Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op de planeet volkomen natuurlijk en normaal zijn. Maar het ruimteagentschap heeft, om welke reden dan ook, besloten om de zogenaamde door de mens veroorzaakte opwarmingszwendel te laten voortbestaan en zich te laten verspreiden, ten koste van de menselijke vrijheid.

Het was in 1958, om precies te zijn, toen NASA voor het eerst opmerkte dat veranderingen in de zonnebaan van de aarde en veranderingen in de helling van de aarde verantwoordelijk waren voor wat klimaatwetenschappers vandaag de dag “opwarming” (of “afkoeling”, afhankelijk van hun agenda) noemen. Met andere woorden, op geen enkele manier verwarmt of koelt de mens de planeet door verbrandingsmotor-voertuigen te rijden of rundvlees te eten.

In 2000 publiceerde NASA op zijn website van het Earth Observatory informatie over de klimaattheorie van Milankovich, waaruit blijkt dat de planeet in werkelijkheid door externe factoren veranderd die absoluut niets met menselijke activiteiten te maken hebben. Maar ook deze informatie is na 19 jaar nog steeds niet in de mainstream media terechtgekomen en daarom beweren “klimaatbeschermers” nu dat we eigenlijk nog maar 18 maanden of 12 jaar over hebben voordat de planeet sterft aan een overschot aan kooldioxide (CO2).

Maar de waarheid is veel meer in overeenstemming met wat de Servische astrofysicus Miloetin Milankovitsj, naar wie de klimaattheorie van Milankovitsj is genoemd, heeft gesuggereerd over hoe de seizoensgebonden en latitudinale variaties in zonnestraling, die de aarde op verschillende manieren en in verschillende tijden raken, de grootste invloed hebben op de veranderende klimaatpatronen van de aarde.

  "Wetenschapper" wil een asteroïde vangen en de zon ermee blokkeren

De volgende twee afbeeldingen (door Robert Simmon, NASA GSFC) helpen dit illustreren, de eerste toont de Aarde in een baan dicht bij nul (Excentriciteit: van excentrisch, afwijkend van het centrum) en de tweede toont de Aarde in een baan van 0,07. Deze orbitale verandering wordt weergegeven door de excentrische, ovale vorm in het tweede beeld, die opzettelijk is overdreven om de massale verandering in de afstand tussen de aarde en de zon te laten zien, afhankelijk van of het in het perihelium of het aphelium is.

Zelfs de maximale excentriciteit van de baan van de aarde – 0,07 – zou niet representatief zijn bij de resolutie van een website, merkt de Hal Turner Radio Show op.

Desalniettemin, bij de huidige excentriciteit van 0,017 in het perihelium, is de aarde vijf miljoen kilometer dichter bij de zon dan in het aphelium.

De grootste factor die het klimaat op aarde beïnvloedt is de zon

Wat betreft de helling van de aarde of de verandering in de axiale helling, laten de twee onderstaande afbeeldingen (Robert Simmon, NASA GSFC) zien hoeveel de aarde kan verschuiven, zowel op haar as als rond haar rotatieoriëntatie. Bij hogere neigingen worden de seizoenen van de aarde veel extremer, terwijl ze bij lagere neigingen veel milder worden. Op dezelfde manier kan de draaias van de aarde een sterke invloed hebben op de seizoensgebonden extremen tussen de twee hemisferen, afhankelijk van welke hemisfeer in het perihelium is uitgelijnd met de Zon.

Er moet worden vermeld dat “klimaat” in het Nederlands “gesteldheid” betekent. Het woord is gekozen omdat de hele dagzijde van de aarde gelijkelijk door de zon wordt bestraald, maar de opwarming hangt uitsluitend af van de invalshoek, de helling van de stralen ten opzichte van het aardoppervlak. Op de warme evenaar is de hoek ongeveer 90%; op de koude polen is hij veel vlakker.

  VN eist bevoegdheid om wereldwijd 'klimaatbeleid' te dicteren

Milankowitsch was in staat om uit deze verschillende variabelen een uitgebreid wiskundig model te ontwikkelen dat de oppervlaktetemperaturen op de aarde ver terug in de tijd kan berekenen, en de conclusie is eenvoudig: het klimaat op aarde is altijd al aan het veranderen geweest en is in een staat van constante verandering, zonder onze tussenkomst als mens.

Toen Milankovitsj zijn model voor het eerst presenteerde, werd het bijna een halve eeuw lang genegeerd. Vervolgens, in 1976, bevestigde een studie in het tijdschrift Science dat de theorie van Milankovich inderdaad juist was en dat deze overeenkwam met verschillende perioden van klimaatverandering die zich in de loop van de geschiedenis hebben voorgedaan.

In 1982, zes jaar na de publicatie van deze studie, accepteerde de National Research Council van de Amerikaanse National Academy of Sciences de theorie van Milankovich als reëel en verklaarde deze waar:

… orbitale variaties blijven het meest grondig bestudeerde mechanisme van klimaatverandering op tijdschalen van tienduizenden jaren en zijn veruit het duidelijkste geval van een direct effect van veranderende zonnestraling op de lagere atmosfeer van de aarde.

Als we het geheel in één simpele zin zouden moeten samenvatten, zou het zo zijn: De grootste factor die het weer- en klimaatpatroon op aarde beïnvloedt is de zon, of beter gezegd de periode van de zon. Afhankelijk van de positie van de aarde ten opzichte van de centrale ster op een bepaald moment, zullen de klimaatomstandigheden dramatisch variëren en zelfs drastische anomalieën veroorzaken die alles wat mensen dachten te weten over hoe de aarde werkt op de proef stellen.

  Italiaanse omgang met de klimaatwaanzinnigen van de "Laatste Generatie"

Maar in plaats van dit feit te accepteren, dringen de huidige klimaat “wetenschappers”, samen met de linkse, en steeds meer rechtse politici, en natuurlijk de massamedia, erop aan dat niet-herbruikbare boodschappentassen in de supermarkt en geen elektrische voertuigen de planeet snel zullen vernietigen, en dat we absoluut een globale klimaatbelasting als oplossing moeten invoeren.

Het klimaatdebat gaat niet over wetenschap. Het is een poging om de bevolking politiek en economisch te controleren door de elite, schrijft een commentator op de Hal Turner Radio Show.

En het is een andere manier om de bevolking te verdelen tegen zichzelf, waarbij sommigen geloven in de door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde en anderen niet geloven, dat wil zeggen verdeel en heers.

Deze kinderen ervaren de hel op aarde zodat groene deugmensen een elektrische auto kunnen rijden

Vorig artikelHet Coronavirus is dodelijk voor de globalisering
Volgend artikelNASA verbergt pagina die zegt dat de zon de primaire klimaatstimulans is, en wolken en deeltjes belangrijker zijn dan broeikasgassen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Een man in Nederland heeft voor vele jaren lang de positie van de zon bepaald. Deze man woonde aan de Afsluitdijk en met een rails meette hij de positie van de zon. Door de jaren heen verschilde deze positie in de lucht op dezelfde tijd van de dag. Dit is later opgepakt door Amerikaanse wetenschappers. Aldus mijn broer afgelopen zaterdag

 2. In de 12de eeuw was er in midden/zuid amerika een klimaatverandering; het bleef plotseling droog, en de temperatuur viel omlaag.
  Gevolg (o.a.) geen agri productie=honger=(burger)oorlog=migratien van Maya’s naar Mexico.

  In de 17de eeuw was er een klimaat verandering in Zuid Duitsland.
  Temp viel, oogsten mislukten.
  Daar begonnen accuut en enthousiast heksen te verbranden. (is ook een oplossing voor Merkel en van de Leyten)

  Mijn vraagje: waren er in die tijd veel auto’s en kolencentrales?

  Klimaatveranderingen zullen er altijd zijn.
  Natuurlijke oorzaken: inslag van grote meteoriet; grote vulkaan uitbarsting.
  Maar de belangrijkste: activiteit op de zon.
  Die is 400 jaar bijgehouden (zonder subsidie); iedere activiteit had een direct gevolg op temp. op aarde.

  Er is NIETS wat de mens kan doen of laten dat het klimaat verandert.

  De klimaat gekte is een wapen van de globalisten, om de bevolkingen onder de knoet te houden.

 3. De aarde bestaat volgens de ,,,,,,geleerden,,,4,5 miljard jaren In Limburg zie je dat in de mergel zee fossielen zitten dus schelpen van zeedieren ja zelfs skeletten van grote zeedieren zoals haaien en andere zeedieren die er lang voor het ontstaan van wat de aarde nu is rondzwommen.er was toen nog geen menselijk wezen te bespeuren………… Door de miljarden heen kwam de zon die alle zee in deze provincie opdroogde dus een enorme plas water plotseling land werd en zelfs vruchtbare grond werd waarna vele miljarden later landdieren….. en ja hoor de mens leven konden Dat is nu nog het geval, zij het dan dat vele prehistorische dieren uitgestorven zijn en dat de mens nu nog rondloopt sedert enkele tientallen miljoenen jaren Ook hierna zal de mens verdwijnen ja zelfs uitsterven door een nieuwe klimaatverandering veroorzaakt in het heelal dat telkens planeten vernietigd en opnieuw zal beginnen de huidige mens is maar en zielig hoopje wezen dat nu er mag rondlopen!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in