Een gediplomeerd verpleegster postte op haar Twitter-account een afbeelding een “sliert van aangehechte bloedstolsels” die uit de longen van een patiënt werden gehaald en vroeg: “Denk je nog steeds dat die prikken ongevaarlijk zijn?” bericht Sonsoflibertymedia.com.

Coolzero17 (aDonna58556659) postte de afbeelding op 3 oktober op haar Twitter-account.

Ze schreef: “Trok dit net uit de long van een volledig gevaccineerde, Covid +, geïntubeerde patiënt. Denk je nog steeds dat die prikken onschadelijk zijn?”

Via coolzero17 Twitter-account.

Er waren verschillende reacties in de bedreiging over de oorzaak van de klonters.

Ik vraag me af of Twink ook zo denkt als het gaat om de vaccin-kwetsuren video’s die over het net gaan. Ik dwaal af. Voor sommigen onder ons, is het duidelijk. Een gezond persoon krijgt een prik en letterlijk binnen een paar dagen krijgen ze stolsels in hun longen, net als duizenden andere mensen in de afgelopen 10 maanden hebben gehad.

De verpleegster werd gecontacteerd door SonsOfLibertyMedia.com en deelde hen mee dat ze een geregistreerd verpleegster is.

Ze zei ook dat de patiënt aan de beademing lag en “niet goed beademde.” Dus begon het team met uitzuiging.

Wat u op de afbeelding hierboven ziet, is wat er uit de longen van de patiënt kwam, “een sliert aan elkaar vastzittende klonters,” deelde de verpleegster ons mee.

Ze voegde er ook aan toe dat de patiënt volledig “gevaccineerd” was en opgenomen met COVID+.

De verpleegster is ook in gevecht met ziekenhuisbureaucraten die proberen onze fascistische regering’s bevelen uit te voeren.

Zij is zeker niet geïnteresseerd in het nemen van de experimentele prikken en is bereid om stelling te nemen tegen de tirannie, waarvoor wij haar prijzen!

De verpleegster deelde ons ook mee dat ze haar vrije dagen besteedt aan onderzoek naar mogelijke manieren om de bijwerkingen van de injecties tegen te gaan.

Kate Shemirani, de gezondheids- en welzijnsexpert van The Sons of Liberty, heeft een aantal supplementen gegeven die mensen kunnen nemen en die degenen die de injecties hebben genomen zouden moeten helpen.

Kate Shemirani On Parkinson’s, Nose Brain Link, & Supplements To Take If You Got The CONvid-1984 Shot (Video)

Dr. Sherri Tenpenny waarschuwt echter dat als dit eenmaal in het lichaam zit, er geen bekende manier is om er volledig van te ontgiften, althans niet op dit moment.

Dr. Sherri Tenpenny: COVID Was Created To Scare World To Take Injection That Will Kill Them (Video)

Vorige week interviewde de radioshow “The Sons of Liberty” een laborante van een grote medische faciliteit in North Carolina, die onwettig gedwongen werd de experimentele injectie te nemen, ook al had ze een religieuze en medische vrijstelling vanwege het feit dat ze taaislijmziekte heeft. Binnen vijf minuten na de prik kreeg zij een anafylaxische reactie.

Hospital Lab Assistant Coerced Into Taking Experimental Shot: The Mandate Did This To Me (Video)

Dit is een serieuze zaak mensen en als je luistert naar liegende politici, de verraderlijke mainstream media en incompetente gezondheidswerkers over deze prik, doe jezelf dan een plezier en wacht gewoon.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Twijfel je over de maskerade? Hier is het bewijs! Word wakker! Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCOVID-uitbraak veroorzaakt door volledig gevaccineerde patiënt onder volledig gevaccineerden stelt vaccin kudde-immuniteitstheorie op de proef
Volgend artikelDokter doet bloed- en immuunsysteemtest voor en na COVID-vaccinatie, de alarmerende resultaten motiveren hem om deze video te delen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Die totaal geindoctrineerde, gehypnotiseerde en geconditioneerde Covidiaanse hersendoden zijn ook voor geen enkele rede vatbaar en zullen in alles blijven ontkennen door hun stupide nieuwe “geloof”. Laat ze hun “boosters” nemen … the world is far better of without these morons.

 2. “Correlation is not causation”. Dat klopt, daarom moet je ook dingen onderzoeken. Maar raad eens? Dat mag dus niet.
  Wat net zo iets is als schuld bekennen. Maar goed, als men er geen onderzoek naar mag doen, dan zou het prikken dus ook stil gelegd moeten worden en alle maatregelen afgeschaft, want anders wordt er in de wilde ruimte maar wat gedaan.
  Want ook geldt: “For every action there’s a reaction”, en niet alléén in natuurkundige zin.

 3. Kan iemand dit naar die klootzak van een De Jonge sturen?
  Ik weet zijn adres niet, maar zou zo die bloedklonters in zijn smoel willen schuiven.

 4. Veel bloedproppen gewenst in mijn stadje

  Deventer – Ondanks alle kritiek op het hardvochtige asielbeleid voor Afghaanse vluchtelingen weigert de regering Afghanen meer bescherming te bieden. Lokale afdelingen van Amnesty International, Humanistisch Verbond, Kerk in Actie, PKN Lebuinus, Protestantse Gemeente Schalkhaar/Colmschate, Socialistische Partij en Vluchtelingenwerk Oost Nederland hielden zaterdag een protestactie.

 5. en we laten de injecties met mrna troep maar gewoon doorgaan…
  ik verafschuw elke vorm van geweld maar vind wel dat geweld desnoods met geweld moet worden gestopt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in