Moslims in Frankrijk beledigd door filmposters met uitgeklede Borat

Eisen dat ze worden weggehaald. Beweren beledigend te zijn voor de islam

8

In verband met de recente release van het vervolg op de film Borat zijn de bussen in Parijs bedekt met posters van het fictieve personage met alleen een mondkapje die de onderste delen bedekt. Dit heeft ertoe geleid dat de moslims in de stad eisen dat de affiches worden verwijderd.

Op de affiches draagt Borat ook een ring met het woord “Allah” in het Arabisch. Critici hebben contact opgenomen met het openbaar vervoer bedrijf RATP van de Franse hoofdstad om er bij hen op aan te dringen om de affiches, waarvan men denkt dat ze de islam beledigen, te verwijderen, meldt de Daily mail.

Veel buschauffeurs, die grotendeels moslims zijn, zijn het ook eens met de kritiek en eisen dat ze worden weggehaald.

Op social media zijn moslims van streek geraakt en vallen er oordelen als “beledigend”, “provocerend” en “gebrek aan respect”.

“Ongepaste humor”

De RATP weigert de posters te verwijderen en maakt duidelijk dat de campagne “in geen geval” zal worden geannuleerd.

Wel zijn ze van de bussen van TICE, die in Evry met een groot deel van de moslims rijden, verwijderd. Tegelijkertijd beweren ze dat het niet gedaan is omdat ze hebben toegegeven aan de eisen, maar omdat de humor “ongepast” is bevonden.

Imam in Frankrijk roept op tot onthoofding van critici op de islam

  Vaccinatiemanie bereikt een nieuw hoogtepunt: Frankrijk wil "reactieve vaccinatie" invoeren
Vorig artikelTwitter labelt Trump’s berichten aan de lopende band
Volgend artikelZwarte werd op heterdaad betrapt toen hij een schoolmeisje verkrachtte
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Die moslims horen hier niet.

  Overlaatst in Molenbeek, gingen ze protesterend de straat op omdat er bij hun in de geburen een ’tovenaar’ zou wonen…

  Die tovenaar, was een astroloog, en krijgt nu politiebescherming.

  Rot toch op met uw sprookjesgeloof!

  • Dat is jouw niveau van comment. Geen naam, niets te verifieren. En je haat van moslims kun je misschien in de Ukraine gaan prakticeren. Ik word moe van mensen zoals jij. Algerijnse en Marokkaanse moslims waren de eerste soldaten die Nederland onder Charles de Gaulle bevrijdden. Ze liggen in Zeeland begraven. Avicenna,spaanse moslims haalde Europa uit de Donkere Middeleeuwen Tal van uitvindingen waar jij je leven op baseert en gebruik van maakt. Fanatisme is in de Sunni Koran verboden. Onderzoek de grondlegger Wahab van Wahabi Islam eens, die in Indonesie de complete macht over Islam hebben overgenomen. Net als in Israel de Ashkenazi joden dat deden over de overige groepen joden in Israel.

 2. https://www.bruzz.be/samenleving/politie-legt-protestactie-tegen-molenbeekse-heks-lam-2020-11-04 Toch gevonden. Kennelijk toch wat meer aan de hand dan de islamofobische comments doen vermoeden.

  Klinkt zoiets als Afrikaanse Voodoo. En die werkt. Afrikaanse asielzoekers pasten die toe om meiden van 14 te verleiden tot sex, met toestemming van de ouders. Met als doel een paspoort. Wat in Afrika gebeurt richting kinderen die beschuldigd worden heks te zijn is te gruwelijk voor woorden.

  Dat je andere culturen niet kent is daar aan toe. Overigens vonden de algerijnse moslims dat de Fransen zie hun land letterlijk Frankrijk noemden en als graanschuur gebruikten, gruwelijk oorlogsmisdaden daar pleegden, nooit een excuus aanboden, ook dat Fransen/blanken daar niet hoorden. Kalergi Couwenhove plan is niet bedoeld om tot een samenleving te komen met cohesie en cooperatie hoog in het vaandel. Het tegendeel is waar. Blijkt ook uit Zweeds onderzoek werkelijk het geval te zijn. Maar racisme, mensen om hun geloof of cultuur haten, terwijl ze anderen geen schade berokkenen is toch een persoonlijke keuze.

 3. http://www.parapsychologiearts.nl/71479218 Kennelijk spelt iemand het ook nog verkeerd. Shir of Sihr. In Afrika vermoorden ze Albino kinderen omdat ze denken dat de ledematen magische krachten hebben. De domme comments van een volk wat geen historische of huidige kennis heeft over satanisme, demonen, zwarte magie, hekserij etc. etc. . Waarschijnlijk zelf allemaal onder Spell. Onderzoek is waar het woord Spellen vandaan komt en wat woorden in het engels bijv. werkelijk betekenen. De teksten van John Lennon ook interessant wat dat betreft. Aleister Crowley op de LP hoes van de Beatles. Mensen hebben werkelijk geen idee maar kicken op het moslimhaten, of zoals in de Ukraine Joden of Russen haten. Uitspraken, oproepen tot moord, castratie etc te gruwelijk voor woorden.

 4. Gertrude, wij zijn bevrijd in de tweede wo door Amerikanen, Engelsen, Canadezen, Polen maar nooit door moslims uit algerije en marokanen. dit is geschiedsvervalsing waar u zich schuldig maakt

  • Als Gertrude nou maar het geduld heeft kunnen opbrengen om nog te hopen op een reactie na 1,5 jaar.
   Ze zal vast regelmatig nog even terug lezen en denken, ooit zal er toch iemand op reageren.
   Wat denk je zelf?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in