Het Covid-mRNA-vaccin heeft waarschijnlijk een belangrijke rol gespeeld of is een primaire oorzaak geweest van onverwachte hartstilstanden, hartaanvallen, beroertes, hartritmestoornissen en hartfalen sinds 2021…”

Totdat de Britse cardioloog, Dr. Aseem Malhotra, ernstige bezorgdheid uitte over de veiligheid van Covid mRNA-vaccins, was hij een van de meest gevierde artsen in Groot-Brittannië. In 2016 werd hij in de Sunday Times Debrett’s lijst genoemd als een van de meest invloedrijke mensen in de wetenschap en geneeskunde in het Verenigd Koninkrijk, in een lijst waar ook professor Stephen Hawking deel van uitmaakte. Zijn totale Altmetric-score (maatstaf voor impact en bereik) van zijn publicaties in medische tijdschriften sinds 2013 bedraagt meer dan 10.000 en is daarmee een van de hoogste ter wereld voor een klinisch arts in deze periode, schrijft John Leake.

In de begindagen van de uitrol van het COVID-19 vaccin in Groot-Brittannië pleitte hij voor de injecties voor het grote publiek. In juli 2021 maakte hij echter een verschrikkelijk persoonlijk verlies mee waardoor hij de injecties opnieuw ging evalueren – namelijk de plotselinge en onverwachte dood van zijn 73-jarige vader. De dood van zijn vader was voor hem onbegrijpelijk omdat hij uit eigen onderzoek wist dat de algemene en cardiale gezondheid van zijn vader uitstekend was. Zoals hij in een recent interview zei:

Ik was echt geschokt door de bevindingen van de autopsie. Er waren twee ernstige verstoppingen in zijn kransslagaders, wat echt niet klopte met alles wat ik weet, zowel als cardioloog – iemand die expertise heeft op dit specifieke gebied – maar ook omdat ik mijn vaders levensstijl en gezondheid goed ken. Niet lang daarna doken gegevens op die wezen op een mogelijk verband tussen het mRNA-vaccin en een verhoogd risico op hartaanvallen door een mechanisme van toenemende ontsteking rond de kransslagaders. Maar bovendien werd ik benaderd door een klokkenluider van een zeer prestigieuze universiteit in het Verenigd Koninkrijk, zelf een cardioloog, die mij uitlegde dat er op zijn afdeling een vergelijkbaar onderzoek was gevonden, en dat die onderzoekers hadden besloten om dat in wezen in de doofpot te stoppen omdat ze bang waren om financiering van de farmaceutische industrie te verliezen. Maar daar blijft het niet bij. Ik ben toen gaan kijken naar gegevens in het Verenigd Koninkrijk om te zien of er een toename was van het aantal hartstilstanden. Mijn vader kreeg thuis een hartstilstand en plotselinge hartdood. Was er enige verandering opgetreden in het VK sinds de uitrol van het vaccin? En ook die bevindingen waren heel duidelijk. Er waren 14.000 extra hartstilstanden in 2021 ten opzichte van 2020.

Hoe meer Dr. Malhotra zich erin verdiepte, hoe meer hij zich dezelfde zorgen maakte over de veiligheid van de mRNA-vaccins als Dr. Peter McCullough sinds het voorjaar van 2021. Het alarmerende aantal plotselinge, onverwachte sterfgevallen in de tweede helft van 2021 en de eerste acht maanden van 2022 – vooral onder jonge en fitte mensen – versterkte zijn ernstige bezorgdheid en wantrouwen.

In september 2022, na een grondig onderzoek van de groeiende hoeveelheid gegevens, kwam hij tot zijn conclusie:

Het Covid-mRNA-vaccin heeft waarschijnlijk een belangrijke rol gespeeld of is een primaire oorzaak geweest van onverwachte hartstilstanden, hartaanvallen, beroertes, hartritmestoornissen en hartfalen sinds 2021, totdat het tegendeel is bewezen.

Zijn conclusie, inclusief zijn precieze verbale formulering ervan, was identiek aan de conclusie van Dr. Peter McCullough. Hoewel de twee artsen uiteindelijk contact opnamen om aantekeningen te vergelijken, kwamen zij tot hun conclusies op basis van hun eigen, onafhankelijke onderzoeken, voordat zij met elkaar spraken.

Onlangs produceerde de Vaccine Safety Research Foundation een korte videodocumentaire Until Proven Otherwise over de bevestigende bevindingen van deze twee vooraanstaande cardiologen. Ik denk dat het niet overdreven is om te zeggen dat de aangrijpende, vier minuten durende video een MUST SEE is voor iedereen. Deel hem alstublieft met uw familie en vrienden.

Als u in Dallas woont of op de avond van 29 november 2022 in Dallas bent, zorg dan dat u aanwezig bent bij het diner voor de artsen Malhotra en McCullough, georganiseerd door de Vaccine Safety Research Foundation. Het wordt vast en zeker een boeiende avond vol ontdekkingen en gesprekken – en niet te vergeten een geweldig feest. Wij hopen u daar te zien. Klik HIER om u in te schrijven voor het evenement.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Schokkend plan van de WHO blootgelegd – Plant 10 jaar pandemieën, van 2020 tot 2030 (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNiemand wordt vergeven – Het begrijpen van de wreedheid en de schade van genetische vaccins
Volgend artikelWaarom ik de wereld nooit meer op dezelfde manier zal bekijken
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

  • Juist Kaag,

   BDC als uitvoerder van BigBrother en #Bigsister

   LinkedIN staat er nu ook (gelukkig) vol mee… met de awareness berichten.

   Tenminste op mijn tijdlijn. Ben er blij mee.

   Steeds meer mensen worden bewust!

 1. Als het dom volk nu nog niet wakker wordt en wilt inzien dat Rutte en zijn kliek gewoon hele grote moordenaars zijn zij moeten snel van onze planeet verdwijnen met het gehele personen van het WEF en Bilderberggroep en een beetje graag snel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in