Op zondag 11 juli 2021 vond in het Londense Wembley Stadium de finale van het Europees kampioenschap voetbal 2020 plaats tussen Italië en gastland Engeland. Hoewel de lockdownmaatregelen in Engeland net met een maand waren verlengd, lieten de officials toch toeschouwers toe in het stadion, en zij waren voortdurend in vervoering over de schitterende prestatie van hun ploeg, schrijft Michael Morris.

Het enthousiasme van tienduizenden Engelse fans in het stadion bracht Duitse politici en sportverslaggevers echter aan de rand van de waanzin, omdat zij met het oog op de pas uitgevonden Delta vreesden dat de rest van de wereld deze zorgeloze Londense uren van enthousiasme met hun leven zouden bekopen. Zij werden het nooit moe onophoudelijk en gebedsmolen draaiend te wijzen op het ernstige gevaar van de volgende golf, die, na de massale eliminatie van de laatste 15 maanden, ook de weinige overgebleven mensen op aarde zou kunnen wegvagen. Ze hebben letterlijk gesmeekt om de stapels lichamen, en het ziet er naar uit dat ze die krijgen.

Vandaag, 12 juli, de dag na de finale van het Europees kampioenschap, loopt een openbare aanbesteding af van de Britse regering, die onder de naam “Temporary Corpse Storage Service” op zoek was naar een dienstverlener die zich ertoe zou verbinden de komende vier jaar paraat te staan om overal in de stad extra tijdelijke mortuaria te bouwen en te exploiteren in geval van een abrupte opeenhoping van lijken. Zoals in de aanbesteding staat, moeten de overledenen “met waardigheid en respect” worden verzorgd. Dit zal een glimlach op de lippen toveren van kenners van fijne Engelse humor.

  Boris Johnson beweerde dat COVID "de natuurlijke manier was om met oude mensen om te gaan," blijkt uit onderzoek

Maar alle gekheid op een stokje. Ik herinner me in dit verband een naar verluidt uitgelekte e-mail van professor Neil Ferguson. De man die ons, samen met Christian Drosten, in deze onzin heeft gestort, zou het op de 14e juni hebben geschreven. Het ging over de verdere LOCKDOWN plannen van Neil Ferguson en zijn geldschieters – ik had er verslag over uitgebracht. Hij schreef de hoofden van de regionale gezondheidsautoriteiten dat er op 19 juli geen einde zou komen aan de lockdownbeperkingen in het Verenigd Koninkrijk, zoals aangekondigd door premier Boris Johnson, omdat zij van plan waren vanaf 15 juli (vier dagen na de finale van het Europees kampioenschap) een nieuwe volledige avondklok op het eiland in te stellen. De reden? Er zullen nieuwe Covid-varianten worden “gemodelleerd”, die zowel aan het Europees voetbalkampioenschap als aan het zomerse reisgedrag van de Britten zullen worden toegeschreven.

Wanneer men bedenkt dat de naar verluidt thans welig tierende Deltavariant helemaal geen van de bekende covid-symptomen teweegbrengt, maar alle tekenen van een allergie vertoont, dan zou dit te denken moeten geven. Wanneer men dan te weten komt dat de Deltavariant ongewoon vaak voorkomt bij degenen die reeds gevaccineerd zijn, hoewel zij voor het overige als volkomen onschadelijk wordt beschouwd, dan valt de puzzel langzaam op zijn plaats. Als men bedenkt dat in Duitsland 58% van de bevolking naar verluidt één keer is ingeënt en 41% twee keer, kan dat een misselijkmakend gevoel geven – vooral als je zelf bent ingeënt. In het Verenigd Koninkrijk is naar verluidt meer dan 80% van de bevolking al een keer gevaccineerd en meer dan 60% twee keer.

  Vaccin miljardairs en menselijke proefkonijnen

Dus als er zich in Londen de komende maanden stapels lichamen op een waardige manier opstapelen, zullen ze gegarandeerd de schuld krijgen van de Deltavariant. Sommigen zullen zeggen dat de onverantwoordelijke voetbalwedstrijden, die primitieve uitwassen van menselijke vreugde en enthousiasme, de schuldigen waren, die miljoenen goede mensen het leven hebben gekost. Dit zou dan worden aangegrepen om vreugde en enthousiasme in de toekomst wereldwijd bij speciaal decreet geheel te verbieden en strafbaar te stellen.

De naar verluidt weinige niet-ingeënte mensen, die blijkbaar op één hand te tellen zijn, zullen de bergen lijken wijten aan de vaccinatie en daarvoor zullen zij met alle strengheid en consequenties worden vervolgd. Zij zullen zich terugtrekken, zich verbergen, ondergronds gaan, maar de pretpolitie zal niet rusten voordat zij alle vijanden van het volk heeft opgepakt. Zij hebben dan wel niet de nieuwe doodzonde van de pret begaan – want zij lachen al lang alleen maar in het geheim – maar zij hebben zichzelf strafbaar gesteld voor de doodzonde van hun eigen meningen, waarvoor natuurlijk geen pardon kan worden verleend.

Alles is nu zo verwrongen en absurd dat men niet meer weet wat men kan en moet geloven, want er is niets meer dat niet bestaat. De waanzin heeft een niveau bereikt dat zelfs ik mij anderhalf jaar geleden in mijn stoutste dromen niet had kunnen voorstellen. Soms benijd ik de eenvoud en onwetendheid van hen die ontspannen op zomervakantie zijn, in de veronderstelling dat het ergste al achter de rug is en dat alles langzaam weer normaal en elegant zal worden. Er is een gezegde in het Engels “ignorance is bliss”, wat betekent “onwetendheid maakt gelukkig”.

  Kinderarts over Corona-vaccins: "Aantal sterfgevallen met 12.000 % toegenomen"

Maar als ik in de grijze, wezenloze gezichten van de meeste gevaccineerden kijk, zie ik daar weinig van. De komende weken en maanden zullen waarschijnlijk nog vele verrassingen voor ons in petto hebben – en die zullen niet allemaal even goed zijn.

Toch, hou je gevoel voor humor, want het schijnt het enige te zijn dat tot nu toe niet verboden is!


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ik ben één van de miljoenen die geen Covid-19 vaccin wil – betekent dit dat ik verbannen wordt uit vliegtuigen, gebouwen en winkels?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBrits regeringsrapport: alle Britse luchthavens moet binnen de komende 10 jaar sluiten, rund- en lamsvlees moet worden verboden in naam van de klimaatverandering
Volgend artikelVoor Pfizer en Biontech “geïmmuniseerden” nu 3e injectie nodig
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

 1. De enige die overlijden zijn degene die braaf hun 2 gif prikken opgehaald hebben.
  Maar overleden waren ze anders toch wel, ook zonder die wedstrijden.
  Maar daar zullen ze dan ook wel de weigeraars de schuld van geven.
  Of kwam je dat hele stadion niet binnen zinder gif prik bewijs.

 2. Er bestaat geen corona. Er is griep. Ja, griep. Maar de acute aandoening die de longen etc verwoest dat is wat anders: dat wordt gesproeid door militaire vliegtuigjes en bevat nanoparticles. Frequenties spelen daar een rol bij. Zo wordt die griezelige aandoening aan en uit gezet. De troep heb je al lange tijd lopen opsnuiven uit de lucht. Zo zijn de regeringen er “hook, line and sinker” voor gevallen dat het een echte ziekte is, terwijl het en smerige en bedrieglijke operatie is die waarschijnlijk op verzoek van Bill Gates of Hell uitgevoerd is zodat hij aan zijn gifspuit verslaving kan toegeven. Die man heeft niks anders meer te doen in zijn leven dan mensen inspuiten. En zo zit het met die vuile Corona bullshit. En niet anders. Denk er maar eens over na .

 3. Allemaal leuk en aardig, maar wat die idioten, die zeggen dat ze de staat zijn, doen zal gevolgen hebben op zowel korte als lange termijn. Die velen de dood zullen injagen, bewust, maar alles op een manier die niets met een natuurlijke oorzaak te maken heeft.
  Die spuiterij heeft alleen tot doel de meute verzet onmogelijk te maken. Dus toch een biowapen, zoals van begin af aan verondersteld werd.

 4. Zij werden het nooit moe onophoudelijk en gebedsmolen draaiend te wijzen op het ernstige gevaar van de volgende golf, die, na de massale eliminatie van de laatste 15 maanden, ook de weinige overgebleven mensen op aarde zou kunnen wegvagen.

  OMG bovenstaand klopt!
  Hellup, hellup, hellup ze hebben gelijk ik weet mezelf de enige overlevende in het door vaccins getroffen werelddeel, iedereen is dood! Nergens zijn nog levende wezens te bekennen… het is echt vreselijk, ik weet mezelf geen raad, wat moet ik nu, ik ben stinkend rijk, ben multimiljardair maar wat heb ik aan al dat geld, geen bakker die nog brood bakt, geen groenteman, geen slijter, geen brouwer, geen cocaïneboer, hellup wat moet ik, wie redt mij van de ondergang, jullie vriend en heiland Billy Gates

 5. ach ja er was gewoon een grote griepgolf hé dat is ff mooi we spelen er op in de schapen ? volgen ja open de prik locatie zend een mooie serie uit op Netflix corona explained met in de hoofdrol Bill Gates en ze.n stinkende leugens heeft ooit iemand gezien of hij die gifprik wel genomen heeft denk het niet waar zijn nu trouwens de foto’s van de prinsessen die zich ook laten enten en toevallig kwam dit nieuws naar buiten ff nadat Peter r de Vries was neergeschoten of ff ervoor maar wil de smerige propaganda machine op deze manier dit aangrijpen om te laten zien hoe kwetsbaar we zijn prikken prikken en nog eens prikken ten koste van alles sorry allemaal maar het is te gek voor woorden

 6. p.s. over de “bergen lijken.” Ik denk dat het nog wel gaat meevallen. Er zullen er wel veel ziek worden, maar er volgt geen massale sterfte. Ten eerste werkt die gifspuit nog steeds niet naar behoren, dus het is nog steeds in experimentele phase. Dat betekent dat er velen een placebo krijgen, ipv het gif. (Als ze dat wisten, dan waren ze boos geworden). Voorts bestaat de kans dat het aantal Ingespotenen veel minder is dan de despoten aangeven. De functionaliteit van Versie 0.1 van de gifspuit is nu alom bekend en “ze” (die medemensen bij de pharma’s) zijn bezig de spuit te verfijnen. Dus Versie 0.2 komt er aan (als de zgn delta “variant” en weetikveelwatvooranderevarianten in de krant komen) en deze versie is nog giftiger. De Ingespotenen rennen dan af op de zgn “booster” (in werkelijkheid de nog giftiger gifspuit) en een aantal nog-niet-ingespotenen rennen dan ook mee uit grote angst, want dit is nou de 2e keer dat de pandemie om zich heen klauwt. Baaaaah baaaaaah baaaaaaaah op naar de giftroggen! Dan begint het feest pas echt. Dan sterven er weer een paar, en komen er weer nieuwe bijwerkingen, en blijft men jubelen oh wat een geweldig vaccin is dit toch! En dan komt Versie 0.3 en zo voort…. Men zal zeker niet stoppen met de gifspuit, dus de berg lijken die komt wel, maar niet zo snel als je denkt (of hoopt.)

  • Om daar iets zinnigs over te kunnen zeggen zou je eerst moeten weten welk percentage van de mensen zijn geënt met een placebo.
   Stel dat 2/3 van de bevolking een gif prik opgehaald hebben.
   Over hoeveel hebben we het dan die een placebo hebben gehad, niemand weet het.
   En aangezien het nog steeds in een experimentele fase is, en de hoeveelheid aan berichten van slachtoffers valt er dus geen zinnig woord over te zeggen.
   De slachtoffers zijn reeds gevallen, en vele zullen er nog volgen.

   • Ik hoop dat mijn scenario niet klopt en dat die “boosters” gewoon een zachtaardig spuitje zijn om een ander mens zich goed te laten voelen. Maar ik vrees dat de gif uitrol toch wel zo in elkaar zit. In NL hoor je weinig over incidenten, zoals je het bijv in de VS wel hoort. Dat kan aan de verdoezeling door de media liggen, maar als ik om me heen kijk dan zie ik alleen maar heel veel gelukkige, gezonde mensen, en ik hoor in allerlei kringen niks over bijwerkingen. Dat gezegd, dit is indedaad natte vinger werk, want harde statistieken heeft niemand, behalve de uitrollers. Ik hoop alleen maar dat er geen “bergen lijken” zullen komen, want dan rennen er weer een hele hoop naar de giftroggen, en dan blijven er nog minder over van verstandig denkende mensen.

 7. Als ze in Engeland afgelopen zondag de op hol geslagen horde supporters niet meer in bedwang konden houden om enigszins te controleren op hun toegangsbewijs dat weet je hoe Engeland ervoor gaat staan als corona wederom massaal slachtoffers gaat eisen!!!! Gebeurt dat niet……dan is alle ophef over de niet werkende corona spuit een feit en kan alles weer als vanouds georganiseerd worden en zijn de coronacijfers gewoon nep van de teruggekeerde jongeren die met vakantie waren in Mallorca en Spanje en Portugal Dus dan is frontnieuws gewoon…….. NEPNIEUWS!!!!!

  • Frontnieuws zit toch niet al die berichten uit ze duim te zuigen.
   Wat raar dat sommige denken dat ze hier alles zelf bedenken.
   Dus zo stond het ook ergens, en dat werd daarna vertaald.

 8. p.s. Ik heb nog steeds geen harde cijfers kunnen vinden over het aantal Ingespotenen versus niet-Ingespotenen. Laten we het voor dit doeleind voorlopig in NL houden, en niet de hele wereld. Waar zijn die getallen, en als ze er zijn, op wie of wat zijn ze gebaseerd. (Hoeveel placebo’s er uitgegeven zijn, daar komt het volk nooit achter.) Ik lees hier en daar alleen maar percentages, ronde getallen, maar er staat ook niet bij percentage van wat. (voor de duidelijkheid – geen kritiek op FN, maar in het algemeen.)

  • Ze zouden nu op iets van 15 miljoen moeten zitten.
   Maar hier liegen ze alles bij elkaar om de mensen maar over te halen.
   Dus daar kan je ook niks mee als ze hier cijfertjes publiceren ergens over.

   • Waar komt dat getal vandaan? Ik vraag het me dus af of dit echt is, want volgens berichten uit de Balkan wordt daar ook heel wat over gelogen, om mensen de indruk te geven dat “iedereen zich heeft ingespoten, behalve JIJ!!!!!” dus jij moet ook!!! Als iedereen shit vreet, moet jij het ook.

    Er is iemand die heet Alfred Cako, betiteld door deze en gene als complottist, die al heel wat dingen heeft gezegd, die uitgekomen zijn. Het is in het Albanees, dus moeilijk te lezen, maar met iemand uit Albanie krijg je de info wel binnen. De dingen die deze kerel zegt zijn zo gek niet. Er wordt in de Balkan veel geluisterd naar hem.

    • Een week of 2 geleden beweerde de Jonge dat ze bijna de 15 miljoen hadden bereikt.
     En waar hij die getallen vandaan haalt?
     Ik denk gewoon verzonnen om iedereen te laten geloven dat er niks anders op zat dan een prik te halen.

    • En anders haal je het door de google translate.
     Klopt niet altijd helemaal, maar je hebt dan wel een idee wat er staat.
     Kan in elke taal vertaald worden.

     • Hier dezelfde reactie in het Albanees, vraag maar of het klopt.

      Ose përndryshe do ta ekzekutoni përmes google translate.
      Jo gjithmonë e saktë, por ju keni një ide se çfarë thotë.
      Mund të përkthehet në çdo gjuhë.

 9. FN moet niks. Waar schrijf ik dat? Ik haal slechts een punt naar voren waarmee ik aangeef dat er geen goede getallen te vinden zijn. Dan kan iedereen die wilt meedenken, meedenken. Niks moet. Niemand moet wat. Zelf onderzoek ik ook, ik verwacht niet dat FN al het werk doet of alles voorkauwt. Geen kritiek.

   • Ik verwacht geen realistische info te krijgen…. Alles is omgeven door leugens en vaagheid. Ik zat voor de gein te denken ik ga in Amersfoort alle terrassen af en vraag iedereen Ja of Nee ingespoten, en tel iedereen op. Dan heb ik een idee. Als ik het verpak als een soort van poll zou het mss wel mogelijk zijn dit plan uit te voeren om een pct uit een subset te verkrijgen. Maar het kan angst inboezemen bij mensen.

    • Iedereen op een terrasje in ingeënt.
     Anders mogen ze daar niet zitten.
     Dat moet je dan ergens op straat doen zo’n onderzoek.

     • Nee. Ik doe nooit een test en word nergens om gevraagd. Ik zit regelmatig weer op het terras. In Amersfoort was het weer druk en gezellig. En binnen kon je ook gewoon gaan zitten. (Ik hoor net op de radio dat je in Frankrijk binnenkort wel blablabla moet zijn om ergens te gaan zitten.) Het zal vast wel weer losbarsten met de 5G-nanovirus binnenkort, een kwestie van timing en gunstige wind. En dan begint de ellende weer en worden de spuiten weer opgedrongen. Hou je schuilkelder droog.

 10. Er wordt nergens om gevraagd op de terrassen. En uit mijn reacties weet je dat ik al 3 oproepen heb weggeflikkerd. Iemand die denkt dat ik een Ingespotene ben moet beter lezen. Of de gifspuit nemen.

 11. En dankzij jouw brutale vraag strompelen de despoten nu over de lijken met een 1,5 m lange spuit om bij mij op de dam te komen schreeuwen dat ik er niet aan kan ontsnappen.

  • Omdat je op een terrasje zit en ik dacht dat je daar zonder bewijs daar niet mocht komen.
   Dat is wat ik overal lees en hoor.
   Maar daar vragen ze niet eens na.
   Ik kom daar toch nooit omdat ik geen zin heb om 2-3 euro te betalen voor een bak koffie.

 12. Ja. Eerder tegen de 4 euro aan tegenwoordig Bert. Bij de spar voor een euro uit de automaat. Straks ook nog met gratis gifspuit op het terras. Maar er wordt niks gevraagd. Iedereen doet normaal. (Maar er zullen wel weer plannen liggen obv wat andere landen besluiten. Let maar op!)

  • Bij de Plus kan je gratis koffie drinken. Als je daar zin in heb.
   Tenminste hier bij mij om de hoek in de supermarkt.
   De spar en de plus is van dezelfde eigenaar.
   Bespreek het eens met met de filiaal houder daar, en vertel het ‘m maar.

  • 4 euro voor een bak koffie.
   Van me leven niet dat ik dat ik dat er ooit voor ga betalen.
   Daar heb ik 8 halve liters export bier voor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in