Adolf Hitler won de verkiezingen in Afrika

9
730
Adolf Hitler en zijn Afrikaanse naamgenoot © Bundesarchiv / Privé

Een politicus genaamd Adolf Hitler Uunona heeft een verpletterende overwinning behaald in een regionale verkiezing in Namibië, meldt de Daily Mail.

Hitler, die zich kandidaat stelde voor de door de staat gecontroleerde Swapo-partij, kreeg maar liefst 85 procent van de stemmen bij de verkiezingen in Ompundja.

Hij stelt echter dat hij niet veel gemeen heeft met zijn naamgenoot, een zekere Duitse dictator.

“Mijn vader heeft me naar deze man vernoemd. Hij heeft waarschijnlijk niet begrepen waar Adolf Hitler voor stond”.

“Als kind zag ik het als een volkomen normale naam. Pas toen ik opgroeide besefte ik dat deze man de hele wereld wilde veroveren”, zegt Adolf Hitler Uunona tegen het Duitse dagblad Bild.

Er wordt hem gevraagd hoe het is om een politicus te zijn met de naam Adolf Hitler.

“Alleen maar omdat ik zo heet, wil niet zeggen dat ik Oshana (de regio waar Ompundja ligt) zich aan mij onderwerpt”.

“Ik streef niet naar wereldheerschappij”, zegt Hitler en lacht.

Adolf Hitler Uunona’s partij Swapo wordt beschreven als een linkse politieke partij met elementen van sterk uiteenlopende ideologieën zoals neoliberalisme, sociaaldemocratie en nationalisme. Swapo is sinds de onafhankelijkheid van Namibië in 1990 aan de macht.

Namibië was tussen 1884 en 1915 een Duitse kolonie en veel straten, plaatsen en mensen hebben nog steeds Duitse namen.

Generaal roept blanken in Zuid-Afrika op om terug te vechten tegen het anti-blanke zwarte regime

Vorig artikelMoslim steekt Britse vrouwen neer – autoriteiten bezweren dat het geen moslimterrorisme is
Volgend artikelConsequenties van Coronamaatregelen: 1,2 miljoen kinderen gedood
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

   • Terrecht, de media spugen jaren leugens over hem uit! Hij waarschwde toen al voor de uitroeing van het blanke ras en was een fel tegenstander die van het communisme, globalisten, zionisten en satanisten(kinder misbruikers) hij vocht, tegen hetzelfde waartgen wij nu tegen moeten knokken!

    • Goed gezien. Onze vijand is nu dezelfde als de club die er in de periode 1933-1945 geen moeite mee had om stamgenoten te laten lijden in de slaven- en concentratiekampen van het Derde Rijk. Duitsland wilde een einde maken aan de zinloze eerste Wereld Oorlog. Hitler had aan den lijve ervaren hoe het was om door joodse bankiers/elites verraden te worden waardoor de Grote Oorlog verloren werd en Duitsland de vernedering van Versailles moest ondergaan. Hij wist ook wel dat de joodse communisten als Trotsky en gefinancierd door joodse bankiers als een Jacob Schiff en een Warburg vanaf 1917 in Rusland een ware slachtpartij hielden onder de voornamelijk Christelijke bevolking. Dezelfde joodse kliek als toen is nu betrokken bij het uitrollen van wat de geschiedenis zal ingaan als de Covid-19 genocide.

     • Een mentale slachtpartij onder de christenen wordt vandaag de dag nog altijd uitgevoerd – ook in het zogenaamde ‘westen’ – door de talloze Kerken alszijnde gebouwen waarin men predikt volgens de voorschriften van het Vaticaan; aanbidders van de ideologie van Nimrod en Samirames.

 1. Betekend dat de de ooh zo gruwelijke duitse bezetter vele oprechter was dan de belg in kongo of de Brit in.indie en de Fransman.in.Afrika . Gezien ze nog de duitse straatnamen in ere houden

 2. Ik denk dat ze helemaal niet begrepen hebben waar hij voor stond, door die zionistishe en sovjet propaganda is iedereen hier gehersenspoeld! Onderzoek eerst de ware geschiedenis maar eens of kijk naar Europa the last battle op bitschute!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in