Mrrebel1453 / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED) / (Transformed, original photo flipped 180°)

West Point laat “Plicht, Eer, Land” uit het Motto en vervangt het door “Leger Waarden” in haar Mission Statement.

Betekent dit dat “plicht, eer, land” niet langer legerwaarden zijn? schrijft Paul Craig Roberts.

Gaan we in de richting van een militaire academie waarvan de waarden zullen worden getransformeerd in overeenstemming met de woke ideologie die de universiteiten, openbare scholen, Democratische Partij, bedrijven en media heeft overgenomen? Zullen de waarden van de academie “transgenderisme, gelijkheid en open grenzen” zijn?

De tijd zal het leren.

We kunnen zien waarom eer en vaderland moeten verdwijnen. De laatste keer dat het Amerikaanse leger een oorlog uitvocht waarvan men kon zeggen dat het “het land verdedigde” was de Tweede Wereldoorlog. De Koreaanse Oorlog ging over het voorkomen van de eenwording van Korea onder de communisten. De Vietnamoorlog ging hierover en ook over het verdedigen van de “Domino-theorie”. De oorlogen in het Midden-Oosten werden gevoerd ten voordele van Israël. De oorlog in Oekraïne werd georkestreerd als een strategie tegen Rusland. De oorlog tussen Israël en Hamas was bedoeld als opmaat voor een aanval op Iran. Eigenlijk worden alle oorlogen gevoerd ten voordele van de macht en de winst van het militaire/veiligheidscomplex van de VS.

De meeste van deze oorlogen gingen over het bombarderen van vrouwen en kinderen. Het idee dat deze vermoorde vrouwen en kinderen een bedreiging vormden voor de Verenigde Staten is zo vergezocht dat het krankzinnig is.

De vraag voor ons bezorgde burgers van de Verenigde Staten en de militaire veteranen en gepensioneerde officieren is: Wie vernietigt het Amerikaanse leger en zijn traditionele waarden?

  Rusland en China voeren nu 90% van de financiële transacties uit in nationale valuta - zodra de nieuwe BRICS-valuta arriveert, is het GAME OVER voor de Amerikaanse dollar.

Het Amerikaanse leger heeft echte strijders buitengesloten. Het Amerikaanse leger is tegenwoordig een toren van babel. Er is geen eenheid tussen heteroseksuele blanke mannen, voornamelijk uit het zuiden, en seksuele perverselingen, feministen, gekleurde mensen en het hogere commando dat blanke heteroseksuele promoties beperkt en van zijn enige strijders eist dat ze zich onderwerpen aan “gevoeligheidstraining”. Gevoeligheidstraining betekent maar één ding: dat je als blanke moet accepteren dat je in vergelijking met “mensen van kleur” een tweederangs burger bent.

Dit is de Amerikaanse wereld van vandaag. Het is dan ook geen wonder dat geen enkele militaire dienst aan zijn rekruteringsbehoeften kan voldoen en erover praat om immigranten-instromers in te schrijven om het land dat ze zelf hebben geschonden te “verdedigen”.

“Plicht, eer, land” vervangen door ” Leger Waarden” is voor mij en mijn generatie heiligschennis. Om te zien hoe de hoofdinspecteur van West Point, de minister van Landmacht en de minister van Defensie onder Biden zich onderwerpen aan deze heiligschennis, of is het om deze te orkestreren, vertelt me dat het toekomstige doel van het Amerikaanse leger niet is om de Verenigde Staten van Amerika te beschermen tegen invasies, maar om de belangen van de heersende elite te dienen.

Sterker nog, het huidige tirannieke regime in Washington heeft de grenzen opengesteld en overspoelt Amerika met immigranten-invasies. Dezelfde tirannen die de Amerikaanse hegemonie opeisen, zijn bezig Amerika te vernietigen.

En domme Amerikanen zullen stemmen voor dit anti-blanke, anti-Amerikaanse regime dat hen vernietigt. Een land waarvan de helft van de bevolking toegewijd is aan zijn eigen vernietiging is al vernietigd.

  Zelensky laat Azov-nazi aan het woord in Grieks parlement

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Oekraïens leger is ingestort en het Westen in paniek: Pan-Europees plan om honderden Leopard 2’s aan Kiev te leveren – VS stuurt M2 Bradley en Paladin M109A6Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGaza genocide onthult fraude van humanitaire oorlogen onder leiding van VS en NAVO
Volgend artikelTotale militarisering – Alexander Dugin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Je kunt de waarheid niet meer zeggen, want het klinkt allemaal als iemand beledigen, en op astraal vlak, dat is het dualisme, iets anders kent niemand meer, en het is politiek. Maar de waarheid neutraal is dat door dat astrale karakter het westen er als eerste aan gaat. De uitleg van alle rampen stelt niets voor. Het is nog hetzelfde narcisme.

 2. Ik vind het prima, die val van het Amerikaanse Imperium. Poetin lacht zich een breuk van wat zich daar allemaal afspeelt. Nu de EU nog, zijn hard op weg om de VS voorbij te streven.

 3. The wall on which the prophets wrote
  Is cracking at the seams.
  Upon the instruments of death
  The sunlight brightly gleams.
  When every man is torn apart
  With nightmares and with dreams,
  Will no one lay the laurel wreath
  When silence drowns the screams.
  Confusion will be my epitaph.
  As I crawl a cracked and broken path
  If we make it we can all sit back and laugh.
  But I fear tomorrow I’ll be crying,
  Yes I fear tomorrow I’ll be crying.
  Yes I fear tomorrow I’ll be crying.

 4. Nu hopelijk daar nog een burger oorlog en de boemerang komt terug in hun smerige gezicht. Al de chaos dat ze wereldwijd hebben veroorzaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in