Nederlandse en Duitse boeren hebben een vluchtelingencentrum in Ter Apel geblokkeerd om te protesteren tegen het stikstofbeleid van de regering, dat bedrijven failliet zal doen gaan en boeren zal dwingen hun land te verkopen, bericht Thecountersignal.com.

Hoewel op social media gemeld is dat de blokkade bij een distributiecentrum was, hebben mensen ter plaatse aan TCS bevestigd dat het protest plaatsvond bij een vluchtelingencentrum voor asielzoekers, waarbij de demonstranten zeggen dat zij weten wat de regering wil doen zodra zij gedwongen worden hun land te verkopen: nieuwe appartementen bouwen om meer immigranten te huisvesten.

Het vluchtelingencentrum in Ter Apel is een van de grootste asielzoekerscentra in Nederland, en behandelt gewoonlijk ruwweg 2.000 asielzoekers tegelijk, waarbij de meeste asielzoekers naar de faciliteit komen bij hun aankomst in Nederland.

Tegenover De Telegraaf zei een woordvoerder van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers dat de mensen in het centrum “nogal overrompeld” waren, maar het protest duurde niet lang.

Net als de boeren heeft Thierry Baudet, leider van de politieke partij Forum voor Democratie, verklaard dat het stikstofbeleid dat door premier Rutte wordt gevoerd, niet bedoeld is om het milieu te redden, maar om de boeren te dwingen hun land te verkopen.

  Nederland: Verspreidt u "desinformatie"? Dan zou u een volgens de staat “gewelddadige extremist” kunnen zijn

“Ze willen ons afhankelijker maken van internationale toeleveringsketens. Ze willen de Nederlandse soevereiniteit en autonomie verzwakken. En ook willen ze de massa-immigratie naar Nederland voortzetten,” zei Baudet tegen Roman Balmakov van Epoch Times.

“En als je meer mensen naar Nederland wilt halen – in een heel klein en dichtbevolkt land – dan moet je het land van de boeren afnemen en er huizen neerzetten. Dat is de agenda. Nederland veranderen in een reusachtige stad.”

Het beleid waartegen de boeren protesteren, zal het Nederlandse bedrijfsleven ertoe verplichten de stikstofuitstoot in het hele land tegen 2030 met 50% en in sommige provincies tot 95% te verminderen. Als belangrijke bijdragers zijn koeien en kunstmest de voornaamste doelen van de vermindering, die grote gevolgen zal hebben voor het levensonderhoud van de boeren.

De Nederlandse regering heeft toegegeven dat de boeren hun bedrijf zullen verliezen, maar zet toch door.

“De eerlijke boodschap … is dat niet alle boeren hun bedrijf kunnen voortzetten,” luidt een verklaring van de regering.

Rechtsfilosofe Eva Vlaardingerbroek heeft ook verklaard dat het beleid dat door de regering Rutte wordt gepusht niet gaat om bescherming van het klimaat, maar om boeren hun land te laten opgeven.

In een gesprek met Tucker Carlson van Fox News zei Vlaardingerbroek: “Waar het hier om gaat is dat de Nederlandse regering het land van onze boeren steelt, en ze doen dat onder het mom van een verzonnen stikstofcrisis die in feite de meeste van deze boeren volledig buiten bedrijf zal stellen… ze doen dit omdat ze het land van deze boeren willen hebben, en ze willen het gebruiken om nieuwe immigranten te huisvesten.”

PM Mark Rutte moet nog op deze bewering ingaan, maar sprak onlangs met boeren op een gecontroleerde foto-op-vergadering, die alleen door staatsomroepen mocht worden bijgewoond.

  Twintig grimmige realiteiten blootgelegd door lockdowns

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Boerenprotest: 16-jarige Jouke vrijgelaten; document onthult dat de regering van plan is boerderijen in beslag te nemen voor asielzoekersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZuiveringsmanifest van Dr. Coleman – “Alle politieke partijen worden illegaal. Alle Groenen en Liberalen zullen staken door hun hart krijgen en twaalf voet diep begraven worden om er zeker van te zijn dat ze niet meer terugkomen”
Volgend artikelErger dan Hitler: Zelensky is van plan “vrouwenbataljons” te vormen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

52 REACTIES

 1. Met alle respect voor de boeren en allen die deze hardwerkende mensen steunen moet ik eerlijk zeggen van, waar hebben zij in het verleden op gestemd? Dus kijk eerst even naar jezelf. Maar ook ik steun natuurlijk de boeren en blijf volhouden.

  • Het maakt geen donder meer uit waar je op stemt. Denk jij dat het tellen nog eerlijk verloopt? D’66 de grootste in Rotterdam? Laat me niet lachen.

  • Misgunnen noemen we dat.

   Als de eieren van kwaliteit zijn zou je objectief moeten kunnen zijn/ blijven.

   Daar gaan we nu naartoe met zijn allen.

   Helaas zal u achterblijven met zo’n mentaliteit.

  • Inhoudsopgave
   Hoofdstuk I.

   Giftige landbouw – Van de Gates Foundation tot de Groene Revolutie

   Hoofdstuk II.

   Genetische manipulatie – Waardevastlegging en marktafhankelijkheid

   Hoofdstuk III.

   Agro-ecologie – Lokalisatie en voedselsoevereiniteit

   Hoofdstuk IV.

   Verstorende ontwikkeling – Corporate Capture en Imperialistische intentie

   Hoofdstuk V.

   De boerenstrijd in India – De landbouwwetten en een neoliberale doodsteek

   Hoofdstuk VI.

   Koloniale deïndustrialisatie – Predatie en ongelijkheid

   Hoofdstuk VII.

   Neoliberaal draaiboek – Economisch terrorisme en het breken van boerenkoppen

   Hoofdstuk VIII.

   Het Nieuwe Normaal – Crisis van het Kapitalisme en Dystopische Reset

   Hoofdstuk IX.

   Post-COVID Dystopia – Hand van God en de Nieuwe Wereld Orde

     • Blijkbaar geldt dat niet voor Lee1990. Die ziet papier als iets om de openhaard mee aan te maken denk ik. Flinke scheut spiritus erbij en dan de shashlik boven de houtblokken. Knoflooksaus erbij en iedereen is gelukkig.

     • Trut… je zegt:

      “Wat voor een reactie is dit”?

      Wat begrijp je er niet an?

      Heel simpel; tegen de tijd dat jij de 9 hoofdstukken uit hebt en NIET meer weet dan je al wist…en je netjes afsluit met HAND VAN GOD en de Nieuwe Wereld Orde; ben jij hoogstwaarschijnlijk weer NOG verder geïndoctrineerd en geen haar dommer van geworden want; NOTHING UNDER THE SUN IS NEW..

      Fijne avond TruTh.

   • Hoe gaat het nu met de schrijver ervan? Zijn IQ is al gestegen tot wel 50? En moet ie nog steeds pilletjes slikken voor zijn waanideetjes en verkipte wereld beeld?

    • Gosh kerel, ik had zo´n mooi linkie .. maar omdat ik ´m jou niet gun, zet ik ´m niet neer.

     Tijd voor mij om maar weer eens op te hoepelen. Word moe van typetjes zoals jou. Over verkipte wereld-beelden gesproken.

     Misschien nog eens in bananentijd, maar die zijn ook niet meer te vreten.

 2. Mijn organisatie is een multinational.

  Haalt mensen op vanuit het asielzoekercentrum (COA).
  Om te helpen in de organisatie door onderbezetting.

  80% zijn Oekraïense mensen.

  Ik ben benieuwd hoe dit zich allemaal gaat ontplooien.
  De boel loopt zo wel door en in elkaar moet ik zeggen;

  Alles heeft een domino effect.

  Dit kan best nog eens een soort burger oorlog worden.
  Maar dan burgers GENERIEK… geen NL tegen Asiel zoekers maar van alles door elkaar….

  Wat een smeltpot zo zeg…..

  Ze hadden het beter kunnen houden bij de magazijnen en industrie terreinen… zodat de supermarkten leger worden en mensen het écht voelen.

  Nu lijkt het een culturele aanslag te worden en dat leidt nogal af van het echte probleem;
  1. Boeren worden geschoffeerd door de overheid.
  2. Asielzoekers zijn ZELF ten einde raad; de meesten worden van het kastje naar de muur gestuurd maar zijn door de OVERHEID naar NL gehaald. Volop.

  NU worden we ALLEMAAL tegen elkaar opgezet en we trappen er met open ogen in zo.

  Zonde.

  Gekke actie dit.

  Ik sta 100% achter de boeren.
  Ik sta 100% achter mensen die niet veilig zijn in eigen land (niet alleen mensen uit Oekraine hoor.. die planden hun vlucht naar hier allang… anders ga je niet binnen 1 maand alweer aan het werk alsof je hier altijd in NL gewoond hebt). Maar dus ook zeker mensen uit (MENTAAL) onderontwikkelde landen zoals veel Arabische landen… die mensen verdienen het ook om een goed leven te hebben en ik ken er GENOEG die serieus een hart van Goud hebben en STATUS houders zijn, behoorlijk hoge klasse functies hebben in eigen land maar wel Arabisch zijn of welk land dan ook…

  Ik sta NIET ACHTER het ; we moeten elkaar allemaal maar gaan aanvallen – principe.
  Check LinkedIn.. waar iedereen ook tekeer gaat… advocaten PRO Awareness… en Militairen ANTI Awareness.. etc… echt overal wordt “gevochten” dan wel fysiek, dan wel psychisch.. tegen elkaar.

  Maar de heren in hoge kastelen kijken toe en genieten ervan.

  Ik was vandaag in het ziekenhuis (helaas) en was rustig koffie gaan drinken na de echo van mijn knie.

  Nou………… NIETS AAN DE HAND DAAR.. lijkt wel vakantie joh… wat een rust….
  En het is 1 van de meest gespecialiseerde ziekenhuizen in NL (Utrecht maar ook Voorburg etc.).

  Uitgebreide koffie corner.. met allerlei producten ZO SLECHT voor het imuumsysteem… in een ziekenhuis….

  Wat een businessmodel; betaald parkeren ook nog…. we worden echt uitgemelkt…….

  en we zijn ALLEN blind …. zo jammer….

  • De asielzoekers uit de Oekraïne hebben hier over het algemeen niets te zoeken, want het zijn nl voor het overgrootste deel lui uit de veilige delen van het land. Daarbij komt dat dit mensen zijn die ook nog eens genoeg middelen hadden om zich naar de grens met het westen te verplaatsen.

   Zij die echt hulp nodig hebben krijgen uit het westen slechts granaten toegezonden, die door het regime in Kiev vervolgens me behulp van door het westen verschafte coördinaten op hen afgeschoten worden.

   De enige hulp die deze Oekraïners ontvangen komt met vrachtwagenladingen uit Rusland.

   • Brede lach op mijn gezicht want: Immortal liked mijn comment!!

    Zelf kijk ik op tegen u.
    Omdat u altijd wijsheden deelt en ik daar veel van op steek.
    Dus blij te lezen dat u mijn bericht kan waarderen.

    Ik ben niet altijd ..bijna nooit genuanceerd en dat siert me ook niet maar goed… een kerstboom siert… ik hoef me niet gesierd te voelen.

    Ik zeg gewoon wat ik constateer.. geen waardeoordeel of feiten maar gewoon observaties.

    Mijn oren klapperden van het bericht dat de logistieke afdeling “ff” naar het Asielzoekers centrum rijdt om daar mensen uit Oekraïne op te pikken.

    Eigen medewerkers mogen op eigen vervoer of OV naar werk komen om bij te springen met personeels tekort…

    Wereld op z’n kop!

    Anyhow…nogmaals dank Immortal !!

  • Jamie Oliver heeft eens de schoolmaaltijden in Groot-Brittannië aan een kritisch licht onderworpen en de uitslag was ronduit vernietigend. De jeugd kreeg/ krijgt(?) allerlei gore troep voorgeschoteld, de toekomstige bloem der natie.

   • Ach joh je begrijpt toch zeker wel wat er bedoeld wordt met een omvangrijke (Large / corporate) business?

    Ouwe boekenworm van me !

 3. We hebben een nieuwe spreekbuis Lee.
  Die mensen hadden in hun eigen land moeten blijven en vechten voor hun vrijheid, straks moeten wij vechten voor onze vrijheid en van die assielzoekersof gelukszoekers.
  Tja…..wij gaan dan ook niet lopen. Wij vechten dan toch ook tot de dood ons scheid. Waarom dan zij ook niet.
  Eigen volk en boeren eerst!🤨

  • Ik weet niet. Er is plek zat. Zelf woon ik in een dorp met 20% tweede woningen. Van te rijke Nederlanders. Die rijken komen een aantal weken per jaar en voor de rest van het jaar zitten wij tussen de verduisterde huizen. Loop je ’s avonds in een dood dorp. Van mij mag de regering die opeisen om er asielzoekers of andere woningzoekenden in te huisvesten. Zo vet asociaal al die leegstand, terwijl er zoveel woningnood is. Niet te pruimen gewoon. Onleefbaar voor ons vaste bewoners ook.
   Maar ja mensen met de goeie contacten(en daarbij ook teveel geld) die komen overal mee weg.

  • Eigen volk en boeren eerst, dat zeker…..

   Maar het gaat er mij om dat we er met ogen open intrappen en vingertjes gaan wijzen terwijl de Overheid de chaos ontwerpt.

   Maargoed, dat had ik breeduit al verteld in mijn bericht.

   De kern ontsnapt sommige mensen hier.. begrijp ik wel…

   Makkelijker om constant blind te staren op alle afleiding…manoeuvres, vanuit de (R)overheid.

 4. Oekraïne is X x groter dan bij ons. Er is plaats zat. Met al die hulp van Europa, waarom zetten ze daar geen tijdelijke opvang dorpen op? Veel “gevluchten” waren hier al als tijdelijke illegale werkers. Nu is hun status merkelijk beter. Vrouwke met familie zijn gekomen met de waardevolle spullen, auto en spaarcentjes. Zijn nu officieël, krijgen woonst en toelage, school, werk, sociale voordelen.
  Nouri, blanchi, logis…

  • Als ze hier blijven plakken zou het een goed idee zijn dat Rusland hun bezittingen in Oekraïne confiskeert en aan hen geeft die daar hun huizen verloren hebben door de door Kiev uitgelokte oorlog waar geen enkele centraal- of west-oekraïener ook maar de minste moeite mee had.

   Als je ze vraagt of ze het normaal vonden dat de Donbass 8 jaren lang gebombardeerd werd antwoorden ze meestal: “Dat zit ons wel goed, het is ver bij ons vandaan.” Dat soort onverschillig kutvolk zit nu in Nederland.

 5. de stikstofhoax is verzonnen om landbouwgrond te onteigenen voor het bouwen van woningen voor asielzoekers, het bouwen van windmolen- en zonnepaneelparken en voor het bouwen van industriemagazijnloodsen. Dit beleid is onderdeel van de internationale agenda 2030 van de VN, waarvan de Great Reset van de Bilderberg/WEF, oftewel de 4e industriele revolutie, een onderdeel is.

 6. We weten allemaal inmiddels wel wat de echte agenda hier is. Maar we staan er bij en kijken ernaar (en posten erop los hoeveel we van de werkelijke agenda weten) en meer lijkt er ook niet mogelijk. Ook al zouden wij de Overheid behandelen als wat zij werkelijk zijn; georganiseerde misdaad simpelweg Maffia genaamd, dan hebben zij inmiddels ALLES al in handen en is er gewoon niet tegen op te boksen. We mogen nog blij zijn dat ze hun plannen zo tergend langzaam uitvoeren. Dan is er nog enigszins te anticiperen op wat er gaat komen.
  Ze zijn inmiddels gewoon weg gekomen met de grootste genocide in de geschiedenis van de mens en de aandacht is alweer lekker verlegd naar de volgende hoax, het klimaat. Alles wat in Report from Iron Mountain is uitgekomen/ uitgewerkt behalve de Alien Invasion maar dat zal 2023 wel worden.. Om gek van te worden!!

 7. Respect voor onze boeren ik zal hen eindeloos steunen.
  Ons koningshuis en regering, die nauw verbonden zijn, hebben dit al lang in de planning.

  Allemaal op sneeky wijze voorbereid.
  Democratie?
  Lik me vestje.

  Dit alles had nooit op deze manier mogen gebeuren.
  Het had gedeeltelijk met instemming van de bevolking gekund.

  De sneeky way bewijst dat het geen zuivete koffie is.

  Bevolkingen horen in hun land niet totaal afhankelijk te zijn van andere landen.

  Daar komt CHANTAGE van.

  Bovendien “STIKSTOF”
  Hoe komt dat voedsel in NL ?
  Door de lucht per vliegtuig
  Over water met grote olie verslindende schepen
  Over land met vrachtauto’s rijdend op benzine of diesel.

  Dan de afstanden die.daarmee worden afgelegd.
  STIKSTOF VRIJ?

  Wat een hoax, voor het realiseren van Tri State City.

  Technocratie is niet te vreten, door mens of dier.

  Mensen zoeken in het weekend het platteland of zee op.

  Zou T.S.C daarin voorzien?

  De leugens en bedrog hebben de aanstichters waaronder de Staten Generaal in sneltreinvaart ingehaald.

  Wat de afgelopen 2 +half jaar heeft voltrokken, heeft hier alles mee te maken.

  Lof voor de FVD die ons hiervan op de hoogte heeft gebracht.

  Het boeren en wellicht ook burger protest bij dit asiel centrum, mag de huidige bewoners hebben overrompeld, maar misschien opent dit de ogen.

  Ook zij, zijn slachtoffer van dit onverantwoord beleid.

  Hebben ze dat door?
  Nu worden ze gepamperd.
  Maar zodra ze gehuisvest zijn, zullen ze hun eigen boontjes moeten doppen.

  Daar begint de ellende voor asoelzoekers.

  Het land waar het geld op straat ligt, blijkt dan een hel op aarde.

  Alle lof en respect voor boeren en tuinders, we moeyen voor onze eigen voedselvoorziening.blijven zorgen.

  Laat de “nutteloos te voeden monden”
  Van der Leyen, Timmermans ( alle EU personeel) en de NLers die hier van dromen maar wormen en kunstmatig voedsel eten.

  Steun onze voedselvoorzieners, boeren en tuinders.
  Iedereen die ik hierover spreek is het uiteindelijk met hen eens.

  • Ik heb zijn speech gehoord (zonder het overheersende achtergrond muziekje) tijdens zijn toespraak in de kamer… en het ging bij mij echt tot hart en Ziel; zo mooi.

   Thierry is serieus iemand die weet hoe vanuit het hart te spreken.

   Wat mensen er ook van vinden… het is serieus wel de enige partij die tegen Goliath vecht.

   Gideon en Thierry; wanneer wij spreken is het gehele verhaal gewoon echt hartverscheurend om het zo achter elkaar te horen.

   Dit wat er allemaal gebeurt in de wereld door de “wereld politiek” is gewoon petje te boven aan het gaan…..

 8. Volgende keer graag met groot materieel die hele bende met de grond gelijk maken. Opgedonderd met die vluchelingencentra. Grenscontrole, Nederlanders eerst, NEXIT! Als alles hier leuk en vredig is kunnen we kijken of we anderen willen helpen, NU NIET! Dicht die grenzen en UIT de EU!

 9. We kunnen , wij die in Nederland wonen , niet zonder boeren , gewas telers , moet dat anders van ver aangevoerd worden ( CO2 ) regionaal is beter , in vele opzichten , we worden al teveel gereguleerd .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in