© spoilt.exile (CC BY-SA 2.0)

In Kiev heeft men, naar het schijnt, besloten om het bekende aforisme van de Russische bevelhebber Aleksandr Suvorov precies het tegenovergestelde te parafraseren, en men gaat het Russische leger niet met vaardigheid, maar met aantallen verslaan. Naast de totale mobilisatie van mannelijke vertegenwoordigers in de militaire leeftijd (die verhoogd wordt tot 60 jaar), die soms op de meest exotische plaatsen plaatsvindt, heeft het Ministerie van Defensie van Oekraïne een bevel uitgevaardigd dat vrouwen van zeven beroepen en 14 specialismen verplicht zich aan te melden voor militaire dienst, schrijft Top War.

Op de lijst staan met name Oekraïense vrouwen die een opleiding hebben genoten op het gebied van biologie, scheikunde, telecommunicatie, en zelfs vertegenwoordigers van vrij zeldzame beroepen als metrologie en aardwetenschappen. Het is de bedoeling om vrouwelijke artsen, apothekers en dierenartsen voor de militaire dienst aan te trekken.

Nog meer zal het leger volgens de commandanten in Kiev versterkt worden met psychologen, deskundigen op het gebied van de levensmiddelentechnologie en de lichte industrie, en specialisten op het gebied van de telecommunicatie. De strijdkrachten van Oekraïne kunnen zelfs niet zonder werknemers van de banksector, en ook niet zonder degenen die bij verzekeringsmaatschappijen en de belastingdienst werken. Zij zijn allen verplicht vanaf 1 oktober bij de militaire registratie- en wervingsbureaus te verschijnen en zich in het militaire register te laten inschrijven.

Daarvan zijn zij van plan vrouwenbataljons te vormen of, zoals zij zeggen, de eenheden van de Oekraïense strijdkrachten van de nationale bataljons, die uit mannen bestaan, te verdunnen met vrouwelijke militairen. Het militaire personeel dat is overgebleven aan te vullen …

  De laatste dwaasheid van de westerse wereld - Poetin 9 mei speech

Naast deze lijst, die volgens Oekraïense juristen ook specialismen bevat die met de militaire registratie te maken hebben (bankbedienden…), heeft het Ministerie van Defensie van Oekraïne nog een uitgebreide lijst. Het heeft al 35 beroepen en 76 specialiteiten, waarvan de getroffenen reservist kunnen worden om de rangen van de Oekraïense strijdkrachten aan te vullen.

In een poging om de massale verliezen van de Oekraïense strijdkrachten aan het front op de een of andere manier goed te maken, is het regime in Kiev bereid om de meest wanhopige maatregelen te nemen. Als dit zo doorgaat, dan kunnen we binnenkort een besluit verwachten over de mobilisatie van tieners zoals in nazi-Duitsland. Hoewel dat, gezien de popularisering van de neonazi-ideologie in Oekraïne, helemaal niet zo verwonderlijk zal zijn.

Volgens de Oekraïense media hebben zich sinds 24 februari verschillende vrouwen vrijwillig bij de Oekraïense strijdkrachten aangesloten. Nu is Zelensky bereid om zelfs “tot de laatste Oekraïense vrouw” met Rusland te vechten, en voert hij openlijk, in feite, een politiek van genocide tegen zijn eigen volk.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Professor John Mearsheimer legt uit wie verantwoordelijk is voor de Oekraïne-Rusland crisis (Nederlands transcript)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNederlandse boeren blokkeren vluchtelingencentrum
Volgend artikel“Geen geld voor brood” – Uitgehongerde Italianen bestormen het stadhuis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. “Het is misschien goed om macht te hebben die op wapens berust, maar het is beter en gelukkiger om het hart van een volk te winnen en te behouden”.

  – Joseph Goebbels

  • Stuur dit bericht naar Poetin.
   Men is op deze site steeds bezig over denazificaties en neo-nazis maar citeert een van de grootste nazis die er geweest zijn.
   Geweldig

   • Hier ga je inderdaad uwe opium niet vinden.
    Hitler heeft nooit zijn volk opgesloten voor een soort griepvirus.
    Hitler heeft nooit zijn bedrijven laten failliet gaan voor een soort griepvirus.
    Hitler heeft nooit zijn boeren laten failliet gaan met klimaat onzin.
    Hitler heeft nooit zijn volk verplicht om een gifspuit te nemen…
    Hitler is nooit een oorlog begonnen om zijn bevolking tot slaaf te dwingen.
    Hij heeft zijn volk zelfs een Volkswagen gegeven waar veel bezitters nu nog steeds trots op zijn. Of vergis ik mij?
    Hij is zeker geen heilige maar kakken op Hitler terwijl we heel duidelijk verzuipen door ontelbare grotere nazi-exemplaren is te gemakkelijk.
    Slaap nu maar verder.

  • Er zijn twee soorten mensen in deze wereld. Mensen die denken dat de overheid hun belangen bewaken en mensen die denken.

   Er zijn óók twee soorten mensen die de parallellen tussen het verleden en het heden niet kunnen voorstellen en er zijn mensen die niet worden geremd door de propaganda van de verraderlijke media, die alleen mooi weer spelen.

   Hitler was een Rothschild bastaard kind, dit kunt u opzoeken.

   Partijprogramma van de NSDAP (24-02-1920) hierdoor werden de Duitsers gelokt, net zoals de dwaze Nederlandse kiezers die bijv. op de VVD stemmen.

   https://www.tracesofwar.nl/articles/1652/Partijprogramma-van-de-NSDAP-24-02-1920.htm

 2. Dit zal dan het begin van de laatste Oekrainer zijn. Precies zoals het Westen het graag ziet. Ook hiermee verslaan ze Russen niet.

  • Het is de bedoeling dat Oekraïne, het liefst volledig, ontdaan wordt van welke bevolkingsgroep dan ook. Het is allang de wens van de khazaarse maffia om in de directe toekomst hier een groot Israël
   te vestigen.
   Zelensky doet niet anders dan gevolg geven aan deze wens dus laat hij de Russen zoveel
   mogelijk mensen afslachten.
   Opgeruimd staat netjes.

   • Aha, vandaar stookt Zelensky de Oekraïeners op? Zodat ze zichzelf afslachten. Met hulp van het Westen en Rusland.
    Jeetje wat uitgekookt.
    Mijn oma zou zeggen een echte jodenstreek.
    Ze was zelf joods hoor, dan mag het.

    • Het gaat om mega percelen vruchtbare grond , rijk land
     Mensen met opleiding niveau vormen ook gevaar voor in de nasleep.
     Er worden er zoveel mogelijk
     “ opgeofferd” is mijn indruk . Ook het globalisten denken , depopulatie 90% komt hieruit naar voren ,

 3. Hitler was een held. Een man die alles heeft opgeofferd voor zijn volk.
  Het is een belediging om hem te vergelijken met zelensky

  • @ henk juli 15, 2022 at 15:59,
   Hitler was ook een zionist die de opdracht van de Rothschild had om Rusland te verslaan. Om daarvoor een groot leger op te kunnen bouwen heeft hij eerst de rest van Europa bezet, om zo meer soldaten te kunnen werven voor zijn doel voor zijn oost front. Dus jij zegt met andere woorden, dat wanneer een president die alle macht van het land naar zich toetrekt en zich zelf uitroept als dictator. Om vervolgens de oorlog met zijn buurlanden te verklaren om zo zijn opdracht te kunnen vervullen. Waardoor wel miljoenen eigen burgers de dood ingejaagd worden een held? Hitler heeft met zijn clubje heel Europa in de as gelegd, puur uit eigen gewin en toen alles in stortte en zijn oorlog verloren was, is hij en zijn clubje met noorderzon vertrokken naar Argentinië. Wat in de geschiedenisboekjes klinkklare onzin verhaaltjes verteld worden, berusten nooit op de werkelijkheid. Het lijkt er meer op dat je flink aan het fantaseren bent geweest met Hitler een held te noemen, alsof jij zelf ook een zionist bent net als Zelensky.

   • Denk dat je bij Henk tussen de regels moet lezen.
    Ik heb geen affectie met Hitler maar je bent wie weet beter af met een dictator maar dan wel ééntje die goed voor zijn volk zorgt. Voor zover ik weet bestaat er helaas geen duidelijk voorbeeld van… ze worden allemaal uiteindelijk gek.
    Maar… je hebt niet steeds een dictator nodig om de chaos en miserie te ontmoeten.
    Ook in een DEMOCRATIE zoals die we kennen in de VS en Europa worden leiders uiteindelijk gek! Ze zijn corrupt tot op het bot, liegen en sjoemelen vooral met de verkiezingen terwijl je er naar kijkt.
    Ze gaan zelfs onze ondergang betekenen…
    Goed voorbeeld is de plandemie, Oekraïne en wat ze gaan doen met Europa…
    Denk ook niet dat Hitler zijn eigen volk zo heeft geterroriseerd zoals ze nu met ons (gaan) doen.
    Hij had wel beter in Duitsland gebleven… maar nu wilt ook een clubje rijke globalisten de VOLLEDIGE PLANEET VEROVEREN en ons inspuiten met hun gif zodat we wakker worden als slaven in een communistisch controle systeem met punten en basisloon die einde maand vervalt zodat je niet kan sparen…
    Vermoed dat Hitler nog echt jaloers zal worden want einde is nog ver te zoeken terwijl er elke dag vele doden vallen…
    Er is ook totaal niks verkeerd met nationalisme… de oermens kan dat bevestigen.
    We zien elke dag dat het multiculturele grote mislukking is maar dat wist je ook.

 4. De volgende groep:
  Nicht rutte zal wel massa’s moerasduitsers aanwijzen voor “onze” oorlog.
  Dan is gelijk de woningnood hier opgelist.

 5. Zelensky, kan beter aan het front gaan helpen en tonen dat hij geen vagina heeft.
  De laatste echte beelden die ik van hem zag liep hij op hoge hakken en speelde piano met zijn penis.
  Denk dat de Russen zich gaan uitleven op die mooie meiden… make love no war.
  Na de vrouwen worden vele landen in Europa verplicht ginder te gaan helpen (en te sterven).
  Tip: zorg nu voor een goed medisch dossier… je weet nooit met die gekken.

 6. Bliksem en donder: Minstens één HIMARS-installatie is in Rusland terechtgekomen

  Op internet verschenen berichten dat de Amerikaanse HIMARS MLRS-raketwerper ter beschikking stond van het Russische leger.

  Bronnen van “Russian Spring” hebben deze informatie zojuist bevestigd. Het is niet helemaal bekend of de HIMARS MLRS-installatie tijdens gevechten is buitgemaakt of door het corrupte Oekraïense leger is verkocht, maar op dit moment staat de installatie al in Rusland.

  Als HIMARS in goede staat verkeert, kan zo’n verlies voor de Verenigde Staten behoorlijk gevoelig worden.

  De studie van de installatie door onze wapensmeden kan niet alleen Amerikaanse technologieën toepassen in hun ontwikkelingen, maar ons ook in staat stellen manieren te ontwikkelen om ze tegen te gaan.

  Bron: https://rusvesna.su/news/1657894766

 7. Gezien de huidige staat van ons land kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat we Hitler toch de kans hadden moeten gunnen. Kijk die ovens hadden niet gehoeven, je kan ook brood bakken of pizza, hij had Italie toch al op zijn hand. Om over Duitse auto’s nog maar te zwijgen.

 8. Jood Henry Kissinger, super agent van de joodse Rockefellers en Rothschilds: “Military men are dumb, stupid animals to be used as pawns for foreign policy”.
  Mannen ofvrouwen, zolang het maar niet-joden zijn. In een televisie-interview zei de joodse voormalige minister voor buitenlandse zaken dat de 500000(!) afgeslachte Iraakse kinderen tijdens de illegale Amerikaanse (Israëlische) invasie in Irak de moeite waard waren. En laten we maar niet hebben over de Palestijnse kinderen.

 9. Beste mensen

  Eten en drinken U Allen nooit ??

  Continu schrijven

  Is ook uit den boze hoor ?!
  Als eerst
  Denkt men om de Gezondheid
  Ten tweede
  Denkt om U eigen gezondheid
  Ten derde
  Houd af en toe Rust

  De Derde is in werkelijkheid de Eerste
  Als vanaf de andere kant de weg ingelopen

  Een gewaarschuwd mens telt voor meer

  Dank U

  • Jah
   Beste mensen….
   De Vampieren
   Beter bekend als
   Bill Gates en Kornuiten
   De Bloed zuigers Drinkers
   Ookal hebben wijzelf kinderen en kleinkinderen
   Zijn een of bijde ouders van ons dood
   We blijven altijd een kind van onze ouders
   Het bloed van pas geboren baby’s is heel erg gewild bij Hilly Billy en Collega’s

   Endinicom bloed is de benaming gegeven door die Bloed drinkers de zuiverste verjongingskuur elixer stamt af van het afgetapte bloed van de jongste baby’s die vermoord zijn vlak na heftig aan het schrikken te zijn gemaakt

   Dat zijn dus die Heksen
   AdolfBill HitlerGates en Kornuiten

   Neem die Duivelse passage door
   Onder de muziek kopje
   Voor meer info over de schandalige praktijken in de muziekindustrie lees dan het door de Britse dj Mark Devlin geschreven & door Erick van Dijk vertaalde Muzikale Waarheid deel een
   ( https://indigorevolution.nl/Muzikale-waarheid-door-Mark-Devlin.pdf ), deel twee
   ( https://www.indigorevolution.nl/Muzikale-waarheid-deel2-door-Mark-Devlin.pdf ) & deel drie
   ( https://www.indigorevolution.nl/Muzikale-waarheid-deel3-door-Mark-Devlin.pdf ).
   John Lennon is in opdracht van de Deep State door Mark Chapman vermoord op 08.12.1980 > 8 + 1 + 2 = 11 en dat is het laagste meestergetal van de vrijmetselaars

   https://m.kla.tv/nl/Coronavirus-nl/22990

   Filmpje 2 en 3 uit de reeks van 147 clipjes
   Eigenlijk Allemaal het bekijken waardig

   Deze voorbeelden zijn ruim 32 jaren geleden door Heilige Verlichte Shri Rajneesh Bhagvan – Ji welk door langzaam vergift om het leven is gebracht aangehaald
   En eveneens ook door de vermoorde dokter ook door vergiftiging genaamd Shri Rajif Dixit – Ji

   U zult er alles over te weten komen
   Hierin staan die dingen vermeld welken Live zijn bezichtigd mee gemaakt
   Door schrijver dezes
   Heel eng
   Dus alle aangegeven sites / links even
   Doornemen
   Zonder opsomming van kijkens waardig allemaal
   Anders hebt U geen tijd over om minimaal 2 dagen te reageren
   Maar helaas zijn geïnteresseerde dan wel halfwas op de hoogte

   Dank U

 10. Het is allemaal interessante lectuur in dit blog benoemd.

  Ik vraag me het volgende af” Als de volkeren slaven van een minderheid moeten zijn/worden, waarom hebben ze na WO 2 de stappen ondernomen die bepaalde delen v.d. volkeren welvarend hebben gemaakt ?

  Natuurlijk heeft het volk door het werk dat is verzet voor “hun” winsten en daardoor het vergroten van “hun” financiëlemiddelen gezorgd.

  Echter hadden ze nog meer financiële middelen gekregen als ze ons financieel minder hadden betaald voor het verzette werk.

  Op een bevolking van zeggen en schrijven
  ik noem maar iets 3miljard werkende aardbewoners hadden ze met een hongerloontje mega meer financiële middelen gehad.
  Maar dan was de koopkracht geslonken.
  Wat nu ook gebeurd.

  Dat deze 1% de wijsheid niet in pacht heeft is intussen wel gebleken.
  Maar iemand van hun voetvolk, had hun toch wel op dat idee kunnen brengen, om daar persoonlijk de vruchten van te plukken.

  Als ik nu om me heen kijk, zie ik alleen maar voetvolk v.d.1% die als slaven ( goed betaald weliswaar) , “hun ” orders op de wereldbevolking los laten.
  Massaal.

  Of zijn we met goede inkomens gemanipuleerd, om ons daarna te minisculiseren?

  Het narcisme zou daar vanaf druipen
  Wellicht dus een product van inteelt, wat geestelijke disorder veroorzaakt, naarmate men in dezelfde lijn verder gaat.
  Als u begrijpt wat ik bedoel.

  Een ding is zeker, geld maakt macht.
  Macht maakt krankzinnig.

  Weinigen die beide zaken op een menselijke manier weten te waarderen en beleven.

  Ook het leven van deze lui, is niet normaal als je naar al die clubjes die van alles doen om erbij te horen.
  Doet me.aan ontgroenen denken.

  Voor de slachtoffers die erbij worden gehaald, word het een hel op aarde.

  De beerput gaat open, en dan maken ze in hun egoïsme een eind aan hun leven, of word het “recht” gesproken dat hun familie eist.

  Inderdaad ze vertoeven in alle lagen v.d. bevolking.
  Ze lijken onaantastbaar, omdat hun voetvolk de verantwoordelijkheid word opgelegd, en de straf ondergaan voor hen.

  In films zie je dat ook, en dan denk ik, waarom ben je in de klauwen van die lafaards gelopen?
  Maar in het werkelijke leven is het chantage die zijn werk doet.

  Toch is het me een raadsel, waarom die 1% v.d. mensheid ons zo een goed loon gunde?
  Waardoor we een redelijk tot zeer goed leven hebben/hadden.
  Natuurlijk geld dat voor vele bevolkingen niet.
  Maar toch.

  Zouden ze dit als een correctie van die fout zien?

  Laten we hopen dat hoogmoed voor de val komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in