Dat de agenda om Europa te overspoelen met cultuurvreemde migranten geenszins wordt verstoord door de maatschappelijke herstructurering en ontmanteling van burgerrechten agenda “dankzij” de Coronahysterie is bewijsbaar, bericht Unser Mitteleuropa. Wij herinneren eraan dat reeds bij het begin van de zogenaamde “pandemie” de voorzitter van de Europese Commissie Ursula van der Leyen aankondigde dat de inreisbeperkingen niet van toepassing waren op mensen die “bescherming” zochten. En zo gebeurde het. De tsunami ging onverminderd door door.

Aan het begin van het jaar waren de verdere marsorders voor de twee agenda’s blijkbaar vastgesteld:

• Het stimuleren van migratie door de hervatting van de “zeenood”-mensensmokkelboot-ngo’s met gelijktijdige directe invoer van asielzoekers via vliegtuig.

• Massieve aanscherping van lockdown-maatregelen terwijl tegelijkertijd de bevolking wordt “gevaccineerd”. Het behoeft geen betoog dat er tijdens de ramadan op korte termijn een versoepeling van de lockdown zal plaatsvinden, dat hadden we vorig jaar al gezien.

Zo is het aantal uit “zeenood” geredde migranten naar Italië volgens een VN-rapport bijna verdubbeld (!), op de Canarische Eilanden komen non-stop sterke jonge mannen per boot aan. Blijkbaar een bijzonder bedreigde soort Afrikanen die daar “bescherming” zoeken. En zich daarnaar gedragen, zoals Frontnieuws al meerdere malen heeft gemeld.

Reisbeperkingen gelden in de praktijk niet voor “asielzoekers”

De volgende video laat ons een ‘mooi’ voorbeeld zien van hoe de Coranamaatregelen in Italië worden geïmplementeerd en hoe de toekomstige pensioenbetalers worden overgebracht naar Frankrijk, Duitsland of andere gewenste bestemmingen:

Gran Canaria: asielzoekers verwoesten appartementen

De sinistere cabal achter de rasvermenging reclame's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here