Het Pentagon.

Wat absoluut normaal is voor haar soort die misdaden tegen de menheid en oorlogsmisdaden goedpraat voor Buitenlandse Zaken. En liegen voor de topambtenaren van de VS, vooral van het door neocon geteisterde State Department, is volkomen normaal. Om nog maar te zwijgen van het feit dat velen van hen zelf oorlogsmisdadigers zijn. In het algemeen is Ben Schaak typerend voor de Amerikaanse politieke schijnadvocaat, schrijft Andrei.

De Amerikaanse gezant voor oorlogsmisdaden heeft weliswaar zijn bezorgdheid geuit over de video’s waarop te zien is hoe Oekraïense troepen gevangengenomen Russische soldaten executeren, maar stelt dat de aantijgingen tegen de Kievse troepen verbleken bij de vermeende wreedheden van Moskou. “We volgen dit uiteraard op de voet,” zei Beth Van Schaack, de Amerikaanse ambassadeur voor wereldwijd strafrecht, maandag tijdens een telefonische briefing tegen verslaggevers.” “Maar,” voegde Van Schaack eraan toe, “als het gaat om de oorlog in Oekraïne, is dat echt waar de gelijkwaardigheid ophoudt. Als we kijken naar de omvang van de criminaliteit van de Russische strijdkrachten, dan is die enorm in vergelijking met de beschuldigingen aan het adres van de Oekraïense strijdkrachten.” De gezant stelde ook dat Kiev verantwoordelijker omgaat met beschuldigingen van wandaden. “Rusland reageert onvermijdelijk met propaganda, ontkenning, verkeerde en desinformatie, terwijl de Oekraïense autoriteiten over het algemeen misstanden hebben erkend en aan de kaak hebben gesteld en hebben toegezegd deze te onderzoeken,” zei ze.

Natuurlijk zou Van Schaak, een bedriegster van een organisatie die keer op keer de ene na de andere genocidale maniak voortbracht – denk onmiddellijk aan Madeline Albright en 50 Amerikaanse “diplomaten” – het geen minuut uithouden in een serieus onderzoek tegen echte oorlogsmisdadenadvocaten uit Rusland, omdat ze niets anders heeft dan PR BS en nog nooit in haar leven een gevechtshandboek van de Russische strijdkrachten heeft geopend (ze zou het verschil niet weten). Maar ja, voor iedereen met een stamboom in het ICC over Joegoslavië, moet dit hen automatisch diskwalificeren als, in het beste geval, leugenaars of, in het slechtste geval voor hen, zelf oorlogsmisdadigers. Maar ik dwaal af.

Terwijl Russische gevechtshandboeken (bijv. CM 2005) benadrukken dat het Internationaal Humanitair Recht strikt moet worden gevolgd (artikel 24):

Dit schepsel mist duidelijk iets groters dan haar pseudohumanitaire activiteiten en dat is het feit dat niet alleen de namen van degenen die Russische krijgsgevangenen hebben geëxecuteerd (evenals die van vele nazi’s die het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken steunt en die goed gedocumenteerde wreedheden op industriële schaal hebben begaan) goed bekend zijn bij de Russen. Maar hier is wat nieuws voor dit wezen: Russische krijgsgevangenen werden geëxecuteerd (er zijn vele incidenten van marteling, verminking etc.) door de leden van de 80e Brigade van VSU, die, surprise-surprise, werd “onderwezen” door de leden van het United States Marine Corps (USMC), die deze brigade “leerden alles wat Russisch is te haten” en hen “hersenspoelden” (in het Russisch). Het wordt nu gemeld door alle grote Russische media en voor mij persoonlijk zal het heel gemakkelijk zijn om aan deze advocaat uit te leggen waar deze viscerale Russofobie, uit welke bronnen, vandaan komt bij het Amerikaanse establishment en een deel van het leger.

  Kiev krijgt nu een koekje van eigen deeg

Het feit dat de Amerikaanse mariniers sinds Vietnam niet meer tegen een serieuze vijand hebben gevochten, om nog maar te zwijgen van de “stellaire” prestaties tegen de Taliban en andere tegenstanders, verklaart heel goed een ernstig geval van Kubler Ross-overgang (psychiater stervensbegeleiding en rouwverwerking), wanneer het hele USMC moet erkennen dat het gewoon geen concurrent is tegen serieuze gecombineerde strijdkrachten. Luister niet naar mij, luister naar kolonel Douglas MacGregor die precies 10 jaar geleden de US Marines precies noemde wat ze zijn met betrekking tot zelfs maar een semi-serieuze, vergeet echte, oorlog met echte tegenstanders. Moet je horen:.

De recente opmerkingen van marinecommandant James Amos over de toekomst van het korps kunnen worden samengevat als: niets nieuws. In steno: “Rah, rah, het Korps Mariniers is geweldig, en wij hoeven er alleen maar voor te zorgen dat ze de uitrusting & training & faciliteiten hebben die ze nodig hebben, zodat ze altijd geweldige mariniers kunnen zijn, rah, rah!”. Fout. De mariniers zoals ze nu georganiseerd en uitgerust zijn, zijn ongeveer even relevant als de paardencavalerie van het leger in de jaren 1930, en de mariniers zijn niet alleen. Ze hebben gezelschap in het XVIII Airborne Corps van het leger.

Ja, rah, rah en BS is wat de instellingen van de Verenigde Staten doen sinds de ineenstorting van de Sovjet-Unie. En het is één ding wanneer een obscure Russische kerel het zegt – totaal iets anders wanneer een voormalig senior adviseur van de Chief of Pentagon en gedecoreerde gevechts hoge Amerikaanse officieren het zegt. En dat zegt hij.

Het vermogen om aan land te komen waar de vijand niet aanwezig is en dan snel met duurzame gevechtskracht grote afstanden over land af te leggen naar operationele doelen in het binnenland, is essentieel. De mariniers kunnen dat niet in elke strategische omgeving waar de tegenstander aanwezig is (het XVIIIe luchtlandingskorps evenmin!). De mariniers kunnen geen gepantserde troepen of zware wapens in handen van capabele tegenstanders confronteren of verslaan. Evenmin kunnen de mariniers een betwiste gevechtsruimte langer dan een zeer korte tijd in handen houden, waarna de mariniersinval of het korte verblijf aan land is voltooid. … Vasthouden aan het misplaatste, verspillende en zelfvernietigende bezettingsbeleid in Irak en Afghanistan als rechtvaardiging voor het niet veranderen van de strijdkrachten van het leger en de marine is geen argument. Het beleid, de strategie en de tactiek waren gebrekkig, zo niet rampzalig. Het naspelen van deze operaties is net zo dom als het naspelen van Tarawa, Market Garden of de luchtaanval op Kreta. In 110 dagen strijd tegen het Duitse leger in Frankrijk in 1918 leed de U.S. Army Expeditionary Force 318.000 slachtoffers, waaronder 110.000 gesneuvelden. Dat is het soort dodelijkheid dat de Amerikaanse strijdkrachten te wachten staat in een toekomstige oorlog met echte legers, luchtmacht, luchtverdediging en zeemacht.

Bovendien werd dit gepubliceerd in het belangrijkste Amerikaanse tijdschrift, Time. Zoals SMO heel goed heeft aangetoond, tot verbazing van de top van het Pentagon, wat de Russische strijdkrachten, aanvankelijk drie keer kleiner dan de VSU en haar NAVO “vrijwilligers” korpsen, hebben gedaan, gaat eenvoudigweg de gevechtscapaciteiten te boven van niet alleen USMC, maar de Amerikaanse grondtroepen als zodanig. De kwestie van een serieuze oorlog, anders dan de VS alleen in Korea meemaakte, verergerd door niet alleen de operationele rigiditeit van het Pentagon (NAVO) maar ook een dramatische technologische achterstand in sommige van de belangrijkste aspecten van de grote gecombineerde wapenoperaties, vooral wat betreft stand off wapens en luchtverdediging, naast enkele andere belangrijke zaken, creëerde een ernstig geval van professionele jaloezie en een van die Kubler-Ross stadia – een stadium van woede. Terwijl de Amerikaanse “diplomatie”, zoals die nu bestaat, over de hele wereld vooral een mikpunt van grappen is door de onwetendheid, de incompetentie en het gebrek aan algemene cultuur van de Amerikaanse “diplomaten”, blijven de Verenigde Staten militair gezien achterlopen op Rusland in de wapenwedloop en zijn ze uiteindelijk niet in staat het op te nemen tegen Rusland of China, laat staan tegen beide.

  Nieuwste Europese propaganda: Rusland overspoelt Europa met illegale migranten

Ik kan me alleen maar voorstellen welke giftige Russofobe sfeer er heerst in sommige delen van de Amerikaanse strijdkrachten, die door de aard van hun dienst bewust en content moeten zijn met wat er met de strijdkrachten als geheel wordt gedaan, waardoor ze in het woke-circus veranderen, en die natuurlijk weten dat vele mythes over de Amerikaanse militaire superioriteit keer op keer worden vernietigd door die verdomde sub-menselijke Rooskies. Het is geen gezonde sfeer en het zal zich zowel bewust als onbewust uiten in groeiende haat tegen alles wat Russisch is, inclusief Russische burgers. Het is, in een bizarre zin, een normale reactie, wat het echter nog niet goed maakt. Russen houden gewoon de score bij. En een enorm arsenaal aan ultramoderne stand-off wapens, samen met de toenemende productie van luchtverdedigingssystemen en ander militair speelgoed dat, zoals ik jaren geleden al voorspelde, zowel de technologische als de operationele dimensie van de “Amerikaanse manier van oorlogvoeren“, die keer op keer faalde, zelfs tegen zwakke tegenstanders en die niet is ontworpen voor een echte moderne oorlog tegen een eersteklas vijand, volledig heeft gedevalueerd. Om nog maar te zwijgen van de titanische existentiële strijd tegen een natie die veel ouder is dan de VS en vijanden heeft gezien en verslagen, als we de nucleaire afschrikmiddelen buiten beschouwing laten, die van de “beste strijdmacht in de geschiedenis” een nogal timide uitdaging zouden maken. Wat blijft er dan over? Ja, haat.

Vraag naar de doodgemartelde, gecastreerde, onthoofde, verkrachte, als slaaf verkochte en zelfs gekruisigde Russische soldaten en burgers in Tsjetsjenië in de jaren negentig, vraag naar de onschuldige kinderen van Beslan die werden afgeslacht onder stilzwijgende goedkeuring van de westerse media en het establishment. Vandaag is het het naziregime in Kiev. Het is een metafysisch en spiritueel probleem van het tanende Westen en zijn relatie tot het historische Rusland, waarvan een of andere tweederangs advocaat van het State Department eenvoudigweg geen begrip heeft, noch de moraal en ethiek om toe te geven dat zij en haar “collega’s”, die verantwoordelijk zijn voor miljoenen doden van onschuldige mensen over de hele wereld, het nazisme steunen en dat zij het zijn die als misdadigers zullen worden veroordeeld, niet alleen door de wrede rechtbank van de geschiedenis, maar, onder tamelijk waarschijnlijke omstandigheden, door de echte rechtbank voor oorlogsmisdaden en misdaden tegen de mensheid. Maar ja, kunt u zich voorstellen dat u een advocaat probeert uit te leggen wat het mondiale machtsevenwicht is?

  CBS verwijdert "30% van de door het Westen aan Kiev geleverde wapens bereikt de frontlinie" documentaire, zegt dat de regering van de VS hen dat verteld heeft

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De VS vernietigen niet alleen Oekraïne, maar ook EuropaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne – Geen weg naar vrede zonder verdere oorlog
Volgend artikelNiemand wordt vergeven – Het begrijpen van de wreedheid en de schade van genetische vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Ieder vergelijk met voorgaande oorlogen gaat mank, geen oorlog is hetzelfde, het enige dat hetzelfde is gebleven is de arrogantie van hen die bevelen geven….en de politici en diplomaten die de oorlogen hebben uitgelokt….met de pers die graag gedienstig de leugens verspreid en de desinformatie de hersenen van burgers en militairen in perst…

  De enige oorlog die het waard is te vechten is die van het behouden van vrijheid, familie en vrienden en het eigen leven…..in eender welke volgorde dan ook.

  Om die reden zijn in iedere oorlog de vijanden van de burgers de politici, de persleugenaars en arrogante lieden die anderen bevelen om te sterven of te doden voor hun welzijn …..

  The mad and the crazy are running the asylum.

  • Als je oorlog hedendaags nog “het behouden van familie” is.. ben je een eind zoek hoor…

   Dé mensen die je liever zien gaan dan stralen ondanks dat je ze waarschuwt voor alles wat komen gaat?
   Nee dankje…

   Het is voor mij; mijn leven, mijn vrijheid en mijn familie en vrienden die: ik het nog waard vindt…(zijn er weinig van over kan ik bevestigen).

  • “De enige oorlog die het waard is te vechten is die van het behouden van vrijheid, familie en vrienden en het eigen leven…..in eender welke volgorde dan ook.”

   Een existentiële oorlog dus die het waard is te vechten. Dat is precies de oorlog waar Rusland en alle Russen door toedoen van het westen in beland zijn. Ze gaan deze oorlog tot het gaatje vechten en volledig in het voordeel van Rusland en haar bevolking beëindigen.

   • Inderdaad.De linksen noemen het een invasie, maar het is alleen maar het verdedigen van eigen populatie.
    Maar voor die önpartijdige”commissies: die hoeven niet eens te gaan kijken; hun rapport is al klaar: Russen zijn de daders, en de Oekies de slachtoffers.

    Ze hebben niks geleerd van het verleden; totaal niks; het geeft alleen aan, dat de linksen volkomen verrot zijn.

    Binnenkort zal de oorlog wel voorbij zijn; de winter helpt een handje.

    Onderhandelen? Dat schip is vertrokken.Alleen onvoorwaardelijke overgave aan de Russen.
    Daarna kan het tuig opgespoord, vervolgd en tegen de muur gezet worden.

 2. GELUKKIG !!!!!!!!

  iK DACHT DAT HET NIET MEER BESTOND MAAR HET IS ER…

  GOED NIEUWS;

  https://www.nu.nl/296819/video/griekse-kustwacht-redt-stuurloze-boot-met-500-migranten.html#nujij

  ZAL VOORAL FN WEL BLIJ MEE ZIJN (IK NIET MÁÁR NIET ZO ZEER RAS GERICHT MAAR MEER OP EEN MANIER: “HOE IS HET MOGELIJK DAT MENSEN ZO OERDOM ZIJN OM TE GELOVEN DAT DIT ALLEMAAL “TOEVAL” IS GEWEEST” EN “LAAT DIT AJB NIET GEBEUREN IN NEDERLAND WANT WE HEBBEN GENOEG OP TE LOSSEN” EN “ER ZIJN AL GENOEG MENSEN OPGEVANGEN IN NL..DIT KAN ER ECHT NIET BIJ” MAAR OOK ” HOE DANNN ALLEEN MAAR MANNEN EN JONGENS AAN BOORD” ???

  IK KIJK NIET NAAR RAS GERICHTE EIGENSCHAPPEN MAAR WEL NAAR FRUSTRATIE GERICHTE EIGENSCHAPPEN. WELK RAS OOK.. HET IS ABNORMAAL DAT DIT ZOMAAR FF KOMT AAN VAREN EN DAN HET PUBLIEK ALLEEN JONGENS EN MANNEN ZIJN…

  4 WOORDEN: ONBETROUWBARE, GEORGANISEERDE BENDE DUS… !!!

  KL*TE ZOOI.

  • Dit is nog maar het begin. Europa zoals wij in het begin voor ogen hadden is in feite een corrupt zooi. Het is de bedoeling dat de oorspronkelijke bewoners van de EU moet verdwijnen. De Europese bevolking is te kritisch en vervelend voor de VS, VN etc. Daarom willen ze Europa Afrikaniseren. Het staat al 10+ jaren geleden vastgelegd bij de VN. Nederland moet 8 miljoen asielzoekers opnemen. Het zijn geen vluchtelingen maar “gelukzoekers”, die worden betaald om naar Europa te gaan. Dan krijgen ze een woning en een inkomen. Hoeven niet te werken. De Nep. regering werkt daar aan mee omdat ze daarvoor betaald worden. De Nederlandse bevolking wordt gewoon door de Nep. regering verkocht!

   • @ Levi Patty november 22, 2022 at 21:57,
    Het Nederlands grondgebied is bezet Amerikaans grondgebied en dat sinds 04-05-1945 tot op heden.

   • De eerste concrete bouwstenen voor de omvolking van Europa zijn gelegd door graaf Richard van Coudenhove-Kalergi (1894 – 1972) in zijn boeken ‘Pan-Europa’ uit (1922) en ‘Praktisch idealisme’ (1926).
    Graaf Richard richtte in 1922 de Pan-Europese beweging en die had prominente leden als Konrad Adenauer, Sigmund Freud & Albert Einstein.

 3. Je moet ook de commentaren in het originele artikel lezen, en de video’s van die barbaren die een Reaguurder toevoegde. Om van te kotsen.

  johnny rotten • 11 hours ago • edited
  ‼️🇺🇦Another video of the atrocities of the Ukrainian Nazis has appeared on the network.
  It can be seen that our guys do not pose any threat and lie on the ground, despite this, the nonhumans of the Armed Forces of Ukraine cynically finish off our fighters in the head.
  https://t.me/HersonVestnik/
  https://t.me/orchestra_w/3425

  Avatar
  ltexpat johnny rotten • 8 hours ago
  In those videos the shooter is wearing a British Desert DPM camouflage shirt.
  Not an obvious choice of attire for a cold temperate region as winter approaches.
  There will be very, very who would choose to wear that camo in that region at this time of year. Presumably a foreigner, and very likely a Brit, he won’t be too hard to identify.
  http://disq.us/p/2s0dhcz

 4. Trouwens, bijzonder goed artikel weer geplaatst door FN. Van een waarheids- en kenniskaliber die je in NL niet tegenkomt, buitengewoon scherpe auteur die Martyanov. Wederom bedankt FN.

 5. De propagandeoorlog en het verdraaien van feiten ja die oorlog winnen de VS gemakkelijk, je kunt ze toch niet vervolgen en dat weten ze, kijk wat er gebeurde met mensen als Edward Snowden of Julian Assange!!!

  • Snowdon is in 2013 gevlucht naar Rusland en Assange verbleef tussen 2012 en 2019 in de Ecuadoriaanse ambassade in Londen. Na zijn arrestatie zit hij in Britse gevangenschap, want de Amerikanen wil hem vervolgen vanwege de vele lekken via het door hem opgerichte wikileaks.

  • Het is en blijft uiterst opmerkelijk dat Madeleine Albright (1937 – 2022), van oorsprong uit Tsjechoslowakije, van joodse orgine & WOII heeft meegemaakt, medeverantwoordelijk is voor dit afschuwelijke leed in Irak.
   MKUltra misschien?

 6. Beste Mensen

  Zeg gerust
  Brengt de hele Wereld in onbalans
  Niet Alleen Oekraïne Europa en Rusland
  Dat doen dus
  De Satanisten de zogenaamde
  Fijnproevers Kannibalen Moordenaars Lijken-Kadaver Vreters
  In en via het dier genaamd Mens

  Dank U

  • Aanvulling

   Wat betekend Blank ?
   Aliens Ras :
   1 . Het Kwallen Ras
   2 . De Doorzichtigen
   3 . Satanisten = God/Duivel syndroom
   Symbolisch Sliss de SlangenMens
   Gespleten tong mensen
   Tweespraak sprekers
   Kosten wat kost
   Zoete spraak en Zure spraak om de eigen doelstellingen te kunnen bereiken
   Verpakt hoofdzakelijk in de meest beiïnvloedbare belichaming
   Helaas zien die belichamingen er *hoofdzakelijk* Wit uit in menselijke gedaanten
   Maar die kunnen zich ook door anders uitziende wezens belichamingen manifesteren

   ___________________________

   Mensen maken Fouten
   Dat is standaard
   Standaard betekend Satans Aard is normaal menselijk
   Aangezien alle mensen worden beinvloed door
   Satansaard Standaard
   Geven schuld aan de opvoed situatie hoort er ook bij

   Satan beteken de Negatieve Geest Kracht Energie Beïnvloeder die een belichaming ten tijde van binnen is gedrongen gehuisd beheerst
   Dit alles vind plaats door hersenspoeling

   Dus zolang men sterk in de schoenen staat krijgt Satan geen kans om de rollen te dicteren

   Open stellen voor het Universele Liefde laat en geeft Satan geen kans om een belichaming binnen te dringen
   Vervolgens de lakens te gaan delen zowel in als via dat in bezit genomen belichaming

   Amien Amen
   Allah Hu Akbar
   Shaloom Hallelujah
   +
   Radhe Radhe Hare Krishna
   Ram Ram Siya Ram Namaste
   Met als laatst ,
   De Universele groet met de Handpalmen aan elkaar Namashkaar

   Ieder lichaam heeft kent twee polen
   Zo ook twee zijden
   Heeft in zich zitten
   Positive en Negative
   De keuze is aan de beheerder van dat belichaming om te handelen naar gelang de gemaakte keuzes tijdens de te verrichten handelingen
   Een mens kan voor zich in gedachten de tabel opmaken als
   Keuzes tussen
   Goed Slecht
   Liefde Haat
   Mooi Lelijk
   Rechts Links
   Snel Langzaam
   En ga zo maar door

   Vervolgens naar gelang de gemaakte keuzes uit dezen de handelingen uitvoeren

   Dus leven onzijdig
   Onverdeeld
   Oordeel Veroordeel Loos
   Is het beste leven
   Laat gebeuren wat er ook gebeurt als er zelf maar met 100% Overgave in Pure onvoorwaardelijke liefde word geleefd en gehandeld

   Dit kan maar op èèn manier
   100% Geweldloos Leven
   Betekend : Triple L
   Leven & Laten Leven
   The one and the only
   True Love

   Dank U

  • Wat te te denken van het volk zij doen wederom mee maar ze begrijpen nog steeds niet, dat het lied waarheen van Mieke Telkamp zullen wel rot gedraaid gaan worden , maar het antwoordt is ze gaan allemaal naar de klote behalve de maffia criminelen van in Den Haag en over heel de wereld jullie grote leider Rutte heeft een grote glimlacht op zijn gezicht nu al staan, DOM VOLK>

 7. Onthoud dit: dezelfde machthebbers (politici, NGO´s, de aller rijkste) zijn diegene die oorlogen en rampen ontketenen en als die oorlogen / rampen voorbij zijn, zijn het diezelfde mensen die zeggen dat dit nooit meer mag gebeuren en dat wij burgers dit alles moeten herdenken. Wanneer valt het kwartje nu eens dat onze democratie niet meer werkt / corrupt is?? We zullen moeten vechten voor onze vrijheid en juist de machthebbers hun macht ontnemen, wij zijn met velen…

  • Het is wel zo. Bij de oorlogsgraven staande, stonden de VVD’ers die anderen in coronatijd uitsloten met een droevig gezicht de verzetsstrijders en gevallenen te herdenken. Moest er om lachen en dat werd niet op prijs gesteld. Ben maar weggegaan, want ik was een aanfluiting voor de geweide sfeer van de heilige boontjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in