Wat moeten we denken van de wereldwijde Covid-stimulansen om de ‘klonterprik’ te krijgen? U gelooft niet hoe goedkoop sommige mensen, van alle nationaliteiten, bereid zijn hun ziel (of zelfs hun toekomstige gezondheid en welzijn) te verkopen, schrijft Harry Hopkins.

Wat is er voor u nodig om de experimentele mRNA-prik te overwegen? Het is tenslotte maar een prikje, dat in een paar seconden voorbij is, en met het Britse Yellow Card rapportagesysteem dat slechts ongeveer 1500 dodelijke slachtoffers en 1,1 miljoen ongewenste bijwerkingen laat zien, zijn die kansen het toch zeker waard om een gokje te wagen? Ik weet het, ik weet het, men gelooft dat deze cijfers een grove onderschatting zijn en dat de werkelijke aantallen tussen de tien en honderd keer hoger kunnen liggen, maar laten we niet muggenziften … er is goed spul in de aanbieding daar buiten!

Iedereen die dit leest is meer dan waarschijnlijk anti-prik. U hebt onderzoek gedaan, u bent bekend met de aard van deze gloednieuwe experimentele prik en u beschouwt het als potentieel gevaarlijk. Maar, alles wel beschouwd, wat zou u verleiden om uw twijfels neer te leggen en toe te geven? Wat dacht u van honderd euro cash? Tweehonderd? Duizend euro? Een cool miljoen zou het toch zeker wel doen? Denk eens aan de levensveranderende mogelijkheden van zo’n bedrag.

Realistisch gezien is er niets van dien aard in het Verenigd Koninkrijk, maar laten we eens kijken naar enkele van de stimulansen die over de hele wereld worden aangeboden … u zou wensen dat u in een ander land woonde.

De VS, zoals in de meeste dingen, leidt de weg met prijzen. In alle deelstaten kunt u alles krijgen, van studiebeurzen, geweren, contant geld ($100 zoals Biden en $1.500 door twee voormalige presidentskandidaten), bier, kaartjes voor de Super Bowl en meedoen aan sweepstakes en loterijen voor cruises, buitenlandse vakanties, luxe auto’s en lidmaatschappen van sportscholen. Geloof het of niet, maar er zijn ook verminderde gevangenisstraffen tot 50 procent. De lijst gaat maar door. Een cynicus zou kunnen denken dat de totale hoeveelheid cadeautjes bij lange na niet voldoet aan de eisen van de globalisten en dat ze bang beginnen te worden. Ik denk alleen dat ze buitengewoon genereus en zorgzaam zijn en dat ze het beste met ons voor hebben, zoals het hun vennootschapsaard betaamt.

China heeft een paar toppers. Als je in delen van Peking twee prikken hebt, kun je twee dozen eieren krijgen. Elders kun je kippenvleugeltjes, meel of gratis toegang tot parken krijgen.

India heeft gekozen voor gouden neusspelden voor vrouwen en ‘staafmixer’ voor mannen. Toen Gordon Brown onze goudreserves voor bijna niets verkocht, heeft India ze toen gekocht? En voordat ik verder ga, wat is een ‘staafmixer’ voor mannen?

In Thailand kun je meedoen aan een loterij om een koe te winnen. Servië biedt 3.000 dinar, wat veel klinkt maar gelijk is aan 30 euro. Een Australische vakbond wil een halve dag betaald verlof voor het nemen van de injectie.

Rusland geeft vijf auto’s per week weg aan inwoners van Moskou. Londenaren kunnen gratis pizza’s en koffie krijgen. Typisch Britse schamelheid. . . een stuk pizza tegenover een gratis vuurwapen in Amerika.

De meest ongewone incentive komt waarschijnlijk van een Filipijnse projectontwikkelaar die een huis en perceel aanbiedt plus twee motorfietsen . … het zijn de motoren die de doorslag geven.

De meest frustrerende prijs komt waarschijnlijk uit Nederland. Je kunt gratis haring krijgen als je de gok waagt. Blijkbaar vroeg een gokker om ‘gebakken’ haring en kreeg hij in niet mis te verstane bewoordingen te horen dat ‘het rauwe of niets’ is. Het is niet bekend of hij de prikker al dan niet heeft gezegd de naald te steken waar de zon niet schijnt.

In Roemenië begonnen de rijen zich te vormen toen werd aangekondigd dat er  worstenbroodjes zouden worden weggegeven. Een broodje worst! Het is toch niet te geloven! Een stuk gehakt in een broodje voor mijn leven?

Dus daar heb je het. De wereld is stapelgek geworden. Als u op mij lijkt, zult u zich verbazen over de hypnotiserende hersenspoeling die grote delen van de mensheid heeft getroffen. Het is werkelijk beangstigend wat er in de wereld gebeurt, en ik moet zeggen dat het schrijven van dit soort onzin me helpt om ermee om te gaan. Ongetwijfeld zou u niet, net als ik, voor wat dan ook de injectie nemen, niet voor geld, niet voor motoren, zelfs niet voor een haring of een broodje worst. Onze prijs is onze blijvende goede gezondheid, onze wens om de mensheid te zien overleven, onze afkeer van het kwaad en onze diepe overtuiging dat, uiteindelijk, recht het zal winnen van macht. Daar kunnen we geen prijs op zetten, toch?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinatieflop: van de 3000 kwamen er slechts 58 voor vaccinatie opdagen -vaccinatiecentrum werd weer geslotenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBewijs dat het niet de ongevaccineerden zijn die het gevaar vormen: ALLE passagiers en bemanning volledig gevaccineerd – toch COVID uitbraak op cruiseschip – UPDATE!
Volgend artikelCharlotte’s man, een 32-jarige arts, stierf als gevolg van het COVID-19 vaccin – Hier is nu haar verhaal
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

14 REACTIES

 1. Ach, we moeten maar zo denken, iedereen die de spuit neemt omdat ze een kadootje krijgen helpt mee het gemiddelde IQ van de mensheid te verhogen… RIP. Droeftoeters.

 2. Het is precies als bij Esau en Jakob.
  Esau verkocht zijn God gegeven eerstgeboorterecht voor een bord linzen aan Jakob.
  Dat gebeurt nu weer.

 3. Eigenlijk reageren ze nog precies zo als kleine kinderen doen.
  Als jij een snoepje krijgt doe jij dan dit of dat.
  En ze tuinen er altijd weer in. Maar daarom zijn het ook kleine kinderen.

 4. Mensen die vergoedingen accepteren realiseren zich niet dat ze daarvan geen gebruik van kunnen maken. Of ze gaan dood of orgaan falen oplopen waarbij ze liever dood gaan dan met de ernstige schade moeten leven!

 5. Hmm, goede, verse rauwe haring, de hollandse nieuwe, wel HEEL verleidelijk, daar doe ik (bijna) een moord voor, in dit geval zelfmoord als je het prikje neemt.

  • Hollandse nieuwe bestaat niet allang niet meer.
   Er wordt helemaal niks meer aan haring gevangen door Nederlanders.
   Alles komt uit Noorwegen.
   Tenminste, volgens mijn Urker visboer, en die zal het wel weten ga ik van uit.

   • klopt docu gezien ,dit jaar worden de maatjes verkocht van vorig jaar , gie worden op gas ingevrozen tot dit jaar ,voor verkoop zo gaat dat ieder jaar , de vis schepen gaan ze naar DENEMARKEN halen —–zo vers is alles ppfff

    • Helaas Simon, maar die man is een echte Urker en zit daar al ze leven lang tussen de vishandel, veiling en vissers.
     En ook bij hem staat er Hollandse nieuwe op een bord.
     Anders verkoopt ie geen haring meer als er Norse nieuwe op stond.

 6. Saw this quote this morning and so true:

  “If you have to be persuaded, reminded, incentivised, lied to, cursed, pressured, bullied, socially shamed, threatened, punished, paid, guilt-tripped and criminalised, if all of this is considered necessary to gain your compliance, you can be absolutely certain that what is being promoted is not in your best interests”.

 7. Ha ha, een hollandse haring voor je death jab … de lucht van die stinkzooi vind ik sowieso onverdraaglijk … dat zijn dus niet bepaald mijn “maatjes” … maar alle gekheid op een stokkie … the world has gone insane indeed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in