Foto Credit: The Cradle

Westerse landen hebben een “morele verplichting” om vluchtelingen uit Gaza op te nemen – omdat ze in het verleden zo genereus zijn geweest met immigratie. Dat schrijven Israëlische politici van zowel de regerende Likudpartij als de oppositie in een opiniestuk in de Wall Street Journal.

“Het Westen moet vluchtelingen uit Gaza verwelkomen” is de titel van het artikel geschreven door Danny Danon (Likud) en Ram Ben-Barak (Yesh Atid).

Ze halen de “lange geschiedenis van Europese landen” aan “om vluchtelingen te helpen die conflicten ontvluchten.” Als elk land “slechts 10.000 mensen zou toelaten, zou dat de crisis helpen verlichten,” aldus de politici.

De crisis is dat Israël al meer dan een maand lukraak de Gazastrook bombardeert, waarbij meer dan 11.000 mensen omkwamen, waaronder bijna 5.000 kinderen.

Oproep tot “medeleven”

“De internationale gemeenschap heeft een morele verplichting – en een kans – om medeleven te tonen, de bevolking van Gaza te helpen op weg naar een welvarender toekomst en samen te werken aan meer vrede en stabiliteit in het Midden-Oosten,” schrijven de Israëlische politici.

Onlangs lekte een geheim plan uit van de Israëlische regering om Gaza volledig te ontdoen van zijn bevolking en vervolgens de etnisch gezuiverde Arabieren te verdelen onder onder andere EU-landen en Canada.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Hamas’ aanval op Israël is raadselachtigVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Is dit het einde voor Netanyahu?
Vorig artikelNederland: Oversterfte stijgt explosief, zelfs twee keer zoveel als verwacht
Volgend artikelToonpolitie oppositie tegen genocide
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

  • Als er Palestijnen moeten emigreren dan naar: “ENGELAND”
   Engeland, hebben hun Palestijnse Kolonie weg gegeven aan de joden. (1946).
   Engeland is verantwoordelijk voor de bewoners van hun Kolonie Palestina.
   Engeland hebben de joden geholpen de bewoners van hun Kolonie Palestina te vermoorden en te verdrijven.
   Engeland hebben aan de joden wapens geleverd.
   Engeland hebben de joden financiële ondersteund.
   Engeland heeft in de VN de resoluties, die zeggen tegen de Palestijnen te zijn ondertekend.
   Engeland heeft in de VN de resoluties. Die zeggen voor te zijn dat er joden in Palestina gaan vestigen ondertekend.
   ENGELAND IS HOOFDVERANTWOORDELIJKE, voor de Palestijnen…!!!
   Heb ik een oplossing, JA die heb ik, Engeland kan nu het zelfde doen wat ze in 1946 hebben gedaan.
   Engeland geeft hun Kolonie Schotland aan de Palestijnen, alle schotten moet het land verlaten en hun huizen inleveren aan de Palestijnen, de Palestijnen zijn de nieuwe bewoners, en noemen het land “Vrij Palestina” en Engeland moet het land officieel “ERKENNEN”.
   Zo werkt dat in het BESCHAAFDE westers wereld.
   Probleem opgelost.

   • lol, eigenlijk heb je wel gelijk, maja dan laat je al die onschuldige Schotten met die problemen zitten, das ook weer niet de bedoeling.

    Al die Israëliërs Zionisten e.d. die niet met de arabieren willen opschieten maar er willen op schieten, moeten alle naar Amerika gedeporteerd worden en Israel als ‘land’ moet verdwijnen en weer Palestina heten.

    In Amerika wordt het land bestuurd (ook de EU) door veelal Joden/Israeliers (dubbele paspoorten en IS-RA-EL false gods staat voor hun op 1) en of hun hulpjes via banken/msm/enz En dus kunnen al die so called Jews, naar Amerika en laat ze daar mooi zitten, dan kunnen bv Palestijnen die bv niet in Europa of Amerika kunnen aarden allen terug naar hernieuwd Palestina en daar op hun manier leven, weg met one world order Joden/Creeps/handlangers.

 1. De bevolking van Gaza hoort in Gaza.

  Niets opnemen van die mensen. Israel wil heel het Palestijnse gebied omdat er een gigantische hoeveelheid gas onder ligt.

  Nato, VN , WHO, ICC noem ze maar op het zijn alemaal maffia organisaties

  • You are so right. Israelis and The U S working together to kill the people in gaza. The sooner the mob in the US and Israel are taken out the better for the world.

   • ja, maar tis niet alleen dat ze willen ook al heel lang een 2de suez kanaal, vis Israhel door Gaza een kanaal van minimaal 200 meter breed en natuurlijk aan weerszijden van vele gebouwen/douane/geld enz enz dat levert ook al vele miljarden per jaar op, boven op het gas en olie in Gaza en de zee rond Gaza.

 2. Uiteindelijk gaat het om olie en gas, gefinancierd door big finance die weer miljarden winsten ziet opdoemen. Dat er een heel volk voor vernietigd wordt, tja dat kan de psychopaten niet zoveel schelen.

  • De joden zijn financieel de baas in de wereld, zo duidelijk als wat. Ze zijn zo machtig dat ze het enige land ter wereld zijn die het toegestaan is om openlijk gewoon mensen te vermoorden vanwege financieel belang.

  • Inderdaad net gelezen op almanar
   Tevens tip voor rommel: The Gaza War is Colonial Big Business
   https://english.almanar.com.lb/1976042
   By Muhammad Ma’ruf, Ph.D, a thinker and writer on Geo-Philosophy, Geopolitics, Geostrategy, Security and Defense issues. Director, Global Thinkers Institute (GTI). Lecturer in sociology, philosophy and religion, Paramadina University, Jakarta.

 3. Ze vergeten te vertellen dat Israel, 2 olie/gasvelden voor de kust van gaza van de palestijnen in beslag/bezit hebben genomen met een geschatte waarde van 500 miljard dolar. Daarom willen ze de palestijnen uit gaza hebben.

  • en het 2de Suez kanaal wat ze graag door Gaza willen laten vloeden van minimaal 200 meter breed en loopt precies door het nu al verwoeste noord Gaza, all according’s plans!

   smoesjes gebruiken ze dan als ja onder elk gebouw zit een Hamas strijder en of tunnels en of wellicht een Rus of Trump 😉

   BBB build back better, eerst moet dan alles plat… en dat gebeurt daar, daarna willen ze het natuurlijk innemen…

   maar hoogmoed (van tig jaar plannen) komt op termijn voor de val, Israel gaat verloren, uit de boeken geschrapt en groot hernieuwd Palestina komt er voor terug, ja dat gaat nog jaren duren met veel ellende, maar dat gaat gebeuren, mark my words, dit houd een keer op en nu laten ze de gehele wereld zien waar ze toe in SStaat zijn, de echte ‘Nazi’s’ die ook aan weerszijden de oorlogen voeden voor eigen gewin, ook in Nazi tijden, they are it! en de so called real Jews zijn de dupe, they don’t care, ze schoten ook op hun eigen Joodse volk om een paar Hamas strijders te doden, zeg 3 dan schoten ze daarnaast 7 Joden dood, they don’t care, zolang het maar niet hun clubje Satan ‘Joden’ zijn, they don’t give a sh+t, they are inhumane! dat zie je als je echt kijkt, een soort Satan aanbidders IS-RA-EL (the baddies of them)

 4. Als de Palestijnen bezet gebied aanvallen dat de Joden geannexeerd hebben, moet men ophouden met te zeggen dat Israël aangevallen wordt. Om kotsmisselijk te worden, onze media.

 5. Genereus?
  Ze moesten gewoon een niet bestaandand bevolken.
  En zeer verdeeld stemvee hebben
  En konden ze zelf niet de palestijnen een goed bestaan geven?
  Moeten wij dat nu doen.
  Wat een arrogantie en doortraptheid.
  Maar ook hersenloos deze ‘ mensen’.

 6. Onozelaars die denken dat Israël nog recht van bestaan heeft, bovendien die Onozelaars zijn geografisch blind, doof en stom..de 5000 dode kinderen hebben de luidste stem…net zoals in Joden-oekraïne’s/Nazi’s…geen genade meer voor die Kakkerlakken die leven van het zweet en bloed van de echte mensheid..😁🤮😁

 7. De antichrist zal zetelen in Jeruzalem, dat is wat ze ook nastreven geloof ik. Samen met de opkomst zijnde digitale id(cijfer van het beest) en AI, klonen en weet ik wat ze allemaal kunnen, zie ik ze “het beest” zelf nog creëren ook. Alle werken van de duisternis komen aan het licht.. duurt niet lang meer

 8. Ik heb net nieuwe dageraad deel 3 van Helma Broekman gelezen en zij heeft toch wel een behoorlijk hoog bewustzijn en ze krijgt duidelijk goddelijke downloads over de structuur van de echte en valse schepping. Er staan ons nog hele bizarre en gevaarlijke tijden te wachten, volgens Helma. Buckle up!

 9. Netanyahu is ook een globalist die de eu wel even zal vertellen wat we moeten doen. De eu is er gek genoeg voor om het te doen.
  De hele eu is als een slappe jurk voor de globalisten en als een ijzeren wurggreep op de eu onderdanen, wij dus die alles betalen voor hun wandaden.
  Als iran dan zo begaan is met de Palestijnen laat die ze maar opnemen
  De eu is al veranderd in minaret.

 10. Misschien gewoon opnemen in de rest van Palestina, alwaar ze thuis horen?
  (NB hiermee is niet gezegd dat Joden er niet OOK zouden mogen wonen)

 11. Binnenkort bij u in de straat gefrustreerde radicale Palestijnen met ernstige traumatische schade door de oorlog, waarvan links Nederland denkt dat ze komen helpen om de tekorten op arbeidsmarkt op te lossen.

  • Zijn vast allemaal weer ing’s, dokters, tandartsen, wetenschappers.
   Het wordt tijd dat.de elite gestopt en gestraft worden.
   Mijn een raadsel waarom bijna iedereen voor geld te koop is.
   En dat zo een handvol mensen al eeuwen de baas kan spelen over de wereld zoals de Rothschilds doen

 12. “Israëlische politici: Het Westen moet de bevolking van Gaza overnemen”

  Ja dat was voor mij reeds duidelijk, het opengrenzenbeleid welke de EU en vooral het beste jongetje van de EU klas Nederland vol overgave zich blijkt bezig te houden is een Joodse ‘uitvinding’ alles om Europa te destabiliseren is Joods/Amerikaans politiek beleid, West Europa is een Amerikaans protectoraat en het moet kapotgemaakt worden van het Joodse addergebroed.

  • Geïmporteerde clans uit Syrië verspreiden zich in Duitsland

   Het is geen geheim dat de criminele onderwereld in Duitsland al lang wordt overgenomen door migranten. Immigrantenfamilieclans vechten momenteel om dominantie. Clans uit Syrië die hier al heel lang wonen . Politicoloog Mahmoud Jaraba waarschuwt voor een burgeroorlog – maar politici kijken toe.

   De drastische gevolgen van de Duitse asielwetgeving worden steeds duidelijker in het voorbeeld van geïmporteerde misdaad. Wat oorspronkelijk een duidelijk gedefinieerd recht op individuele bescherming was, veranderde in een immigratierecht dat potentieel door iedereen op aarde kan worden opgeëist. De multiculturele samenleving waar wij naar streven is veranderd in een multicriminele hotspot. >>>

   https://heimatkurier.at/auslaenderkriminalitaet/importierte-clans-aus-syrien-breiten-sich-in-deutschland-aus/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in