Photo/Map: Arne Müseler / arne-mueseler.com / Wikimedia / (CC-BY-SA-3.0)

Justin Leslie, een voormalig medewerker van Project Veritas en O’Keefe Media Group, en een wetenschapper die voorheen betrokken was bij de samenstelling van vaccins bij Pfizer, heeft nog niet vrijgegeven opnames aan het licht gebracht die ernstige vragen oproepen over de ontwikkeling en promotie van de COVID-19 vaccins door de farmaceutische gigant. Deze opnames bevatten interne discussies tussen Pfizer’s toponderzoekers op het gebied van vaccins, waarin ernstige zorgen worden geuit over de veiligheid en werkzaamheid van de vaccins en de haast om ze op de markt te brengen vanwege de pandemie-noodsituatie, schrijft Patricia Harrity.

Pfizer klokkenluider Justin Leslie

Volgens Zero Hedge bevatten de gelekte beelden een gesprek op 6 oktober 2021 met Kanwal Gill, een hoofdwetenschapper bij Pfizer, waarin de ethische implicaties van het uitrollen van experimentele boosters worden besproken.

“Weten we , gewoon ethisch nadenken, of het oké is om mensen opnieuw een experimentele injectie te geven? Weten we zeker dat het veilig en effectief zal zijn? Rollen we deze gewoon uit omdat we er geld mee willen verdienen?” vroeg Leslie.

Gill reageert door te erkennen dat de gegevens die worden verzameld realtime zijn en dat mRNA-vaccins, die nooit eerder klinische tests hebben gehaald vanwege bijwerkingen, historische uitdagingen kennen.

“Dit zijn realtime gegevens die we genereren. We weten niet eens wanneer we begonnen zijn met het vaccineren van mensen. We hadden geen idee hoe het eruit zou gaan zien,” zei Gill.

“MRNA-vaccins bestaan al 50 jaar, maar niets heeft het tot klinische tests gebracht. Waarom? Omdat van mRNA-vaccins bekend is dat ze bijwerkingen hebben,” voegde ze eraan toe.

  BBC komt onder druk te staan wegens censuur en leugens

“Moderna werkt er al tien jaar aan. Dit is niet nieuw. Maar waarom het niet tot een testfase kwam, kwam door al die bijwerkingen. Pfizer en Moderna hebben de noodsituatie en de pandemie gebruikt om er nu een beetje doorheen te komen. Maar zelfs het CDC-model haalt FDA nooit,” gaf Gill toe.

HIERONDER DE VIDEO GEPOST DOOR LIAM COSGROVE VAN ZERO HEDGE:

Gill geeft ook eerlijk toe dat in tegenstelling tot het Johnson & Johnson-vaccin, waarvan de bijwerkingen direct werden geïdentificeerd, de mRNA en lipide nanodeeltjes (LNP’s) die worden gebruikt in het Pfizer-vaccin “erg stiekem” zijn, wat impliceert dat belangrijke complicaties mogelijk nog niet aan de oppervlakte zijn gekomen.

“Alleen de bijwerking van Johnson Johnson kwam snel naar buiten, dat er een stolsel was, dat stolsel dat zich voordeed bij Johnson Johnson. Maar verder zijn mRNA en LNP heel stiekem. Ik denk dat we nog niet veel van die enorme complicaties zien,” zei Kanwal.

Gill benadrukt verder het onconventionele traject van de ontwikkeling van het Pfizer-vaccin, waarbij hij opmerkt dat het proces de traditionele fasen van klinisch onderzoek oversloeg en direct overging naar fase drie. Deze versnelde aanpak versnelt de beschikbaarheid van het vaccin en omzeilt de jaren van observatie en gegevensverzameling die typisch zijn voor de ontwikkeling van vaccins.

Een andere collega, Ramin Darvari, een farmaceutisch formuleringswetenschapper bij Pfizer, uitte zorgen die inmiddels zijn bevestigd over de mogelijkheid dat herhaalde toediening van boosters het cardiovasculaire systeem zou kunnen beschadigen.

  Het is nooit bewezen dat COVID-vaccins SARS-CoV-2-infectie of -overdracht voorkomen

KIJK

Hoewel geen van deze onthullingen bijzonder schokkend is in 2024, werpen ze een somber licht op de interne discussies bij Pfizer tijdens de vroege uitrol van vaccins.

In een tijd waarin het bedrijf publiekelijk verzekerde dat er “geen ernstige veiligheidsproblemen” waren, suggereren de openhartige gesprekken die in Leslie’s beelden zijn vastgelegd dat er achter gesloten deuren een complexer beeld ontstond.

Leslie’s onthullende verhaal ontvouwt zich in zijn documentaire “Project Whistleblower”, een tweedelige film ontworpen om licht te werpen op het ernstige wangedrag in de context van de ontwikkeling en distributie van het COVID-19 vaccin.

Leslie’s reis begon tijdens het turbulente hoogtepunt van de COVID-19 pandemie, een periode die werd gekenmerkt door intense debatten over vaccinmandaten en de goedkeuring van vaccins voor kinderen.

Leslie benaderde James O’Keefe en Project Veritas om de ernstige risico’s van deze vaccins aan het licht te brengen, risico’s die volgens hem werden gebagatelliseerd of genegeerd door de machthebbers.

“Ik heb Pfizer en de media aangeklaagd wegens misdaden tegen de mensheid. Ik ben een Pfizer-wetenschapper en onderzoeksjournalist die klokkenluider is van Project Veritas en O’Keefe Media Group. Ik heb deze documentaire PROJECT WHISTLEBLOWER geproduceerd om mijn verhaal naar buiten te brengen en zodat mijn woorden niet verdraaid of verward worden. Het bestaat uit twee delen, Vol. 1 en Vol. 2. Het is een lange en ongekende weg die ik heb afgelegd, met als resultaat de release van mijn documentaire film Project Whistleblower. De film is te vinden als je de links volgt naar mijn website https://justintegrity.net,” aldus Leslie’s GiveSendGo campagne.

  Tour de France: "Veel jongens hebben ademhalingsproblemen"

Je kunt het eerste en tweede deel van de onthulling hieronder bekijken:

Project Klokkenluider Deel 1:

Deel 2:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Zwaar gecensureerde Pfizer-documenten tonen aan dat COVID-“vaccinatie” begonnen is met een vijfjarige massale ontvolkingsagenda die in 2025 voltooid zal zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGefaalde ICJ-zaak tegen Rusland slaat terug, maakt weg vrij voor beschuldiging van genocide tegen Oekraïne
Volgend artikelGaza genocide onthult fraude van humanitaire oorlogen onder leiding van VS en NAVO
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Nou Lands Advocaat kom er maar in met uw claim: wegens oplichting door Pfizer verwacht ik teruggave van koopsom van alle Pfizer prikvloeistof.

    • Landsadvocaat Pels Rijcken uit Den Haag, die ooit partner notaris Frank Oranje alle ruimte gaf om bijna 11 miljoen te verduisteren zit uiteraard ook in het Agenda 2030-complot.
      Ik ben nog geen link tegengekomen met het WEF, maar wat niet is kan nog komen.

  2. Dit gaan ze hoe dan ook nooit toegeven. Net zo min als het DDT sproeien in de jaren 50, wat dodelijk was. De poliovaccins die meer slachtoffers maakten dan genezing brachten en dan nu dit. Het levert zoveel geld op voor een bepaalde groep, zoveel dat overheden en de medische wereld gemakkelijk gekocht kunnen worden. Dus reken er maar niet op.

  3. Hele goede documentaire. Toont ook de zeer dubieuze rol van Project Veritas/O’Keefe die op een gegeven moment gecompromitteerd lijken geraakt en zijn bezweken voor de druk van de machten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in