Antifa verschuilt zich lafjes achter politiebescherming bij MAGA-mars

0
532

Een overweldigende aanwezigheid van patriottische Amerikaanse burgers manifesteerde zich op zaterdag in Washington D.C. tegen de verkiezingsfraude, en zoals beloofd verschenen het zwarte Antifa blok en de racisten van BLM in een tegendemonstratie

Vreemd genoeg echter, terwijl Antifa en BLM bekend staan ​​om hun anti-politie retoriek, kozen hun leden er voor om zich te verschuilen achter rijen van oproerpolitie terwijl ze met borden zwaaiden en lege geweldbedreigingen schreeuwden, meldt Newswars.

De video van de mars toont een contingent Antifa die achter de politie schuilt terwijl het borden omhooghoudt met geweldoproepen zoals “Punch MAGA in the face”, evenals “Biden/Harris 2020” campagnetekenen.

In de video kan men herhaaldelijk de Trump supporters horen “pussies” roepen tegen de Antifa-leden.

Enkele uren voor de mars marcheerden leden van de patriottistische Proud Boys organisatie door de straten van D.C. met de woorden “Fuck Antifa!”.

Amerikaanse politie vindt BLM-wapenvoorraden in "protesttenten"

De aantallen Trump supporters bij de miljoen MAGA-mars leken de aantallen gewelddadige Black Lives Matter relschoppers die zich in dezelfde stad slechts een paar maanden daarvoor hadden verzameld gemakkelijk in de schaduw te stellen.

Over het algemeen was de mars van zaterdag opvallend vreedzaam, want ondanks hun gedurfde aspiraties om”nazi’s te slaan” en “MAGA in het gezicht te slaan”, leken BLM- en Antifa-activisten er tevreden mee te zijn om ver achter de linies te staan ​​van de beschermende Metro-politie die hun veiligheid moest waarborgen.

Toen de dag afliep en families het evenement begonnen te verlaten, hebben gewelddadige lafaards – die geassocieerd worden met Black Lives Matter en Antifa, kinderen, ouderen, vrouwen en jonge paartjes die alleen liepen, voor overvallen en gewelddadige aanvallen uitgekozen. Er zijn geen gevallen gemeld van aanvallen op groepen ferme volwassen mannen.

Trump supporters door linkse activisten ernstig mishandeld tijdens mars in Washington

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here