MattHPhotos / Pixabay

Klimaatonderzoeker Dane Wigington zegt dat er dagelijks grote leugens worden verteld om te verhullen hoe snel het klimaat wereldwijd implodeert. Natuurlijk is er op allerlei manieren schade toegebracht aan het milieu, maar Wigington beweert dat de grootste oorzaak van de schade die op dit moment aan de planeet wordt toegebracht door de mens veroorzaakte klimaatengineering is die vanuit de lucht wordt gesproeid. Wigington legt uit: “Waar het op neerkomt is dat we hier en nu voor ons leven vechten. Het huidige paradigma is voorbij. Het is op sterven na dood. De oceanen sterven. De insecten sterven. Plankton sterft. Onze atmosfeer verandert radicaal. Niets kan zich aanpassen aan veranderingen met deze snelheid. Nogmaals, we hebben het over giftige elementen die nooit in onze atmosfeer zouden mogen zijn… We weten dat er gepatenteerde processen zijn voor chemische ijskernvorming. Ze hebben openlijk aangekondigd dat ze dit doen… Als je dit ter sprake brengt, spuwen ze de samenzweringsmantra van de feitenlozen en de angsthazen uit en doen ze geen enkel onderzoek. Sinds wanneer komen er winterstormen uit de recordwarme Golf van Mexico? We hadden watertemperaturen in Florida van 39 graden. Dat is hetzelfde temperatuurbereik dat Jacuzzi aanbeveelt voor hun bubbelbaden. Het doodt alles – alles,” schrijft Greg Hunter.

Wigington zegt dat mensen de waarheid nodig hebben en wakker moeten worden omdat de tijd dringt voor de wereld waarin je bent opgegroeid. Wigington zegt: “We hebben laag over laag van totale waanzin door een militair-industrieel complex dat volledig buiten controle is… Als we op deze koers blijven, zal niemand van ons hier nog lang zijn. Het kan me niet schelen wie er met zijn ogen rolt, wegloopt en zegt dat hij het niet gelooft. De gebeurtenissen zullen je het tegendeel vertellen… Weigeren te erkennen dat klimaatengineering de meest schadelijke menselijke activiteit is op dit moment… Hoe kunnen deze milieugroeperingen dit enorme destructieve deel van de balans negeren? Omdat ze hun 501(c)(3) non-profit willen beschermen. GeoEngineeringWatch.org vindt dat misdadige hypocrisie. Op de huidige koers komt niemand er levend uit, en dat geldt ook voor degenen die denken dat ze ondergronds gaan en dit uitzitten. We hebben een bepaalde hoeveelheid opwarming van de aarde veroorzaakt en klimaatengineering maakt dat erger… We hebben deze terugkoppelingslus in gang gezet en deze enorme methaanexplosies veroorzaakt. Het bedekt de planeet en houdt warmte vast als een glaslaag. Die warmte zorgt ervoor dat er meer methaan vrijkomt en dat zorgt voor meer opwarming. Dat is een terugkoppelingslus en we hebben ongeveer 50 van dit soort terugkoppelingslussen.”

Wigington vraagt zich af: “Wat is er nodig om mensen wakker te schudden en ze te laten zien dat we vechten voor ons leven? … We hebben AccuWeather en Weather Channel, en als het niet zo tragisch en verschrikkelijk was, zou het komisch zijn om te zien hoe de klimaatacteurs van Weather Channel proberen uit te leggen waarom het op de grond 4 graden sneeuwt en in de lucht 10 of 15 graden is. Hun taak lijkt op dit moment te zijn om de sporen van de klimaatingenieurs uit te wissen. Dit is belachelijk.

Tot slot heeft Wigington nog hoop, maar daarvoor moet het publiek wakker worden. Wigington zegt: “In de (GeoEngineeringWatch.org) film “The Dimming,” probeer ik altijd dit punt te maken, en dat is dat iedereen van ons de laatste zandkorrel kan zijn die de aardverschuiving van het ontwaken in gang kan zetten… Dat betekent dat we effectief en efficiënt moeten leren vechten, en dat betekent niet naar de hemel wijzen en tieren, maar geloofwaardige gegevens doorgeven. Dat kan gratis vanaf je eigen computer thuis. Deel links naar “The Dimming” (een gratis film die al meer dan 6,2 miljoen keer bekeken is). Stuur die link naar Congresleden en wie dan ook want je plant een zaadje dat zal moeten groeien. Ik wil dat benadrukken, het zal gedwongen worden om te groeien. We zijn dus niet machteloos en degenen die de touwtjes in handen hebben zijn geen goden. We kunnen een verschil maken. We kunnen absoluut een verschil maken.”

Er staat nog veel meer in het 51 minuten durende interview.

Ga mee met Greg Hunter van USAWatchdog.com als hij één op één praat met klimaatonderzoeker Dane Wigington, oprichter van GeoEngineeringWatch.org, met een update over de ramp die geoengineering veroorzaakt.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zonVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTucker Carlson vernietigt establishmentsmedia
Volgend artikelElektriciteit en ziekte – Update
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Als “niémand dàn tòch uit de klimaatramp komt ” ….. kkk
  WAAROM LATEN ZE DIE zgn. GEBAKKEN LUCHT RAMP dan niet
  aan ONS PASSEREN, ZONDER NOG VERDER SMEERLAPRIJ
  aan de VOLKEREN AAN TE ZULLEN DOEN ????

  Die KLIMARAMP ZAL IN DÀT KLOTEGEVAL TOCH ‘OVERBEVOLKINGSPROBLEEM’
  ZELF OPLOSSEN !!! !!!

  Allemaal moeitte voor niks door dat vvv💀FCKf !
  Behàlven dat ze de wereldbevolking PLANETAIR aan ’t BEROVEN
  en MANIPULEREN en ONDERDRUKKEN ZIJN !!! MERDAH !

  * Vero Nihil Verius *” ~ “* Nemo Me Impune Lacessit *” 11 II 2O24 14:52

 2. Off topic maar toch

  De jihad is zogoed als zeker georganiseerd

  Door dwangwet moet Den Haag 170 procent meer asielzoekers opnemen: ‘Krankzinnig anti-Nederlands beleid’

  Door de spreidingswet zal Den Haag 170 procent meer asielzoekers op moeten nemen. In de raadzaal van de gemeente Den Haag werd deze week een spoeddebat gevoerd over de migratie, tot grote frustratie van het kartel.

  Zo noemde PvdA-raadslid Ahraui het debat ‘idioterie’ en ‘knetterrechts populisme’.

  Wanneer het over kleine details gaat, zit hier een volle zaal te giechelen en wanneer het gaat over de toekomst van onze stad blijven zij het liefst thuis, zei FVD-fractievoorzitter Massimo Etalle, die afgelopen maand het stokje overnam van Gideon van Meijeren.

  Voor de Marokkanen, Somaliërs, Ethiopiërs en Algerijnen die hier illegaal komen, is Nederland een soort wingewest, een El Dorado aan de Noordzee, merkte Etalle op. “Wie het bereikt, zal beloond worden met hotelovernachtingen, leefgeld, uitbetaalde dwangsommen, gratis zorg en nog veel meer.” >>>

  https://www.ninefornews.nl/door-dwangwet-moet-den-haag-170-procent-meer-asielzoekers-opnemen-krankzinnig-anti-nederlands-beleid/

 3. Goed om te lezen. Maar het ligt niet aan de zon.
  “Dat betekent dat we effectief en efficiënt moeten leren vechten, en dat betekent niet naar de hemel wijzen en tieren, maar geloofwaardige gegevens doorgeven.”

  Maar dat heeft helaas niks te maken met de zon die ‘harder brandt,’ of met de CO2 die de mens uitstoot, en nog meer flauwekul. Het heeft te maken met menselijke activiteiten die rechtstreeks impact hebben op de weersomstandigheden, en waar HAARP een grote rol bij speelt. Google HAARP.

  FYI – alle pogingen die ik zelf heb ondernomen om mensen inzicht te geven, destijds en nu, werden met weinig interesse ontvangen omdat iedereen graag in zijn eigen vacuum preekt. Ook nooit antwoord van allerlei aangestelden in Brussel (zoals Guterrez), in NL (incl FVD), en elders. De chemtrails, een telltale signaal dat er lancering activiteiten plaats gaan vinden of hebben gevonden, worden nu eindelijk erkend, mensen zien ze en weten dat het geen normale condens is. Dus dat is goed. Dat is een stap in de juiste richting. Maar nu moet je nog de connectie maken tussen de ruimtevaart c.q. lanceringen en die strepen.

  Kijk maar naar de lucht af en toe, en je ziet twee soorten strepen: hoge, korte – dat is geleider voor EMF dat zich op grote hoogte diffuseert. En lage, lange vette die langzaam uit elkaar druipen in lusjes en zo – die vocht aantrekken na diffusie. En daarna is het weer een wolkendek met of zonder veel regen. Verder zie je regelmatig rimpels in het achtergebleven diffuus materiaal (lijkt op wolken) en zelfs kleine regenboogjes, deze rimpels zijn veroorzaakt door ultrasound. EMF, dat gebruikt wordt om het firmament te duwen, en te schrapen. En dit is noodzakelijk om lanceringen door het dak te laten gaan. Die oh zo belangrijke lanceringen om in de “ruimte” te komen, of om satelliet ladingen af te leveren ergens boven in de atmosfeer.

  Herinner je je de toestand nog met die lanceringen van Musk zijn starlinks een paar jaar geleden? Ik gaf daar ergens in NL een presentatie over en iedereen ging met zijn neus omhoog weg. Geen interesse, behalve een paar mensen. Maar toen ik dezelfde presentatie op faceboek zette, had ik binnen een paar dagen tienduizenden bezoekers wereldwijd, en ik werd er ook onmiddellijk van af getrapt, inclusief alle foto’s en tekst. Wat zegt je dat? Had ik iets getoond waarvan ‘ze’ niet willen dat jij het ziet? Zuckerberg wil niet dat jij te weten komt dat ‘we’ straks door het firmament gaan, en naar de maan, of weet ik waar. Mars tegenwoordig. Waarom denk je dat hij zijn compound inclusief ondergrondse bunker aan het bouwen is op Hawaii?

  Wat denk je dat er gebeurt als het dak van je huis naar gort gaat? Heb je gehoord over die enorme tornado’s? En ook over die tornado die Joplin verwoestte een jaar of wat terug, tegelijkertijd met de “suborbital” van Branson? De scheuren in het weefsel van de ionosfeer worden dan weer ‘gepleisterd’ met een dik wolkendekje om de windstoot te bufferen. Anders zou jij ook opgezogen worden. En vaak gaat het alsnog fout, en dat zie je heel veel in vooral de VS, waar tornado’s toch al een natuurramp zijn. Nu worden ze alleen maar erger. En je ziet ze tegenwoordig ook in NL en zo. Hier in mijn gehucht, vlogen de dakpannen van daken, en bomen uit de grond. Ra, ra, hoe kan dat.

  Begin maar eens te lezen op sites zoals deze:
  https://www.spaceconnectonline.com.au/ausspacesummitandexhibition/

  Daar zijn ze alleen nog maar bezig met die zgn ‘suborbitals.’ Dit zijn anderhalve rondjes die ze om de aarde vliegen, niet eens op eigen kracht, maar dmv katapultering van een moederschip hoog in de lucht. Hoe komt het dat niemand weer naar die maan is geweest, in al die jaren? Ik vertel je nog wat: in het Smithsonian staat die zielige capsule waar die gozers in terug zijn ‘gevlogen’ (in een luttele 3 dagen tijd!) en in de ‘zee zijn geploft’. Nou, als ik daar in naar Lutjebroek moet reizen dan kruip ik nu wel een gat de grond in.

  Dan is er de kwestie van de plasmalagen, onder meer de Van Allen Belt, zo’n 30000km verderop. Lees er over. En besef dat de plasmalaag die dichter rond onze Aarde ligt, ons dak van ons huis, ons beschermt tegen straling die we niet willen. Het is juist vanwege deze plasmalagen dat jij en ik kunnen bestaan als organisme. Plus de dieren en de vissen. De zgn ‘koepel’ zoals sommigen het noemen – platte aarde of bolle aarde maakt niet uit. Die koepel is de dak van ons huis.

  Brullen en tieren over “besproeid worden met gif” is onzin. Want je wordt niet besproeid met gif. Ja, het is wel gif, wat er in die strepen zit, maar niet een gif om JOU te doden. Er zijn wel betere manieren om van jou af te komen als dat de bedoeling is. In die strepen zit een combinatie van Aluminium en Barium oxiden, afhankelijk van wat er mee gedaan moet worden – water aantrekken, of water afstoten. Beide ionen zijn zeer gevaarlijk en veroorzaken respectievelijk autisme in jonge kinderen, en kanker. Deze troep komt dus in het grondwater en drinkwater terecht, en zo krijg je het ook binnen.

  Ik heb er al het eea over neergezet, dat je kan gebruiken als een begin om in te zien waar het mee te maken heeft: de Final Frontier, Space. En daar zijn ze nu al sinds 2006 hard mee bezig, vanaf het moment dat Sen. Kay Bailey Hutchison (R) er het groene licht voor gaf, met de Technology Transfer and Weather Modification act (kun je ook lezen, saaie troep, maar uitgelegd). Dit betreft de technologie die ook gebruikt werd om fratsen uit te halen in Bermuda en met die twee schepen, the Philadelphia en de Montauk experiment (google Al Bilek). Van horizontaal ging de techniek verticaal, naar de lucht. Mede met de patenten van Tesla is het zover gekomen.

  Niet alleen het firmament moet het ontgelden, maar ook wordt deze techniek gebruikt om Weather as a Force Multiplier te gebruiken als een soort van oorlogsvoering. Je kan het namelijk lekker laten plenzen overal, overstromingen veroorzaken, woeste zeeen maken, oogsten vernielen, de jetstream naar het zuiden duwen om het laten sneeuwen in Texas, Nederland vol laten plenzen, etc. Bedenk het maar.

  Maar er is nog veel meer dat er bij komt te kijken… je denkt dat de covid hoax serieus was? Wacht maar tot ze met de zeer noodzakelijke zonsverduistering komen als er teveel vernield is aan het firmament. Niet te overzien! Al het leven zal kapot gaan. De global warming is de grootste, smerigste leugen van alles. De vax nam je vrijwillig, maar de global warming wordt zonder je medeweten gewoon over je hoofd en de toekomst van je kinderen uitgesproeid.

  Groeten.

  • Dank je Immortal, veel van wat je schrijft wist ik weer niet, wel van HAARP en de Lasers van bijv Maui en de afgebrande bossen etc etc
   Het is verschrikkelijk dat ook zo veel mensen dit ook niet weten maar er ook niets over willen weten…
   Misschien is dit niet t goede moment voor mij om te schrijven want ik raak hier nog meer van in mineur omdat het zo véchten tegen de bierkaai is. Wat JIJ schrijft zou in wezen HET ARTIKEL moeten zijn, maar zou het dan wél doordringen? Ik ‘mag’ niets aan mijn familieleden schrijven over de hele c19 misdaad, wanneer ik iets voorzichtigjes te berde breng van bijvoorbeeld Frontnieuws dan is het: Ach ja, Frontniews, sensatie… misschien moet overwogen worden Frontnieuws om te dopen in DE SPELD in de hooiberg want DIE wordt wel gelezen ‘haha…’ ik probeer zo positief mogelijk te zijn/blijven, vandaag lukt het me niet. zeker niet na al deze bevestigingen van je, die ik niet eens mag doorsturen aan die die er het meeste toe doen voor mij…de grote C19PoisonKarakterVerandering heeft toegeslagen, liflafjes graag alleen, carnaval haha…

   • Beste Scarlatti, blij dat jij en Tigron er baat bij hebben. Wat ik hier schrijf is echt waar. Ooit heb ik er een boek over geschreven, met veel humor zelfs, om het ‘lichte pap’ te houden, maar mensen vonden het heel moeilijk te geloven. Zefs Rosalind Peterson met wie ik regelmatig sprak weigerde te geloven dat de mensheid al zover gezonken was. Na een tijdje heb je er geen zin meer in. Mss probeer ik het toch weer een keer, nu dat een paar medemensen concrete interesse tonen, en ik beluister jouw frustratie ook. Zelf zeg ik elke bekrompen medemens toedeloe, en vind het wel best zo. Mij gaat het er om mensen te vinden met wie ik over deze zaken kan praten en info kan delen. Het zijn er maar heel weinig, en je komt ze moeilijk tegen, maar hier op FN hebben we ieg een soort van commune. (weliswaar wordt er meegeloerd door de ‘vijand’ maar hopelijk leert hij er ook wat van.)

    Hier is de website waar je nog meer info kan vinden. Ik moest er maar weer eens een beetje aan gaan werken… maar je hebt het gevoel dat je voor de muur schrijft.

    https://zonderreden.substack.com/p/space-industry-and-the-vax

    • ah gelukkig dat ik nog even terugkwam Immortal want ik had n video geplaatst v n oncogoloog, die vertelde over hoe kanker ‘gevoed’ wordt door anti zonnecrème, bodycrème, zeep etc en waarvan f*ckbook mij weer beschuldigt van MISinformatie… en ik zag hier dat de kankerbehandeling al 42 jaar bekend is en wilde dat lezen om hen n koekje v eigen deeg te geven over MIS informatie… ben benieuwd wanneer dit soort f¨ccheckers in Gitmo ‘behandeld’ worden… maar goed ik zie dus ook jouw reactie en ga zéker die gegeven link v je volgen. Idd je hebt gelijk, op n gegeven moment LÁÁT je het maar, zelfs of ms JUIST wel bij de meest dichtbijstaanden… ik hoop dat ze ‘IETS’ vd ontwikkelingen toch niet langer kunnen ontwijken want ik hoorde dat zelfs de nldse tv kanalen er nu gewag van beginnen te maken. Ik GELOOFDE jouw verhaal GELIJK IMMORTAL, tegenwoordig geef ik overigens vlugger toe aan mijn intuïtie en instinct die mij altijd al haarfijn vertelden wanneer ik weer eens met leugens, rad voor ogen draaiende opmerkingen, te maken kreeg. Eerst wijdde ik er nog woorden aan, ws hopend op inzicht en inkeer?? Doe ik niet meer, ik haak af en reageer niet meer waar dan ook op van hen, zij zelf wéten als geen ander dat zij trachtten me een rad voor ogen te draaien, rekenend op mijn WIJDE grenzen, nou die zijn DÍCHT, ik geloof (en WEET instinctief ook dát het zo gebeurd is overigens al) in een GOEDE afloop en richt me op de fijnere dingen die er gelukkig ook nog zijn en idd ik heb alleen nog ENERGIE in mensen met wie ik over deze zaken kan praten en kan léren… ik was nooit al goed in liflaf gesprekjes, maar kan t sinds de c19GenocideScam helemaal niet meer opbrengen. Mijn email adres staat hier ook bij dus mocht je persoonlijk contact willen hebben, feel free!

   • Goed zeg!

    Het Meisje Greta krijgt wat bijles van Kla.TV-oprichter Ivo Sasek … Want dezelfde meesterbreinen die ons, om “onze gezondheid en het klimaat te redden”, steeds duurdere roetfilters opdringen en die koeien weghalen bij boeren omdat ze te veel scheten laten, pompen elk jaar miljoenen tonnen aluminium fijnstof en allerlei andere zeer giftige Nano-Cocktails in de atmosfeer. Tegelijkertijd misbruikten dezelfde meesterbreinen onze ionosfeer met militaire HAARP-installaties om verschillende aardbevingen, droogtes, stormen, overstromingen, enz. te veroorzaken. Terwijl Wikipedia & Co. dit hardnekkig ontkennen, geven patenten op geoengineering openlijk toe dat HAARP-installaties in combinatie met miljoenen tonnen Nano-Cocktails, zelfs hele tsunami’s kunnen veroorzaken en elk klimaat negatief kunnen beïnvloeden. [verder lezen]

    • Gruwelijk maar waar…
     WAAROM geen definitieve oplossing wanneer zovelen dit toch weten…
     zo duur is een .9 toch niet en t gaat om t goede doel uiteindelijk toch
     en niet te vergeten,
     het zijn er veel die een dergelijk ‘cadeau’ krijgen maar dat is toch wat ZIJ nastreven, depopulatie?
     Wel, vele vliegen in 1 klap dan, alleen is t onder hun eigen gelederen…
     dat was niet hun bedoeling… maar ja wie wind zaait zal storm oogsten…

 4. ze hebben dat volk uit Afrika nodig om hier de boel naar de kloten te helpen dit in opdracht van Het WEF met Claus Schwabs in controle en onze niet verkozen ministers..

  • Hier gister in het nieuws dat savonds laat 2 mannen( kleur niet bekend gemaakt) zijn gearresteerd, die lopend ! bij íeder huis probeerden in te breken. Denk dat iedereen in dat gebied ( nu) wel een hond heeft..
   Het was nabij Ter Apel.
   Need I say more…

 5. Beste medereaguurders /lezers van Frontnieuws
  Even een off-topic mededeling.
  Ik kwam laatst een artikel tegen op de site van Het Andere Nieuws.
  Het betreft twee video’s ; Ir J.W.Boehmer : maancycli als oorzaak van watervloeden ,geplaatst op 9 Februari 2024.
  De video’s zijn vrij lang en zullen voor velen misschien technisch en langdradig zijn.
  In deze videos zegt hij dat
  A; de meeste watervloed rampen plaatsvinden bij bepaalde maanstanden in combinatie stormachtig weer.
  B; de Maan niet alleen invloed heeft op het water maar ook op de grondstructuur , in dit geval die van de dijken.
  C; Het niet zozeer de hoogte van de waterstand maar meer het begeven van de dijken daardoor de oorzaak is van veel overstromingen.

  Op 25-26 Februari zou er volgens hem weer zo een Maanstand zijn en indien het dan ook stormachtig weer is zouden er zich weer overstromingen kunnen voordoen langs de kust.

  Ik weet niet of het klopt wat deze man beweert ,het is niet mijn bedoeling om paniek of onrust te veroorzaken maar wilde bij deze iedereen hier toch op zijn interview attent maken en waarschuwen.
  Groeten

  • De dijken zijn nu, door de vele buien , verweekt.
   Sws altijd springtij in de gaten houden. Staat in agenda of online.
   In NoordHolland is zelfs een opening in de duinen gemaakt om inlands, door het getij, weer een natuurlijke biotoop te maken. Absurd. Want in zout water groeit niks.

 6. voor wat het waard is, ik ben blij dat je waarschuwt. Ik hoop dat iedereen oplet en wellicht die door de overheid geslagen gaten in de dijken repareert, moeten toch érgens nog wel wat landbouwwerktuigen en vrachtauto’s te vinden zijn die die gaten weer dicht kunnen storten?En de opengeslagen dammen te repareren, NL was toch zo GOED op t gebied v watermanagement en de op slot gehouden sluizen ZÉLF open zetten en daar het management v over te nemen en te zorgen met flinke GROEPEN OVERAL AANWEZIG TE ZIJN? eN LATEN WE OOK VOORÁL NIET VERGETEN AL DIE LUI DE ZOGENAAMD ‘DE OVERHEID’ VORMEN, onder BURGER ARREST te stellen, er zijn al heel wat stallen LEEG en de kettingen zijn er ook nog vast wel om hen even in vast te leggen….

  • Scarlatti Bombatti februari 12, 2024 Bij 00:09
   De timing is wel apart he? Dat die gaten plotseling verschijnen in de dijken. Djennis schreef dat het te maken had met het aanleggen van nieuwe natuurgebieden, maar zo heb ik dat niet vernomen, nergens. Ik vind het heel vreemd. Er zou een ontzettende ramp kunnen plaatsvinden als er genoeg water neerplenst, met felle windstoten, en die maan van Boehmer. Hopelijk gebeurt dat niet.

   • Ook ÍK heb dat op die manier nérgens vernomen, néé volgens 1 vd ‘verlichtten uit familiebestand’ was er NIETS a d hand.. t was gewóón om t overtollige water over natuurgebieden te loodsen… verder niets a d hand en tsja, t grondwater stónd nu eenmaal hoog… dat de carnavals kleding opgeslagen in een kelder, aangetast door het opkomende water in de kelder, nu weggegooid moest worden, dát was pas érg, maar ja dát kwam weer doordat het gebouw niet op n betonplaat was gebouwd… tuurlijk…. ach weet je Immortal, ik schreef al eerder dat het allemaal ‘goed afloopt’ en dat geloof ik écht, t mag alleen voor mij NU duidelijk gemaakt worden en graag al de exe cu tie video’s getoond ook en VERPLICHT kijken geblazen voor de schapen… (en ms naderhand zelfs OVERHOORD worden ÓF de MATERIE BEGREPEN is… men mag hoop koesteren tenslotte..)

 7. In de schrift staat de mens vernietigd zichzelf maar vraag is:::::::::: Wie begint het er eerst mee??????? de mens heeft altijd van zich af moeten weren dat andere volkeren op rooftocht waren daar alle eeuwen heen ook toen er nog geen mens te bespeuren was op deze aardkloot toen overleefden de dino’s en andere dieren die toen hier rondliepen het niet en stierven uit door klimaat veranderingen,,,,,,,, Uiteindelijk is het wezen mens gekomen die echt de laatste generatie zijn die op deze aardkloot nog mogen rondlopen Daarna komt een hogere macht vanuit het heelal om alles weer te herstellen e van voor af weer nieuw leven erin blazen!!!!!!!!!!!!

 8. Eerst even dank aan Rommel en aan alle reaguurders (raar woord overigens) die ervoor zorgen dat de wereldwijde kennis of info zich ook voor ons inzichtelijk wordt.
  Verhelderend en andere inzichten brengend, maar niet altijd even prettig. En zeker niet wat vooruitzichten betreft. Dat maakt het voor anderen soms nog moeilijker om dingen te geloven. Maar het zij dan maar zo.

  De enorme kennis die er bij zoveel mensen aanwezig is, waardoor er mooie discussies ontstaan en ook mogelijkheden om je eigen kennis te verbreden.
  Voor mij is er maar 1 probleem [ja ik weet, neem bij een probleem altijd OPLOSkoffie, maar lukt niet altijd :-)] en dat is de tijd. Slechts 24 uur per etmaal. En daarvan wordt ook nog wat gebruikt om te slapen.

  Dank dus voor het delen van alle info! Petje af (draag het wel niet, maar toch!).

  • Beste Klien,

   De hedendaagse gebeurtenissen kunnen we zien als problemen.
   We kunnen ze ook zien als uitdagingen.
   Het is aan ieder hoe er gekeken wordt.
   Het is ook aan ieder persoonlijk om; boos, verdrietig, wanhopig, gefrustreerd, daadkrachtig, liefdevol, betrokken, machteloos, rebels, of moedeloos te worden.

   Welke emotie juist is of niet, is niet aan mij om te beoordelen.
   Wel lijkt het mij goed om de neuzen zoveel mogelijk dezelfde kant in te krijgen door verkregen inzichten.
   Ik probeer vanuit mijn kant mijn steentje bij te dragen net als de meesten hier.
   ” Eendracht maakt macht”

 9. En dan nu even inhoudelijk reageren. Als dit allemaal bekend is, vraag je je af waarom men nog steeds de mensen voor de gek blijft houden met ziekmakende uitvoering van die ideeën.
  Denken ze de dans te kunnen ontspringen voor verbergen in bunkers ed? Willen ze nog zoveel mogelijk geld binnen halen? Maar wat moeten ze ermee in die bunkers, gokspelletjes spelen?
  Of zijn ze zo smerig bezig dat alleen het weten dat mensen door hun toedoen lijden hen al genot brengt?
  Ik weet het niet, niemand denk ik. Maar je moet wel knettergek zijn om zoveel angst en leed uit te zetten en miljoenen, miljarden mensen om zeep te helpen.
  We laten ons niet gek maken!!!
  Fijne dag allemaal, maak er iets leuks van.

  • Beste Klien,
   Het is voor de gewone mens nagenoeg onmogelijk om in de hoofden te kruipen van psychopaten en narcisten om hun motiveringen te begrijpen.
   Het is zelfs moeilijk voor mensen om hun medemensen te begrijpen in hun doen en laten.
   Communicatie is essentieel om de medemens te begrijpen in zijn denken en handelen.
   Zodra men anderen begrijpt waarom ze doen zoals ze doen, kan er begrip ontstaan, wat overigens niet wil zeggen dat men het er mee eens zou moeten zijn.

   Communicatie en wederzijds begrip is de basis voor een goed functionerende maatschappij.

   • Beste Tigron, dank voor je reacties op mijn hersenspinsels. Wat de communicatie en wederzijds begrip betreft denk ik er ook zo over.
    Alle mensen zijn gelijk en toch ook weer niet, zeg ik vaak. Allemaal dezelfde organen en weefsels en gevoelens, maar waardoor iets getriggerd wordt dat kan verschillen. En waar je wiegje stond daar neem je normen en waarden van mee. Dus ook dat verschilt dan. Zo zijn er nog wel meer overeenkomsten en verschillen.
    En dan is het de kunst om elkaar goed “te verstaan” cq te begrijpen en met die verschillen elkaar te respecteren.
    Vraagt wel een open mind.
    Fijne dag verder.

  • Klien februari 12, 2024 Bij 14:40
   Ik denk dat het de ego-trip is. Sommige jongens hebben heeeeeeeel veel geld en denken dat ze alles mogen. En dat ze overal recht op hebben. En dat ze de eigenaar van het gemeenschappelijk goed – onze wereld – zijn. En dat ze de eigenaar van de toekomst zijn. Dus ze doen waar ze zin in hebben, en ze krijgen genoeg medewerkers mee als ze die een botje toewerpen. Het lijkt mij echt allemaal enorme ego-tripperij: dat hele vaccinatie experiment om de mens zijn DNA te veranderen, de satellieten waanzin, de ruimtevaart, de Great Reset, CERN etc. Waar leidt het toe; wat zijn de consequenties van je ego-tripperij; wat zijn de benefits voor de gemeenschap op Aarde; wat heb je er aan als je straks onder de grond ligt te rotten; neem je je ego-trip mee? Is het niet beter om hoeder te zijn van deze Aarde en zijn creaturen? Als je een goede hoeder bent, dan blijft de wereld schoon en mooi. Maar zo denken de ego-trippers kennelijk niet, en met geld kan je alles kopen, dus ook gewetens.

   • Ik zie het als een SUPERIORITEITS-SYNDROOM VAN DEZE GRIEZELS…
    ZIJ zijn volkomen LOS van empathie, en andere menselijke waardes…
    daarom..
    .9… om hen als n enorme rattenplaag te zien en te verdelgen is vlgns mij een echte aanrader…

   • Dank je wel Immortal voor je woorden. Ik moest even denken aan een onderdeel van mijn nieuwjaarsspeech.

    Ego
    Ik hoor mijn stem steeds luider
    Ik moet nog leren fluisteren
    Ik moet nog leren zwijgen
    Ik moet nog leren luisteren

    De woorden zijn van taalkunstenaar Toon Hermans en staan, samen met nog andere wijsheden van hem, op de kalender 2024.

  • dit (Of zijn ze zo smerig bezig dat alleen het weten dat mensen door hun toedoen lijden hen al genot brengt?) denk ik Klien!
   Dat soort schijnt zich te kunnen voeden met de angsten, frequenties van anderen… Vandaar dat ik voor de algehele .9 ben. elk andere . materiaal is ook prima, als ‘het’ maar vernietigd wordt… zal een zegen voor de normale mens zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in