrijf in 2022 naar verwachting 101,3 miljard dollar in eigen zak zal steken terwijl zijn vaccins bij zowat iedereen hart- en vaatproblemen veroorzaken.

Ik zal hier een volledig essay over moeten schrijven, want dit verandert het speelveld van de geneeskunde en wat artsen moeten doen om deze schade te behandelen. Het eigen rapportagesysteem van de CDC meldde dat 800.000 ontvangers van vaccins naar het ziekenhuis gingen na de eerste prik. Deze gegevens werden echter tot nu toe verborgen gehouden. Ze werden door een rechter gedwongen deze gegevens vrij te geven en nu kunnen we alleen maar concluderen dat ze bij het CDC nauwelijks menselijk zijn.

  Horrornieuws voor de vaccinatielobby: nieuw medicijn geneest 93 procent van ernstige Covid-gevallen binnen enkele dagen

Dat aantal, 800.00 was van de tien miljoen van de CDC-steekproef, wat betekent dat meer dan 18 miljoen mensen door hun eerste COVID-prik van Pfizer of Moderna zo ernstig gewond raakten dat ze naar het ziekenhuis moesten. Dat is volgens de eigen interne gegevens van het CDC. Ik vraag me af of iedereen die betrokken is bij het aanbevelen en toedienen van genetische injecties wroeging voelt. Verliezen ze er tenminste hun slaap over? Of zijn het voornamelijk mensen zonder hart?

Volksvijand nummer één

“Iedereen in een gezaghebbende positie bij het CDC zou hiervoor ontslagen moeten worden. Wat heb je aan een “volksgezondheidsbureau” als het het publiek niet waarschuwt dat 8% van de vaccinatieontvangers in het ziekenhuis wordt opgenomen?” Ik zou nog een stap verder willen gaan en oproepen tot arrestatie, een massaproces en de zwaarste straffen voor een van de gruwelijkste criminele daden in de geschiedenis.

Er zijn mensen op deze planeet die er plezier in scheppen andere mensen pijn te doen. Ik denk dat Dr. Scott Peck in zijn Road Less Traveled dit het beste verwoordde toen hij zei: “Er zijn echt mensen, en instellingen die uit mensen bestaan, die met haat reageren op de aanwezigheid van goedheid en het goede willen vernietigen voor zover dat in hun macht ligt.”

“Zij haten het licht en zullen instinctief alles doen om het te vermijden, inclusief pogingen om het te doven. Zij zullen het licht vernietigen in hun eigen kinderen en in alle andere wezens die aan hun macht zijn onderworpen. Slechte mensen haten het licht omdat het zichzelf openbaart. Zij haten goedheid omdat het hun slechtheid onthult; zij haten liefde omdat het hun gemakzucht onthult. Zij zullen het licht, de goedheid en de liefde vernietigen om de pijn van dat zelfbewustzijn te vermijden.”

Peck ziet dat echt kwaadaardige mensen eerder een actieve dan een passieve weg bewandelen om legitiem lijden te vermijden. Hij zegt dat zij “elke mogelijke actie zullen ondernemen om hun eigen gemakzucht te beschermen en de integriteit van hun zieke zelf te bewaren. In plaats van anderen te koesteren, zullen zij anderen voor deze zaak vernietigen. Indien nodig zullen zij zelfs doden om aan de pijn van hun eigen geestelijke groei te ontsnappen.”

Omdat we allemaal het licht en het donker in ons hebben, is het moeilijk om het kwaad rechtstreeks aan te kijken en het te zien voor wat het is. Tenzij we goed naar onze duistere kant hebben gekeken, kunnen we niet in het reine komen met het dodelijke kwaad daarbuiten, en in het tijdperk van de COVID is dit een regelrechte ramp geweest.

  De terreintheorie van sociale ziekte/ontsteking

We beginnen oproepen te zien voor vergeving, voor amnestie voor de gezondheidsambtenaren en politici voor alle schadelijke fouten van het COVID-beleid die mensen massaal hebben gekwetst en gedood. Vergiffenis mijn reet, ze mogen van geluk spreken dat er geen bevel tot schieten op zicht voor hen is uitgevaardigd.

“Alles wat geworteld is in leugens en valsheid in geschrifte is klaar om in de komende politieke stormen omver te worden geblazen. Begin 2023 zal het bewijs van buitensporige oversterftegevallen en handicaps door toedoen van Pfizer- en Moderna-prikken overweldigend zijn, en de natie zal weten dat ze bespeeld werd door een complot tussen de corrupte volksgezondheidsautoriteiten, de farmaceutische bedrijven en de corporatieve medische wereld, met inbegrip van haar in diskrediet gebrachte tijdschriften. Niemand in Amerika zal ooit nog een dokter vertrouwen,” schrijft James Howard Kunstler.

Geweld en wreedheid vormen de ruggengraat van de moderne geneeskunde. Lang voor de lancering van het dodelijkste vaccin in de geschiedenis, de genetische COVID-injecties, zei Dr. Offit al dat vaccins gewelddadig zijn omdat ze dat zijn.

“Vaccinaties zijn niet gemakkelijk. Dit is niet gemakkelijk. We vragen veel van onze burgers. Om maar liefst 26 inentingen te krijgen in de eerste levensjaren, en vijf inentingen in één keer. Dat is moeilijk, vooral omdat vaccinatie een gewelddadige handeling is, je zet het kind vast, je geeft het tegen zijn wil een biologisch middel. Het biologische agens wordt over het algemeen niet goed begrepen door de ouder, en tot op zekere hoogte ook niet door de arts.” – Dr. Paul Offit

Ziekenhuizen zijn rampgebieden

Anne Klibanski, president en CEO van Mass General Brigham in Boston zei: “We verzorgen patiënten in de gangen van onze spoedafdelingen. Er is een enorme capaciteitscrisis, en het wordt steeds onmogelijker om patiënten correct te verzorgen en de beste zorg te bieden die we allemaal moeten bieden.”

De meeste seriemoordenaars zijn sociopaten, maar onze huidige lichting menselijke beesten heeft talloze nieuwe manieren gevonden om te doden met een unieke injectie waardoor 5 miljard mensen gewond raken, en terwijl ze bezig waren hebben ze het huidige medische systeem vernietigd. En door het publiek voor te liegen over alles wat tot een gezond leven zou leiden. Ze doen allemaal ongestraft morele schade omdat ze geen wroeging kunnen voelen, niet in staat zijn tot empathie.

  Schoolleiding verbiedt Covid-19 gevaccineerden hun school te betreden

De meeste gediplomeerde artsen zijn pooiers voor de farmaceutische geneeskunde. Ze moeten wel, anders worden ze uit de club van artsen geschopt.

Psychopaten zijn berucht omdat ze zowel charmant zijn als totaal geen wroeging hebben voor zelfs de meest wrede en harteloze medische handelingen. De sociopaat ontzegt iemand zijn rechten en gevoelens en we zien dat Bill Gates en zijn vrienden dit naar een niveau tillen waarbij ze bijna iedereen dood wensen. Zero Carbon betekent bijna iedereen dood.

Zero Carbon

Zero Carbon is een dekmantel voor het ergste kwaad dat de mens ooit heeft gekend, behalve vaccins die iedereen schaden. Om het kwaad aan te pakken moeten we de kant van het hart gebruiken die moed en vastberadenheid en meedogenloosheid van geest heeft.

Daniel Goldman stelt: “Verkrachters, kindermisbruikers en veel plegers van gezinsgeweld hebben een psychologische breuklijn gemeen: ze zijn niet in staat tot empathie. Dit onvermogen om de pijn van hun slachtoffers te voelen stelt hen in staat zichzelf leugens te vertellen die hun misdaad aanmoedigen.”

Conclusie

De moderne mens is in staat om het slechte er goed uit te laten zien. Ze zijn er zo goed in geworden dat de meesten het kwaad niet zien als het hen recht in het gezicht staart. En dat doet het wel. Het staart de mensen recht in het gezicht. Het komt dichtbij en zal je steken of vergiftigen, en het laatste wat ze zullen doen is je verzorgen terwijl ze je verminken.

Genetische injecties verscheuren de medische wereld. Zozeer zelfs dat de meesten in de toekomst voor hun artsen zullen vluchten en nooit meer een ziekenhuis willen binnengaan, om welke reden dan ook. Nadat ze ziekenhuizen hebben veranderd in vernietigingskampen vol gevaccineerden, zou u het ze kwalijk nemen? Zou u vrijwillig een concentratiekamp binnenlopen om u te laten injecteren en te sterven of te lijden onder ernstige, vaak verlammende bijwerkingen? Meer dan vijf miljard hebben dat gedaan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door ontmaskering hebben de demonen die de wereldwijde ontvolkingscampagne leiden hun plannen voor 2022 – 2024 bekend gemaaktVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBeth Van Schaak liegt…
Volgend artikel“Plotselinge dood op grote schaal”: Top cardiologen hebben een waarschuwing (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Alleen ernstige schade in de eigen familie of gezin zal de mensen de ogen openen. Het is nu nog steeds geen echt drama, dan alleen voor de slachtoffers. De massa slaapt nog en velen komen blijkbaar nog goed weg met de spuit.

 2. Als het een enorme fout zou betreffen dan zeg je ook dat de vaxxinmakers het niet wisten.
  Het is geen enorme fout!
  Hef is gepland!
  En ja zij wisten niet wat ze deden.
  Alhoewel je in deze tijd , 2000 jaar na C wel wat bewustzijn hebt opgedaan om te weten dat je corrupt bent.
  Omdst het bewustzijn erbij betrokken is, is het dubbel schadelijk voor je ziel.
  Het verschil tussen onwetendheid en welbewustzijn.
  Laat de militairy oordelen. Vergeving kan als ook vereffening in een andere toekomst plaatsvindt.

 3. Geen Amnesty van mij in ieder geval. Ik heb de prikkenzetters in mijn eigen familie en ze zijn er trots op. In een ochtend hebben ze 80 bewoners van een verpleeghuis zonder wroeging de dodelijke injecties gegeven. Ik heb gewaarschuwd maar ze lachten me vierkant uit.
  Wisten ze het niet? Waarom wist ik het dan wel? Nu geen contact meer mee want ik kan het niet.
  Wetende dat ze dit hebben gedaan en wellicht nog steeds doen.
  Zij hebben een zeer donkere kant.

 4. Geen vergeving. Misschien in uitzonderlijke gevallen wanneer die personen oprechte spijt tonen, niet slechts woorden.
  En hier idem; mij kijgen ze het ziekenhuis niet meer in, tenzij ik wordt neergestoken of -geschoten misschien. Barst maar. Ook de huisarts kan barsten. 1x per 5 jaar omdat dat hier nodig is om mijn rijbewijs te verlengen, maar dat is het wel.

 5. Heb het al reeds geschreven bij een andere Pagina
  Maar past hier evengoed bij

  Ringo Dada
  november 23, 2022 at 11:43
  Beste Mensen

  De zogenaamde Medicijnen VergifPrikken
  Heden ten dage bekend onder de naam Covid uitvindingen
  Die bestonden al in 1985/86
  Bill Gates en zijn Companen waren een complot aan het smeden om hun eigen zakken warm te kloppen waarbij de Domme Massa langzaam tot Super hielenlikkers zouden worden getransformeerd
  Heb zelf onder valse voorwendselen zogenaamde Vitamine D gebrek
  6 spuiten in 6 maanden gekregen
  Men vertrouwt blindelings de Dokter
  DIT MAG MEN NOOIT DOEN
  ALSTUBLIEFT
  Nu is schrijver dezes beschadigd
  Bij de minste of geringste handelingen
  Hartkloppingen en veel meer Satanische klachten
  Daarom wordt keer op keer aangehaald
  U hebt zelf Hersenen gekregen
  Denk zelf na AlstUblieft
  Uw lichaam kan tot U praten
  Luister heel aandachtig naar Uw lichaam
  Praat met Uw lichaam

  Denk niet de schrijver is gestoord of Gek
  Maak alvast een begin ermee
  Voor het ook voor U te laat is

  Let wel …..
  Wees altijd eerlijk tot Alles en iedereen dus ook tot Uzelf

  Dank U

  Reageer

 6. Bill Gates vertelt G20-wereldleiders dat binnenkort “Doodjury’s” nodig zullen zijn , Zeker maar dan voor de hele kliek van Gates tot de pharma en alle medewerkenden aan die zogenaamde’ vaccinprik. En allemaal hebben ze een stuk touw< nodig medisch , politici , gezondheidorganisaties WEFFERS enz. Voor het tribunaal hun schuld staat als vast . Idem voor de gekken van de UN , Navo , USA, EU enz.

 7. Consequent GEEN vergeving. Iedereen die eraan meegewerkt heeft moet langdurig door pijn gezuiverd worden. Vervolgens enkele reis naar God en daar maar vergeving vragen. Ook prikgeile teven en slappe kerels die zich hebben laten prikken mogen van mij de pijp uit. Waardeloos vies laf volk. Oh wat voelden ze zich verheven boven ons ongeprikten en behandelden ons als vuil. Ik zal het NOOIT vergeten of vergeven. NOOIT.

 8. Niemand wordt vergeven, hmmm, dat zei Globalist Elon de Muskrat ook tegen Alex Jones. Alhoewel dit niet geheel in lijn is met het bovenstaande artikel maar wel in lijn is met het concept van ‘niet vergeven’, wou ik dit toch wel even kwijt.

  Elon Musk, de man die Alex Jones weigert terug te plaatsen op Twitter. Musk heeft gezegd dat hij Alex Jones niet zal herstellen op Twitter omdat hij persoonlijk aanstoot nam (neemt) aan zijn opmerkingen over Sandy Hook. Elon Musk tegen Alex Jones: “Ik heb geen genade voor iedereen die de dood van kinderen zou gebruiken voor winst, politiek of roem” Meneer Musk vergeet zeker dat de batterijen waar kobalt voor nodig is om die batterijen te laten functioneren en te produceren voor onder andere elektrische auto’s, gedolven worden door kinderen in de Democratische Republiek Congo.

  China, Argentinië en Bolivia zijn goed voor 58% van de lithiumreserves in de wereld.

  Meneer Musk vergeet blijkbaar te vermelden dat de winst die gemaakt wordt binnen zijn bedrijf en door het verkopen van elektrische auto’s in het algemeen mede door kinderarbeid wordt ondersteund die onder de meest afschuwelijke omstandigheden met meerdere doden en vermissingen als gevolg daarvan kobalt uit de mijnen proberen te delven die nodig zijn voor het fabriceren van batterijen om een elektrische auto te laten rijden, buiten dat zijn er meer vervoersmiddelen en toepassingen waarbij soortgelijke batterijen nodig zijn waarbij datzelfde kobalt wordt gebruikt. Meneer Musk moet eerst maar eens bij zichzelf te rade gaan voordat hij een man als Alex Jones gaat beschuldigen zich te verrijken aan het leed van kinderen. Bovendien heeft Alex Jones al meerdere malen zijn fout toegegeven aangaande Sandy Hook en meerdere malen zijn excuus daarvoor heeft aangeboden.

  Dit heb ik Elon Musk nog niet zien doen, want al die kinderen die kobalt uit de mijnen aan het delven zijn die lijden net zo hard, al dan niet nog erger! Deze kinderen verdienen tussen de 1 a 2 dollar per dag met gevaar voor eigen leven, maar niet te spreken met de vele gezondheidsproblemen die ermee gepaard gaan terwijl mensen zoals Elon Musk daar gigantisch rijk van worden! Walgelijk hypocriet mannetje die Elon Musk!

  Zo zie je maar weer dat de hypocrisie geen grenzen kent bij dit soort figuren, bovendien stelt de heer Musk zich op als heer en meester over Twitter, een omnipotent heerser, en meet daarbij duidelijk met twee maten. Twitter is het downloaden en of registreren niet eens waard! Om te kotsen dat Twitter! Dat geldt ook voor Fakebook en meer van dat Silicon Valley rotzooi!

  https://www.thegatewaypundit.com/2022/11/elon-musk-alex-jones-no-mercy-anyone-use-deaths-children-gain-politics-fame/

  https://principia-scientific.com/african-children-died-mining-cobalt-for-your-evs-battery/

 9. Pak maar op al die lui die de mens nu aan het vernietigen zijn.
  Maar dan wel door het volk ;aten berechten en dan met de rode potlood en met het tellen de camera erop.
  Zodat er geen D66 rechter aan te pas kan komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in