Charlottes man, een 32-jarige arts, stierf als gevolg van het vaccin van AstraZeneca. Geen enkele media-organisatie luisterde naar haar. Voormalig BBC verslaggeefster Anna Brees besloot haar verhaal te vertellen.

Zij toont onder meer een foto van haar 7-jarige zoon Isaac die op de begrafenis bij de kist met een witte roos staat. Dankzij het ‘vaccin’, heeft hij geen vader meer. De dood van Stephen, een dokter, heeft de familie hard geraakt. Isaac uit dit in woede, terwijl de eenjarige Elijah al maanden heel stil is en nu pas een beetje begint te brabbelen.

Stephen Wright stond op het punt aan zijn droombaan te beginnen, maar stierf aan een bloedklonter nadat hij het vaccin van AstraZeneca had gekregen. Na de vaccinatie, ontwikkelde hij een trombose geassocieerd met een laag aantal bloedplaatjes.

De dokter stierf zeer plotseling en vertoonde voor zijn dood geen tekenen van ziekte. Hij werkte voor de Britse National Health Service en stond op het punt zijn post te aanvaarden in het Great Osmond Street Hospital in Londen.

Charlotte maakt mensen bewust van vaccinatieschade en hoopt een steungroep op te richten met andere gezinnen. Ze spreekt zich uit omdat Groot-Brittannië op het punt staat kinderen in te enten. Ze vraagt zich af waarom we het leven van onze kinderen op het spel zetten.

  Geboortecijfer daalt wereldwijd, gynaecoloog slaat alarm: "Een regelrechte catastrofe!"

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Australische marine betrapt op verdoezelen van massale bijwerkingen nu matrozen in “kritieke toestand” bezwijken na Covid-19 vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNeem de prik en win een haring
Volgend artikelItalië: restaurant gesloten wegens positieve tests bij 11 gevaccineerden, alleen ongevaccineerden negatief
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

  1. Erg slordig voor een arts om niet goed gekeurde troep in te spuiten.
    Als hij ook zo met zijn patiënten omging zullen ze daar niet blij mee geweest zijn.
    Dan doe je dus maar wat op de gok.
    Oh, ik weet niet wat het precies is, maar probeer het toch maar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in