Mijn voorbereidingen voor het False Flag Weekly News van dit weekend, met het tongue-in-cheek hoofdverhaal waarin gesuggereerd werd dat de verborgen boodschap van het noodalarm van woensdag “moordende tranny Sarah Ashton-Cirillo loopt vrij rond” was, werden op schokkende wijze onderbroken door de uitbraak uit het concentratiekamp in Gaza. Plotseling was het noodalarm echt – en werd het overal in Israël afgegeven, schrijft Kevin Barrett.

Zoals gewoonlijk gaven de Westerse debielen de slachtoffers de schuld. In een slappe poging tot zieke humor veroordeelde de woordvoerster van de Amerikaanse Nationale Veiligheidsraad, Adrienne Watson, de aanvallen als “onuitgelokt”.

Blijkbaar is het geen provocatie om honderden Palestijnen af te slachten, die vrijwel allemaal ongewapend zijn en geen bedreiging vormen, waaronder veel vrouwen en kinderen. In veel gevallen worden kinderen voor de sport gedood door Israëlische sluipschutters die erover opscheppen op social media en nooit gestraft worden.

De Israëlische regering steunt dit sportschieten op kinderen. De aan Netanyahu gelieerde minister Ayelet Shaked heeft er in memoriam voor gepleit dat Israël niet alleen alle Palestijnse kinderen uitroeit, die zij “kleine slangen” noemt, maar ook de moeders doodt die hen baren. IDF-soldaten zijn het daarmee eens, en pronken met hun instemming door trots “one shot two kills” T-shirts te dragen.

Vóór de Gaza-uitbraak van gisteren had de ultra-extremistische Israëlische regering al meer Palestijnen gedood dan in het hele afgelopen jaar. Nu is het op weg om een record aller tijden te vestigen.

Blijkbaar is het ook geen uitlokking om herhaaldelijk het oudste en grootste architecturale monument van de islamitische wereld, de al-Aqsa moskee, binnen te vallen en te ontheiligen, terwijl ze voortdurend dreigen om het te vernietigen en er een bloedoffertempel voor in de plaats te bouwen. De ontheiligingen en bedreigingen door krankzinnige kolonisten, onder bescherming van Israëlische soldaten, zijn de afgelopen maanden en weken geëscaleerd.

Hoe zit het met geweldloosheid?

Zelfs verstandige westerlingen zoals Michael Hoffman die Operatie al-Aqsa Vloed nooit onuitgelokt zouden noemen, blubberen vaak: “Maar waarom proberen de Palestijnen geen geweldloosheid?” Ik mailde Michael terug:

  Arts: Amputaties zonder verdoving; maden groeien in geamputeerden - geen antibiotica in Gaza

“Ze hebben geweldloosheid geprobeerd. Het werd de Grote Mars van de Terugkeer genoemd. Honderden geweldloze demonstranten werden gedood en duizenden opzettelijk verminkt.

“Als je uit het concentratiekamp in Gaza wilt komen, moet je je een weg naar buiten schieten.”

Bulldozers helpen ook.

“Maar…maar…maar geweldloosheid?”

In feite proberen miljoenen Palestijnen geweldloosheid al bijna onafgebroken sinds 1917, toen ze voor het eerst binnengevallen en bezet werden door het Anglo-Zionistische Rijk. Elke dag zijn er in Palestina geweldloze demonstraties, maar ook informatie-activisme in de vorm van ontmoetingen, kunst- en poëzieproducties en tentoonstellingen, en ontelbare andere creatieve pogingen om hun boodschap over te brengen. Palestijnse universiteiten zijn broeinesten van onderzoek, teach-ins en stimuleringsprojecten. Dit alles wordt genegeerd door de zionistische mainstream media, die non-stop pro-genocide propaganda uitgeven. (Luister voor meer informatie naar mijn interview uit 2016 met Miko Peled en Mazin Qumsiyeh).

De multipolaire wereld heeft geen plaats voor Israël

Het ongekende militaire succes van Operatie al-Aqsa Flood kwam op de verjaardag van Vladimir Poetin. Net als de Speciale Militaire Operatie van Poetin was het een preventieve reactie op de voorbereidingen voor een massale aanval. Zoals Sam Husseini treffend opmerkte:

…het schaakbord was in principe klaar voor Israël om de Palestijnen af te ranselen. Dit werd vooral gedreven door het streven van de Amerikaanse regering naar “normalisatie” tussen Arabische staten en Israël – zie het recente nieuwsbericht dat ik voor mijn dagtaak heb gemaakt. Dit en andere dingen – de Turkse president Erdoğan ontmoette Netanyahu onlangs voor het eerst – maakten duidelijk dat Israël in de positie was om de Palestijnen massaal geweld aan te doen. Ik weet het niet, maar ik vermoed dat Hamas tot dezelfde conclusie kwam en besloot als eerste toe te slaan.

Ik betwijfel of Hamas Operatie al-Aqsa Vloed plande als verjaardagscadeau voor Poetin, maar de symboliek was toepasselijk. Poetin is het levende bewijs dat militair verzet werkt: zelfs als je enorm zwak, kansloos en vooral kansloos gepropagandeerd bent door het Anglo-Zionistische Rijk, kun je ze nog steeds op hun tanden trappen – en ze uiteindelijk verslaan.

  Hoe zou het eruit zien als je aan de verkeerde kant van de geschiedenis zou staan?

Poetins besluit uit 2015 om militaire macht te gebruiken om Syrië te redden van de Anglo-Zionisten kwam op aandringen van de grote Iraanse generaal en martelaar Qasem Soleimani. Soleimani hielp Poetin begrijpen dat de neocon-gekaapte Anglo-Zionisten niet tot een overeenkomst in staat zijn, uit zijn op wereldwijde overheersing en slechts één taal beheersen: de taal van het geweld.

Het is geen toeval dat Soleimani en zijn overlevende team in Teheran niet alleen de aartsvijanden van het zionisme zijn, maar ook de avant-garde in de mars naar multipolariteit. De twee projecten – het ontmantelen van de door de VS geleide unipolaire orde en de bevrijding van Palestina – zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De zionistische entiteit die in Palestina is gehuisvest, is daar alleen maar dankzij de kolossale financiële en militaire steun die ze van het bezette Washington krijgt. In 1973, bijna op de dag af vijftig jaar vóór Operatie al-Aqsa Vloed, zou een even briljante verrassingsaanval, d.w.z. een “catastrofaal falen van de Israëlische inlichtingendienst”, de entiteit van de kaart hebben geveegd als Kissinger niet had gedreigd de USSR met een atoombom te bombarderen, terwijl hij Tel Aviv met militaire noodhulp overstelpte.

Vandaag de dag, net als in 1973, verdwijnt “Israël” zodra de Amerikaanse belastingbetaler stopt met ervoor te bloeden. En naarmate de multipolaire wereld zich verder ontwikkelt en de Amerikaanse dollar instort, kunt u er zeker van zijn dat de Amerikaanse belastingbetalers zullen stoppen met het steunen van de zionisten. (Als de Amerikanen er ooit achter komen wie hun land vernietigd heeft, zullen ze veel ergere dingen doen dan alleen de fondsen stopzetten).

  Deagel's voorspelling voor 2025 liet zien dat Amerika en Israël absoluut vernietigd zouden worden in WO 3, waarbij de bevolking van Israël met meer dan 60% zou afnemen en Amerika zou veranderen in een derdewereldland

Sommigen beweren dat naarmate de Amerikaanse hegemonie afneemt, de zionisten zullen overleven door nieuwe vrienden te maken, waaronder Arabische landen als Saoedi-Arabië en Marokko en opkomende grootmachten als India en China. Deze analisten schijnen zich niet te realiseren dat de opkomende mondiale meerderheid het zionisme en de extreme, genocidale versie van het westerse kolonialisme die het vertegenwoordigt, absoluut verafschuwt. Overweldigende meerderheden in Saoedi-Arabië, Bahrein, de VAE, Soedan en Marokko – de vijf Arabische landen waarvan de regeringen onder druk werden gezet om zich te “normaliseren” met de zionistische entiteit – verzetten zich tegen normalisatie, verachten “Israël” en juichen het Palestijnse verzet toe.

Wat India en China betreft, beide landen werden in principe vernietigd door het Anglo-Zionistische banksterrenimperium in zijn 19e-eeuwse versie. De bevolking van beide landen, vooral de beter geïnformeerde invloedrijken, hebben geen boodschap aan de bankiersdynastie die hun eigen landen verpletterde voordat ze zich genocidaal tegen de Palestijnen keerden. Het grootste deel van China en India, en eigenlijk het gehele Mondiale Zuiden, zal niet rouwen om de ondergang van het Westerse bankiersimperium en zijn genocidale speerpunt in bezet Palestina. Integendeel, ze zullen elke gelegenheid aangrijpen om die ondergang te bespoedigen.

Dus de openlijke oorlog van de zionisten tegen de bijna twee miljard moslims in de wereld, die ook een geheime oorlog tegen bijna drie miljard christenen is, is gedoemd te mislukken. De stam die haar kinderen traumatiseert zodat ze geloven dat de hele wereld hen zonder reden haat, en vervolgens dat trauma bewapent om haatdragend gedrag te produceren en te rechtvaardigen, is goed op weg om de onvermijdelijke gevolgen van haar daden te oogsten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

MSNBC verklaart “20 Israëlische levens zijn de levens van 1.000 Amerikanen waard”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAl deze dood is de schuld van de westerse pers
Volgend artikelNee, de Hamas-invasie was geen Israëlische “inlichtingendienstfout”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

70 REACTIES

 1. Kevin Barret, een holocaust-ontkenner en iemand die het Anne Frank verhaal een mythe noemt. Heeft het over gaza als concentratiekamp. Voor de gewone gazanen klopt dat, die mogen van hamas nergens heen en alle plezier is verboden door de religieuze islam-politie. Bruiloften worden in het geheim gevierd, het kan zo maar zijn dat hamas het bruidspaar executeert. Kevin barret is een jihad-verheerlijker. Dat zijn altijd hardcore marxisten gefinanciert door religieuze extremisten. Vaak vele malen erger dan het ‘onrecht’ wat ze proberen te bestrijden.

  • …en u gelooft dan zeker ook dat er een “heel gevaarlijk CV” is geweest en dat de remedie “heel veilig en goedwerkend” is gebleken, die geen enkele negatieve bijwerkingen heeft?!

   • De Palestijnen hebben met hun barbaarse actie, hoe dan ook, hun hand overspeeld.

    De kans is groot dat er als gevolg van het wegvallen van de watervoorziening in Gaza weldra allerlei besmettelijke ziektes (typhus, ens.) zullen gaan uitbreken.

    Ik denk niet dat de Palestijnen nog op veel sympathie zullen kunnen rekenen van landen om hun nog medische hulp te geven en zelfs als ze die krijgen zal Israël wellicht niet geneigd zijn om deze hulp zomaar toe te laten.

  • Ja Rob via Egypte komen er heel veel wapens binnen.
   De Sinaï enorm groot en niet onder controle van de Egyptische overheid.
   Het is een grote zandbak en boevenbende, waar je niet zonder bewaking doorheen kunt.
   Zij “ helpen smokkelen “ voor geld.
   Ben er voor corona tijd vaak geweest en het onder mijn ogen zien gebeuren…..

   • De vastberaden stappen van de Palestijnen zijn een volkomen legitieme verdediging tegen zeventig jaar bezetting en verschrikkelijke misdaden van het onrechtmatige Zionistische regime”, luidde de verklaring. Ook werd in de verklaring uitgesproken dat Iran de Palestijnen zonder voorbehoud zou steunen. “Maar we zijn niet betrokken bij het Palestijnse antwoord, dat door Palestina zelf werd uitgevoerd.” Een logisch gevolg van het onderdrukken!!! Uiteindelijk zal de bal omhoog schieten!!!

    • Het fabeltje van de ‘bezetting’ is een leugen. De Israëliërs hebben duizenden jaren in de Kanaän gewoond en er nog onder Romeinse bezetting geleefd.

        • Ik ga niet in je BS mee. Dus je kan zoveel links sturen als je wilt. Een concentratiekamp daar sta jij achter, ik niet. Opgesloten als ratten in de val, dat moet eens bij jou en je vrienden gebeuren. Eeuwige slachtofferschap en vergoedingen na vervolging voor de uitverkorene bevolkingsgroep, andere volkeren die nog erger hebben mee gemaakt, geen eeuwige solidariteit mee. Jij denkt zeker dat mensen achterlijk zijn omdat ze dat niet steunen, jij leeft in een verdraaide realiteit.

      • Beste Mensen

       Het heele Zooi is verdraaid
       Spiegel reflex via de enige eerste spiegel
       Te weten de Ogen
       Alles is 180° verdraaid
       Mensen Weest daarom goed op Uw hoede bij elke Handeling

       Dank U

 2. Als de aarde een school is, wordt de sfeer zwaar verziekt omdat elke klas wordt geregeerd door een paar pestkoppen. Iedereen lijdt eronder, de hele school is een hel aan het worden en ondertussen zijn wij wel met veel meer, maar de hele school blijft passief. Niemand staat op of organiseert zich want… angst angst angst…

  De samenleving, en vooral de overheid, is een totale mislukking. Toen we alleen leefden en onszelf verzorgden en samenwerkten, durfden we nog te organiseren en te strijden tegen het kwaad. Nu willen we alleen maar ons hoekje in de kippenschuur veilig stellen terwijl we door de overheid massaal worden doodgespoten, vergast en vermoord.

  Alle overheden moeten worden beëindigd en we moeten ons vanaf de grond opnieuw organiseren. Mens voor mens moeten we veranderen ipv land voor land. Maar dat lukt ons niet meer… dus we zullen ten onder gaan tot we alles weer allemaal zelf veranderen. We gaan de bodem raken en we zullen vanaf daar de tirannen moeten doden die de hele mensheid kapotmaken en we zullen alles opnieuw moeten opbouwen. En in die opbouw moeten we geen overheid meer creëren. Dit hele piramidespel moet worden ontmanteld.

 3. Sommigen lopen achter het beloofde land aan, sommigen zien overal Joden achter elk kwaad of moord, sommigen zien elk kwaad achter elke Moslim, de mening al van te voren klaar hebben zonder enige verdere kennis, het niet willen erkennen dat het Palestijnse volk onder apartheid leeft, wat moet tegen al die mensen zeggen, we praten langs elkaar heen en blijven in ons kleine beschermde wereldje hangen.
  Ik keek op een terug waarin bijna alleen Joodse mensen zaten, Radi Suudi is een man van gemixte ouders, een Palestijnse en Nederlandse ouder, Berber van der Wouden namen het op voor het Palestijnse volk, de rest van de gasten met de lijsttrekker van de VVD die geen enkel oog of oor hebben naar het feit dat er gewoon miljoenen Palestijnen zien die in een onleefbare situatie leven, wil de ander niet luisteren maar alleen maar zijn betoog houden zonder enige tegenspraak, ja dan ben je klaar.
  Suudi zei dat Nederland eigenlijk alle goed keuring geeft aan het beloofde land om terug te slaan, hoeveel doden 10.000 of 15.000 moeten er vallen voor dat men een vredesmacht gaan installeren daar en de gewapende partijen ontwapenen, zo dat lijkt er meer op dan het eindeloze door gaan op deze weg door het illegale bezetten van het Palestijnse volk.

  • Elke moslim groeit op met de leer van de koran dat allah je beloont wanneer je joden vermoord.
   Het staat zelf zeer uitgebreid beschreven in de koran dat je als martelaar beloont wordt mocht je overlijden tijdens je actie.
   Vanaf de geboorte wordt dit er in gestamp.
   In palestijnen land krijgt je familie er zelfs een uitkering voor omdat je zo trouw aan allah bent geweest en de koran regeltjes hebt nageleefd door een jood te vermoorden.

   • Bert,
    De holocaust is begaan door Europese mensen, daar hebben de Arabieren of Moslims helemaal niks mee te maken, ik schreef hierboven al, als je als persoon al geen eens wilt erkennen dat er een Palestijns volk bestaat en er alleen al vanuit gaat dat het beloofde land toekomt door G.d gegeven aan de Joden, ja dan ben je uitgepraat.
    Het Palestijnse volk heeft niet alleen Moslims in zijn volk, ik herinner mij haar naam niet maar binnen de PLO was er een hogere vrouw in functie, die ik nu al heel lang nooit meer heb gezien, denk dat zij een advocate is maar zij is een Christen en de Palestijnen hebben haar hoog zitten, ik herinner mij de Palestijnse journalist die kort geleden gewoon is doodgeschoten door een sniper terwijl zij duidelijk press op haar kleding droeg, die was een Christen, zij was een erg geliefd persoon omdat zij moedig was en streed tegen onrecht, gewoon neergeschoten door een Israelische soldaat zomaar.
    Ik kan eindeloos doorgaan met allemaal feiten maar als je alleen maar blijft herhalen dat de Moslims Joden haten ja dan heeft wat ik schrijf weinig tot geen zin, ik durf te stellen dat de Moslims het zionisme haten want het zionisme zorgt dat er voor hen geen plek is, de genocide op Joodse burgers in Europa is gedaan door witte Europeanen en de Arabieren hebben daar geen schuld aan.
    Ik ga nu niet meer reageren want welles nietes daar heb ik geen zin in, maar ik eindig met het feit wat het belangrijkste is in dit conflict te benadrukken, de Palestijnen leven onder bezetting, die illegaal is en al heel lang gaande is, hier doet men niks tegen dus is het wachten op de volgende reactie!

    • Ik heb het nooit over een door god gegeven land gehad.
     Ik heb niks met geen enkel geloof.

     En lees eens wat meer uit de koran voordat je stom begint te lullen.
     Je hebt geen flauw idee wat daar in staat.
     Behalve wat je van je moslim vriendjes hebt gehoord.
     1 en al vrede zou het dan moeten zijn.

    • flardinga oktober 9, 2023 Bij 13:42
     Het Zionisme. Precies. Dat is het probleem. Zelfs mijn Johova buren kwamen tot inkeer about die Zionistische indoctrinaties. Pas op voor dat verdomde Zionistische bewind in de VS. Kijk maar hoe “ISIS” nog niet zo lang geleden was verzonnen.

    • Hulde voor jou Flardinga, en dit is niet de eerste keer!!!! Jij weet wat er speelt, de rest toetert het zionistische opleidingsboekje na!! Volstrekt zinloos

  • Beste Mensen

   In werkelijkheid bestaan er geen landen
   Alles leeft in , op en om Mama Aarde
   Dat heet een levende planeet
   Alle levende Wezens welke belichaming ook
   Ze hebben allemaal even veel of veel meer Rechten op het leven dan de dieren genaamd Mensen
   Waarom ?
   Omdat die dieren genaamd mensen als enigen zijn die bezeten kunnen worden door het Ego ik
   Dan vergeten die wie Ik is en ook wie IK is
   Ze lijken alle drie wel op elkaar maar er zit ontzettend veel verschil tussen
   Ze zitten wel allemaal met elkaar in verbinding
   Evenals een Vlieger de Touw en de Vliegenier
   Daarom leert Uzelf kennen
   Het is heel moeilijk
   Maar eenmaal begonnen
   Gaat alles wel goed komen

   Komt Allen tezamen …….
   Jubelen van vreugde …..
   Komt nu o komt nu .. uit … Bed
   Ja … zonder .. of met Hemd
   Prijs de Almachtige …. uit het …..Diepste
   Van het hart met Lofzang
   Kom laten wij aan biden 2x
   Uwe Heiligheid

   Zoekt en Gij zult vinden
   Vervolgens
   Klopt en er zal worden geopend

   Dank U

 4. Beste Mensen

  ik Jood ik Mag stelen
  Jij wat anders
  Jij mag Niet Stelen Dora ?
  Vanaf de Jeugd met de Paplepel vol gestoud
  Zo doen alle drie de doolhoven
  Zowel de Joden Thoristen Terroristen
  De Christen Bijbel Terroristen
  Als ook de componentenplakmiddel lijm genaamd Allah Plak Korrelaan Koran terroristen

  De ene haat leugen wil het andere Haat leugen overtreffen
  Daarom heten ze de drie gebroeders
  Die zich bekend maken als de Heilige Geest Jood Jahweh de grondlegger , De Vader Christen Je-zus de vermenigvuldigster ookwel aan elkaar geschreven als Jezus en uiteindelijk na nagenoeg alle levende wezens te hebben uitgeroeid de Ali Baba’s uit de woestijn doortrek via Islala lambiek en jerom ookwel bekend als Memed Mohamed van Is-lam gelegd op zoek naar een leefbare plaats
  Als eerst in holen en grotten
  Vervolgens als het weer leefbaar word boven de grond
  Zo ongeveer 5 generaties later uit de holen naar boven kruipende
  Dus
  De Domste wezens
  Wie zijn dat ?
  Zelf invullen

  Dank U

  • ‘Maar het vervelende is: wij kunnen de Nolleke-en-Wout-kliek nooit meer afzetten. Want een meerderheid van de bewoners profiteert thans van het solidariteitsfonds, óf werkt full-time voor de Vereniging van Eigenaren.(Of allebei.) En dat wil die meerderheid graag zo houden. Nolleke en Wout c.s. zullen dus altijd de verkiezingen winnen. Wij zitten als een rat in de val.’

   Haha… aardige vergelijking. We zitten gevangen in een piramidespel. Maargoed… ik heb niet zo’n boodschap meer aan de meerderheid. Echte veranderingen beginnen niet bij de meerderheid. Tirannie en onderdrukking begint bij de meerderheid. Ik weet ook (nog) niet hoe we uit deze positie kunnen komen, maar uiteindelijk steek ik liever met een minderheid de hele flat in brand en daarna moet de meerderheid wel aanpassen en opnieuw beginnen. Oorlogen en revoluties beginnen niet met meerderheden. Nolleke en Wout kunnen een ongeluk krijgen, de hele flat kan afbranden… er zijn legio opties waar we niet aan denken omdat we nog binnen de kaders van ‘fatsoen’ en ‘normen en waarden’ blijven kleuren. Als je een vervallen flat wil herbouwen, zul je hem moeten slopen.

   De vijand creëert steeds een crisis om bij de door hen gewenste oplossing te komen, dat kunnen wij omgekeerd ook, maar dan moeten we de minderheid wel gaan organiseren om onze eigen plannen, agenda’s en doelen te bepalen. Het moet gewoon eerst helemaal fout gaan voordat de minderheid er genoeg van krijgt en zich gaat organiseren. En dan worden Nolleke en Wout doelwitten en de flat zal tot de grond afbranden.

   • Hoi,

    Dank je voor je uitgbreide reactie. Zoals je inmiddels hebt gelzen is dat ik niet geloof in een collectieve oplossing voor dit probleem.

    “Men, it has been well said, think in herds; it will be seen that they go mad in herds, while they only recover their senses slowly, one by one.”

    De flat hoeft niet af te fikken. De bewoners die er niet horen moeten verwijderd worden door niet gewelddadig gedrag. Je wil je eigen flat toch niet in de fik zetten?

    De leners hebben heel veel macht nu omdat ze de geldpers bezitten. Als spaader, spaar gewoon in iets anders dan andermans schuld. Uiteraard iets wat niet geprint kan worden. Als genoeg mensen dat doen…. Aanschouw de oplossing.

    Ja, dat betekend geen pensioen meer voor allen die ervoor betaald hebben. Sorry, dat verdien je want je begrijpt niet dat daardoor toekomstige generaties jouw welvaart moeten betalen. Dat kan je niet van een nieuwe generatie verwachten. Gaan ze uiteindelijk niet doen.

    Ik snap dat ik vrij complexe concepten over geld en schuld post maar als je dat concept niet snapt zal je 1 manier om onder deze slavernij uitkomen nooit toepassen.

    Sparen in een andermans schuld is een recept voor conflict. Iets wat ons huidlige geldsysteen is. Simpeler kan ik het niet verwoorden.

    Groeten,
    Hugo

    • We moeten individueel, mens voor mens, veranderen. Daarna kunnen we zien dat we als geheel vanzelf veranderen als iedereen elkaar gaat dienen. Want als iedereen elkaar dient, dan wordt iedereen bedient. Maar daarvoor moeten we eerst allemaal individueel transformeren en tot de realisatie komen dat we allemaal hetzelfde nodig hebben.

     • Hoi,

      Allicht dat we elkaar niet goed begrijpen. Of dat we een andere visie hebben of…. Maakt verder niet uit.

      Voor ik verder ga wil ik wel benadrukken dat ik onze uitwisseling van gedacten zeer waardeer.

      Zoals ik het zie ben jij een idealist. Ik snap dat en respecteer dat. Was ik ooit ook. Ik ben nu een realist of hoe je het ook wil verwoorden.

      Je stelt dat we allemaal hetzelde moeten worden voordat het goed op deze aardkloot kan worden. Ik ben oneens. Wat mij betreft ben ik uniek en wil mijn eigen willetje, hoe onbelangrijk dan ook, een plek heeft. Of tenminste gerespecteerd wordt.

      Wil jij door op 1 been in een sloot staan voor een kwartier per dag omdat je denkt dat dat wereldvrede veroorzaakt. Prima. Ga je gang. Zolang je maar respecteert dat ik dat niet ga doen.

      Ik ben soms een lul. Als je luidkeels schreewt voor massale immigratie, voor oorlog etc en je komt daardoor in problemen. Sorry, verdiend en geen hulp wat mij betreft. Leer de gevolgen maar eens kennen.

      De huidige situatie, in mijn optiek, is dat iedereen lui is geworden want acties? We beschermen je wel tegen de reacties. Uiteraard betaald door degenen die het niet eens waren met de acties.

      Net zoals in de flat.

      Groeten,
      Hugo

    • Beste Mensen

     Als men dan nog steeds geen conclusies kan trekken
     Na zo een makkelijke uitleg
     Dan kunnen die genen het hoofd in de WC pot Reinigen
     Misschien krijgen die genen dan een klein beetje helderheid
     Dus gewoon geen schulden maken
     Klaar
     Leef met wat men ter beschikking heeft maar neem nooit en te nimmer schulden bij de Crimineele Staten aan
     Anders wordt Men Zwaar tot ver binnen de botten uitgemolken
     Dus bloed-loos ook van binnen in de de kern van de botten

     Dank U

     • Beste Ringo Dada,

      Ik heb nooit gereageerd op jouw posts. Ik dacht altijd dat de dado kuntbeweging wel zijn sporen zou hebben achter gelaten.

      Het was een mooite beweging welke de absuditieten van die periode pijnlijk duidelijk maakte. Dada was het, niets intelligent of iets in die richting. Dada was een goede samenvatting van die periode.

      Jammer om te zien dat we weer in zo een situatie zitten. Fijn dat een dada aanhanger er nog is. Of weer is.

      Geschienenis, wat een bitch. Oorlog, oorlog en raad eens wat? Oorlog. Zullen wij, gewone mensen, een keertje nee tegen oorlog zeggen? De mensen in het oosten zijn verder dan wij. Zij doen er alles aan om oorlog te voorkomen.

      Vrede.

      Groeten,
      Hugo

      • Beste Mensen

       Zo is het
       Fijn om te horen
       Minister president van Restant Bharata Genaamd India
       Meneer Modi’s Slogan is
       Sab Ka Saath Sab ka Vikash
       Beteken :
       Allen Samen Gezamelijk Hogerop klimmend vooruit komen

       Dank U

 5. Ik vind de berichtgeving over deze vreselijke gebeurtenissen via frontnieuws totaal verwerpelijk.
  Als we over Israel of Jeruzalem praten, hebben we het over joods historische grond.
  Dit land wordt omringt door een enorm uitgestrekte Arabische wereld.
  Dat uitgerekend dat kleine stukje grond, nog kleiner dan Nederland, wordt opgeeist door moslims, zegt genoeg.
  Israel is de enige democratie in dat gebied, omgeven door Islamitische staten, dictatoriaal geregeerd, met moslims die een blinde haat hebben tegen christenen en joden.

  • Beste Mensen

   Vraagje ?
   Wanneer is dat Stukje Grondgebied welk al lang en breed bewoond werd aan de All Valse Joden toe bedeeld ?
   Op welke manier vond dat plaats ?
   Immers de echte Joden die woonden al in Afrika
   Ten eerste die verschrikkelijke All wezens uitziende als de Witte Mensen werden verjaagd van de huidig bekende plaats geheten Engeland vlak ernaast zaten de Witte All Iss-Lalamieten van StinktyWinkyDipsiLalaPo in Scotland en in Wales daar zaten de Witte All Christenen
   Dezen Allen bekend als de Kopiecat’s Krishna beter gezegd de kopiëerder’s van Krishna duidelijker gezegd de Poundraka Krishna of imitator’s van Krishna
   De laatste twee zijn naderhand ook afgereisd achtervolgende de grondlegger van Terrorisme immers onheil kan nooit alleen op pad zonder ListBedrogChristen , GeweldMoordIslam
   Nu nagenoeg de heele Aardbol is erdoor bezaaid vervuild vergiftigd bezeten in beslag genomen via dat soort bezeten lichamen
   En als de emmer vol is
   Wat doet men dan ?
   Men lege het
   Even als de vuil container vuilniszak in huis
   Waar bevind dat huis in dit geval ?
   Dat is het lichaam zelf
   Waar puilt het uit en begint het te stinken ?
   Uit de Mond de Oren de Neus gaten
   Die deksels deuren staan immers 24/7 open
   Waar het tot in het hoofd tot diep in de Hersenen van Vol is
   Stroomt het de Mond aan over
   Zo luid de gezegde in het echt
   Welk ook ergens in de Bijbel voor komt
   Als die vuilniszak niet tijdig word leeg gegooid inclusief het Afval
   Dan is de kans heel groot vooral bij hyperventilatie oververhitting
   Dat er Maden uit gaan kruipen
   Door verrottingsproces
   Joden , Christen , Islam
   Drie in èèn … Is …. Èèn pot nat
   Men geve zichzelf over Aan
   Dat betekend in het echt
   Een offer brengen
   Dit geschied met volledige overgave in 100% Pure Liefde
   Met Liefde kan men niks pijn toebrengen
   Ook niet aan zichzelf
   Hierbij …. Liefde is ook geen Lust en verlangens de toren in blazen vervolgens Sex bedrijven als een genotsmiddel
   Alleen door volledige overgave kan men het geheel te zien krijgen
   Niet eerder
   Geen enkele boek kan de volledige waarheid vervatten
   Alleen U kan dat want U
   U bent de enige Echte boek
   In U zit Alles ja echt Alles
   Het sorteren en gebruiken van dat Alles is Uw taak
   Als men het niet zelf kan opbrengen een begin te maken
   Men zoeke een persoon die al Verlicht is
   Dus al op de juiste pad is en dat pad ook op de juiste manier bewandelt
   Zoekt en Gij zult vinden
   Vrage om hulp
   Klopt en er zal worden geopend
   De deur tot het kunnen zien
   Is en heet Zelfrealisatie
   Dit is het Geheime Spel of Rasa Lila , Mysterieuse Spel

   Dank U

  • @Busschers,

   Joods historische grond? Dat klopt, maar niet Askenaki zionistische grond!

   De Israëlisch democratisch noemen is het zelfde als een vrouw met een kop als een varken uitroepen tot miss world.

   Meerdere keren ben ik in Israël geweest, en in Nederland een heel aantal Joodse klanten gehad. Een meer misselijkmakend, arrogant en bedrieglijk volk bestaat niet, waar ze kunnen proberen ze je voor hun eigen gewin te naaien en op te lichten.
   Pak je ze aan dan beginnen ze te janken en zielig te doen!

   Het meest verachtelijke volk op aarde!

  • M. Busschers oktober 9, 2023 Bij 13:23
   Verdiept u zich in het totstandkomen van Israel (Balfour Verklaring 1917), lees aandachtig, en zie dat het alleen maar om geld gaat, en Britse controle. Een zeer stomme zet om die enclave op te richten, een brandhaard is het geworden.

 6. Rare wereld. Ondanks alles kom ik eigenlijk alleen maar vriendelijke mensen tegen. Zo ook gisteren, een donkerharige man van een jaar of 35 met kort haar en baard, gekleed in een zwarte kaftan (moslim kennelijk), bij de Aldi, liet me weten dat ik zijn shopping car kon nemen en haalde snel zijn spullen er uit en knikte me vriendelijk toe. De handvaten waren nog warm van zijn handen.

  • Dus normaal gedrag ervaar jij dus al als zeer vriendelijk.
   alleen omdat iemand jou een winkel wagentje aanbied.
   Jij bent gauw om dan.

   Ik heb een zeer vriendelijk Marokkaanse buurvrouw.
   Ik had een sleutel van haar huis om de post met de vakanties te verzorgen en voor kleine klusjes. Ging altijd goed zonder gezeur.
   Ze nam zelfs mierzoete koekjes mee na een vakantie, of kwam een maaltijd brengen.
   Tot er een neef aan kwam waaien die het hier blijkbaar niet mee eens was.
   Ze moest elk contact verbreken en de sleutel terug vragen.
   En dat gebeurde dan ook.
   Nu is het alleen nog, goede morgen, mooi weer hé, dag buurman.
   Aan wie ligt dat dan?

   • Bert oktober 9, 2023 Bij 13:36
    “Jij bent gauw om dan.”

    ?

    Ik heb het slechts over een vriendelijk gebaar. Maar gelukkig doen die niets af van mijn diepgewortelde minachting en mensenhaat en wantrouwen voor alles wat zich mens noemt, ongeacht religie, kleur of geur, of bouw. Dus maak je geen zorgen.

    🙂

    • Maakt niet uit hoe bont die moslims het maken, ze halen het niet bij een gemiddelde jood. Die moeten bij iedere gelegenheid de kans grijpen om beter te worden door een ander te kort te doen, het zit ze in de genen. Empathie komt bij hun niet voor.

     • MASH oktober 9, 2023 Bij 20:53
      Die indruk kreeg ik zelf ook steeds. Het spijt me dat te moeten toegeven, want het zijn intelligente mensen met veel potentieel voor goed.

  • Immortal,
   Dank voor het delen, ik werk op het werk met zeer diverse personen, respect is er vaak wel degelijk en grappen haal ik zeker uit met hun en andersom ook, want humor dat is zo belangrijk en dat zorgt voor sfeer, een Marokkaanse collega net als ik met bril, heeft een brillenschoonmaak doekje van Hans Anders en dag zeg ik altijd Hassan Anders en dan ligt hij helemaal dubbel, dat is toch grappig. Van mens naar mens, niet bij alle mensen gaat dit op maar meestal wel en dan krijg je een goede reactie terug, eerlijk zijn, daar zijn vele mensen gevoelig voor, ik zelf zeker en dat zie ik bij anderen ook en dan nog hoef je het niet altijd met elkaar eens te zijn, prima toch, heb ook Reformatorische collegae waar ik prima mee kan praten maar ik verschil wel degelijk met hen ook, respect houden als het kan en dat voelen mensen!

   • flardinga oktober 9, 2023 Bij 13:53
    Ja toch! Super! Ik waardeer dat soort momenten enorm. Ik let er wel op met wie ik grapjes uithaal. Maar wij hadden bij een beroemde bank in NYC ook een Moslim, en die werd bezocht na de demolitie van het WTC vlakbij ons, op die onheuglijke dag, door de FBI. De collega’s noemden hem “our token Moslim”. Hij grapte er zelf ook over. Verder hadden we collega’s uit verschillende landen, ook Pakistan en India, waar we ook vrije tijd mee deelden. Een moslim deed zelfs zijn gebeden in een ver hoekje van onze verdieping, en ik liep er dan onzichtbaar om heen om hem niet te storen. Maar niemand had moeite met die man of zijn gewoontes. Those were the days…

  • Ja, op dat vlak ervaart men de grootste liefde, de grootste agressie en het grootste sentiment komen vaak samen.
   Ik ga akkoord met wat Let God sort them out zegt.
   Iedereen past zich aan aan de ‘minderheden’. Sinds 9/11 zijn er ook steeds meer dagelijkse helden, vooral vrouwen, ontstaan aan de kassa, met die donkere man. Zo ontstaat dat laf paternalisme, en ‘de troost’ waarvan niet ingezien wordt wat een vernedering het kan zijn. Ik heb dit ook meegemaakt in groepen.
   Aan de ene enkeling die agressief is past de rest zich aan. Ze worden dan heel sympathiek. Hij bepaalt de wet, als de rest er bang voor is. Er is een bepaalde intelligentie voor nodig om angst bij jezelf te herkennen. In sommige culturen is angst een nog groter taboe, dus de agressie is ook groter. Agressie ís (meestal irrationele) angst. Dat is de intelligentie die je nodig hebt om te zien. In plaats van de spelletjes. De politiek. Begoocheling is werkelijk een wereldprobleem.

 7. “Jij bent gauw om dan.”

  ?

  Ik heb het slechts over een vriendelijk gebaar. Maar gelukkig doen die niets af van mijn diepgewortelde minachting en mensenhaat en wantrouwen voor alles wat zich mens noemt, ongeacht religie, kleur of geur, of bouw. Dus maak je geen zorgen.

  🙂

  • Krijg je van mij dan een andere indruk wanneer ik mijn Marokkaanse buurvrouw help?
   Het houd op wanneer ze er zelf een streep achter zetten.
   Het mocht niet van haar neef om vriendelijk naar mij te zijn, dus verbrak ze het.
   Wie is er dan wantrouwig?

   Iedereen is voor mij min of meer gelijk tot je het tegendeel laat zien.

   • Maar ik “ben niet gauw om”, Bert; daar gaf ik antwoord op aan je. Ik ben net zoals jij, ik waardeer het alleen als mensen menselijk zijn en elkaar verder met rust laten (geen kwaad aandoen bedoel ik daarmee) en elkaar niets opdringen. Hoe kortstondig dat ook moge zijn. En ik vind het spijtig dat iemand die band vernielde met je buurvrouw (mss trok hij bij haar in?) Zij was dus “gauw om” om wat voor reden dan ook, in dit geval mogelijk de neef’s behoeftes. Heb je haar dat ook gezegd / gevraagd? Groeten, 🙂

    • Ik heb nooit aan haar gevraagd waarom haar gedrag veranderd was nadat neef langs kwam. Maar ik ben niet helemaal achterlijk natuurlijk.
     Voorheen had ik die gast nooit gezien. Was er ineens.
     Geen zoete souvenirtjes meer, geen maaltijden, afgelopen. Zomaar.
     Ik woon er al 24 jaar naast en weet dan wel wie waar woont.
     Niet de neef. Ze leeft alleen en zal iets van 68 zijn.
     De neef zie ik soms, altijd vriendelijk.
     Maar heel merkwaardig allemaal zo iets.
     De sociale controle is enorm groot in die gemeenschap en of je wel een goede moslim bent.

     • Bert oktober 9, 2023 Bij 14:40
      Hm, ja, dat is echt verrot. Heel raar. Ik heb zoiets 1 keer meegemaakt met vrienden op college. Zij waren twee Pakistaanse Moslim neven, ik ging veel met ze om, studeren en zo, en ging ook eten bij hun broer en vrouw. Op een dag kreeg ik te horen dat de vriendschap voorbij was. De broer had gezegd dat hun levenswijze ging veranderen, en ze mochten niet meer met (…) omgaan. Ze zeiden vaarwel tegen me. En dat was het einde. Nooit begrepen waarom, maar kennelijk ging het (daar) dus om. Heel rot. Ik vertik het om anderen niet een menselijke kans te gunnen en een vriendelijke woord, en ik hoop dat het doorgegeven wordt. Bedankt voor je inzicht Bert. Groeten, 🙂

      • Laatst ook iets zeer vriendelijks mee gemaakt.
       Voor het eerst van mijn leven was ik zo stom geweest om de voordeur dicht te trekken met de sleutels aan d binnenkant.
       Sta ik dus buiten zonder telefoon.
       Bij buurvrouw aangebeld en daar kunnen bellen met de huisbaas die monteur stuurde.
       Ik kon bij haar blijven wachten tot ze langs kwamen, wat ongeveer 20 min. duurde.
       Ze is best gezellig en praat over van alles, als ze alleen is zonder controle.

       • Tof. 🙂 Leuk verhaaltje. Ja jammer dat je buurvrouw onder vijandige druk staat.. Ik denk dat iedereen leuke menselijke momenten kan meemaken, als ze het werkelijk willen. Dit wordt dan een klein golfje van positieve energie dat verder trekt. Dat gezegd, ik was recentelijk in Bosnia, wat voornamelijk Moslim is, onder meer in Sarajevo was ik, en er heerste overal een aangename, rustige sfeer. Ik voelde me zeker niet een ‘vreemde eend’. Ik hoop dat je buurvrouw je wel waardeert voor de persoon die je bent. Ik wel, hoor Bert. 🙂

       • Beste Mensen

        Daarom deze wantrouwen zaaien onder de Schaapjes onderling
        At least but at last
        Palestina …. bestaat niet meer ….
        Alles word … Israehell…
        Daarna volgt … Libaba- Nonn …
        Ja ja … Alles gebeurt met …
        De kracht van een Kanonn …

        Rompetompetom … Hollee ….Hol.. lee…
        Angst zal … moeten blijven …
        Regeren Ooo … Jaja ….
        Ander heeft …. God en Duivel …
        Geen Cont .. Rollers Meer ….
        Pedofilie ….. Bestaat anders …
        Helaas niet meer ….
        Dat mag niet gebeuren ..
        Ooo nee . ooo neee…
        Daarom deze ….angst zaai ….praktijken toch .

        Beste mensen
        Alles word omgetoverd tot een Ali Baba Bende
        Zie wat er te gebeuren staat
        I.p.v. Liefde word Haat gepromoot
        Dat is wat de Staten Parlementen Kabinetten Regeringen onderling bekokstoven doen
        En niks meer

        Dank U

 8. Ach de stelling van Immortal. ( Off Topic)
  Vriendelijkheid .
  Als ik zo lees ben je wel degelijk snel om vriend .
  De handvatten waren nog warm !
  In de jaren 70 was er een moslim omroep op tv.
  Met ene Nagib nog wat .
  Die gast woonde met een blanke vrouw .
  Was best vriendelijk , mijn toenmalige eerste mop en ik werden vaak uitgenodigd om te eten.
  Zout te delen volgens gebruik wij nodigde hun ook uit .
  Plots was deze gast compleet omgedraaid negeerde ons compleet en was verre van vriendelijk . De cloe ?
  Er is geen cloe .!
  Op jouw terug te komen .. je loopt te vlaggen !!
  je stelling “Ik heb het slechts over een vriendelijk gebaar. Maar gelukkig doen die niets af van mijn diepgewortelde minachting en mensenhaat en wantrouwen voor alles wat zich mens noemt, ongeacht religie, kleur of geur, of bouw. Dus maak je geen zorgen. ”
  Is het meest doorzichtige BS die ik lange tijd gelezen heb hier van jou .
  Vroegah was de mist nog zo dik, dat je je fiets er tegenaan kon zetten.
  Je leeft in het verleden ouwe.
  Ik heb hier 2 bakjes de ene voor gangbaar, de andere voor gefrustreerd jij ligt al een tijd in bakje 2 . treur niet hoor je hebt gezelschap .
  Je hoort jezelf graag stelling nemen in je draadjes , en alleen als het je welgevallig is geef je een antwoord terug .

  • Hahaahahaah! Je hebt er van genoten zo te lezen. Maar het sarcasme is je ontgaan. Ik gaf altijd antwoord aan je, ouwe. Maar niet als je behoeftig deed kerel. Nou, ik wentel me nog maar effe om in mijn bakje, het is zo comfortabel en knus. Dank. (p.s. je weet net zo goed als ik dat je niet altijd weet of iemand heeft gereageerd of niet.) Groetjes, en alvast een goedemorgen.

 9. Beste Mensen

  Nou mooie verhalen
  Heb zelf ook mee gemaakt heele Aardige Marokkaanse Meneer Abargis met een Duitse vrouw kan niet op haar naam komen
  In de hoofdstad dicht bij de Duitse Grens in het hoge Noorden
  Ze spraken bijden gebrekkig Nederlands
  Duits konden wij ook wel maar niet zo goed
  Maar we konden elkander wel begrijpen
  Helaas die waren al een beetje meer op leeftijd toen al en in de buurt van 1980/85 bijden vertrokken naar het hiernamaals
  Als wij bij hun langs kwamen werden wij lekker bediend
  En als Hun bij ons langs kwamen deden wij dat ook met/tot Hun
  Dat was ook in de 70 ger jaren
  Heb van toen der tijds ook nog een fiets thuis in de schuur staan welk was gekregen van een beste vriend die ook al reeds is heen gegaan
  Hij was gewoon een Hollandse maar iets later een gebruiker van dat vieze spul geworden
  Heb met deze fiets door heel Nederland van Noord naar Zuid gefietst
  Daarom word die bewaard als herinnering
  Een Race fiets uit de tijd van Joop Soetemelk
  Heb er zelf al jaren niet meer op gereden
  Fokko of Focco heete Hij

  Dank U

 10. Geef ze brood en spelen. De voornaamste reden dat sport bestaat is om ons van jongs af aan te leren dat er 2 kampen zijn. Als je voor Feijenoord bent, ben je tegen Ajax. In mijn jeugd was schaatsen heel populair, je was voor Ard Schenk of voor Kees Verkerk. En als je niet voor hetzelfde was kibbelde je met elkaar of erger, kreeg je ruzie of nog erger ging je vechten. Waarom denk je dat er weinig tegen voetbalgeweld wordt gedaan? Het is het ultieme verdeel en heers voorbeeld. Dus vanaf onze jeugd doen we braaf mee met het uitermate succesvolle “verdeel en heers” We maken ruzie (vechten) met elkaar in plaats van tegen onze echte vijand. Sterker nog: door het verdeel en heers principe weten veel mensen niet eens wie hun échte vijand is. Elke crisis opnieuw al tientallen (misschien wel honderden) jaren trappen we blind en dom in de verdeel en heers val. We zijn niet elkaars vijand, we worden (in het geheim) geregeerd door onze vijand. Ik vrees dat het altijd Feijenoord tegen Ajax zal blijven.

 11. Elke keer dat ik naar de supermarkt ga doe ik gewoon gezellige praatjes met andere mensen soms al lachend om een bepaald produkt dat ze misschien willen aanschaffen of naar ouders met kleine kindjes sta ik wat gekke bekken te trekken of kusjes uit te delen wat voor de ouders dan een stralende glimlach laat te voor schijnen het zijn die kleine attenties die het toch maken in deze moeilijke tijden niet waar en ja waar ik winkel zie ik alleen maar blanke mensen hun inkopen doen dat dan wel in elk geval de grootste meerderheid ervan.

  • margot oktober 9, 2023 Bij 17:51
   Ja leuk toch! En zo’n gebaar gaat verder… als een rimpel op het water. En je ziet hoe mensen er van opbeuren, niet? Ik moet ook altijd nog even glimlachen als ik terugdenk aan zo’n moment. Vooral in deze shit tijden hebben we positieve noten nodig, en het is heel goed voor je gezondheid. Leuk dat je dit deelt! 🙂

 12. Jep de Gazastrook…, concentratiekamp, onderdrukking, kansloosheid. Maar buiten die Gazastrook in de Arabische wereld is het weinig beter. Sommige landen zijn rijk vanwege olie. Maar al teveel initiatief voor een betere samenleving zie je daar ook niet.

  En we hebben er genoeg naar Europa laten komen. Vervolgens klieken ze samen in enclaves, waar achterlijkheid, kansloosheid, onderdrukking en geweld welig tiert. Het leven zal niet best zijn in de Gazastrook, maar als je morgen alle Israëli’s uit hun land verdrijft en alle bezittingen geeft aan de Palestijnen, zitten ze binnen 10 jaar nog steeds in een concentratiekamp. Groter dan wat ze nu hebben, maar van enige ontwikkeling gaat geen sprake zijn.

 13. 20 jaar geleden was ik op vakantie met echtgenoot en familie in Egypte en we kwamen daar een koppel engelse journalisten tegen die in Jeruzalem werkten en woonden al een tijd. Toen we hen vroeger naar de situatie in Israel/Palestina = de situatie Joden/moslims/Arabieren, kregen we als antwoord: ” ze lijken op elkaar: allebei ih italiaans: “rompi scatole”, dus lastpakken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in