Jvalenciazz op Pexels

Weet u nog dat de Centers for Disease Control u vertelde dat het mRNA in Covid-vaccins niet lang in uw cellen blijft? Weet u nog dat de factcheckers van Reuters u vertelden dat het coronavirus spike-eiwit dat de vaccins u laten produceren niet gevaarlijk is?

Daarover.

De CDC heeft nu stilletjes haar toezegging geschrapt dat uw lichaam “het mRNA afbreekt en zich ervan ontdoet kort nadat het klaar is” met het aanvankelijk maken van spike-eiwit, schrijft Alex Berenson.

(Originele CDC taal op de Wayback Machine hier; huidige CDC standpunt, vanaf 15 juli, hier)

Intussen blijven de wetenschappers bewijzen opstapelen dat het spike-eiwit minstens maanden in het lichaam blijft, en verre van goedaardig is.

De meest recente bevinding komt van Japanse artsen die verslag uitbrengen over een 64-jarige die hardnekkige en pijnlijke huidletsels kreeg dagen nadat hij het mRNA-vaccin van Pfizer/BioNTech had gekregen.

De artsen ontdekten dat de patiënt varicella-zoster-virus had, dat waterpokken veroorzaakt. Zij behandelden hem met 1 gram valacyclovir per dag, dat gewoonlijk tegen herpesvirussen wordt gebruikt, maar vonden het slechts marginaal werkzaam. Verhoging van de dosering tot 3 gram per dag deed de laesies uiteindelijk verdwijnen.

De artsen besloten toen dat zij de laesies zouden onderzoeken op sporen van spike-eiwit, omdat de patiënt zo kort na zijn inenting ziek was geworden.

Door deze stap te nemen, weken zij wild af van de standaard Amerikaanse medische procedure, die erin bestaat te ontkennen dat mRNA injecties ook maar enige bijwerking kunnen hebben.

En toen de Japanse artsen naar spike-eiwit in de laesies zochten… vonden zij het:

Immunokleuring met anti-coronavirus spike-eiwit (SP) antilichaam bracht de SP expressie aan het licht in de intravesiculaire cellen in de opperhuid en de endotheelcellen van de ontstoken vaten in de lederhuid… Bovendien werd het SP ook gevonden in de endotheelcellen van de venulen in het onderhuidse vetweefsel dat aan de herpetische vasculitis laesie ten grondslag lag.

De artsen speculeren – net als andere onderzoekers – dat Pfizer en Moderna, door het mRNA in hun injecties chemisch te wijzigen om het voor het immuunsysteem moeilijker te maken het te vernietigen, misschien een zombievaccin hebben gemaakt dat niet wil sterven.

  VK overheidsgegevens onthullen 16x meer sterfgevallen in gevaccineerd cohort terwijl 'tsunami van de dood' de natie overspoelt

Nee, zo zeiden ze het niet precies, maar het is wel wat ze bedoelden:

Een plausibele hypothese was dat de stabilisatie van het RNA door de vervanging van alle uridine-nucleotiden door methyl-pseudouridine voor BNT162b2 zou kunnen leiden tot langdurige productie van het gecodeerde SP uit om het even welke cellen.

De mogelijke persistentie van vaccin-mRNA en het spike-eiwit dat het produceert, is bijzonder relevant nu steeds meer geprikte patiënten auto-immuuncrises melden, zoals het onverwacht ontwikkelen van diabetes type 1 (meestal gediagnosticeerd in de kindertijd) kort na de vaccinatie.

Maar artsen kunnen niet vinden wat zij niet zoeken. Gelukkig blijken internationale onderzoekers bereid te zijn vragen te stellen die Amerikaanse artsen niet zullen stellen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Plotseling en onverwacht: Minstens 11 vakantiegangers dood op Italiaanse stranden in slechts 24 uurVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Duitse minister van Buitenlandse Zaken heeft het hele concept van de westerse democratie in diskrediet gebracht
Volgend artikelHier is hoe het vaccin die rare “bloedklonters” veroorzaakt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Het bericht naar de oorspronkelijke CDC tekst via de Waybackmachine geeft bij mij 2x de info vanaf 15 juli 22. Hieronder de directe link naar het artikel van 4 maart 2021 (Staat overigens wel goed in het oorspronkelijke artikel).

  https://web.archive.org/web/20210318020838/https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/different-vaccines/mRNA.html

  Daarin staat:
  “COVID-19 mRNA vaccines are given in the upper arm muscle. Once the instructions (mRNA) are inside the immune cells, the cells use them to make the protein piece. After the protein piece is made, the cell breaks down the instructions and gets rid of them.”

  Even in 1 oogopslag verschil tov huidige tekst dd 15 juli 22:
  “After vaccination, the mRNA will enter the muscle cells. Once inside, they use the cells’ machinery to produce a harmless piece of what is called the spike protein. The spike protein is found on the surface of the virus that causes COVID-19. After the protein piece is made, our cells break down the mRNA and remove it, leaving the body as waste.”

 2. Mag ik iedereen erop wijzen dat er in dit artikel wederom telkens weer gesproken wordt over “VIRUSSEN” welke dit of dat veroorzaken, over “SPIKE” eiwitten die…..eh…nou ja………en over MRna dat…..eh nou ja…..

  Nog geen week geleden is er een video geplaatst (welke ik na lang proberen niet geplaatst kon krijgen maar ik ben dan ook niet zo’n computer licht!!) welke de letterlijke titel had:

  “Viroloog dr. Poornima Wagh na het TESTEN van 2300 coronavaccins: “mRNA en spike proteïnen zijn flauwekul, de vaccins van alle fabrikanten bevatten identieke giftige, chemische componenten”……

  Nu zijn we hier dus weer terug bij af en zijn ons weer druk aan het maken om NIETS en nog eens NIETS!!!!

  Wordt aub een LEEUW….en laat dit voor de schapen en hyena’s liggen….

  Virussen = BULLSHIT
  SPIKE- eiwitten = BULLSHIT
  MRNa = BULLSHIT

  Kijk aub nog eens aar betreffende docu…..heb ik ook gedaan……tot 2x toe……en begrijp wat er wordt duidelijk gemaakt…….
  Deze 2 uur durende video is lang………echter de tijd welke men daarna kan besparen is een 1000voud!

  Fijne dag verder!

  Gladiator
  ps video stond hier geplaatst echte weet niet meer precies waar.

  Hij is anders ook te vinden bij Transitieweb.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in