pexels.com

Eind vorige maand publiceerde het CBS de eerste sterftecijfers die de mogelijke effecten van vaccinatieschade door de nieuwe boostervaccinatie laten zien. Het sterfteoverschot in week 40 was 250 per week, wat nog steeds hoger was dan verwacht, bericht Uncutnews.

Statisticus Herman Steigstra stelde de prognose naar beneden bij omdat er maar half zoveel injecties werden toegediend als verwacht.

Aan het begin van de maand lag de oversterfte op het voorspelde niveau. Er was vooral een stijging onder 80-plussers, die als eersten werden gevaccineerd. “Al meer dan een maand hebben we een onverklaarbaar sterfteoverschot van 30 per dag, en stijgend,” schreef Steigstra op 3 november.

Later stelde hij de prognose naar boven bij omdat het aantal toegediende vaccins sneller steeg dan verwacht. Neuroloog Jan Bonte antwoordde: “Het doden van oude mensen is weer begonnen, nietwaar?”

En wat zien we nu? Je zou kunnen wachten. Het sterftecijfer is geëxplodeerd en ligt ongeveer op het niveau van de tweede coronagolf. Volgens Steigstra is het zelfs twee keer zo hoog als voorspeld. “Het einde lijkt met zo’n steile stijging nog niet in zicht.”

“De overheid vindt het uitgestelde zorg, de ongevaccineerden. We kennen de verhalen…”

Bonte voegt eraan toe: “Vorige week hadden we een hittegolf. Of was het een koudegolf? Het regende meer dan genoeg, en opeens spoelden al die mensen met overgewicht het uitvaartcentrum in als ze naar de bakker wilden. Bovendien waaide het heel hard, zodat de lichtgewichten al lopend naar de voordeur werden geblazen. Ze wilden niet naar de bakker, maar naar de groenteboer. Ze reden te snel. Ze renden te hard. Ze speelden te hard. En last but not least: het was maar COVID-19. Plotseling viel hij om. Geloof me.”

  Officieel rapport: Beademingsapparatuur doodde bijna ALLE COVID-patiënten

Hoofdsocioloog Tanja Traag van het CBS zegt in De Telegraaf: “Sinds het begin van de coronapandemie duurt de hogere sterfte langer dan we voor de pandemie dachten, en zelfs langer dan we vorig jaar inschatten.”

Voor het eerst sinds lange tijd is de levensverwachting naar beneden bijgesteld. “Het herstel van de huidige oversterfte na de coronavirus pandemie duurt langer dan verwacht.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Toparts waarschuwt dat ’turbokanker’ veroorzaakt door mRNA miljoenen mensen kan dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussische opmars: “Avdiivka zal vallen als er geen wonder gebeurt”
Volgend artikelIsraëlische politici: Het Westen moet de bevolking van Gaza overnemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

  • Tja, maar gemeentes gaan wel overal in wijken parkeergeld vragen. Zal wel in kader terugdringen autobezit zijn en voor de 15-minuten steden…..

 1. Hahahahahaha ….250 per week sterfteoverschot ? Dat zijn toch druppels water in de zee ! Hoeveel werden er ondertussen geboren ? Ongelofelijk hoe men de mensen kan bedotten met statistiekjes …. K was deze avond even in mn stamkroeg , al die gevaxxten waren er ook hoor ! !

  • Die oversterfte is een 2e afgeleiden zoals wiskundigen dat noemen, kortom een verschil op een verschil. Voor alle duidelijkheid oversterfte is niet de ruwe data.

  • Per week hé, … en wereldwijd!!

   In New Zeeland is de oversterfte 70% en dan praten we nog maar niet over de onvruchtbaarheid bij jongeren, die komt er ook nog aan, …

   Hahahahaha verandert bij jou denk ik wel snel in AAAAAAAAAaaaah dan.

   Sterkte met wakker worden.

  • Wie zegt dat je er vanaf bent met al je vaccincompanen? Hoe weet je trouwens dat al die “gevaxxten” gevaxt zijn? Mensen zeggen wel meer dat ze “gevaxt” zijn om niet als figuren zoals jij veroordeeld te worden.

   • Omdat IK, Barry, geen CST pasje had, en dus niet binnen mocht in kroegen en restaurants, werd trouwens streng gecontroleerd omdat men bang was dat ‘der Gestapo’ zou langskomen zum kontrollieren….

  • Nou Patrick ik merk er ook weinig van. Waar ik mij tussen bevind zijn ook allemaal geprikt. Is in 2021 trots over gesproken en ze springen nog steeds vrolijk rond. Dus die statistieken, daar heb ik ook mijn bedenkingen over

   • toch iemand met gezond verstand, een kwaliteit die zelfs bij de antivaxxers stilaan ontbreekt ….zal door de shedding komen ….lol!!

    • Sukkel. Met een hoofdletter.

     Hier de enige ongeprikte beroepsbrandweerman van een nabije middelgrote stad gevraagd naar zijn ervaringen. Van zijn geprikte collegas zijn er minstens 7 op non-actief sinds hun prikken, 4 daarvan hebben turbo-kanker opgelopen en zullen er spoedig niet meer zijn, twee andere hebben hersenemboliën. De andere geprikte collegas zijn vaker ziek thuis dan ooit tevoren.

     Deze brandweer functioneert ook als ambulancedienst als gewone ambulances niet tijdig beschikbaar. Naar zijn zeggen rukken ze sinds de prikken 3 tot 4 maal zo vaak uit als daarvoor. Vroeger waren er rustige dagen waarin men een kaartje kon leggen maar dat is verleden tijd. Er is geen rustig moment meer; Onverklaarbare verkeersongelukken, hartaanvallen gedurende jogging of sport, omgevallen ouden van dagen maar dan 4 keer zo vaak als vroeger, enz.

     Dus Patrick, blijf jij nog maar even ontkennen (of blind?), wijsheid komt met de jaren zegt men…

     • ik ontken NIKS man , maar ik zie evenmin het doemscenario dat hier , onder andere door jou, wordt gepresenteerd ! Dus ,WAAR ligt de waarheid ?…in mijn 95% gevaxxte omgeving worden de huizen enkel duurder, zal toch niet het gevolg zijn van ‘oversterfte’ ?

   • wij merkten er ook weinig van in eigen kring…tot dit jaar…
    agressieve kanker, overleden
    hersenbloeding, overleden
    long en immuun problemen, overleden morgen de uitvaart

    dan nog iemand die nu onderzocht wordt op kanker
    en iemand met agressief borstkanker
    iemand met nierproblemen
    mensen die steeds ziek zijn

    Niet iedereen viel per direct om, velen hebben aandoeningen gekregen waardoor hun eind langzamer gaat
    Een specialist schreef eens dat iedereen die die spuiten genomen heeft nog hooguit 5-10 jaar te leven heeft, afhankelijk van het aantal spuiten en de batches…
    10 jaar na de spuiten is van die groep niemand meer over…
    wat zal de wereldbevolking uitgedund zijn.
    Daar waar ze de spuiten niet hebben kunnen zetten (oa afrika) willen ze nu proberen met het mrna in de lucht te vernevelen, naast het inspuiten van dieren en zelfs groente willen ze ermee gaan bewerken.
    Ongevaxten zullen heel voorzichtig moeten worden.

 2. Als je die frikadel laat staan voor die ene prikkie, tja,,.

  Ik ben voor die frikadel gegaan en de Jonge mocht mijn prikkie in zijn bil steken.

  • Ik heb wel 4 prikfoto’s van hem gezien, nou ja soms ook niet duidelijk dat de naald er echt inging. En als tie erin ging zal het wel de zoutoplossing zijn geweest.
   Booster heeft hij nog niet gehad denk ik. Zeker ook voor de frikandel gegaan nu het nog kon.

   • Dag Klien;
    Heb je ook gezien, dat Hugo in dat zelfde jaar ook iedere keer een ander overhemd aan had? Mijn garagehouder heeft het bij gehouden.

 3. Wat was de waarschuwing voor 4 en 11 oktober ook alweer…? Pulsen die resulteren in zieken, wegens openbarsten nano-lipide bolletjes in het ‘vaccin’….
  Neem dat moment, bewezen of niet, ook even mee als ‘possible event’ in de statistieken….

 4. Leave the Twin Flame Journey: Here Are the Signs Spiritual Living
  Are you unsure whether it’s time to leave the twin flame journey? In this video, I’ll be sharing seven signs that will help you make that difficult decision. Sometimes, staying in the journey can feel like the right thing to do, but it’s important to recognize when it’s time to walk away. Join me as we explore these signs together and find clarity on your twin flame journey.

  https://youtu.be/Tcd_DYfLzg8?si=drYK0kwgU6vgLIPP

 5. Hoe ontmantel je een maatschappij?
  Door geschiedvervalsing, het uitmoorden van de senioren zodat elke vorm van als nuttig bewezen tradities teloorgaan, en door het oeverloos importeren van lieden van gans andere achtergronden, culturen en huidskleuren.
  (Het von Coudenhove-Kalergi recept, beschreven in zijn boek Praktischer Idealismus, 1925), https://ia800209.us.archive.org/17/items/Coudenhove-Kalergi-Praktischer-Idealismus/Coudenhove-kalergiRichard-PraktischerIdealismus-Adel-Technik-Pazifismus1925191S..pdf.
  En de Cloward – Piven strategie (1966) — Overlading van het sociale systeem als voorspel naar de invoering van gegarandeerd inkomen (communisme) https://www.cairco.org/reference/cloward-piven-strategy-fundamentally-transforming-america ).
  Hoe realiseer je de natte droomwens van de Nieuwe Wereld Orde psychopaten?
  (Ze mogen dan wel hun Georgia Guidestones aankondiging hebben vernietigd, namelijk het streven naar een permanente 500 miljoen aardbewoners, de agenda rolt voort…
  Naast de gebruikelijke beschadigende en stompzinnig makende programma’s van de baby-vaccins en de HPV-vaccin steriliserende effecten, doen ze dit door iedereen te blijven injecteren met genetisch manipulerende-, en turbo kankers veroorzakende stoffen… Covid-injecties en -boosters geheten!
  Wake the flock up!

 6. De prikjes zijn aanbevolen door;
  Herr Hugo, voor wie een injecties laten zetten hetzelfde is als een frikandel eten!?
  Ernie Kruipers; “hou mensen, nog een keer lekker prrrrrrkken”.
  Senile Joe a.k.a. Joe Binleden.

  Zouden die mensen zich misschien in deze tijd zich zorgen maken of dat ze lief zijn geweest.
  Of dat ze op 5 december niet mee worden genomen.
  Wat,…….. Sinterklaas bestaat niet echt.

  Wat nou als Sinterklaas een Alien is, die zich graag verkleed en zich mens wilt voelen.
  Een alien wat zijn “zijn” niet wil accepteren!

  • Heer Hugo krijgt binnenkort ook zijn prikjes, met vrij dikke naalden van zo’n 5,56 mm. Het peloton prikkers zal dat doen na veroordeling van de bloemschoen door een niet corrupte rechter die hem tot deze prikken veroordeeld zal hebben. Boontje komt om zijn loontje, ehhh, frikandel.

  • ben vorige week geweest, ik vond de beveiliging maar matig.
   Nou maakte hij het ze ook niet makkelijk door zich zo tussen de massa te begeven. Maar wij vonden de situatie af en toe ook wel wat eng, daar had ook makkelijk iets kunnen gebeuren, we hielden er al rekening mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in