De NY Times raadt u aan niet te denken. Denken vereist het gebruik van uw onbetrouwbare hersenen en zal u leiden naar samenzweringstheorieën. Geloof gewoon wat de NY Times u vertelt en u hebt een goedgekeurde bron van informatie. (bron)

De NY Times beschouwt zijn eigen propaganda als waarheid. Herinnert u zich de “gewelddadige opstand bij het Capitool”, waarbij Trump-aanhangers verantwoordelijk zouden zijn geweest voor 5 doden? Een van de vermeende doden was Capitol Hill politieagent Brian Sicknick, die zou zijn doodgeslagen met een brandblusser. Wel, hier zijn de feiten volgens de moeder en broer van Sicknick:

“De moeder van Brian Sicknick, politieagent bij het Capitool, zei dat haar zoon op 6 januari niet door een menigte met een brandblusser werd geslagen en dat hij in plaats daarvan waarschijnlijk een beroerte kreeg. Ze weerlegt berichten in de New York Times en andere media die het tegendeel beweren. ‘Hij is niet op zijn hoofd geslagen, nee. We denken dat hij een beroerte heeft gehad'”. (bron)

Ken Sicknick corrigeerde ook het valse bericht van de New York Times over de dood van zijn broer en meldde dat zijn broer “me gisteravond een sms stuurde en zei: ‘Ik ben twee keer met pepperspray bespoten’, en hij was in goede conditie”.

Het nepnieuws van de NY Times dat Sicknick door een demonstrant werd doodgeslagen, werd door de volkomen corrupte Democratische Impeachment Managers gebruikt als argument dat voormalig president Donald Trump verantwoordelijk was en in de Senaat zou moeten worden veroordeeld. Het nepnieuws is ook gebruikt door de Democraten en om hun beweringen te ondersteunen dat er nieuwe wetten voor binnenlands terrorisme nodig zijn om “Trump Deplorables” ervan te weerhouden mensen te vermoorden. Dit alles gebaseerd op een leugen van de leugenmachine van de New York Times, schrijft Paul Craig Roberts.

  Kunnen wij even stilstaan en onze emotionele reacties en verontwaardiging over wat zich afspeelt van elkaar scheiden?

Drie van de vermeende sterfgevallen als gevolg van de “gewelddadige opstand” waren natuurlijke sterfgevallen van mensen met onderliggende ziekten. De overblijvende dode was de blanke vrouwelijke veteraan die werd neergeschoten en vermoord door een zwarte Capitol Hill politieagent. De vrouw vormde geen bedreiging voor de politieagent en er is geen verklaring gegeven voor het feit dat zij door de politieagent werd vermoord. Was het om geweld te leveren voor de georkestreerde “invasie van het Capitool”?

Ik kan niet één incident bedenken in de 21e eeuw dat dat door de Amerikaanse media accuraat is gerapporteerd. Niet 9/11, niet Saddam Hoessein’s massavernietigingswapens, Iraanse kernwapens, Assad’s gebruik van chemische wapens, Libië, Russische invasies, Venezuela, Ecuador, Bolivia, Julian Assange, Ed Snowden, de verkiezingen van 2020, de Trump-rally, de dood van George Floyd, de invasies, bombardementen en verwoesting van zeven landen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

De Amerikaanse media is een leugenmachine. Als u op de Amerikaanse media vertrouwt, leeft u in een georchestreerde wereld van leugens. Dat is de plaats waar het establishment en hun mediahoeren willen dat u bent. Gehersenspoeld, geïndoctrineerd.

Trump-supportster point-blank met nekschot door Capitool-agent geëxecuteerd 

Vorig artikelDoorzie de Coronapandemie hoax en stop het! Wij zijn slachtoffers en daders tegelijk
Volgend artikelNieuwe Wereld Orde: Wees gelukkig, eet wormen en drink pis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Lyrics van Surrender, James Bond Tomorrow never dies. Zo waar

  Your life is a story
  I`ve already written
  The news is that I am in control
  And I have the power
  To make you surrender
  Not only your body but your soul
  Tomorrow never dies, surrender
  Tomorrow will arrive on time
  I`ll tease and tantalize with every line
  Till you are mine
  Tomorrow never dies
  Whatever you`re after
  Trust me, I`ll deliver
  You`ll relish the world that I create
  Tomorrow never …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in