Een dosis Moderna’s Covid injectie verwondde het hart van ongeveer 3 procent van de mensen die het kregen, zo ontdekten Zwitserse onderzoekers.

De gevaccineerde mensen vertoonden geen duidelijke tekenen van hartschade. Maar toen onderzoekers drie dagen na de injecties bloedtests uitvoerden, vonden ze bij veel ontvangers hoge niveaus van troponine, een eiwit dat het hart afgeeft als het beschadigd is, schrijft Alex Berenson.

“Subklinische mRNA-vaccin-geassocieerde myocardschade komt veel vaker voor dan geschat op basis van passieve surveillance,” concludeerden de onderzoekers. Het artikel werd vorige week gepubliceerd in het peer-reviewde European Journal of Heart Failure.

Meer dan 1 miljard mensen hebben mRNA-prikken gekregen. Het onderzoek suggereert dat tientallen miljoenen van hen hartschade hebben opgelopen – en niet eens weten dat ze schade hebben opgelopen.

De onderzoekers voerden de tests uit op 777 werknemers van het University Hospital Basel, een van de beste medische centra van Zwitserland, van december 2021 tot februari 2022.

De werknemers waren al ingepland om mRNA-boosters te krijgen en werden gevraagd of ze drie dagen later een bloedtest op troponinewaarden wilden ondergaan.

Met andere woorden, de onderzoekers voerden “actieve surveillance” op hen uit om mogelijke bijwerkingen op te sporen, in tegenstelling tot “passieve surveillance” vaccinveiligheidssystemen zoals VAERS van de federale overheid, die afhankelijk zijn van patiënten of artsen om problemen te melden.

De deelnemers aan het Moderna-vaccin waren een gezonde groep, met een gemiddelde leeftijd van 37 jaar en weinig bestaande hartproblemen. Ongeveer 70 procent was vrouw.

Maar bloedtests na de prik wezen uit dat 40 van de ontvangers van de prik sterk verhoogde troponineniveaus hadden, boven het 99e percentiel voor gemiddelde vrouwen of mannen. Ongeveer vijf keer zoveel mensen hadden extreem hoge troponinewaarden als in een willekeurige steekproef.

  Mutant-baby's na mRNA vaccinatie? Wetenschappelijk artikel onthult beangstigende vaccinatierisico's

Nadat de wetenschappers iedereen met een plausibele niet-prik verklaring hadden verwijderd, bleven er 22 mensen – of 1 op de 35 van degenen die ze getest hadden – over die gewond waren geraakt door de Moderna prik.

(Zwitserse onderzoekers doen de onderzoeken die Amerikaanse wetenschappers niet willen doen)

(BRON)

De studie bevatte nog een andere opvallende bevinding.

De onderzoekers meldden dat 20 van de gewonde ontvangers vrouwen waren, terwijl slechts twee mannen waren. Zelfs als er gecorrigeerd werd voor het feit dat er meer vrouwen getest werden, hadden vrouwen bijna vijf keer zoveel kans op verhoogde troponine.

Veel grote onderzoeken hebben aangetoond dat jonge mannen het grootste risico lopen op door mRNA veroorzaakte myocarditis en pericarditis, of acute hartontsteking, na de prikken. Maar dit onderzoek suggereert dat vrouwen subtielere schade kunnen oplopen.

In tegenstelling tot organen zoals de lever, kan het hart geen dood spierweefsel regenereren. Dus zelfs een kleine hartbeschadiging kan het risico op problemen jaren later verhogen. In 2016 bleek uit een langetermijnstudie dat mensen bij wie het troponinegehalte na verloop van tijd steeg, een veel hoger risico op hartfalen en overlijden hadden.

De onderzoekers noemden de schade “van voorbijgaande aard”.

Die mening was enigszins optimistisch. De wetenschappers voerden slechts één follow-up troponinetest uit op de gewonde mensen, een dag na de eerste test. De tweede test toonde aan dat veel van hen, vooral degenen met de hoogste troponineniveaus in de eerste test, slechts kleine dalingen in hun troponineniveaus hadden.

Zonder verdere tests kan niemand er zeker van zijn dat de daling doorzette, of hoe snel de troponinespiegels weer normaal worden, als ze dat al ooit worden.

  Artsen en vaccintirannie

(Van voorbijgaande aard? Misschien.)

In hun bespreking merkten de onderzoekers op dat dit het derde – en grootste – onderzoek is waarbij bloedtesten kort na vaccinatie worden gebruikt om post-mRNA hartletsel te onderzoeken. (De twee eerdere onderzoeken vonden plaats in Israël en Thailand.) Alle drie de onderzoeken hebben veel hogere percentages schade aangetoond dan “passieve surveillance” vaccinveiligheidssystemen.

“Er zijn aanvullende studies naar actief toezicht nodig,” schreven ze.

Maar als de laatste drie jaar een leidraad zijn, zullen die studies in de Verenigde Staten niet worden uitgevoerd.

Bijna alle belangrijke bevindingen over de veiligheid van mRNA zijn afkomstig van onderzoekers van buiten de Verenigde Staten – ook al zijn Moderna en Pfizer Amerikaanse bedrijven en zijn er in de Verenigde Staten veel meer mRNA-vaccins toegediend dan waar dan ook.

Als het op mRNA-veiligheid aankomt, lijken Amerikaanse onderzoekers besloten te hebben dat wat ze niet weten hun carrière niet kan schaden.

Ze kunnen in ieder geval niet voorkomen dat de rest van de wereld op zoek gaat naar de waarheid.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De felste vaccinvoorstanders beginnen de waarheid over de mRNA’s toe te gevenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGeen uitweg
Volgend artikelRussisch leger verplettert Kievse troepen in meerdere regio’s (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

  • Hij is 28 wat doe je eraan? Ik sprak een paar jaar geleden een huilende vrouw op een bankje in het bos. Ze zei “ mijn zoon heeft de vaccinatie genomen nu is hij over 3 jaar dood “ dat laatste loopt voorlopig wel los. Maar ze kon hem ook niet tegenhouden.

 1. De kans op hartschade is 3% na 1 mRNA prik. Dus de kans op hartschade na de 2e prik is dus ongeveer 6% en na de derde prik zo’n 9%…

   • Statistiek blijf moeilijk voor dit soort situaties 🙂
    Onderstaande berekening is gebaseerd op het winnen van een lotterij waarbij de winkans 3% is voor elke keer dat je met een trekking meedoet:

    De kans op hartschade is 1 op 32 na de eerste mRNA dosis.

    Ervan uitgaande dat de kans op het krijgen van hartschade van elke dosis onafhankelijk is (d.w.z. dat het optreden van hartschade van de ene dosis geen invloed heeft op de kans op hartschadevan een andere dosis), is de kans op het NIET krijgen van leverschade na de tweede dosis ook 31/32 (ongeveer 97%).
    Dus de kant op hartschade na 1 dosis is dan (1-31/32)*100% = 3,125%

    De kans op hartschade na de 2e dosis wordt dan (1-30/32)*100% = 6,25%
    De kans op hartschade na de 3e dosis wordt (1-29/32)*100% = 9,375%
    De kans op hartschade na de 4e dosis wordt (1-28/32)*100% = 12,5%
    etc.

  • Ik weet niet of dit klopt.
   Mogelijk moet je het zien als 3% van de mensen hun imuunsysteem is niet bestand tegen bepaalde rotzooi in de prik en dan maken meerdere prikken gespreid in de tijd niet zoveel uit voor de overige 97%.
   Althans zo ZOU het kunnen zijn, als je optimistisch bent EN als de 2e en volgende spuiten identiek zijn en niet bewust meer of andere/ergere rotzooi bevatten.

   Anderzijds: misschien is de rotzooi van de vaccins in het lichaam cumulatief en is het zo dat amper de zwakste 3 % niet bestand zijn tegen 1 dosis, maar dat 2 doses al nefast is voor pakweg de volgende 5% en 3 voor nog eens 10 en 4 doses voor nog eens 25%. Dan zouden we zomaar op 43% uitkomen.
   (er is in dit scenario gegarandeerd wel een overdosis waarbij alle 100% van de bevolking het loodje legt. Vermoedelijk volgt dit patroon een soort gauscurve en sterft de laatste de Mohikanen pas na meer dan 10 doses).

   Of misschien is het cijfermatige verloop nog anders en nog complexer.
   Kortom ik weet het ook niet. Maar het punt is dat je niet aan jumping to conclusions moet doen door ervan uit te gaan dat het lineair is en dat het bij 4 doses “dus” 12% van de geinjecteerden betreft.
   Misschien valt het mee en blijft het bij 3%, maar mogelijk wordt het juist exponentieel erger. De toekomst zal het moeten uitwijzen.

 2. De prionziekten ziekten hebben zich nog niet geopenbaard. Die ellende schijnt pas na vijf tot tien jaar zich te openbaren aldus deskundigen.

 3. Mijn nichtje 24 jaar oud…. ook haar hartzakje ontstoken… volledig ingeent…. maar ze geloven het komt door haar hooikoorts 🙁 In mijn familie zijn er maar 4 die nee gezegd hebben tegen de vacinatie, inclusief mijn dochter… Mijn vader is stervende..auto-imuun ziekte en dement 🙁

   • Beetje te snel geweest. Moet even statistiekboek erop naslaan. Kom erop terug. Blijft, die kans op hartontsteking wil je niet nemen.

    • Statistiek blijft moeilijk voor dit soort situaties 🙂
     Onderstaande berekening is gebaseerd op het winnen van een lotterij waarbij de winkans 3% is voor elke keer dat je met een trekking meedoet:

     De kans op hartschade is 1 op 32 na de eerste mRNA dosis.

     Ervan uitgaande dat de kans op het krijgen van hartschade van elke dosis onafhankelijk is (d.w.z. dat het optreden van hartschade van de ene dosis geen invloed heeft op de kans op hartschadevan een andere dosis), is de kans op het NIET krijgen van hartschade na de tweede dosis ook 31/32 (ongeveer 97%).
     Dus de kant op hartschade na 1 dosis is dan (1-31/32)*100% = 3,125%

     De kans op hartschade na de 2e dosis wordt dan (1-30/32)*100% = 6,25%
     De kans op hartschade na de 3e dosis wordt (1-29/32)*100% = 9,375%
     De kans op hartschade na de 4e dosis wordt (1-28/32)*100% = 12,5%
     etc.

     • Nee, deze berekeing klopt volgens mij ook niet 🙁

      Kans op hartschade na 1 dosis is 3%
      Kans op hartschade na 3 doses =100- (97/100)^3 = 8,73%
      Kans op hartschade na 4 doses = 100- (97/100)^4 = 11,47%
      Kans op hartschade na 5 doses = 100-(97/100)^5 = 14,13&
      Kans op hartschade na 10 mRNA doses = 100-(97/100)^10 = 26,25%

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in