Er gebeuren nogal wat vreemde dingen in de oorlog in Oekraïne. Sinds de Tweede Wereldoorlog is de wereld getuige geweest van een door het Westen gesteunde president die toevallig Joods is en het bevel voert over een leger met een aanzienlijk aantal neonazi’s die tegen Russische troepen vechten. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft de oorlog geleid als een moderne, extreem-linkse liberale democraat uit de VS in een overwegend conservatief land, schrijft Timothy Alexander Guzman.

Zelensky is een moderne politieke marionet van het Westen die een draaiboek volgt om Rusland te vernietigen en het in een nieuw Irak of Libië te veranderen. Zelenski’s daden zeggen meer dan woorden, sommige van zijn daden zijn op zijn zachtst gezegd nogal vreemd, zoals zijn steun voor neonazi-extremisme in zijn militaire gelederen.

Wie had gedacht dat een Joodse president van een Oost-Europees land in 2023 een leger vol neonazi’s zou steunen. Er zijn echter nog meer beslissingen die Zelensky heeft genomen die net zo vreemd en bizar zijn en die ik zo dadelijk in detail zal bespreken.

Zelensky is niet de eerste Oekraïense leider die de neonazistische ideologie steunt, want die heerst al sinds 1917 in Oekraïne. De Russische invasie van Oekraïne begon in februari 2022 en werd uitgelokt door Kiev, dat sinds het begin van de door de VS gesteunde Maidanprotesten in 2014 voortdurend pro-Russische gebieden in de Oekraïense Donetsk en Luhansk bombardeerde, waardoor de troepen van Kiev meer dan 8 jaar lang duizenden mensen doodden.

Toen werd er een nieuwe divisie voor het Oekraïense leger gevormd, het Azov-bataljon, dat strikt genomen een neonazi-geleid bataljon is. Toen liet Oekraïne zijn ware aard zien aan de wereld, de opkomst van neonazi’s is duidelijk geworden. Het is nu duidelijk dat de nazi-ideologie helaas deel is gaan uitmaken van de Oekraïense cultuur.

Voordat Rusland Oekraïne binnenviel, nam de CIA echter al deel aan de training van Oekraïense “paramilitairen”, zoals Yahoo News meldde: “Het was een geheim programma dat door Obama was opgezet en sindsdien door elk Amerikaans regime werd gesteund:

Terwijl het geheime programma, uitgevoerd door paramilitairen die voor de Ground Branch van de CIA werken – nu officieel bekend als Ground Department – werd opgezet door de regering-Obama na de Russische invasie en annexatie van de Krim in 2014, en werd uitgebreid onder de regering-Trump, heeft de regering-Biden het verder uitgebreid, aldus een voormalige hoge inlichtingenofficial die contact heeft met collega’s in de regering.

Een anonieme bron zei dat “als de Russen binnenvallen, deze [afgestudeerden van de CIA-programma’s] jullie milities, jullie opstandelingenleiders zullen zijn” en dat “we deze jongens nu al acht jaar trainen. Het zijn echt goede vechters. Dat is waar het programma van het agentschap een serieuze impact zou kunnen hebben.”

Een van de belangrijkste commentaren die Reuters in 2018 publiceerde en die ook als een waarschuwing voor de wereld kan worden beschouwd, ‘Ukraine’s neo-Nazi problem’, over hoe Oekraïense neonazi’s de gelederen van de nationale milities aan het versterken waren, “een demonstratie op 28 januari in Kiev door 600 leden van de zogenaamde “Nationale Militie,” een nieuw gevormde ultranationalistische groep die zweert “geweld te gebruiken om orde te scheppen,” illustreert deze dreiging.”

Het grootste probleem van Oekraïne met deze neonazi’s is dat ze al in de strijdkrachten geïnfiltreerd zijn, “een recent artikel in Foreign Affairs bagatelliseerde de risico’s die de groep zou kunnen vormen, door erop te wijzen dat Azov, net als andere vrijwillige milities, “ingeperkt” is door de integratie in de Oekraïense strijdkrachten. Hoewel het waar is dat privémilities niet langer het slagveld beheersen, is het het thuisfront waar Kiev zich nu zorgen over moet maken.”

Het is al enige tijd bekend dat Oekraïne een bastion van nazi-ideologie is, inclusief de Neonazi-zomerkampen voor kinderen die letterlijk worden gehersenspoeld om toekomstige nazi’s te worden en vervolgens, zodra ze ongeveer 15 jaar oud zijn, worden gerekruteerd of in sommige gevallen gedwongen om zich aan te sluiten bij Oekraïense militaire eenheden zoals het Azov Bataljon.

We kunnen zelfs teruggaan tot de Tweede Wereldoorlog, toen de VS en hun CIA-agenten sinds 1946 Oekraïense neonazi’s bewapenden en trainden. De CIA werkte samen met wat destijds “de OUN-B” werd genoemd, een neonazistische organisatie van Oekraïense nationalisten gevestigd in Oost-Europa en andere gebieden dicht bij de Sovjet-Unie, om andere Oekraïense nationalisten te helpen bij pogingen om Sovjet-Oekraïne te destabiliseren door middel van moordprogramma’s en andere terreurdaden tegen de Sovjet-Unie.

  Wees over vijf jaar klaar voor oorlog met China, Rusland, Iran en Noord-Korea - waarschuwt Britse regering

Met de geschiedenis van het nazisme in Oekraïne is het volkomen ironisch dat een Joodse performer werd uitgekozen om de president van Oekraïne te worden. Het gaat er echter niet alleen om dat Zelensky het Joodse volk verraadt, de zogenaamde “Joodse” staat Israël steunt ook de oorlog van Oekraïne tegen Rusland, wat nog een ironie is die moeilijk te negeren is. Miljoenen Russen stierven in hun strijd tegen de nazi’s tot het einde en zegevierden. Al met al is Zelensky’s steun aan neonazi’s niet alleen ironisch, maar ook een belediging voor het Joodse volk.

Misschien was de voormalige woordvoerster van Oekraïne Zelensky’s manier om de LGBTQI+ gemeenschap in het Westen te laten zien dat hij gelooft in gendergelijkheid. Sarah Ashton-Cirillo ‘aka’ Michael John Cirillo, een transgender vrouw werd aangesteld als woordvoerster van Oekraïne. Zelensky speelt duidelijk in op de Democraten in de VS, maar dit soort posities op hoog niveau moeten serieus genomen worden, want Cirillo grenst aan krankzinnigheid. De manier waarop ze het Russische volk beschrijft is op zijn zachtst gezegd schandalig.

In een van haar video’s bedreigde Cirillo Russische journalisten en anderen die kritiek hadden op de oorlogsinspanningen van Oekraïne tegen Rusland:

Rusland haat de waarheid dat hun obsessieve focus op een Oekraïense vrijwilliger het licht van de eerlijkheid van de Oekraïense natie gewoon helder laat schijnen. Volgende week zullen de tanden van de Russen nog harder knarsen, en hun hondsdolle monden zullen een oncontroleerbare razernij schuimen als de wereld een favoriete propagandist van het Kremlin zal zien boeten voor zijn misdaden. En deze marionet van Poetin is slechts de eerste. De oorlogsmisdadige propagandisten van Rusland zullen allemaal opgejaagd worden, en gerechtigheid zal geschieden terwijl wij in Oekraïne op deze missie geleid worden door het geloof in God, vrijheid en volledige bevrijding.

In een prank die door Russen werd uitgehaald, ontmaskerde Cirillo haar diepe haat jegens Rusland door te zeggen dat het Russische volk “slaven wil zijn” en dat ze “niet-menselijk” zijn, wat een ongelooflijk racistische opmerking is die iedereen over een specifieke groep mensen kan zeggen. Het is volkomen absurd.

Eén ding is zeker, de geschiedenis zal zich Zelensky’s benoeming van Sarah Ashton-Cirillo herinneren als een schande voor de Oekraïense regering en haar aanhangers.

Zelensky benoemt een Satanische podiumkunstenaar, Marina Abramovic als Ambassadeur van Oekraïne om scholen voor kinderen te herbouwen?

Er zijn heel wat bizarre beslissingen die Zelensky heeft genomen, onder andere over hoe Oekraïne weer op te bouwen als de oorlog voorbij is, maar één van de beslissingen die betrekking heeft op de toekomst van de kinderen van Oekraïne lijkt een heel donkere kant op te gaan, omdat Zelensky een performancekunstenaar met de naam Marina Abramovic heeft gevraagd om toezicht te houden op de wederopbouw van Oekraïense scholen.

Wie is Abramovic? Om te beginnen is ze Servisch en een anti-Poetin activiste die kritiek heeft geuit op de Russische invasie in Oekraïne. Het is ook bekend dat Abramovic de radicale feministische groep Pussy Riot heeft gesteund, een groep kleine criminelen die bekende anti-Poetin activisten zijn in Rusland.

Abramovic hielp ook mee aan de bouw van een interactieve installatie voor het Babyn Yar Holocaust Memorial, The Crystal Wall of Crying in 2021. Ze werd geïnterviewd door de Jerusalem Post en maakte duidelijk dat ze de oorlogsinspanningen van Oekraïne tegen Rusland steunt:

Ik was de eerste kunstenaar die de oorlog van Oekraïne tegen Rusland steunde en mijn stem gaf. Het is zeker een herhaling van de geschiedenis. Ik ben door Zelensky uitgenodigd om ambassadeur van Oekraïne te worden, om de getroffen kinderen te helpen met de wederopbouw van scholen en dergelijke. Ik ben ook uitgenodigd om bestuurslid te worden van de Babyn Yar organisatie om het gedenkteken te blijven beschermen. Het maken van de Crystal Wall of Crying was slechts de eerste stap in het omgaan met de nieuwe geschiedenis en het uitzoeken hoe we onze steeds meer verdeelde wereld kunnen helpen helen.

  Amerika's nazi-strijders

Abramovic is in de loop der jaren bevriend geraakt met Westerse politieke elites, waaronder Hillary Clinton. De campagnevoorzitter van Clinton, Tony Podesta, en de broer van John Podesta die voor verschillende Democratische presidenten heeft gewerkt, waaronder Bill Clinton en Barack Obama, heeft hoogstwaarschijnlijk het “Spirit Cooking” etentje enkele jaren geleden bijgewoond. Wikileaks onthulde de e-mail die oorspronkelijk naar Tony Podesta was gestuurd:

Hier schildert Abramovic een muur met varkensbloed en schrijft in hoofdletters,

“SNIJ MET EEN SCHERP MES DIEP IN DE MIDDELVINGER VAN JE LINKERHAND EET DE PIJN”

daarna schreef ze nog een bericht met de tekst

“VERSE OCHTENDURINE OVER NACHTMERRIE DROMEN SPRENKELEN”.

Daarna gooide ze varkensbloed over een klein beeldje en schreef: “SPIRIT COOKING”, voerde een ceremonie uit en schreef toen nog een bizarre boodschap op de muur die luidde

“MENG VERSE MOEDERMELK MET VERSE SPERMAMELK DRINK OP AARDBEVINGSNACHTEN”.

Eerlijk gezegd weet ik niet wat de meeste van deze boodschappen betekenen, de enige waar ik alleen maar naar kan raden is de boodschap “Verse ochtendurine over nachtmerries sprenkelen”, wat waarschijnlijk betekent dat er op u geplast wordt terwijl u een slechte nachtmerrie heeft.

Als mensen dit kunst willen noemen, dan zij dat zo, maar als deze nieuwe aanstelling er komt, zal het op geen enkele manier een inspirerende keuze zijn voor de toekomst van een kind.

Er zijn andere zeer controversiële kunstwerken en foto’s waarop Abramovic met de hoorns van Satan te zien is:

Hier is een foto waarop Abramovic staat met een naakte jongen die zij zijn ogen bedekt:

Ik kan me gewoon niet voorstellen wat er zich op dat Spirit Cooking feest heeft afgespeeld, als er al iemand aanwezig was, inclusief de Podestas of de Clintons, in feite wil ik het niet eens weten. Het doet me denken aan de laatste film van Stanley Kubrick, “Eyes Wide Shut” met Tom Cruise die naar dat rare gemaskerde balritueel ging.

Dus nu is deze zogenaamde “kunstenaar” misschien de nieuwe ambassadeur van Oekraïne die het voortouw zal nemen bij de wederopbouw van scholen. Alleen die gedachte al zou een bron van zorg moeten zijn voor alle Oekraïense ouders die goed onderwijs willen waar hun kinderen in de toekomst profijt van zullen hebben. Tot nu toe leidt die toekomst naar een heel donkere plek.

Zelensky promoot klimaatverandering bij de AVVN

Zelensky neemt duidelijk bevelen aan van zijn globalistische handlangers, waaronder die van het World Economic Forum, want in zijn toespraak op de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (AVVN) stelde hij klimaatverandering op de een of andere manier gelijk aan de Russische invasie:

Godzijdank hebben mensen niet geleerd om het klimaat als wapen te gebruiken, ook al faalt de mensheid in haar klimaatbeleidsdoelen, dit betekent dat extreem weer nog steeds invloed zal hebben op het normale leven in de wereld en dat een of andere kwade staat de resultaten ook als wapen zal gebruiken. En toen mensen in de straten van New York en andere steden in de wereld klimaatprotesten hielden – we hebben ze allemaal gezien…

en toen mensen in Marokko en Libië en andere landen stierven als gevolg van natuurrampen en toen eilanden en landen onder water verdwenen en toen tornado’s en woestijnen zich naar nieuwe gebieden uitbreidden… en toen dit allemaal gebeurde, besloot één onnatuurlijke ramp in Moskou om een grote oorlog te ontketenen en tienduizenden mensen te doden…

Het World Economic Forum (WEF) heeft een doel gesteld voor het jaar 2050 en dat is om “net Zero Carbon” te bereiken. De realiteit is dat Klimaatverandering een Globalistische machtsgreep is die elk land dat aan de zwendel meedoet failliet zal laten gaan, omdat het extreme regels en voorschriften zal eisen die de volledige eliminatie van olie, gas, kolen en andere traditionele vormen van koolwaterstoffen zullen vereisen die al geruime tijd voor verschillende industrieën en voor de energiebehoeften van de mensen worden gebruikt.

  Oekraïne start offensief op 30 april, de sterfdag van Hitler - Newsweek

Dit zal ongetwijfeld leiden tot deïndustrialisatie en hoge werkloosheidscijfers die sinds de Grote Depressie niet meer gezien zijn. Ze willen de uitstoot van CO2, een vorm van broeikasgassen, verminderen om te voorkomen dat het de atmosfeer bereikt, want volgens alarmisten over klimaatverandering kan CO2-uitstoot een deken boven ons vormen terwijl het de hele planeet eronder opwarmt.

Hierdoor kunnen klimaatveranderingsalarmisten zeggen dat poolijskappen smelten, of dat er extreme weersomstandigheden optreden door de manier waarop de mensheid deze traditionele energiebronnen heeft gebruikt, maar het is allemaal een leugen.

Helaas zal Zelensky de overgebleven levensomstandigheden in Oekraïne nog verder verslechteren, omdat de energiebronnen van Oekraïne uiteindelijk zullen bestaan uit alternatieve vormen van energie, zoals zonnepanelen en windenergie, waar de leden van het WEF en anderen, waaronder klimaatveranderingsprofiteurs en -activisten, heel blij mee zullen zijn.

Zelensky bedreigde Europa openlijk met terrorisme als ze Oekraïne niet zouden steunen

Bijt nooit in de hand die u voedt. Leden van de NAVO steunen de oorlogsinspanningen van Oekraïne vanaf het begin met financiële en militaire hulp, maar Zelensky deed een dreigende uitspraak tegen Europa in het algemeen met dreigementen van terrorisme door Oekraïners die hun grenzen oversteken als ze hun financiële en militaire verplichtingen niet nakomen. Als dat niet het meest idiote is wat een leider van een land in oorlog heeft gezegd, dan weet ik het niet meer:

Ik zie dat hij of zij hier niet is, niet bij ons is, in tegenstelling tot wat er gezegd is, als we Oekraïne niet steunen, betekent dat dat we in het conflict aan de kant van Rusland staan”, vervolgde hij “Als partners ons niet helpen, betekent dat dat ze Rusland helpen om te winnen, Westerse kiezers zullen hun leiders niet vergeven als ze Oekraïne verliezen, verdere problemen kunnen ook komen van de miljoenen Oekraïense vluchtelingen die nu in West-Europa verblijven, ze hebben zich over het algemeen goed gedragen, maar als hun gastheren deze mensen in een hoek drijven, zal het eindresultaat geen goed verhaal zijn.

Dat klonk voor mij als een dreigement, maar natuurlijk zwijgen de Europese leiders, geen enkel commentaar. De leden van de NAVO zitten nu in een lastig parket, want wat als neonazi-terroristen uit Oekraïne besluiten om een valse vlagoperatie op te zetten en een explosief tot ontploffing te brengen in een Europese instelling of op een andere plaats waarbij burgers gedood en gewond raken, en de Russen de schuld geven?

Ze zouden zich moeten herinneren dat een 29-jarige tv-commentator in Rusland, Daria Dugina, omkwam bij een autobomexplosie in een buitenwijk van Moskou. Daria Dugina was toevallig de dochter van een invloedrijke Russische politieke theoreticus, Alexander Dugin, die een aanhanger is van president Poetin en de Russische invasie in Oekraïne, dus we hoeven niet te raden wie er achter deze terroristische aanslag zat.

Zelensky zal de VS en de EU om economische en militaire hulp blijven vragen, ook al heeft Oekraïne geen schijn van kans om deze oorlog te winnen met bijna 500.000 gesneuvelde of gewonde troepen.

Ook al is Zelensky een van de meest neoliberale en bizarre leiders uit de recente geschiedenis die een vredesakkoord met Rusland zou moeten sluiten en deze oorlog zou moeten beëindigen voordat Oekraïne volledig vernietigd wordt. Zelensky is gewoon weer zo’n door het westen gesteunde marionet als Saddam Hoessein, die op dat moment toevallig de favoriete dictator van Washington was en in zijn laatste dagen keek wat er met hem gebeurde.

Als Zelensky een vredesakkoord met Rusland sluit en Oekraïne neutraal laat blijven en zijn agenda om lid van de NAVO te worden opgeeft, dan kan hij deze oorlog misschien overleven en terugkeren naar de showbusiness en meer videoclips maken dansend in zijn stiletto’s, en waarom niet? Hij is er eigenlijk goed in.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Alle imperia zijn vergankelijk, ook het “Amerikaanse Imperium”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHistorische missie: Gezamenlijke Amerikaans-Israëlische operatie om 150 gijzelaars te redden – Delta Force, Seal Team 6 en Shayetet 13 gaan het hart van Gaza binnen!
Volgend artikelNetanyahu heeft de Gaza-oorlog al verloren, maar zal hij toegeven?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Absurditeiten van de pedoseksuele roof-daders, vertel dit soort verhalen tegen kennissen en bekenden en ze zullen je steunen in je overtuiging, vertel je dit verhaal over Zelensky door hem gesteunde en beoogde neonazi’s dan kijken ze je weer met zo’n glazige blik aan en de kans is aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat ze zeggen dit niet te geloven.

    Duitse Pedofielenrechtengroep roept leden op om film te kijken over een ‘transkind’ en beweert dat kinderen de mogelijkheid moeten krijgen om ‘zelf te beslissen’ over seksualiteit

    Een beruchte Duitse pedofielenlobbygroep heeft de nieuwe wet op de zelfidentificatie van geslachten onderschreven en stelt dat ‘transkinderen’ ‘politiek belangrijk’ zijn voor het bevorderen van de rechten van pedofielen. Krumme-13 , ook bekend als K13, geeft zijn leden ook opdracht om een ​​film te kijken over een 8-jarige jongen die wordt overgezet om als ‘meisje’ te leven.

    Op 4 oktober publiceerde K13 een aankondiging op haar website over een film die op televisie zou worden vertoond. De film, Simply Nina, werd oorspronkelijk uitgebracht in 2022 en bevatte het verhaal van een kind dat ‘rebelleerde’ tegen zijn lichaam. >>>

    https://reduxx.info/german-pedophile-rights-group-calls-for-members-to-watch-film-about-a-trans-kid-claim-children-must-be-allowed-to-self-determine-sexuality/

  2. Ja ja, dat lgbt , satanish en ander gezeik dat kennen we al en dient enkel als afleiding van de gebeurtenissen op het slag… slachtveld, eerder ….Wat ik dus écht zou willen weten is hoe het met de oorlog op zich gaat ! Zelfs Southfront is erg ‘stilletjes’. Wat is er aan de hand ? Ondertussen praat Daily Digest enthousiast over ”Leopard tanks met nachtzicht die de Russische tanks s nachts zelfs op 4km afstand verpletteren “, ook is Hoerkraiene nu heer en meester in de Zwarte Zee volgens hetzelfde D D …Het is hoogstwaarschijnlijk enkel propaganda maar niettemin frustrerend …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in