Meer dan een jaar lang heeft intensief onderzoek, uitgevoerd door gezondheidsdeskundigen zoals Dr. Sherri Tenpenny, toenemende bezorgdheid aan het licht gebracht over “Antilichaam Afhankelijke Versterking” (ADE), een fenomeen waarbij vaccins de ziekte veel erger maken door het immuunsysteem te prepareren voor een mogelijk dodelijke overreactie. ADE wordt ook wel een “hyperinflammatoire reactie” op latere infecties genoemd en het is bekend dat ADE optreedt bij COVID-19 vaccins die in dierproeven zijn getest. De grote vraag is of ADE’s zullen optreden bij de 2,4 miljard mensen die nu over de hele wereld zijn gevaccineerd, schrijft Pandemic.news.

Volgens OurWorldInData.org is 31,8% van de wereldbevolking met een of meer COVID-19 vaccins gevaccineerd. Dat zijn ongeveer 2,4 miljard mensen.

In Nederland zijn volgens het Coronadashboard van de rijksoverheid ruim 10 miljoen mensen volledig en bijna 2 miljoen gedeeltelijk gevaccineerd.

In feite hebben alle 2,4 miljard mensen die dit vaccin over de hele wereld hebben genomen een onbewezen, dodelijke, experimentele medische interventie genomen die opzettelijk werd samengesteld om spike-eiwit biologische wapens te bevatten, of in het geval van mRNA vaccins, instructies voor de lichaamseigen cellen om deze spike-eiwit biowapens te produceren. Aldus zijn de ontvolkingsglobalisten die deze vaccingenocide pushen erin geslaagd ongeveer een derde van de wereldbevolking in te spuiten met biologische wapens waarvan bekend is dat ze kwetsuren en de dood veroorzaken.

Toch blijft de vraag: Hoeveel van deze mensen zullen sterven aan bijwerkingen van vaccins, waaronder ADE?

Een nieuw wetenschappelijk artikel, gepubliceerd in het Journal of Infection, lijkt solide bewijs te leveren dat de vaccins die over de hele wereld worden toegediend, zonder enige twijfel ADE-effecten zullen veroorzaken bij mensen wanneer zij worden blootgesteld aan de Deltavariant of mogelijk andere coronavirus-stammen. De studie is getiteld, Infection-enhancing anti-SARS-CoV-2 antibodies recognize both the original Wuhan/D614G strain and Delta variants. A potential risk for mass vaccination?

  Door vaccin veroorzaakte ontsteking in verschillende organen! 14-jarige sterft 45 uur na  Pfizer-booster

Geschreven vanuit het standpunt van de conventionele virologie en epidemiologie, legt het uit dat de huidige vaccins (gebaseerd op de originele Wuhan D615G-stam) weliswaar een zekere mate van immuniteit tegen het originele COVID-virus verschaffen, maar dat zij een ongelukkig neveneffect hebben: De versnelling van “infectie-verhogende antilichamen” die overreageren op infecties met de Deltavariant. Wat in het artikel wordt beschreven is een klassieke ADE, wat betekent dat een hyperinflammatoire reactie de persoon kan doden omdat zijn “geprikkelde” immuunsysteem overreageert op nieuwe infecties.

De studie concludeert: “ADE van delta-varianten is een potentieel risico voor de huidige vaccins,” en legt verder het mechanisme uit waardoor deze ADE ontstaat:

“Met behulp van moleculaire modellering laten we zien dat versterkende antilichamen een hogere affiniteit hebben voor Deltavarianten dan voor Wuhan/D614G NTDs. We tonen aan dat versterkende antilichamen de binding van het spike-trimeer aan het membraan van de gastheercel versterken door de NTD vast te klemmen aan lipide raft microdomeinen… versterkende antilichamen vertonen een opvallend verhoogde affiniteit. ADE kan dus een probleem vormen voor mensen die vaccins krijgen op basis van de oorspronkelijke spike-sequentie van de Wuhan-stam (hetzij mRNA, hetzij virale vectoren).”

In het artikel wordt verder gesuggereerd dat de oorspronkelijke vaccins in feite moeten worden afgeschaft en vervangen door nieuwe “tweede generatie” vaccins die zijn ontwikkeld om de antigeendoelwitten van de Deltavariant aan te vallen.

Natuurlijk zal tegen de tijd dat dit is bereikt een nieuwe variant circuleren en dezelfde mensen bedreigen, aangezien het vaccineren van mensen tijdens een periode van wijdverspreide viruscirculatie in feite een virale evolutionaire druk uitoefent die ertoe leidt dat nieuwe, vaccinatieresistente stammen worden geproduceerd in de lichamen van degenen die zijn gevaccineerd (zoals Dr. Bossche herhaaldelijk heeft gewaarschuwd). Hoeveel vaccins er ook aan de wereldbevolking worden toegediend, het virus zal altijd muteren in een nieuwe vorm, waardoor die vaccins nutteloos worden.

  Dr. Vernon Coleman - "Mondkapjesdragers zijn lafbekken voor de grillen van de klinisch gestoorden"

Alleen natuurlijke immuniteit – breed-spectrum, “gegeneraliseerde” immuniteit – kan de cyclus stoppen en de pandemie tot staan brengen. Vaccins kunnen nooit een einde maken aan mutaties, infecties of overdracht van COVID-virussen om de eenvoudige reden dat vaccins niet in de toekomst kunnen kijken. Zelfs de CDC geeft toe dat ze ook geen infecties of overdracht kunnen voorkomen.

Zelfs als de vaccins nu stoppen, kunnen er in de komende 36 maanden wereldwijd een miljard mensen sterven.

Het is van cruciaal belang om te begrijpen dat zelfs als de fatale COVID-19 vaccinaties nu worden stopgezet, met 2,4 miljard mensen die al zijn geïnjecteerd, het goed mogelijk is dat een miljard of meer mensen zullen sterven aan ADE, vasculaire schade door spike-eiwitten, “gekke koeienziekte” door aanvallen van spike-eiwitten op de neurologie, of andere verwoestende effecten die worden veroorzaakt door de COVID-19 vaccinaties.

Alleen al in de Verenigde Staten zou een sterftecijfer van 20% onder de gevaccineerden neerkomen op ongeveer 40 miljoen doden, waarvan de meeste in de Democraten steden en staten, waar links georiënteerde schapen een hoge mate van gehoorzaamheid aan valse autoriteiten aan de dag leggen, terwijl zij hun lichaam vrijwillig beschikbaar stellen voor dodelijke medische experimenten in naam van de “wetenschap”. Je hebt je misschien niet gerealiseerd dat vrijwel de gehele Democratische partij in de VS zich vrijwillig heeft aangeboden als post-vaccin orgaandonor, maar tegelijkertijd zullen hun organen worden gekoloniseerd met spike-eiwit nanodeeltjes, zodat niemand hun organen nog zal willen hebben.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Recent interview met advocaat Reiner Fuellmich: “De inentingen zijn verricht om de wereldbevolking te verminderen en het lijkt er ook op dat vaccinatie wordt gebruikt om te zien hoe ons DNA het best kan worden gemanipuleerd”Volg Frontnieuws op Telegram

  De Nieuw-Zeelandse regering heeft de elite vrijgesteld van 'dodelijke' Covid-vaccins, terwijl ze de bevolking het vaccin oplegt
Vorig artikel1.135.579 gewonden 1.559 doden in het VK na COVID-19-injecties volgens de Britse regering
Volgend artikelAls je je leven in gevaar brengt door de kudde te volgen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Nou dat weer.
  We moeten een gif prik 2.0 ontwikkelen.
  Vertrouw het nou maar. Deze keer gaan we niet rommelen met allerlei troep.
  Je moet helemaal niks, daar heeft iedereen een werkend immuun systeem voor gehad.
  Wat al eeuwen goed werkt.

 2. Frontnieuws, waarom blijven jullie artikelen publiceren waarin onder andere staat dat de “Deltavariant” mensen kan doden na de genocideinjectie en in alle artikelen aannemen dat “het virus” bestaat?? Jullie weten heus dat dat hele “virus” nooit is aangetoond en gewoonweg niet bestaat. Waarom dit pushen van de virusagenda? Ik beschuldig niemand, maar kan iemand uitleggen waarom jullie geen afstand doen van het virusverhaal? Bedankt alvast.

  • Daarom kan je veel artikelen niet laten lezen aan twijfelaars.
   Je bevestigd hiermee alleen hun mening hiermee. Zie je wel dat het bestaat.
   Omdat het er staat. En geef daar dan maar een draai aan. Veel succes.

  • Ik denk dat dat vooral komt doordat ze stukken vertalen van andere sites. Het zijn niet hun eigen woorden, ze spelen alleen maar door.

   Wat dat betreft heb ik liever dat ze verschillende artikelen vertalen met voors en tegens dan ook hier in een te nauwe bubbel terecht te komen.

 3. Ze zijn bezig met de great reset. Inge. En dat plannen ze al heel lang. Ze hebben aleen op het juiste moment moeten wachten. En nu practisch iedereen gelooft dat het allemaal voor een beter leven is hebben de meeste mensen gewoon gelooft wat ze is voorgespiegeld. Er zijn al zoveel filmpjes met de uitspraken van Klaus Shwab en Bill Gates in de ban gedaan. Maar als je ze ziet praten over de resultaten waar ze voor werken dan klinkt het al heel angst aanjagend. Klaus heeft zelf gezegd dat de gevolgen ervan de 2e wereldoorlog in de schaduw zal zetten. Nouja..hoeveel vertrouwen heb je er dan op. En Bill geeft eerlijk toe verleden jaar dat hij 10 miljard had geïnvesteerd in de vaccins en er 200 miljard van gemaakt heeft. Jaja. Zo werkt het. Je door god gegeven immuniteit afnemen en dan afhankelijk maken van de vaccins die maandelijks moeten worden genomen om niet nog zieker te worden. Dat is waar de toekomst heen gaat. Dit is de 3e wereldoorlog verhuld in een mantel van gezondheid zorg. Erger kan een mens niet zinken. En alle regeringen die zich hebben laten omkopen zijn net zo schuldig. Ze denken dat ze geen consequenties zullen krijgen. Maar dat zullen ze ook nog wel ervaren. Het is een heel gevaarlijke tijd. Dus heel veel sterkte met het verzet

 4. WHO behoort in feite toe aan Bill Gates en de Chinezen (De Davos kliek).
  Kijk ook op Bill Gates…. GAVI… belangen in ALLE vaccinproducten (zie ook de polio affaire in Afrika.

  Het principe van de Code van Neurenberg wordt volkomen genegeerd het experiment moet gestopt worden als voortzetting letsel of dood tot gevolg heeft (Covid 19 vaccin).

 5. Het virus is de wereld ingebracht om het vaccin te kunnen uitrollen, lag al op de plank sinds de jaren ’80 van de vorige eeuw. Het vaccin valt de organen aan en kan binnen 48 weken voor ernstige problemen zorgen, wat ook de bedoeling is, wereld wijd gaat het om 1 miljard mensen.
  De reductie van de wereldbevolking is op gang gebracht, maar streven is 4 miljard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in