Je moet welhaast hopeloos naïef zijn om in het verhaal van de media te geloven dat de invasie van Hamas gistermorgen een Israëlische “mislukking van de inlichtingendienst” was, schrijft Ben Bartee.

De Mossad is een van de, zo niet de machtigste inlichtingendienst ter wereld. Het deelt bovendien routinematig inlichtingen met de “Five Eyes” inlichtingendiensten.

De Mossad heeft zijn tentakels diep in elke belangrijke bondgenoot en vijand. Haar spionnen zijn verspreid over de Gazastrook, die een effectieve openluchtgevangenis is waar geen goederen naartoe stromen zonder de zegen van de Israëlische staat. De Gazastrook is waarschijnlijk het zwaarst bewaakte geografische gebied op aarde.

De Hamas-invasie van Zuid-Israël gisteren was een operatie waarbij minstens tienduizenden mannen betrokken waren, te land, ter zee en in de lucht, met behulp van allerlei apparatuur en wapens – drones, duizenden raketten, ontelbare vuurwapens en zelfs bulldozers die opgesteld stonden om Israëlische afrasteringen neer te halen.

En MSNBC en CNN willen u doen geloven dat dit allemaal een grote “inlichtingenfout” van de Mossad was.

Bibi Netanyahu zat vóór deze handig getimede invasie in echte politieke problemen. Nu, althans dat is de hoop, zullen de Israëli’s zich rond de vlag scharen voor een patriottisch Palestijns pak slaag en zal de overduidelijke corruptie van hun premier, althans tijdelijk, vergeten, zo niet vergeven worden.

Ondertussen zal de Israëlische inlichtingendienst, in plaats van gestraft te worden voor haar “mislukking”, haar “mislukking” gebruiken als een voorwendsel om meer financiering en meer autoriteiten voor zichzelf te vergaren om nog zo’n “mislukking” te voorkomen. De Hamas-invasie was alleen een “mislukking” als men gelooft dat het doel van de Mossad is om Israëlische burgers te beschermen, in plaats van meer macht voor zichzelf te vergaren.

  Mijn naam is Khan. Ik ben van het ICC en u staat onder arrest

Op zijn minst wist de Mossad van tevoren van de aanval af en liet het gebeuren om politieke redenen. Volgens mij is het waarschijnlijker dat de Mossad de aanval actief heeft gefaciliteerd.

Het soort mensen dat gelooft dat dit een grote inlichtingendienstfout was, zijn dezelfde mensen die geloven dat een handvol halfgeletterde holbewoners aan de andere kant van de wereld in hun eentje de grootste terreuraanslag in de wereldgeschiedenis hebben gepleegd, zonder hulp van spooks, en dat gebouwen met structuurbranden aan de bovenkant met vrije val netjes in hun eigen voetafdrukken instorten.

Als u zo iemand bent – en ik neem aan dat u dat niet bent als u dit leest – dan weet ik niet wat ik u moet zeggen. Lees een boek of zoiets.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Ze herhalen het woord ‘niet uitgelokt’ opnieuw, deze keer ter verdediging van IsraëlVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGazanen breken uit ’s werelds grootste concentratiekamp
Volgend artikelBrief geschreven door Albert Pike in 1871 onthult het Illuminati-plan voor Wereldoorlog 3
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

  • Voor sommige zaken zoals 9/11 en het geloof in een platte aarde en deze ‘Hamas-opstand’, is gezond boerenverstand voldoende om te begrijpen dat het lariekoek is, opgezet om het wereldpubliek een bepaalde richting op te duwen.

 1. “Op zijn minst wist de Mossad van tevoren van de aanval af en liet het gebeuren om politieke redenen”. Dat lijkt het meest aannemelijke scenario: “kijk, dit gebeurt er allemaal als je ons tegenwerkt”.
  Dit gaat ongetwijfeld leiden tot het (gedwongen) vertrek van netanyahu als het stof een beetje is neergedaald.

  • Hoi,

   Ik wou dat ik wat minder cynisch was maar in mijn optiek hebben ze actief geholpen. Ik heb daar de volgende redenen voor;
   – Die omheining zit tjokvol sensoren. Ze wisten dat die doorbroken zouoden worden maar deden niets om dat te stoppen
   – Checkpoints werden overllopen alsof niemand ze bemande (was wss waar is)
   – Meerdere legerbasissen werden zonder problemen overrompeld. Talloze voertuigen, wapens ed konden zonder problemen worden meegenomen naar Gaza.
   – Reactie op de invasie duurde vele, vele uren.
   – Luchtverdediging leek offline.

   Teveel klopt niet van het narratief van ze hebben het laten gebeuren.

   Groeten,
   Hugo

    • Hoi,

     Dank je voor het delen van de video. Ik waardeer je gebaar. Ik denk alleen dat we anders resoneren (om het maar bij de video inhoud te houden en een klein grapje te maken). Ik ben opgehouden te kijken toen ze kaarten ging leggen rond de 9 minuut in de video.

     Wat een beetje in de richting gaat waarin ik wel kan meegaan is het concept ”the noosphere”. Hier een uitstekend stuk er over. https://journal-neo.su/2023/04/20/earths-ultimate-war-a-battle-to-control-the-noosphere/

     Helaas alleen in het Engels beschikbaar. Het concept is basically dat kennis die is opgedaan door de mensheid door de milennia heen een soort van collectief onbewust beschikbaar is en dat men dat wil controleren en bestuderen om de mensheid te sturen in richtingen dat men wil.

     Allicht dat je er wat meer mee kunt dan ik met de video die je hebt gepost. Wie weet kunnen we daarmee iig een brug tussen wat wij beide denken overbruggen.

     Ik wens je een fijne en mooie dag.

     Groeten,
     Hugo

     • Hugo oktober 9, 2023 Bij 14:15
      Dag Hugo, mooi dat je deze link deelt. 🙂 Mooie herinneringen komen terug. The Phenomenon of Man van Teilhard de Chardin was boeiende literatuur die mijn moeder uitzocht.

      Het bevreemdt derhalve ook niet dat de Agressors proberen de synthese tussen het christelijke geloof en evolutie waar Teilhard het over heeft, tegen te gaan met de GMO gifspuit om daarmee zelf een soort van ‘evolutie’ in de hand te werken, die bovendien zwaar verkreupelend moet zijn, mensvernietigend ipv opbouwend. (FYI – niet alle Jesuieten zijn per definitie slechterikken. Teilhard was ook een paleontoloog en theoloog, ook al hecht ik persoonlijk geen waarde aan zijn schedel theorieën.) Het is in elk geval geestverruimend om dit idee van de noosphere te bekijken, en zeker gezien het ook in het gedachtengoed van Putin zit.

      “Let’s remember that it was Plato who predicted that Noocracy was humanity’s future political system.”

      • Hoi,

       Leuk om te lezen dat je wat had aan het stuk dat ik linkte. Ik kan je aanraden om alle links in dat stuk ook te lezen. Het is echt waanzinnig wat je dan leert. Zelfs RAND, welke de oorlog in Ukraine heeft gepland, neemt het concept zeer serieus.

       Er is meer tussen hemel en aarde en de grote religies helpen om dat onderdrukt te houden. Ik voel het, een nieuwe verlichting zit er aan te komen. Teveel mensen geloven niet meer in al die politieke bs, media bs, etc en willen hun leven zelf leven ipv verteld worden hoe ze het moeten leven.

       Mensen beginnen te begrijpen dat ze genaaid worden en dat de planeet ook genaaid wordt. Toen ik kind was waste ik auto’s in het platteland. Man, zoveel insecten gesplashed op oa de bumper om weg te wassen. Ze zijn er niet meer.

       We moeten geloven dat wij niet eindigen als die insecten….

       Om even terug te komen op jouw punt, Uiteraard zijn lang niet alle Jezuiten een probleem. Net zoals lang niet alle Moslims een probleem zijn.

       We met the enemy and it is us. Ik geloof werkelijk dat het de gewone mensen, die dit toestaan, het probleem zijn. Aka de massa zoals ik ze noem. Alleen door instemming van de massa kan dit systeem bestaan. Dat is de treurige conclusie die ik trek. Ik hoop dat the noosphere dat uiteindelijk taceld.

       Groeten,
       Hugo

       • Dag Hugo, bedankt voor je antwoord. 🙂 Ja, ik ben het eens met je, over de massa. Helaas. Heb net met grote interesse (en verbazing) een ander stuk van Phil Butler zitten lezen. Mensen zouden dit echt eens tot zich moeten nemen! Ik hoop ook dat Rusland er in slaagt met de noosphere de ‘New Economic World’ die ik al een tijd zie aankomen goed voor elkaar te krijgen – Oost Aarde en de verlichting. En West Aarde moet het dan maar bekijken… hoe treurig het ook is.

        Hier is de link:
        https://journal-neo.su/2016/10/21/vladimir-putin-s-third-way-as-seen-through-the-nooscope/

        En hier is een quote uit die link die sommigen zeker interessant zullen vinden:
        “Vladimir Putin has been quoted as saying that love is “the way” forward many times.”

        Werkelijk waanzinnig goede site, die NEO – de New Eastern Outlook. Nogmaals bedankt, jouw bericht was werkelijk de mooiste klank in een lange tijd, en laten we onze hoop niet verliezen op de verlichting, zoals de insecten ook verloren zijn gegaan. Met het verdwijnen van een klein radartje, vergaat langzaam de hele machine. Alles in onze wereld is verbonden.
        Groeten.

        • Hoi,

         Graag gedaan en fijn om te lezen dat je wat had aan mijn posts.

         Uiteraard heb ik dat stuk wat je linkt al gelzen maar hoop dat meer hier m lezen.

         Weet je wat ik het meest ironische vind? Een heel aantal lezers hier zijn illuminatie. Niet omdat ze geheime genoodschappen etc en een 33 graden bla krijgen. Maar gewone mensen beginnen het spel dat die lui spelen door hebben.

         Ze dachten met het internet de noosphere te kunnen veroveren. Het tegendeel lijkt de waarheid te zijn. Daarom nu censuur, ze zullen falen. Ik heb veel vertrouwen dat de geplande dystopie gaat falen.

         Doe wat je kan om daar aan bij te dragen. Je kan heel veel doen. Individueel stelt het niet veel voor maar als velen dat doen einde oefening voor die lui.

         Groeten,
         Hugo

  • Of het, al dan niet, om een falen van de inlichtingendienst gaat laat ik hier in het midden, maar het is alleszins geen excuus voor het beestachtige gedrag van de Hamas militanten, daarvoor blijven ze uiteindelijk zelf verantwoordelijk.
   Volgens Michael Snyder zouden ondertussen ook al videobeelden opgedoken zijn van het onthoofden van gegijzelden door Hamas.
   Als dat waar is, hebben deze Palestijnen een grens overgestoken die niet meer ongedaan kan gemaakt worden.

 2. Iedereen die de geschiedenis kent weet dat Groot Brittannië tijdens WO1 daar heeft aangewakkerd. Toen het Britse imperium in elkaar viel heeft de VS het stokje overgenomen. Sindsdien zijn de conflicten alsmaar erger geworden en zorgt voor steeds meer onrust op het Euraziatische continent wat nodig is om de Amerikaanse wereld hegemonie te behouden.

  Het is niet zozeer een religieuze kwestie maar een geopolitieke waanzin.

 3. Beste Mensen

  Deze zaak Stinkt

  Bekokstoofd in scene gezet door de Hoofd Jood zelf
  Om vervolgens weer landje pik als excuus te kunnen gebruiken

  Zie dat al gebeuren
  Straks ….
  Grote delen van de buurlanden worden ingelijfd
  Zoals altijd gaat
  Gaat ook hier weer een tijd overheen zodat deze stinkzaak in de vergetelheid is geraakt
  Immer Alles word ongeveer 50 jareen te voren ingepland
  Dat die drie Terreur Draaiboeken van het leven Heten
  Van met Leed als vermaak boeken
  Zie de nieuwe vertakking uitspansel draaiboek genaamd Covid Bijbel Corona zaak van Bill
  Ze lopen synchroon op wieltjes
  Alle terroristen spelen samen onder èèn hoedje
  Mensen op dwaalsporen zettende zoals via oorlogje spelen in Oekraïne
  Een paar belichamingen opofferen voor het eigen Ego ik belang moet kunnen volgens die door de vermoorden in de stoel gezetten om over hun te oordelen
  Bekend als de Schaapjesmensen
  Mensen met oogkleppen op
  Weest niet bang
  Zet die af Alstublieft

  Dank U

 4. Na een verhaal dat de Palestijnen vrij zou moeten als schuldigen voor deze door hun uitgevoerde aanval, vind ik het ietwat verwarrend dat ze in datzelfde stuk bestempeld worden als “een handvol half geletterde holbewoners”!? Denk niet dat de Hamas het weet de waarderen wanneer dusdanig benoemd worden 🙂 .

  • Ik denk het ook niet.
   Hier zijn ze juist op getraind om zo als martelaar te eindigen als het moet.
   Hebben ze hier nooit foto’s gezien waar baby bedjes bekleed worden met granaten en een AK47.
   Alleen om een mooie foto van hun nieuwe jihad strijdertje te plaatsen.

   “een handvol half geletterde holbewoners”!?

   Kwaaier ga je ze niet krijgen dan

  • Pierre oktober 9, 2023 Bij 14:00
   Dat van “een handvol….” slaat op de aanslagen van 9/11 , die volgens het officiele verhaal gepleegd zou zijn door Osama Bin Laden en volgelingen vanuit Afghanistan.
   Hopelijk wordt het artikel wat duidelijker zo.

 5. DAT heb ik al verkondigd zodra ik op de hoogte was van de gebeurtenissen….misschien hebben de vaxxins eveneens het denkvermogen aangetast, een raketgeleerde hoeft men echter niet te zijn om tot dergelijke conclusie te komen !

 6. De “geldige reden” is er nu om stevig door te grijpen is het niet.
  Hebben we al eens eerder gezien.
  Het woord “Lebensraum” schiet me spontaan te binnen.
  En als het toch uit de klauwen loopt is er altijd nog plek in het ontvolkte Oost Europa of misschien wel het westen als we daar ook rassenrellen krijgen.
  Win win voor een paar en een enorm leed voor miljoenen anderen.

 7. Je moet idd van de pot gerukt te zijn om te denken dat dit geen doorgestoken kaart is .
  Duidelijk gevogeld >!
  De legers zijn al aanwezig in sleuropa .
  De gassies rennen al brullend door de straten.
  The purge op Steroids .
  Binnenkort in Uw buurt 🤨
  Tijd voor het handboek overleven in eigen omgeving .
  Spijkers onder de welkom mat 😁
  De voorhamer uit de schuur met een veer achter de deur .
  Meer tips volgen asap 😎

 8. Un témoignage (vrai ou faux ?) dit que l’Egypte aurait informé et prévenue le gouvernement de Bibi de la préparation d’une grosse opération imminente depuis Gaza. Mais que celui là n’en n’a pas tenu compte …

  Si ces politiciens sont capable de faire tuer leurs frères et soeurs en obligeant à des injections mortifères de vaxxx pfizz / cv19, extrêmement thrombotiques et pathogènes, de quoi sont ils capable d’autre ?! (Question de logique…) Alors “Bibi en prison !”

  “Qui prendra les armes périra par les armes” (disait JC)… Alors mes frères Israéliens PRUDENCE, ne tombés pas dans le piège ! Il faut résister au désir de vengeance, et de meurtre. …

  (Nederlands,red.)

  Volgens één verslag (waar of niet waar?) heeft Egypte de regering van Bibi geïnformeerd en gewaarschuwd dat er een grote operatie vanuit Gaza op handen was. Maar Bibi’s regering trok zich hier niets van aan …

  Als deze politici in staat zijn om hun broeders en zusters te laten vermoorden door hen te dwingen dodelijke injecties te nemen met vaxxx pfizz / cv19, die extreem trombotisch en pathogeen zijn, waar zijn ze dan nog meer toe in staat? (Kwestie van logica…) Dus “Bibi in de gevangenis!

  “Wie de wapens opneemt, zal door de wapens omkomen” (zei JC)… Dus mijn Israëlische broeders wees VOORZICHTIG, trap niet in de val! We moeten het verlangen naar wraak en moord weerstaan …

 9. Joden zijn al meer dan 10tal jaren geïnfiltreerd in Hamas.

  False flag. Zowel de Joden als de Palestijnen zijn het slachtoffer.

  David Icke what’s REALLY happening in Israël. (1 dag geleden). 🤔

 10. Wat een nitwits hier.

  Of het nou om de hezbollah, al fatah, hamas of de plo gaat ; het is àllemaal controlled opposition, wànt door het koshere grootkapitaal opgericht.

  Neem de Muslimbrotherhood nou, opgericht rond 1910 : die heeft haar wereldwijde HOOFDkantoor in Londen op hemelsbreed nog geen 1,5km van de MI-6 WA-HAA-HAAAA !!!

  Pssst : Arafatje was een (egyptische) (crypto-)jood.

  O ja, wisten jullie dat Kemalleke Attatürk er ook eentje was ? Geweetwel, zo’n ‘donmeh-gevalleke’. Raar maar (historisch) WAAR !
  Weten de huidige Turken veel dat hun land naar een (crypto-)jood is vernoemd !

  Afijn, blijkbaar net zo min als de lezers van deze site … kuch-kuch …

 11. O ja, ik was “al quaida” vergeten, evenals de moedjaheddien enz

  Al quaïda betekent trouwens “peuterpotje” in het arabisch.

  Je weet wel, zo’n plastic ding waar je je zuigeling op zet om hem of haar even goed te laten kakken.

  Het is maar dat je ’t weet !

 12. Een bespottelijk article, waar alleen maar Joden haat uit spreekt.
  Ik vind dit een slechte beurt voor frontnieuws, en zou deze rommel maar snel verwijderen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in