© Damian Siwiaszczyk (CC BY 2.0)

In het land van Rutte fiets ik om 21.10 uur terug van mijn bezoek aan mijn oude moeder, schichtig om me heen kijkend. Bang om gepakt te worden. Als eerbare burger voel ik me een dief in de nacht. Voel me verzetsstrijder in de oorlog. Angst regeert in het hoofd, schrijft gastauteur Piet Lotus.

In het land van Rutte mag de Minister van Volksgezondheid iedere week nieuwe leugens vertellen over cijfers, over verkeerde keuzes, over logistieke processen die niet kloppen.

In het land van Rutte is de Minister van Volksgezondheid niet meer dan de Minister van Corona Bestrijding. De volksgezondheid in bredere zin doet er niet meer toe. Oplopende wachtlijsten voor andere zorg. Depressie onder ondernemers, gezinnen, kinderen en jongeren, het is niet belangrijk genoeg. Kankeronderzoek moet maar wachten.

In het land van Rutte moeten we het virus met elkaar bestrijden. Met elkaar!!!

Wel vreemd dat er vele groepen buiten de compensatieregelingen vallen, als ze niet precies voldoen aan de Rutte-regels. Heb je je investering gedaan en je bedrijf geopend in maart 2020? Jammer dan, dat had voor januari 2020 moeten zijn. Ben je rijschoolhouder en is je les-auto je kantoor? Jammer dan!

Heeft je vrouw een inkomen net boven de bijstandsnorm en jij hebt geen werk omdat je contract bij het congrescentrum is beëindigd en je hebt wel de zorg voor huis en 2 kinderen. Jammer dan !!!

Heeft al een ambtenaar in Den Haag iets van salaris moeten inleveren ??? Niet toch? Maar wel als je piloot bent bij de KLM. We doen het tenslotte met elkaar.

  Europese Commissie stopt Wilders' plan om uit EU-migratiepact te stappen

We doen het met elkaar in het virusland van Rutte. Al bijna een jaar in de greep van de viruskundigen. De mannen en vrouwen die angst voor ziekte en dood in hun genen hebben. Niet “Ik wil leven!” is hun motto. Maar “Ik mag niet doodgaan”. En deze deskundigen willen dat we allemaal op dezelfde manier denken. Of het nu zin heeft of niet.

In het land van Rutte klopt eigenlijk niets meer. Behalve de bijna voorspelbare strategie van Rutte’s vriendenkabinet om angst te zaaien onder het volk, informatie te sturen en te ontregelen, het onheil te verkondigen en iedereen de mond te snoeren, die een andere richting voor zich ziet. Het is wel een herkenbare strategie uit het verleden en heden. Brengt meestal ellende.

In het land van Rutte is er eigenlijk geen plek meer voor mij. Dus wat moet ik doen? Heeft iemand een idee?!

– Piet Lotus

Nederlandse vaccinpropaganda: “Tot we allemaal gevaccineerd zijn – wacht met zwanger worden”

Vorig artikelHet links-groene regime in Zweden zet illegalen vooraan in de rij voor Covid-19 vaccinatie
Volgend artikelGeheimen van het Kabinet-Rutte III
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Je laatste zin geeft het eigenlijk al aaan. “In het land van Rutte is er eigenlijk geen plek meer voor mij.”
  Dan zijn er dus maar twee mogelijkheden over.
  De eerste is om te vertrekken. Dat zal niet zo eenvoudig zijn, want de coronahoax is vrijwel een wereldwijd fenomeen en feiten worden vakkundig achtergehouden om de angst maar te blijven stimuleren. Er zijn wat 3e wereldlanden waar men minder bezig is met deze onzin, maar dat is niet bepaald een verbetering.
  De andere mogelijkheid is om gelijkgezinden te zoeken en van te voren een advocaat in de arm te nemen om te helpen bij gezamenlijke burgelijke ongehoorzaamheid.

 2. Ik heb wel een idee maar mag ik niet ventileren, en heeft betrekking op Rutte. Als straks de tweedeling er is hebben we nog maar twee keuzes en dat is een burgeroorlog of staatsgreep.

 3. Ken je het liedje van die Belg, “vluchten kan niet meer” Dat klopt, er is nergens meer een land op aarde wat niet aangetast is door hetzelfde virus als waarmee Rutte besmet is, maar wel ons land regeerd. En dat is niet Corona maar “Build Back Better” Helaas denkt de grote massa, gevangen in zijn angst dat dit betekend dat we terug gaan zoals het ooit was maar dat kunnen ze beter vergeten want de echte agenda ziet er totaal anders uit.

 4. ik leef deze Kafka surrealiteit als sinds 98.
  was maar 24 jaar uitgelachen worden bestolen worden beschuldigd worden veroordeelt worden en 1000 kg allu folie origami voor nodig.

  en nog zie ik de twijfel bij comments echte maatregelen te nemen als se ook maar 0,1% comfort of zekerheid moeten inleveren.
  zoals stoppen met zorgverzekert-ing
  belasting (aanslag)en uit-keringen of andere kvk staats onserdruking.
  misschien verdienen de ex nederlandse producten en juridische doden het gewoon als hive mind slaven je bestaan te lijden.

  jankbekkenland

 5. Nou dat klinkt verschrikkelijk , om alleen te bolwerken ,, ik val vaak terug op de ontwikkeling ( die ook werkelijk plaatsvind ) van de mens , Einstein heeft ooit gezegd , wil je de mens begrijpen kijk dan naar het gedrag van een groep chimpansee (( niet naar Bonobo’s )) ( waar de vrouwtjes de baas zijn ) ( ben benieuwd of ze nog leven , bushmeat is voedsel ) terwijl het de enigste samenleving is zonder geweld , hier word de sex niet verkocht maar gebruikt om de hormonen , waarmee geboren rust te gunnen .Onder mensen gehanteerd zou het hetzelfde effect bewerkstelligen , alleen dan verdienen ze niet aan jou , omdat je tevreden bent zonder het huidige systeem te volgen . Die Bonobo’s hebben gelijk

 6. GAAF LAND!!!!!!
  • Asielcrisis
  • Boerencrisis
  • Coronacrisis
  • Democratiecrises
  • Energiecrisis
  • Farce rond de BTW (wat is groente/fruit)
  • Groningen
  • Huisartsentekort
  • Inhaalzorg
  • Jeugdzorg
  • Koopkrachtcrisis
  • Lastenverlichting
  • Minister President (ik zou dat eerder een ramp dan een crisis noemen)
  • Nooroostpolder (tweede Ter Apel)
  • Openbaar Vervoer
  • Personeelscrisis
  • Quota voor mest
  • Referendum
  • Stikstof ( wet waarop nu gehandhaafd dreigt te worden, moet nog worden behandeld)
  • Sancties (mijn toevoeging omdat Stikstof ook al bij boeren zit)
  • Toeslagendrama
  • Uithuisplaatsing kinderen
  • Vliegveld (Schiphol/Lelystad)
  • Woningcrisis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in