…u zet me midden in de Diversion Agreement waar ik geen rol in zou moeten spelen… en u zegt edelachtbare, besteed geen aandacht aan die bepaling om niet te vervolgen?” – Federale rechter Maryellen Noreika

Natuurlijk werd Hunter Biden’s met bont beklede, vergulde pleidooi voor vuurwapen- en belastingklachten deze week verscheurd door federale rechter Maryellen Noreika, die er een stiekem verborgen trucje in ontdekte waardoor de Eerste Zoon niet vervolgd zou worden voor mogelijke toekomstige aanklachten, zoals een FARA-veroordeling voor het leuren met de invloed van zijn vader aan Oekraïne, China, Rusland, Kazachstan, Roemenië en wie weet hoeveel andere buitenlandse regeringen voor ziljoenen dollars, schrijft James Howard Kunstler.

Eén ding dat het juridische vuurwerk van woensdag leek aan te geven, is dat de bewapening van de DOJ zich niet uitstrekt tot elke rechtbank in Amerika, zelfs niet die in het leengoed van de familie Biden dat bekend staat als Delaware. Tijdens de hoorzitting zag de hoofdadvocaat van de VS, David Weiss, eruit als een sukkel die te drogen werd gelegd – hij probeerde te doen alsof er “lopende onderzoeken” waren in de zaak, terwijl hij eigenlijk overuren draaide om ze stil te leggen. Het gerucht gaat dat de ondeugende, afgedankte pleidooi deal was bedacht door alpha blobette, vice-procureur-generaal Lisa Monaco zelf, de consiglieri van de Blob. Leuk geprobeerd, Sugar, maar geen sigaar.

Lisa Monaco is op haar plaats, ziet u, als de poppenspeler van AG Merrick Garland. Gedurende meer dan een decennium heeft Ms. Monaco vooral gediend als Barack Obama’s “fixer”, de opruimster die problemen op magische wijze laat verdwijnen. Het probleem hier is dat vroeg of laat het nieuws via een of ander juridisch kanaal zal binnenkomen dat Mr. Obama niet onwetend was van alle zwendelpraktijken rond de familie van zijn vicepresident, en dat hij misschien zelf medeplichtig zal worden aan verraad.

De voormalige president heeft plotseling een nieuw probleem: de vroegere persoonlijke chef-kok van de familie, Tafari Campbell, 43, werd maandagochtend rond 10:00 uur dood aangetroffen in de Edgartown Great Pond bij het landgoed van Obama’s Martha’s Vineyard na een ongeluk met een paddle-board. Mr. Tafari zou van het board gevallen zijn en… een beetje heen en weer geslingerd hebben… en toen gewoon verdwenen zijn… 30 meter uit de kust in 2,5 meter water, volgens een andere peddelaar die nog niet geïdentificeerd is en die ofwel bij Mr. Tafari was of die toevallig getuige was van het ongeluk rond 7:45 zondagavond 23 juli. Iemand, ook naamloos, maakte toen een 911 vanuit het Obama huis. Wie was dat? Vroege rapporten zeiden dat de Obama’s op dat moment niet thuis waren.

  De aanval op Trump in de context van de Amerikaanse crisis

Een later rapport zei dat Mr. Obama die avond misschien zonder Michelle op het landgoed aanwezig was. Was hij de paddle-board metgezel van meneer Tafari? Heeft hij het 911 telefoontje gepleegd? Mr. Tafari was naar verluidt niet langer in dienst van de Obama’s en was een boek aan het schrijven over zijn ervaringen als kok van de eerste familie. In het boek staat onder andere dat Barack en Michele Obama bijna nooit samen aten. Wat stond er nog meer in? Mogelijk had meneer Tafari een boekdeal. Heeft iemand de uitgever gevonden en gevraagd om het manuscript in te zien of hem/haar geïnterviewd over wat er in staat? Mr. Tafari, die al eerder zijn vaardigheden als zwemmer op video had vastgelegd en als een bekwaam zwemmer werd beschouwd, was naar verluidt dit weekend op bezoek op Martha’s Vineyard. Hoe kwam hij door de beveiliging van de geheime dienst van Obama om te gaan peddelboarden als de Obama’s ’s avonds weg waren? Had hij zijn eigen paddle-board meegebracht, of er een geleend uit het materiaalhok van de Obama’s? Wie liet hem daar binnen? Mijn hemel, wat een drukke meid moet Lisa Monaco tegenwoordig zijn. Zoveel dat een goede opknapbeurt nodig heeft!

Hoe dan ook, na de rel in de rechtszaal in Delaware woensdag, moest Hunter terugvallen op het pleiten van niet schuldig als noodoplossing, terwijl zijn advocaten en de FBI terug naar af gaan om te onderhandelen over iets dat rechter Noreika zou kunnen accepteren, wat, denkbaar, helemaal geen pleidooi zou kunnen zijn, gezien de beledigingen die beide partijen in de zaak al aan haar hebben geuit. Zou het u ondertussen amuseren om te horen dat een deel van Hunter Biden’s voorlopige invrijheidsstelling bepaalt dat de Eerste Zoon een serieuze poging moet doen om werk te zoeken? Kent u een positie in de echte wereld (aangenomen dat er een echte wereld bestaat) waar iemand op zijn werk kan verschijnen met zes agenten van de geheime dienst op sleeptouw? Ik dacht het niet. Hij zal ook onderworpen worden aan periodieke drugstests en het is hem verboden om alcohol te gebruiken. Veel succes daarmee!

  Biden's grafrede wordt 'Journalistiek RIP'. Hoe hij de vierde macht vernietigde

De kans dat Hunter daadwerkelijk voor de rechter komt, zelfs voor deze onbeduidende belasting- en vuurwapenaanklachten, is ongeveer gelijk aan de kans dat Xi Jinping een dim sum ontbijt serveert aan de familie Biden in Rehobeth Beach op Labor Day ochtend. Maar het ziet er naar uit dat rechter Noreika Hunter niet zal vrijlaten van de gigantische haarbal van mogelijke beïnvloedingszaken, die het eigenlijke vlees van de juridische problemen van de familie Biden vormen – en dat betekent dat “Joe Biden” ook niet vrijuit gaat. Dat betekent dat hij misschien Hunter en mogelijk zichzelf gratie zal moeten verlenen voor nog niet ingediende aanklachten van omkoping, witwaspraktijken en andere zeer ernstige overtredingen. Als dat gebeurt, is het afgelopen met de pretentie dat “Joe Biden” een herverkiezingskandidaat is.

Maar terwijl al dit melodrama zich afspeelt, ligt ook het sluipende gevaar van impeachment op de loer. De voorzitter van het Huis suggereerde het zelf dagen geleden. De House Oversight Committee van Rep. James Comer heeft al een indrukwekkende stapel bankgegevens verzameld die de weg aangeven van verschillende betalingen van miljoenen dollars – voor niet nader omschreven diensten – via een onzalige reeks lege vennootschappen en er gaan geruchten dat ze nu gegevens aan het verzamelen zijn over voorheen verborgen offshore bankrekeningen van de familie Biden op plaatsen zoals de Kaaimaneilanden en Panama.

Devon Archer, de voetsoldaat van de familie Biden, staat gepland voor een verklaring aanstaande maandag, en aangezien hij een paar jaar geleden door Hunter onder de bus werd gegooid voor een federale obligatiefraudezaak, is de verwachting groot dat hij een stortvloed aan rijpe problemen op zijn voormalige intimi zal loslaten. Maandag is echter ook de laatste dag voor het zomerreces van de wetgevende macht, wat betekent dat er tot begin september niet veel zal gebeuren om deze zaken vooruit te helpen – en dan is het mogelijk dat de hel losbreekt voor de republiek als we het traditionele seizoen van orkanen en financiële fiasco’s ingaan, om nog maar te zwijgen van wat lijkt op een toenemende erkenning dat ons proxy oorlogsproject in Oekraïne volkomen is mislukt… en de dreigende hoorzittingen over impeachment.

  Met Biden uit de race voor 2024, wat is de volgende zet van de Deep State?

Podcaster Scott Adams heeft een elegant macaber mogelijk scenario uitgesponnen over hoe dit afloopt, dat het waard is om hier herhaald te worden: Het Huis gaat over tot impeachment… Joe Biden neemt wraak door de hele Deep State Blob te bedreigen met het onthullen van een heleboel duistere info over hun achterbakse geheimen, hun seksuele neigingen en avontuurtjes (denk: de klantenlijst van Epstein), en andere belastende deets-and-receipts die, theoretisch gezien, tientallen politieke beroemdheden zouden ruïneren. In dat geval schakelt de Blob gewoon domme Joe Biden uit, door hun sluwe manieren te gebruiken om hem in zijn slaap te laten sterven… omdat hij oud was… en het zijn tijd was…. Complimenten aan jou, Scott, voor deze! (En dan is er natuurlijk nog alles wat daarop volgt).


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

Volledig ongecensureerde video: Woede-uitbarsting als seksueel expliciete foto’s van Hunter Biden omhoog worden gehouden tijdens IRS hoorzittingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLeugens over Rusland en de oorlog in Oekraïne aanvechten
Volgend artikelmRNA Covid injecties hebben bij tientallen miljoenen mensen stille hartschade veroorzaakt, zo blijkt uit een schokkend nieuw onderzoek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Hmmmm……daar gaat mijn hoop, maar niet helemaal!

  Ik zei al hier dat ik niet zo goed weet wat er aan de hand is, maar de omvang van de strontberg is zó groot dat je een beste steiger nodig hebt om er nog overheen te kijken.

  Een paar jaar geleden stond er al een stuk op wanttoknow, over hoe de Codex Alimentarius tot stand is gekomen…….en daarna was er nog zat over te vinden op internet…….maw……..er zijn een heleboel wetjes gecreëerd om de viesnesten van de strontberg veilig te stellen voor vervolging……..en die Codex is maar een enkele drol uit die strontberg.

  Het Huis van Afgevaardigden zal een beste shovel moeten bouwen om dat op te ruimen……en dat de veroorzakers er onder moge komen te liggen is geen vrome wens.

  Maar dat hoop ik wel!

 2. Hoe groot de mesthoop van tenlaste leggingen ook mag zijn ik denk niet dat er veel gevolgen aan verbonden zullen zijn .
  Zoals altijd zal dit met de mantel der liefde bedekt worden door MSM en de machthebbers

  • Jammer dat er geen volksgerichten meer mogelijk zijn. Bewijs aanvoeren, arresteren en Babbertje moet hangen. En dat voor de hele ultra-rijke, wereld-manipulerende top. Slechts zo’n 5000 Babbertjes om al het leven op deze planeet vooruit te helpen.

   Hun handlangers aan de bal en ketting en veroordeeld tot het verrichten van rotklussen, zoals het opruimen van toxinen, chemisch- en stralingsafval.

   Zie je Bloemschoen, Kaag, Jetten of Ruttler al zweten, in zo’n mooie oranje of wit-zwart gestreepte overall?

 3. Over Joe en Hunter Biden weet ik van alles, negatiefs en de dochter mogelijk misbruikt door papa, lekkere familie, hoe zou de moeder zijn, normaal nog nu?

 4. @flardinga, ruim vier weken voordat Joe Biden op 20.01.1973 werd ingezworen als senator voor de staat Delaware was hij betrokken bij een geënsceneerd ongeval waarbij zijn vrouw Neilia & dochter Naomi zijn omgekomen. Dit was Bidens ‘examen’ om toe te mogen treden tot de Deep State/ cabal/ Novus Ordo Seclorum.

 5. Hoe loop dit straks af ?, nou kijk naar de vorige oorlog die Amerika en NAVO hebben verloren.
  Amerika had in Afghanistan doormiddel van een regime change, een bevriende president geplaatst.
  Karzai werd de Afghaanse leider, onder commando van de CIA werd er een oorlog gevoerd.
  Na jaren en miljoenen Afghaanse slachtoffers moest Amerika en de NAVO overhaast vluchten.
  Door westerse MSM media werd met heelveel lof, verslag gedaan van de vluchtende Westerse militaire actie.
  Maar de Televisies in Rusland, China, Azië, Afrika, Zuid-Amerika en heelveel andere landen zagen de ENORME verliezen van een verzwakt Amerika en de NAVO, en hun DOMME acties.
  Waar is Karzai nu ?, wel hij leeft in een ruime villa met zwembad in Californië, met een geschat vermogen van 2 miljard Dollar.
  Geschiedenis herhaalt zich steeds !
  Oekraïne met z’n door Amerika en de NAVO geplaatste bevriende president Zelensky, gaan zoals verwacht onder commando van Amerika Oorlog voeren, en wel een PROXY oorlog tegen Rusland, in Oekraïne.
  Na enkele jaren, als er van Oekraïne niets meer over is, en miljoenen slachtoffers zijn, en geen Amerikaanse en NAVO militaire materiaal meer over is.
  En ook de Dollars en Euro’s potten leeg zijn, zal Amerika en de NAVO met hun staart tussen de benen weer overhaast vertrekken.
  En waar gaat Zelensky heen ?
  Nou die gaat naar z’n villa met zwembad in Florida, en met een geschat vermogen van 2 miljard dollar.
  Mocht U in een paar jaar tijd, een Villa met zwembad, en een vermogen van een miljard willen verdienen.
  Moet U zich beschikbaar stellen aan de CIA, om een paar jaar ergens als bevriende president in nog door Amerika aan te wijzen land, waar Amerika en de NAVO nog een Oorlog willen voeren, president zijn.
  Ondergang van het land en een miljoen slachtoffers is niet van belang, alleen maar de opdrachten van Amerika uitvoeren, kans op dit baantje is zekerder als je een opleiding heb gehad als Clown.
  Succes.

 6. Een ‘klein’ foutje in dit artikel;…”De kans dat Hunter daadwerkelijk voor de rechter komt, zelfs voor deze onbeduidende belasting- en vuurwapenaanklachten…”

  De aanklacht van belastingontwijking/fraude is verre van onbeduidend. In feite is de IRS (belastingdienst) in veel opzichten veruit de machtigste organisatie in de VS.
  Aanklachten over belastingontwijking/-fraude zijn een manier om vrijwel iedereen te kunnen pakken. Zoals destijds met Al Capone; hoewel iedereen wist dat dit een gangsterbaas was kon er niets feitelijk worden bewezen. Maar hij werd uiteindelijk gepakt over de aanklachten over de belastingingen.
  Generaal Flint werd met hetzelfde bedreigd en een van de dreigementen was dat de IRS achter familieleden aan zouden gaan. En zo zijn er nog een heel stel figuren die daarvoor zijn gepakt of gezwicht.

  Als de IRS zich eenmaal met je gaat bemoeien kunnen ze je leven een ware hel maken. Ze hebben enorm veel mogelijkheden beslag te leggen op bankrekeningen, spaartegoeden, aandelen, onroerend goed, auto’s vliegtuigen of wat je dan ook bezit. En daar is erg weinig verweer tegen mogelijk. en is vaak een (jaren)lang en zeer kostbaar proces, wat wordt bemoeilijkt door het feit dat ze je financieel al aan de grond kunnen brengen voordat de zaak is uitgezocht.
  En ben je eenmaal in het vizier dan kunnen ze je jaar op jaar het leven zuur blijven maken. Hebben of vinden ze iets wat ook maar verdacht lijkt dan kunnen ze dat ook met kennissen of familieleden doen. En er is alleen op papier een controlerende instantie in het Congres, de werkelijkheid is gewoon dat de IRS kan doen wat ze wil.

  Uiteraard heeft Hunter de zaak mee omdat de Demo(n)cratische Partij de IRS volledig heeft bewapend aan hun kant, zeker onder Obama die het heeft gebruikt om tegenstanders te breken. Dus papa heeft daar flinke invloed en kan aandringen op een eenvoudige deal tussen de IRS en Hunter, waardoor die aanklacht zou komen te vervallen.

  De vraag is hoelang dit door kan gaan. Heel technisch gesproken is de IRS namelijk een ongrondwettelijke organisatie (inkomstenbelasting werd gezien als een gruwel door de ‘founding fathers’ die vonden dat de staat moest rondkomen van accijnzen op handel en grondverkoop etc.
  De inkomstenbelasting werd tijdelijk ingevoerd tijdens de oorlog van 1812 om die te financieren. En daarna tijdens een van de latere oorlogen eerst tijdelijk opnieuw ingevoerd wat al snel permanent werd.
  Echter, iedereen weet ook donders goed dat zonder de inkomsten die de IRS binnenharkt de VS niet kan blijven bestaan, vandaar dat er slechts in een paar extreme groeperingen echt wordt gedacht aan een proces tot aan het grondwettelijk hof om de IRS af te schaffen of ten minste veel beperkter te maken.

  • @Johan, het IRS-hoofdkantoor (Internal Revenue Service) is gevestigd aan de 1111 Constitution Avenue, Northwest, Washington D.C. (anno 1791). Het zoveelste bewijs (tweemaal het meestergetal 11) dat de in 1776 gestichte VS de ultieme vrijmetselaarsstaat is en in de plattegrond van de federale hoofdstad Washington D.C. zijn veel vrijmetselaarssymbolen te herkennen.
   Op 04.06.1963 ondertekende JFK Executive Order 11110 waarin de op 23.12.1913 gestichte ‘centrale bank’ FED (Federal Reserve) buitenspel werd gezet en de overheid zelf weer dollars ging uitgeven, gedekt door o.a. zilver uit het Indonesië van president Soekarno (1901 – 1970). Zijn voorganger Abraham Lincoln (1809 – 1865) lanceerde in 1861 ‘eigen geld’ d.m.v. greenbacks om niet meer afhankelijk te zijn van Europese bankiers (Rothschilds c.s.) om de burgeroorlog (1861 – 1965) te kunnen financieren. Beide presidenten moesten dit initiatief met de dood bekopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in