Het UCHealth-ziekenhuissysteem in Colorado zal niet langer orgaantransplantaties verstrekken aan iedereen die weigert zich te laten “inenten” tegen het coronavirus, bericht Ethan Huff.

In een aankondiging zei de in Denver gevestigde instelling dat zij nu systematisch in “bijna alle situaties” orgaantransplantaties zal weigeren aan “ongevaccineerden” omdat ongevaccineerde patiënten veel meer kans hebben om te sterven als zij “positief” testen op het Covid.

Om iedereen “veilig” te houden, zullen degenen die weigeren hun lichaam te laten vergiftigen met boodschapper RNA spike-eiwitten worden achtergelaten om te sterven zonder de organen die zij nodig hebben. Dit, zegt UCHealth, zal helpen om “de curve af te vlakken.”

Staatsafgevaardigde Tim Geitner, een Republikein, heeft zich publiekelijk uitgesproken tegen UCHealth voor dit beleid, dat volgens hem reeds een ongevaccineerde vrouw uit Colorado Springs heeft achtergelaten zonder de niertransplantatie die zij nodig heeft om te overleven.

Geitner zegt dat de beslissing van UCHealth “walgelijk” en discriminerend is, waarbij hij opmerkt dat een brief die de vrouw ontving van het transplantatiecentrum op de Anschutz Medical Campus in Aurora uitlegde dat ze op de lijst van niertransplantaties zal worden “geïnactiveerd” tenzij ze zich laat inenten.

De vrouw heeft nu 30 dagen om te beslissen wat ze wil doen. Als ze nee blijft zeggen tegen de experimentele injectiemiddelen zal ze permanent van de transplantatielijst worden verwijderd.

Amerikaans orgaantransplantatienetwerk zegt dat het niet discrimineert tegen donoren en ontvangers

Hoewel UCHealth weigert over dit specifieke geval te spreken, hebben functionarissen toegegeven dat bijna alle ontvangers van transplantaties en orgaandonoren eerst met het spike-eiwit gif moeten worden geïnjecteerd om verdere zorg te ontvangen.

  Alles wat fout gaat, was gepland door de samenzweerders

Volgens woordvoerder Dan Weaver geldt hetzelfde beleid in veel andere transplantatiecentra in de Verenigde Staten die ook besloten hebben een systeem van medische apartheid op te zetten dat mensen met een gecompromitteerd immuunsysteem discrimineert, evenals mensen met natuurlijke immuniteit.

“Een orgaantransplantatie is een unieke operatie die leidt tot een leven lang gespecialiseerd beheer om ervoor te zorgen dat een orgaan niet wordt afgestoten, wat kan leiden tot ernstige complicaties, de noodzaak van een volgende transplantatie-operatie, of zelfs de dood,” schreef Weaver in een e-mail.

“Artsen moeten de gezondheidsrisico’s voor patiënten op korte en lange termijn in overweging nemen wanneer zij overwegen of zij een orgaantransplantatie aanbevelen.”

In de VS coördineert een non-profit groep genaamd het United Network for Organ Sharing (UNOS) het transplantatieproces. Het UNOS zegt dat het, in tegenstelling tot UCHealth, geen beleid voert dat discriminerend is voor ongevaccineerden.

Transplantatiecentra zoals UCHealth, aldus woordvoerster Anne Paschke, “nemen dergelijke beslissingen op basis van hun individuele medische oordeel.”

Hoewel het een verplichting heeft om “geen kwaad te doen” en zorg te verlenen aan iedereen die het nodig heeft, ongeacht de injectiestatus, gaf Geitner tijdens een Facebook Live videopresentatie toe dat er “heel weinig” is dat het UCHealth-ziekenhuissysteem zal doen om patiënten tegemoet te komen die de griepprikken weigeren.

Het trieste is dat de vrouw die een nier nodig heeft al een mogelijke donor heeft gevonden en al antilichamen in haar lichaam heeft om elke mogelijke infectie met het Chinese virus die op haar pad zou kunnen komen te bestrijden.

Ondertussen sterven er overal mensen aan COVID-19 injecties, bij de tienduizenden of zelfs honderdduizenden, en UCHealth geeft niets om hen.

  EU wil vaccinpaspoorten nog EEN HEEL JAAR handhaven

“Terwijl meer dan een derde van de Amerikanen nog een dosis van een vaccin tegen het coronavirus moet krijgen, hebben leiders en bedrijven in toenemende mate vaccinatiemandaten omarmd, ondanks de intense oppositie van Republikeinen, die voorstander zijn van persoonlijke keuze,” meldt Outline.

“De ongevaccineerden kunnen te maken krijgen met werkloosheid of een duurdere ziektekostenverzekering en worden op sommige plaatsen geweerd uit delen van het openbare leven, zoals binnenshuis dineren.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het WEF heeft zijn nieuwste droom online gezet: “Zo zou ons leven er binnenkort uit kunnen zien”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGevaccineerde Duitsers moeten gele button dragen
Volgend artikelKrijg ‘het’ nu als u kunt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

  1. Ik zou niet eens een orgaan willen van iemand die de gifspuit heeft gehad want ik betwijfel of je er dan wel op vooruit gaat. Ik zou me liever bij het Koninkrijk van God voegen, een verheerlijkt lichaam dat geen pijn en ljjden meer kent en in de Vredige nabijheid van God leven tegenover deze wereld die steeds verder afzakt is zo gek nog niet.

  2. Een parallelle maatschappij brengt oplossing. Mijn zoon van 13 is amper ziek geweest. Nu zijn de meesten in zijn klas geprikt en zit nu voor de 3e keer ziek thuis in korte tijd. Zou graag een school voor ongeprikten hebben. Wil ook mijn bloed doneren, maar niet aan geprikten. Derhalve een alternatieve bloedbank. Huisarts idem.

  3. Ik snap zelfs niet dat een orgaan van een gevaccineerde, dat vol schadelijke gifstoffen zit dat bloedklonters en ontstekingen geeft, dat je dat in een nieuw lichaam stopt. Dan nog wat chemissche pillen erbij geven voor de pijn en zodat het lichaam het orgaan niet afstoot. Ja, stop de mensen maar vol gifstoffen. En zij noemen zich dan arts. Dat zijn echte kwakzalvers eerste klasse. Daaraan zie je dat reguliere artsen naar een FAKE school zijn geweest, de rockefellerschool. Het zijn fake artsen met fake medicijnen en fake scholen. Een goed geschoolde arts zou nooit een orgaan transplantatie doen van een persoon met gevaarlijke gifstoffen erin. Mensen moeten wegblijven van die reguliere artsen. Iemand die gezond leeft en alle gifstoffen vermijd in hun eten en verpakkingen zal geen orgaan transplantatie nodig hebben. Al die gifstoffen waar ze ons mee bombarderen zal je organen beschadigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in