Dat de agenda om Europa te overspoelen met cultuurvreemde migranten geenszins wordt verstoord door de maatschappelijke herstructurering en ontmanteling van burgerrechten agenda “dankzij” de Coronahysterie is bewijsbaar, bericht Unser Mitteleuropa. Wij herinneren eraan dat reeds bij het begin van de zogenaamde “pandemie” de voorzitter van de Europese Commissie Ursula van der Leyen aankondigde dat de inreisbeperkingen niet van toepassing waren op mensen die “bescherming” zochten. En zo gebeurde het. De tsunami ging onverminderd door door.

Aan het begin van het jaar waren de verdere marsorders voor de twee agenda’s blijkbaar vastgesteld:

• Het stimuleren van migratie door de hervatting van de “zeenood”-mensensmokkelboot-ngo’s met gelijktijdige directe invoer van asielzoekers via vliegtuig.

• Massieve aanscherping van lockdown-maatregelen terwijl tegelijkertijd de bevolking wordt “gevaccineerd”. Het behoeft geen betoog dat er tijdens de ramadan op korte termijn een versoepeling van de lockdown zal plaatsvinden, dat hadden we vorig jaar al gezien.

Zo is het aantal uit “zeenood” geredde migranten naar Italië volgens een VN-rapport bijna verdubbeld (!), op de Canarische Eilanden komen non-stop sterke jonge mannen per boot aan. Blijkbaar een bijzonder bedreigde soort Afrikanen die daar “bescherming” zoeken. En zich daarnaar gedragen, zoals Frontnieuws al meerdere malen heeft gemeld.

Reisbeperkingen gelden in de praktijk niet voor “asielzoekers”

De volgende video laat ons een ‘mooi’ voorbeeld zien van hoe de Coranamaatregelen in Italië worden geïmplementeerd en hoe de toekomstige pensioenbetalers worden overgebracht naar Frankrijk, Duitsland of andere gewenste bestemmingen:

Gran Canaria: asielzoekers verwoesten appartementen

Vorig artikelLaboratorium in Wuhan: virussen genetisch gemodificeerd met CRISPR en ingebouwd in menselijke cellen
Volgend artikelMorgellons? – Het mysterie van de wormpjes op de Covid-19 teststaafjes
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in