Nadert de burgeroorlog? Duitse politie krijgt gepantserde voertuigen met draaibare geschuttoren

7
Foto: Politie Mittelfranken / Twitter

Sinds maandag heeft de Beierse politie twee nieuwe gepantserde gevechtsvoertuigen. Ze zouden voornamelijk worden gebruikt voor operaties tegen gewapende criminelen, wordt verkondigd. Minister van Binnenlandse Zaken Joachim Herrmann (christen-democraten) presenteerde maandag in Neurenberg de nieuwe gevechtsvoertuigen. Volgens het ministerie heeft Beieren 2,4 miljoen euro geïnvesteerd.

“Offensieve voertuigen” met geschuttoren en van binnenuit bedienbaar snelvuurwapen

De nieuwe aanwinsten zijn “offensieve voertuigen” voor bijzonder gevaarlijke missies. “Dankzij de effectieve bepantsering worden onze speciale eenheden zo goed mogelijk beschermd, voornamelijk in het geval van terroristische aanslagen of amokaanvallen”, zegt Herrmann. Om te kunnen optreden tegen gevaarlijke daders is er een speciale bewapening, zoals een draaibare geschuttoren of een van binnenuit bedienbaar snelvuurwapen.

“Voornamelijk” tegen “gevaarlijke criminelen, terreur of amokaanvallen” – en waar tegen nog meer?

De nieuwe aanwinst stuit op kritiek op social media, waarop we hier niet in detail zullen ingaan, schrijft Unser Mitteleuropa. Doch de dringende vraag rijst tegen welke groepen mensen deze voertuigen nog meer gebruikt zouden kunnen worden, afgezien van “terroristen of amokaanvallen” en “gevaarlijke criminelen”. Bijvoorbeeld bij de grensbewaking? Ik denk het niet. En waarom heeft de politie tot nu toe zonder dergelijk materiaal kunnen functioneren? Wat was er vroeger anders? En waarom?

“Veel immigranten hebben AIDS, syfilis, onbehandelde TBC” – gezondheidszorg in Duitsland op de knieën door asielchaos

  Familie Mohammed krijgt ruim 5.000 euro per maand en 220 m² woonruimte
Vorig artikelHongaarse minister van Justitie: “De EU wordt de Sovjet-Unie”
Volgend artikelMoslim steekt Britse vrouwen neer – autoriteiten bezweren dat het geen moslimterrorisme is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Zou WO-III in aantocht zijn ? Zo ja , dan staat de vluchtkoffer van de oranje’s al klaar; de vrachtauto’s met hun rijkdommen zijn al in veiligheid gebracht.

   • @Heinrich Bartuleit,
    Tja, London is ook niet echt meer the place to be. Die hebben de vijfde mossel colonne immers ook al binnen gehaald. En Boris is een vieze vuile landverrader. En de oranjes hebben hun optrekjes om te schuilen al lang geregeld. Argentinie bijvoorbeeld is een heel fijn land waar zulk misdadig tuig van oudsher al welkom is.

 2. Ik denk dat zij zich voorbereiden op komend massaal verzet en protesten van burgers die aankomend jaar letterlijk alles zijn kwijt geraakt door de coronamaatregelen.
  Er zijn sinds corona ook overal in Europa militaire bewegingen te zien. Ook de beruchte zwarte helicopters en voertuigen zijn waargenomen. Waaronder door mijzelf. ook worden burgers steeds meer gewoon gemaakt met de aanwezigheid van militairen zoals met het assisteren van de politie bij demonstraties en zoekacties bij criminelen en ook bij het assisteren van gezondheidsdiensten. Voor het eerst is onlangs ook de MIVD ingezet tegen eigen burgers.
  En @BertG. Die mossel enclaves hebben zij dadelijk nodig om de chaos compleet te maken. Ordo ab Chao. The great reset. Denk je echt dat zij dat tuig, veelal jonge mannen, binnen gelaten hebben om de arbeidsmarkt te versterken? Nee, zij mogen jatten, dealen, verkrachten en vermoorden. En natuurlijk de samenlevingen in de volkswijken compleet kapot maken. Het is nu al: Zij bevolken de straten en maken er de dienst uit, en de gewone Jan met de pet is doodsbang. Temeer omdat Jan met de pet er ondertussen achter gekomen is dat hij totaal geen steun en bescherming mag verwachten van vadertje staat. En durft Jan zijn bek wel open te trekken is hij de sigaar want dan staat hij te boek als islamofoob en rascist.
  Het is Dood aan het volk. En dat tuig dat ze binnen hebben gehaald gaat hen daar met het grootste plezier mee helpen.

 3. Lekker als je deel uitmaakt van t leger. Je eigen volk dat alles is kwijt geraakt en er woedend achter komt dat ze bedrogen zijn vervolgens verder besodemieteren met militair ingrijpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in