Vrijdag organiseerde de terroristische organisatie Hizb ut-Tahrir een demonstratie buiten de Franse ambassade in Kopenhagen. De organisatoren zeiden dat de islam nooit de westerse waarden zal accepteren. Er verschenen borden met de boodschap dat de vrijheid van meningsuiting “een politiek wapen tegen de islam” is.

Om 14.30 uur vrijdagmiddag verzamelde een grote groep moslims zich buiten de ambassade op Kongens Nytorv in het centrum van Kopenhagen  – niet om afstand te nemen van onthoofdingen en andere terroristische misdaden in naam van de islam of om sympathie te tonen, maar in plaats daarvan om slogans te schreeuwen zoals “Takbir – Allahoe akbar”.

Hizb ut-Tahrir organiseerde de demonstratie uit protest tegen Frankrijk en president Emmanuel Macron, die de islam en de profeet Mohammed zouden aanvallen.

In Rusland is de organisatie verboden en geclassificeerd als een terroristische organisatie. Duitsland heeft de organisatie illegaal verklaard vanwege de antisemitische propaganda. Hizb ut-Tahrir is ook verboden in China, Turkije, Egypte en verschillende andere Arabische landen.

Wil de vrijheid van meningsuiting in het Westen beperken 

Tijdens de demonstratie van vandaag hebben de sprekers, naast minachting voor Frankrijk en Emmanuel Macron, verklaard dat de islam nooit kan worden tegengehouden en dat moslims de islam nooit zullen opgeven voor de westerse waarden. Verder werd duidelijk gemaakt dat men hier is om Allah’s heerschappij op aarde uit te voeren, dat de islam weer dominant zal worden op aarde en dat een kalifaat nodig is om de islam te kunnen beschermen.

Ter plekke werden ook boodschappen overgebracht over het beperken van de vrijheid van meningsuiting en in het publiek werden borden geplaatst met de tekst “vrijheid van meningsuiting is een politiek wapen tegen de islam”.

Op zaterdag zal dezelfde beweging een lezing houden over “de oorlog van Frankrijk tegen de islam”. Er wordt gezegd dat het gaat over wat er achter de houding van Frankrijk zit, maar ook hoe de “positie van de moslims moet zijn”.

Bekeerd tot de islam en doodgeslagen

  Vaccinatieschade nu alomtegenwoordig in Denemarken als "Omicron" ziekenhuisopnames die voornamelijk voorkomen bij "volledig gevaccineerden"
Vorig artikelWeekend at Biden’s
Volgend artikelPakistaanse moslim creëert nieuwe wet in Schotland, criminaliseert gebruik van “haatspraak” thuis in de huizen van mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Ach ja verboden in een hoop andere landen behalve duitsland maarja merkel he. wir schaffen das.. kan alleen in europa … Ik hoop op heel veel ……… Onder de linksen. Miss dat ze wakker worden

 2. Enne zie ik daar een isis vlag ??? Mag dit ????. Dan moet ik ook maar mijn fijne vlag maar ff van de muur halen incl adelaar en daarmee rond gaan lopen. Offfff zal ik dan opgepakt worden . Zieke wereld

 3. “De organisatoren zeiden dat de islam nooit de westerse waarden zal accepteren.” Uhm, waarom woon je dan in een westers land?
  Ik accepteer de islamitische waarden niet, daarom woon ik ook niet in Iran, of Pakistan.
  De oplossing is zo simpel.

 4. nou kom maar op, ik sta al klaar.
  Mocht ik dit nog meemaken, dan ga ik op zeker niet alleen.

  nu even serieus, eensch met mijn voorgangers.
  mixen werkt niet! zegt onze nationale egoistische mulat.
  bier en wijn, gaat niet samen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in