Hier is een snelle update om te kijken naar de oversterfte en het ziet er absoluut niet goed uit. Duitsland had zojuist een piek van de hoogste niveaus van oversterftegevallen sinds het begin van covid, schrijft Peter Imanuelsen.

U leest het goed. In de week eindigend op 25 december had Duitsland een oversterfte van 50%, in de week eindigend op 1 januari was het iets beter met “slechts” 44% oversterfte.

Kijk zelf maar eens naar deze grafiek.

Dit is erger dan op enig moment tijdens covid. Maar covid is niet de oorzaak van deze oversterfte, zoals u hier kunt zien.

Hoewel er wat covid-doden zijn, is het lang niet zo veel als in 2020 en 2021, wat betekent dat de oversterfte in Duitsland nu niet komt doordat mensen sterven als gevolg van covid.

Wat kan er dan de oorzaak van zijn dat mensen plotseling zo massaal sterven?

Ik denk dat we allemaal weten waarom, maar niemand wil erover praten.

Ik heb in eerdere artikelen uitgebreid geschreven over de oorzaak van deze oversterftegevallen die we niet alleen in Duitsland zien, maar in landen overal in Europa.

We hebben een grote toename gezien van mensen die sterven aan hartproblemen. Bekijk zeker mijn eerdere artikel hieronder:

In 2022 waren er zelfs meer sterfgevallen dan in 2021. Vreemd. Waarom sterven er nu meer mensen ondanks dat iedereen gevaccineerd is, of is dat misschien de oorzaak…?

Weet u nog dat ze u vertelden dat alles weer normaal zou worden zodra iedereen zijn inentingen en boosters zou krijgen. Ja, dat is niet gebeurd.

  Gevaccineerde etnische zuivering - Biden's Witte Huis koopt de armen om met boodschappengeld om zich te laten vaccineren

Vreemd genoeg blijven de landen Roemenië en Bulgarije op dit moment met een zeer lage oversterfte en die hebben toevallig ook een zeer lage mRNA-vaccinatiegraad in vergelijking met Duitsland en andere landen met hoge oversterfte…


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wat begrafenisondernemers weten dat u niet weetVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMessenger-RNA sequenties worden weken na de COVID-19 vaccinatie in het bloed aangetroffen
Volgend artikel6 redenen waarom de neocons in het Westen deze oorlog met Rusland wilden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

64 REACTIES

 1. Topje van de ijsberg. Denk dat in de zomer van dit jaar de piek daar en in andere landen 150% zal bedragen en misschien zelfs meer! Ga maar lekker slapen, lieve volgzame schapen.

    • Ik denk toch niet dat ze gratis zullen worden. Betaald parkeren is niet ingevoerd om het minder druk in een stadscentrum te krijgen maar voor het geld.

     • In veel steden loopt het aantal bezoekers voor de winkel binnensteden sterk terug, daarom besluiten veel gemeentes dat het betaald parkeren een steeds grotere kring om de binnenstad komt. Soms zijn die cirkels al meer dan een kilometer van de binnenstad al af.

   • Het meest leugenachtige MSMedia-vod, de NYT heeft al eens een “artikel” geplaatst dat de “tijd rijp” is om mensenvlees te gaan eten, idd!

    Nadat ze de hele voedselketen hebben vergiftigd en/of vernietigd zal er grote schaarste ontstaan waardoor sommigen zich niet meer zullen kunnen inhouden, denk ik zomaar wat vooruit… Het menu zal dan of gefrituurde insecten of je schoonmoeder zijn??!

    • Het komt er ooit aan hoor , goed gekruid en met andere ingredienten vermengd… Hoe gaat men 8 miljard sapiens apen + miljarden andere dieren blijven voeden op n planeet die momenteel zonder twijfel haar beste tijd gekend heeft en nu onderhevig gaat worden aan de door het mensDOM bespoedigde klimaatsverandering ?

  • Het kan mij niets eer schelen wat de vaccinazies overkomt met hun rabiate haat tegen de verstandige “wappies”, ik kan namelijk niet vergeten hoe zij over ons dachten.

   Maar wat iedereen over het hoofd lijkt te zien is dat oversterfte altijd een piek is waarin het zwakke gedeelte afsterft waarna er normaal gesproken een daling volgt omdat het zwakke gedeelte weg is…

   Maar dit vlakt niet af, houdt aan en loopt op, ik snap wel waarom “de over(bodig)heid” geen onderzoek doet, dat komt ze niet zo goed uit.

   Overheden zijn het grootste gevaar voor de mensheid alleen zijn ze gaan geloven dat de overheid er voor hen is en hen ook zal beschermen…

   • Ik snap je emoties, maar pas op. Realiseer je dat we helemaal niet weten hoe ‘ze’ over ons dachten. Het enige dat we weten is hoe een bepaalde groep mediageile, door de staat betaalde en door de media in de schijnwerpers geplaatste groep idioten over ons dachten.

    Het is nep. Alles wat je zag was nep. Ook de hetze tegen ongevaccineerden was grotendeels nep.

    Verdeel en Heers. Zo oud als de weg naar Rome. Trap er niet in. Maak van je hart geen steen. Voel je liefde voor de mensen die je instinctief wilde beschermen. Laat je niet verdelen want dat is juist precies wat ze willen.

    Het is niet links tegen rechts. Niet democraat tegen Republikein. Niet gevaccineerd tegen ongevaccineerd. Het is dictatoriale elite tegen het volk en zo is het altijd geweest. Als wakker zijn iets is in mijn ogen, dan is het dat doorhebben. Dat men constant bezig is iedereen tegen elkaar uit te spelen.

  • Ik voorspelde dit al in 2020. Dat het alleen maar erger zou worden. Werd bestreden op YT en door trollen bij DDS. Dolores Cahill zag dit ook al aankomen. Zouden De Jonge e.d. placebo’s hebben gehad?

   • De Jonge en 10 miljoen anderen dan.

    Hoe hoog de oversterfte procentueel ook mag zijn, in verhouding met het aantal gezette prikken blijft het een piepklein deel. Het is geen wonder als je de prik overleeft. Vooralsnog… Ik kan niet in de toekomst kijken. Maar niemand kan dat. Wat we tot nu toe gezien hebben duidt op vaccins die gevaarlijker zijn dan was beweerd, maar absoluut niet op ‘kill shots’.

   • Dan zouden we over pakweg 2 jaar een forse ondersterfte moeten zien want dan zijn alle ingespoten oudjes en zwakkeren “op”.
    De enigen die dan opgelucht adem halen zijn de pensioenfondsen.

    • Matt februari 17, 2023 at 21:34

     Velen hebben niet goed opgelet en vaak over artikelen heen gelezen, gevaccineerden mensen “Shedden” of op zijn Nederlands gesproken, stoten spike-eiwitten uit die ongevaccineerden op hun beurt ook in de loop van de tijd ziek maken, het is onderzocht en voor waar gevonden.

     Overheden zijn zo ‘blij’ met de mRNA-prikken dat ze alle oude vaccins, inclusief de kindervaccins, willen laten vervangen door mRNA-vaccins. Mike Yeadon, voormalig vicepresident van vaccinmaker Pfizer, heeft er slapeloze nachten van, zei hij in het programma CHD Friday Roundtable.

     Dat zou betekenen dat het lichaam van je kind een bepaald eiwit gaat aanmaken als het gevaccineerd wordt tegen een bepaalde ziekte. Het gevolg is dat zijn of haar immuunsysteem het weefsel gaat aanvallen dat het eiwit aanmaakt.

     https://twitter.com/_Janey_J/status/1624733817092075521?s=20

 2. De WEF bende heeft een goede manier gevonden on de genocide zodanig te laten verlopen dat hun streefgetal van 10% mag er overblijven rond 2030 wel gehaald wordt met deze oversterfte.
  Voor landen die minder gevaccineerd zijn, komen er vanzelf andere manieren zoals economische vernietiging. is het geen hongelsnood dan komt er wel een nieuwe plaag, Dit soort mensen van de WEF-bende deinzen nergens voor terug.

  • Het is idd opmerkelijk dat juist in Afrika, het continent waar CV niet bestaat, nu ineens een Marburg-V uitbraak is precies nadat K1LLB1LL langs is geweest…

   Net als toen de CV-variant Omicron in Z-Afrika “gevonden” werd, juist nadat de regering daar geweigerd had om deel te nemen aan het vaccinazi project van de ziofascitische massamoordenaars!

   ALLEMAAL TOEVAL, HOOR…

  • Ik zou eens serieus gaan rekenen met deze oversterfte en dan kijken waar je op uitkomt in 2030 als die 50% blijft. Dat is veel te weinig sterfte om 90 procent van de bevolking uit te roeien. Sterker nog, door immigratie zou de bevolking gewoon blijven groeien.

   Nu kun je ‘omvolking’ roepen, maar dat is dan feitelijk tegenstrijdig aan elkaar. Die 10% baseer je volgens mij op de Georgia Guidestones, maar zoals je kunt zien… It does not add up .. or .. subtract?

   Verder kun je zien in de grafiek bij dit artikel dat die 50% een uitschieter is. Het is eerder 20% of zo en het zou extreem uitzonderlijk zijn dat dit 7 jaar lang aan zou houden.

   Kortom, veel gescheer en weinig wol. Als je wil kun je zelf eenvoudig zien dat als de elites inderdaad 90% van de bevolking uit willen roeien, ze totaal niet op schema liggen.

   Bijvoorbeeld jaarlijkse sterfte in NL is +- 170K. Geboorte ongeveer hetzelfde. Uitgaande van 50% extra sterfte hebben we het dus over +- 85K. Keer zeven jaar nog te gaan tot 2030 zou leiden tot 560K extra sterfte.

   • Hun doel was eerst met de blanken te beginnen, die zijn potentieel het gevaarlijkst, Ze hebben nog meer troeven in hun mouw; alle mensen verplicht opsluiten in steden.
    Dan uitbreiding vd oorlog in heel de EU, met tsunamis, thermobarische bommen, uitstrooien van biologische en chemische wapens over de bevolking, burgeroorlog in USA, totale voedsel en water tekorten creëren, totale ontwrichting vd gezondheidszorg, en totale Nazi terreur, incl. kampen…

 3. Vraag mij af wie deze grafiekjes maakt.
  Misleiding om de plebs met geld zogenaamd van de aardbodem te laten verdwijnen 🏝
  hoe is het mogelijk ! Dat ik hier,… 👀niemand in een sportbroekje dood zie neervallen.

    • Toch lastig als je 90 procent van de bevolking uit wil roeien en je geeft het merendeel een placebo…

     De getallen laten keihard zien dat de kill shot theorie niet klopt maar ik bespeur een enorme wil om die desondanks te blijven verspreiden. Misschien die sprookjes aan de NOS overlaten…

     • Het was geen placebo; het is een killshot!!
      Er zijn div mogelijkheden om door de prik het loodje te leggen; snel, wat minder snel, of wat langzamer. Maar niemand gaat oud worden. Het immunsysteem is zo verzwakt, gesloopt dat ze snel dood gaan.
      Veel mensen die ALS, MS, mad cow disease, dementie en andere hersenziektes krijgen, of/en snelle, zeer agressieve, rare vormen van kanker krijgen, maken het niet lang…
      En 50% oversterfte is enorm!!!

 4. Dit zal in Nederland niet anders zijn.❗️
  Ik lees 2 kranten en per dag staan er minstens 10 tot 12 overleden personen in.
  En deze kranten hebben een klein berijk.

  Maar niemand zoekt er naar en niemand praat erover.
  Het is allemaal TOEVALLIG…… MAAR WEL RAAR DAT ANDEREN HIER AL VOOR WAARSCHUWDEN DAT DIT KOEMEN ZAL…en helaas nog een paar jaar zo doorgaan……
  DE eerste “ klinische proeven “ van pFizer ( dus voordat het vaccin op de markt kwam ) gaven al aan dat er bij deze proeven 1223 doden waren‼️
  DEZE ( mRNA ) TECHNIEK VAN VACCINEREN HAD NOOIT OP DE MARKT MOGEN KOMEN.
  En toch DOORGAAN. Tegen beter weten in…..❗️
  Dit is een misdaad tegen de mensheid.
  Deze informatie kun je googelen op “ Pfizer papers.nl”

  • Toevallig keek ik laatst in een friettent in het limburgs dagblad. (normaal vermijd ik msm) Het viel me op dat de dodenadvertenties niet meer met een mooi kader eromheen stonden, maar gewoon een regel voor 1 dode vermelding. Daarnaast staan er lang niet alle doden in vermeld, da’s ook nog eens een punt.

  • @ Anna, het schijnt dat het een militaire biowapen is die ze in opdracht bij o.a. Pfyser hebben laten maken, hierdoor kon Pfyser onder zijn aansprakelijkheid onderuit en behoefde er ook geen vooraf klinische proeven te doen. Het kon zo direct op de markt gebracht worden onder de noemer ” vaccin “. Zodat er met een noodvergunning alles dekte in juridische zin. Het zelfde concept werd in alle Angelo Zionisten Staten uit gevoerd. Hiermee is al bewezen, dat DARPA de opdrachtgever is, die bewust zoveel mogelijk mensen willen doden. Daar spelen J.Biden en zijn zoon een hoofdrol in, want het bewuste biowapen is ontwikkeld in Oekraïne in diverse geheime biolabs. Zo ook G. Sorros ook een grote rol erin speelt, even zo B. Gates.

  • Die anderen waarschuwden voor iets dat vooralsnog totaal niet aan het gebeuren is. Hoe erg 10 of 20K extra sterfte per jaar ook is, op 10.000K mensen die de prik namen is het niet zoveel dat het enige zoden aan de dijk zet als het plan inderdaad genocide zou zijn.

   Mensen waarschuwden voor genocide en die is, duidelijk zichtbaar in de cijfers, NIET aan het gebeuren. Sorry maar kan er niet tegen als mensen dingen blijven beweren die eenvoudig controleerbaar gewoon niet kloppen.

  • Dit is een oud artikel uit september 2021.
   Dat Marburg virus hebben we al gehad.
   Zonder prik overleefd,net zoals die andere verzonnen virussen.

 5. Dit is de sterfte van week 1 t/m 6 vergeleken over een aantal jaar in Nederland. Bron CBS
  week 1-6 – 2023 – totale sterfte 21925
  week 1-6 – 2022 – totale sterfte 19526
  week 1-6 – 2021 – totale sterfte 22778
  week 1-6 – 2020 – totale sterfte 19030
  week 1-6 – 2019 – totale sterfte 18997

  • Ik vrees dat die cijfers niet zo kloppen van CBS. In het begin van 2020 stond er op volksgezondheid.info hele mooie overzichten die overgenomen waren van CBS maar dan veel overzichtelijker. Ze hebben nu alles veranderd, zelfs de Url. Dit was de link; https://www.volksgezondheidenzorg.info/ranglijst/ranglijst-doodsoorzaken-op-basis-van-sterfte

   Pierre Capel komt iig met andere cijfers, hij gaat niet naar het cbs viel me op maar naar Ourworld in Data. gr, marco https://www.youtube.com/watch?v=qmvJa6l53Ks&t=150s

   • Het is ook lastig om goed te duiden en het zou zo maar kunnen zijn dat de cijfers niet kloppen. In ieder geval wat we in alle landelijke media alhier kunnen zien is dat volgens hen de oversterfte in 2021 en 2022 in beide jaren op ongeveer 15 duizend neerkwam.

    • Blijft zeker lastig, ze kunnen zomaar alles omgooien en hoeven zeker niet aan iemand van ons verantwoording af te leggen.., gr,marco

    • Ik hou de cijfers al 3 jaar in de gaten. De reportage is inderdaad een puinzooi, maar kan ze verder niet op grote fouten betrappen. Graag specifiek, welke cijfers kloppen niet en waarom niet?

     20K oversterfte per jaar, 2 jaar lang, is ongeveer waar je op uit komt. Veel te veel voor ‘safe and effective’, maar veel te weinig voor ‘kill shots’

     • Beste, ik denk dat het ook helemaal niet het plan was dat de geïnjecteerde snel kwamen te overlijden. Als dat wel zo was waren ze gelijk door de mand gevallen en had Niemand de 2e, 3e, of 4e injectie genomen en was hun plan direct in duigen gevallen. Daarnaast hoor ik ook niets over de vele bijwerkingen en mensen die totaal niet meer kunnen functioneren n.a.v. de injecties.

      Ik neem aan als je de cijfers hebt bijgehouden dat je de Cure van Erik Boomsma ook gezien hebt. https://www.youtube.com/watch?v=f89qD-uJtvM Hij heeft er ook veel werk ingestoken en kwam tot schrikbarende conclusies,

      Ervan uitgaande dat de Onderrapportage van VEARS en EudraVigilance kloppen zijn er wereldwijd 4,7 miljoen doden door de shot! En 24miljoen mensen met vaccinatie schade! Mocht je kinderen hebben dan hoop ik dat ze niet het toevallige slachtoffer zijn geworden. gr, marco

 6. Ik zie tekenen dat het “Plan” om de prikkers onder de bus te gooien werkelijkheid kan worden. De ratten verlaten het schip. De CEO van YouTube is opgestapt. Dat geldt ook voor de premiers van Schotland en Nieuw-Zeeland. Zowel YouTube als Twitter bevatten nu informatie over bijwerkingen. Nu de genocide met het “vaccin” op stoom komt en algemeen bekend wordt, is het onvermijdelijk dat iedereen die betrokken is bij de COVID-hoax – politici, de massamedia en de geneeskunde – in diskrediet wordt gebracht en mogelijk gevangen wordt gezet.

  – Henry Makov

  • Ach, die landverraders worden gewoon vervangen door een nieuwe verse en frisse generatie die graag een WEF-‘carriere’ willen maken!

   De ‘uitgerangeerde’ massamoordenaars worden slechts weg gepromoveerd om hogere doelen te bewerkstelligen voor de ziofascisten die de wereld willen uitmoorden.

   Dit spelletje is nog lang niet uitgespeeld, en ze zijn nog maar net begonnen…

    • Ze willen de wereld uitmoorden…
     Het lukte ze om 80% van NL de prik te laten nemen…
     Resultaat: Max 40K doden als we echt alle oversterfte aan het vaccin wijten…

     Wat een prutsers he?
     Als ik de wereld uit wou moorden en 80 procent van NL nam mijn prik, dan waren er nu 10 miljoen doden en niet 20 duizend… Maar Hee waarom relativeren? Gewoon kill shot blijven roeien totdat echt niemand ons nog serieus neemt. Slim plan.

  • Daarom is de 3e WO handig als afleiding, ook het constante gezeik over de aardbeving in Turkije en Syrië een afleiding voor de aangenomen digitale ID, slaap verder en zacht u zult hardhandig gewekt worden en zich als getranshumaniseerd wereldburger doen wat u opgedragen wordt.

 7. Made in Holland in 2017 wanneer starte corona = 2019 Eigenwijs of wijs….Hoe gevaarlijk is grafeen voor een mens? Net als bij asbestvezels zouden macrofagen (de stofzuigers van de longen) de plaatjes niet kunnen omsluiten en afvoeren, wat leidt tot ontstekingsreacties met ernstige long- of longvlies-ziekten tot gevolg.

  Zou je iWatch de gegevens die uit deze chip te lezen zijn naar een data-base computer sturen om op deze manier ziektes wereldwijd in kaart te brengen……en wat het in je lichaam doet/deed interesseerde ze niet zo veel. Draait het toch echt om niet gevoelde emoties in je lichaam is = Welke emotionele betekenis past bij mijn ziekte patroon? Is angst aanjagen toch echt de grootse boosdoener want het brein kent van oorsprong geen afwijzing en is beamen en corrigeren het enige wat je mag doen en krijg je dit Griep (Corona virus) – je hebt de illusie dat je alles controle hebt ten koste van anderen en de natuur; je keurt je lichaam af; je bent onzeker en ervaart angst; ( Als je verder zoekt gaat het erom dat dit allemaal bedrijven zijn van de BV Nederland maar gaan ze je in de 2e kamer niet vertellen. Karakteristiek voor de BV Nederland is Strijd en afgescheidenheid, Spirituele zelfzucht, geloofsstrijd, De BV Nederland, groei BBP, onvrede, Tweedracht (wij-zij) massavorming, mobilisatie, Propaganda, haat, Fysiek geweld, oorlog) je verlangt naar zelfontwikkeling zowel individueel als spiritueel; het liefst wil je je hart omarmen en openen; je wilt je bestaansrecht claimen en leven vanuit liefde. Lichaam kent allen maar liefde…niemand wil in zijn leven afgewezen worden en/of je zoekt het buiten jezelf….maar is zoeken in jezelf = voelen 2e ckakra omhoogwerken tot derde oog voor volledige waarneming zodat je hele lichaam functioneert en alle 5 zintuigelijke waarnemingen openstaan voor vol aanwezig zijn in het NU.

  Dit verhoogt de kans op schadelijke effecten van een stof die op zichzelf niet zeer toxisch is.
  Veilig grafeen? – RIVM rivm.nl
  https://www.rivm.nl/sites/default/files/2018-11/Veilig%20grafeen.pdf
  Het risico voor de mens is op dit moment onbekend.
  Nu wel…….

  Singularity University, three of the most important exponential trends that form the backbone of radical innovation in 2017 are biotech, neurotech and nanotech.
https://blog.richardvanhooijdonk.com/en/biotech-neurotech-and-nanotech-3-big-trends-in-2017/ staat op blade 93 beschreven…..er zit grafeen en is zeer scherp en snijdt je aderen open daardoor….

  Sommige onderzoekers voorspellen dat de kleine deeltjes afkomstig van de productie van grafeen schade aan de natuur en de menselijke gezondheid zullen veroorzaken als er van tevoren geen maatregelen worden genomen. Moeten we ons zorgen maken? https://www.sg.uu.nl/artikelen/2019/07/de-schaduw-van-grafeen

  Staat er ook bij beschreven is een Gen-therapie….
  Heb hier gewoon honderd bladzijde bewijs wat het inhoud….kunnen hier geen excuus voor verzinnen hoor. Voorbedachte rade…..Beschrijft alles…..

 8. Op deze manier roeien die Duitsers zichzelf uit. Het land dat miljoenen doden (alleen al 26miljoen Russen)op zijn geweten heeft, krijgt nu ’n koekje van eigen deeg. Wel jammer voor de rest vd wereld.

 9. het fascistisch crimineel regime in Duitsland pleegt genocide op haar eigen bevolking en zijn er ook nog trots op. Tijd voor een 2e NurnbergTribunaal.

 10. Die docters en verpleegsters zijn zelf allemaal gevaksineert.
  Dus daar zal wel een hoop angst zitten …
  Na het uitroeiien van de bejaardenhuis bewoners
  komen zij misschien aan de beurt.
  En dat hele gedoe met onmisbare beroepen, zijn ook gevaksineert …

  Daar gaan we dan als samenleving …

  • @Joris, Bruikbare idioten waren het met hun tiktok dansjes maar weinige die naar buiten kwamen/komen dat het allemaal overdreven was…Zou zogenaamd grote groep thuiszitten met long covid…Is complete BS..Vaccinatie schade heet dat..

   • Nuke Davos februari 18, 2023 at 11:06

    Juist, meteen krijgt men een idee over personeelstekort, mRNA vaccins, trouwens in de gemeente waarin ik woon hoor ik in mijn buurt zo’n 6 keer gemiddeld de sirenes van de hulpverleners.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in