Joe Biden’s kankerzwendel: het opgehaalde geld ging naar salarissen, nul naar onderzoek

2

Joe Biden’s liefdadigheidsinstelling zou geld inzamelen om kanker te genezen. Maar “The Biden Cancer Initiative” heeft in werkelijkheid miljoenen euro uitgegeven aan het verrijken van haar eigen werknemers – en nul euro aan onderzoek, onthult de New York Post.

De New York Post werd vorige maand zwaar gecensureerd door Twitter en Facebook na het onthullen van Joe Biden’s en zijn zoon Hunter’s corrupte duistere deals in het buitenland.

Nu brengt het tijdschrift weer een onthulling uit over Joe Biden, die door de grote mediabedrijven is uitgeroepen tot de volgende president van de Verenigde Staten. De krant is een van de weinige die kritisch heeft bericht over Biden, die door de andere Amerikaanse media eerder als een onfeilbare heilige is behandeld.

Deze keer draait het schandaal om een liefdadigheidsstichting, The Biden Cancer Initiative, die in 2017 is opgericht door Biden en zijn vrouw Jill.

Volgens een recensie van de New York Post ontving de stichting in de eerste twee jaar van haar bestaan 4,8 miljoen dollar aan donaties. Van dat geld ging iets meer dan 3 miljoen dollar naar honoraria. De voorzitter van de stichting, Gregory Simon, verdiende alleen al in het boekjaar 2018 in totaal 429.850 dollar. Simon, die voorheen als lobbyist voor een farmaceutische gigant werkte, verdubbelde zijn salaris ten opzichte van het jaar ervoor toen hij 224.539 dollar ontving.

De rest van het geld is volgens de New York Post naar reiskosten en conferenties gegaan.

The Biden Cancer Initiative kende echter geen enkele dollar toe aan giften voor kankeronderzoek, aldus de krant.

  Trump waarschuwt alle kantelstaten om morgen niet het frauduleuze verkiezingsresultaat te certificeren - plegen een ernstige strafbare misdaad

De organisatie “pauzeerde” haar activiteiten toen Joe Biden in de presidentsverkiezingen liep. Officieel is de stichting echter nog steeds actief, volgens de Amerikaanse federale belastingdienst IRS.

Noch Simon noch Biden konden voor commentaar worden bereikt.

Taiwanezen publiceren Biden’s seksfilms terwijl hij crack rookt

Vorig artikelMoslim partijleider belooft een “gewelddadige burgeroorlog” te beginnen als de Zweden Democraten de verkiezingen wint
Volgend artikelSilicon Valley, Big Tech en grote mediabedrijven aangeklaagd van betrokkenheid bij verkiezingsfraude
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Dat is toch gebruikelijk dat er bij goede doelen inzamelingen het meeste geld geld verdwijnt bij het personeel.
    Voor vele is dat juist een reden om een goed doel te bedenken om binnen te lopen door goedgelovige gevers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in